PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هنگ کردن ریسیور و عدم چرخش دیش گردون

amirjadidi
02-14-2013, 22:27
با سلام
دستگاهی با مشخصات زیر دارم
ریسیور
STARSAT SR-X97 USB TITANUM
دیش گردون
Super Power JACK
DISEqC H-H motor
NDA-8120
تا به حال چندین بار توسط نصاب تنظیم شده اما پس از مدتی هنگام مشاهده یک کانال دستگاه هنگ میکند و مجبور به خاموش و روشن شدن آن میشوم. پس از آن، اگرچه سیگنال ۸۵ درصد است اما هیچ کانالی نمایش داده نمی‌شود (کیفیت ۰ است و یا گاهی اوقات پرش میکند).
چراغ روی دیش سبز است و وقتی سعی کردم با دکمه روی دیش به شرق یا غرب بچرخانم چراغ قرمز می‌شود. البته روی دستگاه نوشته چراغ قرمز نشان دهنده
low intensity
است. همچنین سعی کردم با دکمه روی دستگاه نیز ریست کنم که بازهم چراغ قرمز می‌شود و دوباره پس از مدتی سبز می‌شود.
دوستانی که اطلاع دارند؛ کمک کنند؛ ممنون میشوم.
مشکل از کجاست؟

((-_-7khat-_-))
02-14-2013, 23:56
با سلام
دستگاهی با مشخصات زیر دارم
ریسیور
STARSAT SR-X97 USB TITANUM
دیش گردون
Super Power JACK
DISEqC H-H motor
NDA-8120
تا به حال چندین بار توسط نصاب تنظیم شده اما پس از مدتی هنگام مشاهده یک کانال دستگاه هنگ میکند و مجبور به خاموش و روشن شدن آن میشوم. پس از آن، اگرچه سیگنال ۸۵ درصد است اما هیچ کانالی نمایش داده نمی‌شود (کیفیت ۰ است و یا گاهی اوقات پرش میکند).
چراغ روی دیش سبز است و وقتی سعی کردم با دکمه روی دیش به شرق یا غرب بچرخانم چراغ قرمز می‌شود. البته روی دستگاه نوشته چراغ قرمز نشان دهنده
low intensity
است. همچنین سعی کردم با دکمه روی دستگاه نیز ریست کنم که بازهم چراغ قرمز می‌شود و دوباره پس از مدتی سبز می‌شود.
دوستانی که اطلاع دارند؛ کمک کنند؛ ممنون میشوم.
مشکل از کجاست؟

درود

مشکل از دستگاه هست عیب سخت افزاری دارد آیسی cpu نیم سوز است

amirjadidi
02-15-2013, 17:50
ممنون از پاسخ شما.
ببخشید که این سوال رو میپرسم. منظور از دستگاه، ریسیور است یا دیش؟!

babak_sezavar
04-08-2013, 10:21
ممنون از پاسخ شما.
ببخشید که این سوال رو میپرسم. منظور از دستگاه، ریسیور است یا دیش؟!
رسیورتون ایراد داره .
اینکار را انجام دهید شاید درست بشه :
دستگاه را با آخرین پچ آپدیت کنید . سپس ریست فکتوری کنید و کانال یابی .
اگر حل نشد باید ببرید برای تعمیر .