توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پارازیت!نصاب ها لطفا وارد بشن(بخصوص از بوشهر)
omid-m23
04-08-2013, 11:25
سلام دوستان
یه چند وقتی هست توی شهر بوشهر پارازیت می فرستن روی دیش ها و بیشتر هم دیش هایی که روی آپارتمان ها قرار دارن رو تحت تاثیر قرار میده و کلا ماهواره ی هاتبرد رو دچار قطعی میکنه، می خواستم بدونم کسی راه حلی واسه رفع این مشکل داره؟
و نصاب هایی که توی شهر بوشهر هستن اینو تایید میکنن و آیا راهی برای از بین بردن این مشکل داردن یا خیر؟
04-08-2013, 20:45
up....up
babak_sezavar
04-08-2013, 22:23
عزیز جان دیشتو باید محصور کنی . کنار دیوار - مابین کولرها -
یا در سطوح پایین نصبش کنید . مثلا در حیاط .
قیچی ها را هم باید از روی دیش باز کنید .
راه دیگری نیست .
omid-m23
04-08-2013, 23:20
عزیز جان دیشتو باید محصور کنی . کنار دیوار - مابین کولرها -
یا در سطوح پایین نصبش کنید . مثلا در حیاط .
قیچی ها را هم باید از روی دیش باز کنید .
راه دیگری نیست .
ممنون از راهنمایی تون برادر
حالا یه چیزه دیگه هم هست که بعضی روزا از ساعت 3 شب تا 11 صبح درست میشه و باز دوباره میره!
babak_sezavar
04-09-2013, 08:38
ممنون از راهنمایی تون برادر
حالا یه چیزه دیگه هم هست که بعضی روزا از ساعت 3 شب تا 11 صبح درست میشه و باز دوباره میره!
چون تو اون زمان دستگاه ها را برای استراحت خاموش میکنند .
شما باید دیشتونو با روشهایی که در بالا گفتم محصور کنید . نصب داخل حیاط بهتر جواب میده .
سلام من خونمون برازجونه و با اجازت نصابم برازجون که خبری نیست یا باید بیاریش تو حیاط یا ببین کدوم طرف خونتون انتن مخابراتی هست باید دیشتو از اون انتن دور کنی مثلا یا جلوش یه تیکه ورق فلزی بذاری یا ببریش جایی که از دید انتن مخابرات مخفی باشه توی حیاط بهترین راهه یه روشم هست که هنوز خودم امتحانش نکردم یه 6تا سی دی کف دیشت بچسبون ببین چی میشه نتنیجه هم اعلام کن
babak_sezavar
04-09-2013, 13:50
عزیز جان . سی دی و قوطی نوشابه و آهنربا و سیم ارت و پیچیدن فویل دور ال ان بی و خریدن ال ان بی ضد پارازیت و ....... هیچکدام توجیه علمی ندارند و تاثیری بر شدت پارازیت ندارند .
تنها راه اینه که جلوب امواج پارازیت گرفته بشه .
این کار هم گفتم، فقط با جابجایی دیش و قرار دادن آن در سطوح پایین و محصور کردن دیش انجام پذیر هست
omid-m23
04-09-2013, 15:31
چون تو اون زمان دستگاه ها را برای استراحت خاموش میکنند .
شما باید دیشتونو با روشهایی که در بالا گفتم محصور کنید . نصب داخل حیاط بهتر جواب میده .
عزیز جان . سی دی و قوطی نوشابه و آهنربا و سیم ارت و پیچیدن فویل دور ال ان بی و خریدن ال ان بی ضد پارازیت و ....... هیچکدام توجیه علمی ندارند و تاثیری بر شدت پارازیت ندارند .
تنها راه اینه که جلوب امواج پارازیت گرفته بشه .
این کار هم گفتم، فقط با جابجایی دیش و قرار دادن آن در سطوح پایین و محصور کردن دیش انجام پذیر هست
تشکر از راه هایی که گفتی-- ممنون برادر
babak_sezavar
04-10-2013, 13:25
چنتا آموزش مصور برای مقابله با پارازیت :