توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین آموزش تصویری و کامل برای نصب دیش گردان در حالت usals مخصوص دیش آفست
omid-m22
12-23-2012, 22:29
بهترین آموزش تصویری و کامل برای نصب دیش گردان در حالت usals مخصوص دیش آفست.
من برنامه ProgDVB6.91.3Pro نصب کردم برای دیشگردون ولی هر کار می کنم جواب نمده ؟ من می خواهم از طریقه usals وقتی طول وعرض جغرافیایی را وارد می کنم بر عکس عمل می کنه مشل از چیست . بر روی برنامه DvbDream هم همین صورت عمل می کنه؟ وی به صورت دستی درست عمل می کنه یعنی طول وعرض جغرافیایی را وارد نگنم . من از کارت پروف 7301 استفاده می کنم.در ضمن من استان اصفهان هسم طول 51 و عرض 32 وارد می کنم؟ با تشکر از شما
من برنامه progdvb6.91.3pro نصب کردم برای دیشگردون ولی هر کار می کنم جواب نمده ؟ من می خواهم از طریقه usals وقتی طول وعرض جغرافیایی را وارد می کنم بر عکس عمل می کنه مشل از چیست . بر روی برنامه dvbdream هم همین صورت عمل می کنه؟ وی به صورت دستی درست عمل می کنه یعنی طول وعرض جغرافیایی را وارد نگنم . من از کارت پروف 7301 استفاده می کنم.در ضمن من استان اصفهان هسم طول 51 و عرض 32 وارد می کنم؟ با تشکر از شما
سلام دوست عزیز در قسمت طول جغرافیایی n وe کن درست مدشه موفق باشید
درود دوست عزیز
من هم با پراگ دی وی بی و کارت اسکای استار اچ دی الان 1ساله که با گردون خوب کار میکنم برام مشکلی نداره شاید تنظیمات شو خوب انجام ندادی .من اگه کمکی از دستم بر بیاد در خدمتم .آیدی منو ادد کن .yahoo:smshl668