توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آذرست : باز كردن شبكه 3 سيما هنگام پخش فوتبال دراستار مکسstarmax
https://azar3at.in
01-25-2014, 13:53
باز كردن شبكه 3 سيما هنگام پخش فوتبال در استار مکسstarmax
کد بیس شبکه 3 رو در فرکانس 11919V24444 شبکه TRT وارد میکنیم(وارد قسمت بیس شده و فرکانس مربوطه رو پیدا کنید که در سافتکمهای فعلی گاها3 تا هستش روی یکی ادیت رو زده و 1111113311111133 رو وارد وذخیره میکنیم و خلاص )شبکه 3 باز شده است هم در اینتل و هم در آسیاست تست شده و باز میشه
سافتکم آماده هم برای دوستان گذاشته میشه که این تغییرات اعمال شده .
سلام ببخشید که دارم سوالم رو اینجا مطرح می کنم نمی دونستم دقیقا باید کجا بنویسم، بعد از اینکه برف اومد کل شبکه های ما قطع شد ولی بعدش که هوا خوب شد همه ی شبکه های badr پیام no signal می ده ولی hotbirdها مشکلی ندارن، رسیورمون هم starmax هست
جست و جو رو هم که می زنم هیچ شبکه ای پیدا نمی کنه، می شه اگه کسی می دونه دلیلش چیه کمکم کنه!!؟؟
ardalan-iran II
02-05-2014, 17:32
سلام ببخشید که دارم سوالم رو اینجا مطرح می کنم نمی دونستم دقیقا باید کجا بنویسم، بعد از اینکه برف اومد کل شبکه های ما قطع شد ولی بعدش که هوا خوب شد همه ی شبکه های badr پیام no signal می ده ولی hotbirdها مشکلی ندارن، رسیورمون هم starmax هست
جست و جو رو هم که می زنم هیچ شبکه ای پیدا نمی کنه، می شه اگه کسی می دونه دلیلش چیه کمکم کنه!!؟؟
سوی چرسو خته
سوی چرسو خته
مرسی که جواب دادین، یعنی چی؟ باید چی کار کنیم؟
کسی اینجا نیست جواب بده!!!!!!!111
کسی اینجا نیست جواب بده!!!!!!!111
سلام.اگه ال ان بی عرب تکون نخورده باشه، احتمالا سوئیچر سوخته. برای امتحان عرب رو مستقیم به رسیور وصل کن . اگر فرکانس اومد یعنی سوئیچر سوخته و باید تعویض بشه.
مرسی، اگه سوخته باشه هزینه ی یه سوئیچر جدید تقریبا چقدره؟
مرسی، اگه سوخته باشه هزینه ی یه سوئیچر جدید تقریبا چقدره؟
سلام
بهترین سویچر 4 خروجه 3 تومان شیراز
شهرای دیگه 5 تومان بیشتر نیست
سلام
بهترین سویچر 4 خروجه 3 تومان شیراز
شهرای دیگه 5 تومان بیشتر نیست ممنون از همه که بهم کمک کردین
باز كردن شبكه 3 سيما هنگ (http://hd1.sat2hd4.in/)ام پخش فوتبال در استار مکس