PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب و راه اندازي شيرينگ CCcam

world s@t
02-03-2011, 18:52
سلام

آموزش استفاده از پروتکل CCcam :

پس از دریافت اکانت خود ابتدا باید نوع وصل شدن خودتون به سرور رو مشخص کرده باشید . برای راه اندازی سی سی کم در رسیور های لینوکسی فقط کافیست اینترنت به دستگاه شما برسد .

اگر اینترنت پرسرعت یا همان ADSL دارید 2 حالت پیش روی شماست :

حالت اول : شما یوزر نیم و پسورد خودتون رو روی مودم ست کردید و بدون نیاز به هیچ کانکشنی و فقط با روشن کردن مودم و ثابت شدن چراغ ADSL به اینترنت وصل می شوید که در این حالت فقط کافیست کابل کراس خودتون رو به مودم وصل کنید تا اینترنت به دستگاه برسد .

حالت دوم : شما مودم USB دارید و ارتباط مودم و کامپیوتر با کابل USB است . در این حالت شما برای وصل شدن به اینترنت نیاز به کانکت کردن کانکشن PPPOE که ساختید رو دارید . کافیست همین کانکشن رو بر روی کارت شبکه ای که ريسيور لينوكسي به آن وصل است Share کنید :

وارد Properties کانکشن خود شوید . مانند عکس وارد گزینه Advanced شوید .

تیک گزینه Allow other network user رو بزنید و تولبار زیرین گزینه Home Network connection رو بزنید و گزینه زیرین رو همان کارت شبکه ای قرار بدید که ريسيور لينوكسي بهش وصل است .

-----------------------

اگر اینترنت Dial up دارید برای وصل شدن به اینترنت از کانکشن Dial up استفاده میکنید پس تفاوتی با کانکشن ADSL و توضیحاتی که در بالا دادم ندارد و دقیقا مثل عکس های بالا عمل کنید یعنی اینبار باید کانکشن Dial up خودتون رو بر روی کارت شبکه ای که ريسيور به ان وصل است Share کنید .

پس از share کردن کانشن کافیست ابتدا امولاتور CCcam رو در ایمیج مربوطه نصب کنید . حالا کافیست فایل CCcam.cfg خود رو توسط برنامه DCC در پوشه Var/etc کپی کنید و َAttribute این فایل رو روی عدد 755 قرار بدید . حالا به طور کامل رسیور رو ریبوت کنید یا کلا رسیور رو خاموش و روشن کنید .

حالا کافیست امولاتور سی سی کم رو اجرا کنید و اگر اکانت شما از طرف سرور فعال شده باشد می توانید از اکانت خود استفاده کنید .

موفق باشيد

omidsg
08-13-2011, 20:10
اقامحمدعزیزبا تشکر ازشمابااستنادبه-راهنمایی-های-شمابرای-خریدریسور لینوکسی- (http://www.sat2hd.info/forumdisplay.php?f=135)ریسورVU+ Solo (http://www.sat2hd.info/forumdisplay.php?f=135)رابهترین-گزینه-دیدم-اماقبل-خریدمیخواهم-بدانم-کاربااین-ریسورخوب-برای-فردمبتدی-مثل-بنده-راحت-است-پس-ازشماتقاضامی-کنم-بصورت-کامل-کامل-طریقه-انجام-مراحل-رااندازی-سی-سی-کم-ازابتداتاانتهارابریم-توضیح-دهیددرصورتی-که-به-صورت-تصویری-باشدبیشتربرایم-قابل-فهم-است-باتشکربسیارازشما

sat657
08-20-2011, 13:28
اقامحمدعزیزبا تشکر ازشمابااستنادبه-راهنمایی-های-شمابرای-خریدریسور لینوکسی-ریسورvu+ solo (http://www.sat2hd.info/forumdisplay.php?f=135)رابهترین-گزینه-دیدم-اماقبل-خریدمیخواهم-بدانم-کاربااین-ریسورخوب-برای-فردمبتدی-مثل-بنده-راحت-است-پس-ازشماتقاضامی-کنم-بصورت-کامل-کامل-طریقه-انجام-مراحل-رااندازی-سی-سی-کم-ازابتداتاانتهارابریم-توضیح-دهیددرصورتی-که-به-صورت-تصویری-باشدبیشتربرایم-قابل-فهم-است-باتشکربسیارازشما

درود

ببین دوست من این رسیور به نظر بنده برای افراد مبتدی یکم مشکل ساز هستش از لحاظ عالی بودن رسیور عالی هست از لحاظ کار کردن یکم مشکل هستش

برای راه اندازی کار زیاد سهتی هم نیست اموزش لازم را دربخش سلو قرار دادیم

milad86
08-26-2011, 03:35
دوستان با کارت های دی وی بی چطور باید از cccam استفاده کنیم؟
اگر ممکنه آموزش اونو هم بگید.

Linux_Expert II
08-26-2011, 06:15
دوستان با کارت های دی وی بی چطور باید از cccam استفاده کنیم؟
اگر ممکنه آموزش اونو هم بگید.

خیلی راحته اکاتی که به شما مید در پلاگین hadu گنجونده شده کافی هست پوشه hadu رو که از حالت زیپ خارج شده در محل نصب دی وی پلیرتون در قسمت پلاگین قرار بدید

d.a
10-09-2011, 13:36
با سلام خدمت دوستان من از hdvb استفاده می کنم وتمام کارهایی که شما گفتین رو انجام دادم ولی کانالی باز نمیشه . ایا از شلوغ بودن سرور است یا من اشتباه میکنم؟

mini1
11-01-2011, 21:09
اگه میشه وصل کردن ‏cccam ‎‏ به رسیور استارترک ‏srt2011HD ‎‏ رو هم بگید لطفا این کار هزینه بر هست یا نه اکانت خود را باید از کجا گیر بیارم لطفاسریعا داخل همین تایپک جوابم رو بدید
رسیور من اصلا خروجی لن ندارد و از مودم یو اس بی استفاده میکند که کنار کابل مودم یو اس بی اش هم داخل جعبه اش یک سی دی است که نمیدانم واسه ی چی هست
لطفا اگه میشه سریعا جوابم رو بدید
راستی کانال های ‏primafila‏ هم با ‏cccamt ‎‏ باز میشن بدون فیریز

d.a
11-01-2011, 23:14
دوست عزیز شما باید یه کابل rs232 از کامپیوتر به پشت رسیور وصل کنید سپس با خرید اکانت سیسیکم با استفاده از برنامه های مربوط کانالها رو باز کنید.

world II
11-02-2011, 00:26
سرعت دانلود اینترنت باید چند باشه که بشه بدون قطع و وصلی کانالها رو دید؟؟؟آیا سرعت دانلود 32 کیلوبایت در ثانیه مناسبه؟؟؟؟آیا سیسیکم رایگان در سایت موجود هست دانلود کنم؟؟؟؟؟من میخوام از dvb اسکای استار استفاده کنم مناسبه؟؟؟؟

ماهان
03-23-2012, 23:59
درود دوست عزیز،رسیور ایکس کروزر400 دارم آلان میخوام از cccam استفاده کنم ولی هیچ اطلاعاتی ندارم راستش مبتدی هستم نمیدانم از کجا باید شروع کنم!اگرچه خیلی حوصله میخواد لطفا راهنمایی کنید چکار کنم از کجا شروع کنم.اگر امکان داره تصویر هم بزارید!!!!!!وسایل موجودم همان رسیور 400 و اینترنت 256هستش!سپاسگذارم

vahid6630
03-24-2012, 00:04
درود دوست عزیز،رسیور ایکس کروزر400 دارم آلان میخوام از cccam استفاده کنم ولی هیچ اطلاعاتی ندارم راستش مبتدی هستم نمیدانم از کجا باید شروع کنم!اگرچه خیلی حوصله میخواد لطفا راهنمایی کنید چکار کنم از کجا شروع کنم.اگر امکان داره تصویر هم بزارید!!!!!!وسایل موجودم همان رسیور 400 و اینترنت 256هستش!سپاسگذارم

شما باید سی سی کم خریداری نمایید

ماهان
03-24-2012, 20:18
درود دوست عزیز،رسیور ایکس کروزر400 دارم آلان میخوام از cccam استفاده کنم ولی هیچ اطلاعاتی ندارم راستش مبتدی هستم نمیدانم از کجا باید شروع کنم!اگرچه خیلی حوصله میخواد لطفا راهنمایی کنید چکار کنم از کجا شروع کنم.اگر امکان داره تصویر هم بزارید!!!!!!وسایل موجودم همان رسیور 400 و اینترنت 256هستش چطوریCCCAMرو وصل کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ می خواستم اکانت CCCAMبخرم قبلش می خواستم طریقه دقیق نصب رو یاد بگیرم!!!!!!!!!! سپاسگزارم

ماهان
03-25-2012, 23:00
کسی نیست جواب ما رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

sat657
03-25-2012, 23:09
درود دوست عزیز،رسیور ایکس کروزر400 دارم آلان میخوام از cccam استفاده کنم ولی هیچ اطلاعاتی ندارم راستش مبتدی هستم نمیدانم از کجا باید شروع کنم!اگرچه خیلی حوصله میخواد لطفا راهنمایی کنید چکار کنم از کجا شروع کنم.اگر امکان داره تصویر هم بزارید!!!!!!وسایل موجودم همان رسیور 400 و اینترنت 256هستش چطوریcccamرو وصل کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ می خواستم اکانت cccamبخرم قبلش می خواستم طریقه دقیق نصب رو یاد بگیرم!!!!!!!!!! سپاسگزارم

درود

شما از کسی که سی سی کم گرفتید بگید به صورت پلاگین براتون قرار بده و بریزید رو دستگاه گزینه سی سی کم رو استارت کنید