توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پریمیوم 10000 با قابلیت تیتانیوم 19000
mioo_sara II
12-11-2012, 12:09
سلام دوستان
یه دستگاه پریمیوم 10000 گرفتم که پروگرم تیتانیوم 19000 روش می خوره
به اینترنت وصل میشه ولی لن نداره با وای فای استار 2000 تستش کردم
راحت وصل میشه و سایت ها رو هم باز می کنه منظورم قسمت rss reader است و همچنین هواشناسی
ولی برای راه اندازی شرینگ رایگانش مشکل پیدا کردم اصلا توی سرورها در قسمت server type چیزی به نام g-share نداره که کانال های کارتی رو باز کنه
کسی می دونه باید چیکار کرد؟ کسی تا به حال با این رسیور کار کرده و ایا تونسته کانال های کارتیش رو به صورت رایگان باز کنه؟
سلام دوستان
یه دستگاه پریمیوم 10000 گرفتم که پروگرم تیتانیوم 19000 روش می خوره
به اینترنت وصل میشه ولی لن نداره با وای فای استار 2000 تستش کردم
راحت وصل میشه و سایت ها رو هم باز می کنه منظورم قسمت rss reader است و همچنین هواشناسی
ولی برای راه اندازی شرینگ رایگانش مشکل پیدا کردم اصلا توی سرورها در قسمت server type چیزی به نام g-share نداره که کانال های کارتی رو باز کنه
کسی می دونه باید چیکار کرد؟ کسی تا به حال با این رسیور کار کرده و ایا تونسته کانال های کارتیش رو به صورت رایگان باز کنه؟
درود
اصلا شما میدونید این مدل شرینگ رایگان داره یا نه؟
mioo_sara II
12-11-2012, 12:51
پس وای فای رو واسه چی گذاشته؟
این سایتشه البته خیلی دیر به روز میشه و چیز به در بخوری هم از توش در نمیاد
http://www.premiumco.ae/Products/SetTopBox/10000/
دوست دارم بدونم چطور میشه g-share رو یه server type اضافه کرد؟
در حال حاضر سرور تایپ شامل این دو تاست cccam -- new cs
mioo_sara II
12-11-2012, 12:53
یادمه قبل از بروز رسانی و با پروگرم اصلیش g-share توش بود !
حتی کانال های استار 2000 هم بهش می خورد بعد پروگرم جدید رو ریختم الان که قبلی رو ریختم دیگه مثل قبل نیست !! دیگه کانال ها سیگنال ندارند یا ماهواره ها پیدا نمیشه ! مثلا هاتبرد یا بدر از لیست حذف شدند!
با وجود برگشت به تنظیم کار خانه و اسکن دوباره اسم ماهواره ها به زبان ماشین شده و بیشتر با عدد نمایش داده میشه !!
نمی دونم فایل کار خونه اش رو از کجا میشه گیر آورد !!
فعلا فقط آخرین پچ روش بدون عیب کار میده که اون هم g-share نداره !!