PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با فایندر تریمکس 2500

ali2424 II
01-22-2013, 14:43
سلام دوستان بنده تازه یک فاینر تریمکس مدل 2500خریداری کردم که بعد از نصب سوم متاسفانه دستگاه ریست شد و الان روی بوت گیر میکنه و ال سی دی روشنه و کلیه چراغهای دستگاه هم روشن میونه و دیگه هیچی کار نمیکونه فقط کلید پاور دستگاه کار میکنه و میشه دوباره خاموش کرد میخواستم بدونم اولا عیب سخت افزاریه یا نرم افزاری و دوما من متا سفانه کابل سریال به یو اس بی رو هم ندارم ودر کل بازار جستجو کردم متاسفانه تبدیل یو اس بی به سریال بود که به مدل من نمیخورد لطفا بگین چه کار کنم ممنونم

sat657
01-23-2013, 12:21
سلام دوستان بنده تازه یک فاینر تریمکس مدل 2500خریداری کردم که بعد از نصب سوم متاسفانه دستگاه ریست شد و الان روی بوت گیر میکنه و ال سی دی روشنه و کلیه چراغهای دستگاه هم روشن میونه و دیگه هیچی کار نمیکونه فقط کلید پاور دستگاه کار میکنه و میشه دوباره خاموش کرد میخواستم بدونم اولا عیب سخت افزاریه یا نرم افزاری و دوما من متا سفانه کابل سریال به یو اس بی رو هم ندارم ودر کل بازار جستجو کردم متاسفانه تبدیل یو اس بی به سریال بود که به مدل من نمیخورد لطفا بگین چه کار کنم ممنونم

درود

شما باید فلش کنید فایندر خود رو به یه تعمییر کار حرفه ای مراجعه کنید فایل فلش رو بهش بدین براتون فلشش کنه

ali2424 II
01-23-2013, 18:31
این فایل فلشی که میگین میشه با همون کابل خودش ریخت یانه در ضمن من که هرکجا بردم گفتند کار ما نیست شما اگه کسی رو میشناسید برای من لطفا pm کنید ممنونم