توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سؤالات و مشکلات کارت*های SkyStar HD2
Moh@mm@d-SAT
03-08-2011, 02:34
سؤالات و مشکلات کارت*های SkyStar HD2
با سلام به تمام شما اساتید عزیز
من به تازگی 1 کارت skystar hd2 خریداری کرده ام و تا به حال اصلا با هیچ کارتی کار نکرده ام و ...
حالا چند راهنمایی از شما دوستان میخوام که ممنون میشم کمکم کنید .
1- به نظرتون بهترین پلیری که من بتونم ازش استفاده کنم چی هست ؟ ( ممنون میشم هر کدوم را که میگید آدرس دانلود بهترین ورژن همراه با کرکش را برام قرار بدید )
2- من میخوام ازش برای اینترنت آنلاین هم استفاده کنم اما اصلا نمیدونم چی کار باید بکنم و برای این کار چه نرم افزار هایی لازم میباشد . این رو هم ممنون میشم بهم بگید .
3- بهترین راه باز کردن کانال های کارتی تو این کارت چطوری هست ؟ اگر 1 آموزش کوتاه هم در مورد نحوه استاده کردن از سافتکم و ... بگید که خیلی ممنون میشم .
در ضمن من 3 تا الن بی را با سوئیچ به این کار وصل کردم برنامه DVB Dream و DVB Veiwer را نصب کردم اما هر کاری میکنم جهت w3 را به هیچ وجه شناسایی نمیکنه وسرچ نمیکنه . ممنون میشم در این مورد هم کمکم کنید .
اساتید عزیز کسی نیست منو کمک کنه ؟
dvbs_s2 II
06-16-2011, 11:51
دوست گرامی بهترین برنامه DVB Dream میباشد
برای دانلود انلاین نیازمند اکانت میباشد
برای دانلود افلاین میتوانید از برنامه اسکاینت یا اسکای گرابر استفاده کنید
برای باز کردن شبکه ها کارتی که فعلا چیزی باز نمیشه ولی از vplugin استفاده میشه که بعد از دانلود در مسیر نصب DVB Dream در فولدر پلاگین کپی میکنید
برای باز کردن شبکه های کارتی باید اینترنت داشته باشید و یک اکانت cccam خریداری کنید
برای سویچ در بخش دایسک در DVB Dream میتوانید تنظیم کنید
این هم لینگ دانلود http://www.4shared.com/file/L-iMYMnN/DVB_Dream_15e_FullVK_By_ProgRe.html
دوست گرامی بهترین برنامه DVB Dream میباشد
برای دانلود انلاین نیازمند اکانت میباشد
برای دانلود افلاین میتوانید از برنامه اسکاینت یا اسکای گرابر استفاده کنید
برای باز کردن شبکه ها کارتی که فعلا چیزی باز نمیشه ولی از vplugin استفاده میشه که بعد از دانلود در مسیر نصب DVB Dream در فولدر پلاگین کپی میکنید
برای باز کردن شبکه های کارتی باید اینترنت داشته باشید و یک اکانت cccam خریداری کنید
برای سویچ در بخش دایسک در DVB Dream میتوانید تنظیم کنید
این هم لینگ دانلود http://www.4shared.com/file/L-iMYMnN/DVB_Dream_15e_FullVK_By_ProgRe.html
تشکر از پاسختون .
من نسخه های DVBDream 1.5e و DVBDream 1.5f را استفاده کردم اما در هر دو مشکل سوئیچ را دارم هر کاری میکنم جهت w3 و badr را نمیشناسه یعنی میشناسه ها اما فقط 1 بار بعد دیگه نمیشناسه . از برنامه dvb viewer هم استفاده کردم اون هم همین مشکل را داره و سوئیچ را نمیشناسه .
الان دارم از prgdvb ورژن 6.63.08 پرو استفاده میکنم که هیچ مشکلی نداره و تمام جهت را کامل میشناسه .
اما چون میگید dvb dream بهتر هستش ممنون میشم راه حلی برای این مشکل من بگید چون خودم هم احساس میکنم کار کردن با این برنامه خیلی راحت تر هستش مخصوصا جستجوی فرکانس به صورت دستی توی این برنامه خیلی عالی هست و راحته .
dvbs_s2 II
06-17-2011, 11:22
تشکر از پاسختون .
من نسخه های dvbdream 1.5e و dvbdream 1.5f را استفاده کردم اما در هر دو مشکل سوئیچ را دارم هر کاری میکنم جهت w3 و badr را نمیشناسه یعنی میشناسه ها اما فقط 1 بار بعد دیگه نمیشناسه . از برنامه dvb viewer هم استفاده کردم اون هم همین مشکل را داره و سوئیچ را نمیشناسه .
الان دارم از prgdvb ورژن 6.63.08 پرو استفاده میکنم که هیچ مشکلی نداره و تمام جهت را کامل میشناسه .
اما چون میگید dvb dream بهتر هستش ممنون میشم راه حلی برای این مشکل من بگید چون خودم هم احساس میکنم کار کردن با این برنامه خیلی راحت تر هستش مخصوصا جستجوی فرکانس به صورت دستی توی این برنامه خیلی عالی هست و راحته .
در قسمت سویچ باید 4 تایی رو انتخاب کنید نه 8 تایی یک عکس از زمانی که سویچ تعریف کرده اید بگزارید.
در قسمت سویچ باید 4 تایی رو انتخاب کنید نه 8 تایی یک عکس از زمانی که سویچ تعریف کرده اید بگزارید.
سلام من هم 4 تایی انتخاب میکنم .
این هم عکسش :
binaye41
06-24-2011, 16:34
السلام علیکم
من کارت SKYSTAR HD2 دارم که تقریبا 3 سال بیشتر اونو خریدم که با سیستم قبلیم که قدیمی بود خوب کار میکرد و دانلود خوبی هم با اون داشتم .
اما دو هفته میشه که سیستمم رو ارتقا دادم و یه کیس جدید با قطعات جدید خریداریکردم اما نمیدونم چرا کارتم با این سیستم جدید کار نمیکنه یعنی بعد از نصب درایور کارتم یه بار وشن میشه و اگه دوباره خاموش و روشنش کنم روشن نمیشه و کار نمیکنه نه********* و نه افلاین .
من بعد از اون مادربردم رو از فروشنده ای که گرفتم عوض کردم و یه مادربرد دیگه سوار کردم ولی مشکلم حل نشد.
هنوز هم مشکلم برطرف نشده و برای افلاین و ******* از سیستم قدیمیم استفاده میکنم.
البته این رو هم بگم که من یه کارت SKYSTAR 2.6 دارم که رو سیستمم جدیدم نصبش کردم با احرین درایو کارت اما همین مشکل رو هم با این کارت دارم ، با ******** مشکلی نداره و کانال ها پخش میکنه اما با افلاین مشکل داره و هنگ میکنه یه بار روشنش کنم کار میکنه ولی برای بار دوم هنگ میکنه.
لطفا اگه کسی میتونه کمک کنه و مشکلم رو حل کنه ممنون میشم.
مشخصات سیستم:
Motherboard GIGABYTE:P41T-D3
cpu:intel E5700
graphic:asus 210 silent 1GB DDR3
Power:Green GP380A
WIN:7
dvbs_s2 II
06-24-2011, 17:18
السلام علیکم
من کارت skystar hd2 دارم که تقریبا 3 سال بیشتر اونو خریدم که با سیستم قبلیم که قدیمی بود خوب کار میکرد و دانلود خوبی هم با اون داشتم .
اما دو هفته میشه که سیستمم رو ارتقا دادم و یه کیس جدید با قطعات جدید خریداریکردم اما نمیدونم چرا کارتم با این سیستم جدید کار نمیکنه یعنی بعد از نصب درایور کارتم یه بار وشن میشه و اگه دوباره خاموش و روشنش کنم روشن نمیشه و کار نمیکنه نه********* و نه افلاین .
من بعد از اون مادربردم رو از فروشنده ای که گرفتم عوض کردم و یه مادربرد دیگه سوار کردم ولی مشکلم حل نشد.
هنوز هم مشکلم برطرف نشده و برای افلاین و ******* از سیستم قدیمیم استفاده میکنم.
البته این رو هم بگم که من یه کارت skystar 2.6 دارم که رو سیستمم جدیدم نصبش کردم با احرین درایو کارت اما همین مشکل رو هم با این کارت دارم ، با ******** مشکلی نداره و کانال ها پخش میکنه اما با افلاین مشکل داره و هنگ میکنه یه بار روشنش کنم کار میکنه ولی برای بار دوم هنگ میکنه.
لطفا اگه کسی میتونه کمک کنه و مشکلم رو حل کنه ممنون میشم.
مشخصات سیستم:
Motherboard gigabyte:p41t-d3
cpu:intel e5700
graphic:asus 210 silent 1gb ddr3
power:green gp380a
win:7
تنها راهی که به نظر میرسه این هست که اخرین درایور رو از سایت رسمی دانلود و نصب نمایید.
binaye41
06-24-2011, 23:54
تنها راهی که به نظر میرسه این هست که اخرین درایور رو از سایت رسمی دانلود و نصب نمایید.
السلام علیکم
ممنون از پاسختون
من اخرین درایور کارتم رو نصب کردم که ورژن 1.3 هستش اما کار نمیکنه.
راه دیگه ای نیست مشکلم حل بشه؟
Moh@mm@d-SAT
06-25-2011, 00:17
السلام علیکم
ممنون از پاسختون
از ویندوز های دیگه ای مثل xp و ... هم استفاده کردی ؟
البته ربطی به ویندوز نداره اما کامپیوتر دیگه 1 وقت دیدی گیرش سر ویندوز باشه .
davodpor
06-25-2011, 00:39
با سلام
دوست عزیز اول وارد دیوایس منجر شو اونجا وضعیت کارت خودرا ببین بعضی از گزینه را از ادوانس ان بخش فعال کن بعد وارد بایوس سیستم شو در قسمت pciیا اسلتها گزینه را تغییر ده
sarisa II
07-23-2011, 23:25
دوست گرامی مشکل از سیستم نیست احتمالا از ویندوز باشد باید روی سیستم ویندوز ایکس پس پک دورا نصب کن احتمالا مشکلت حل شود با نصب نت فرام ورک وپروگ احتمالا
80در صد حل شود
السلام علیکم
ممنون از پاسختون
شما بدترین ورژن درایور را از روی CD خود بسته بندی نصب کردید
ورژن 3/1 پر از اشکالات و Bug است و همه مردم با آن عذاب کشیدند
اون سی دی درون بسته بندی که زرد رنگ است را بشکون بنداز سطل زباله سریع
تا دیگر اون را نصب نکنی و اذیت نشوی
سریعاً ورژن جدید را نصب کنید
:sdm32@se (47):
سلام
من یه کارت sky star hd2 دارم نزدیک به دو سال میشه که
باهاش خیلی راحت کار میکردم تا اینکه سیستم خودم رو ارتقاء دادم
که بعد از اون دیگه حتی درایو کارت رو که آخرین ورژن اونو از سایت گرفته بودم
هم نصب نشد که نشد خیلی سعی کردم که راحی پیدا کنم که بتونم یه جوری درایوشو
نصب کنم اما نشدhttp://sat.sat2hd.net/images/smilies/sdm32@se%20%2876%29.gif حالا قبل از خریدن یه کارت دیگه میخواستم از تجربیات شما اساتید محترم استفاده کنم ( شاید راهی باشه ) اگه میشه منو راهنمایی کنید
به هر حال ممنونم
مشخصات سیستم
Motherboard : P8P67 DELUXE
cpu: intel Core i7 - 3.4GHz - 2600K
graphic: ASUS - GeForce GTX550
Power: Green gp 885 b
WIN: 7
سلام
من یه کارت sky star hd2 دارم نزدیک به دو سال میشه که
باهاش خیلی راحت کار میکردم تا اینکه سیستم خودم رو ارتقاء دادم
که بعد از اون دیگه حتی درایو کارت رو که آخرین ورژن اونو از سایت گرفته بودم
هم نصب نشد که نشد خیلی سعی کردم که راحی پیدا کنم که بتونم یه جوری درایوشو
نصب کنم اما نشدhttp://sat.sat2hd.net/images/smilies/sdm32@se%20%2876%29.gif حالا قبل از خریدن یه کارت دیگه میخواستم از تجربیات شما اساتید محترم استفاده کنم ( شاید راهی باشه ) اگه میشه منو راهنمایی کنید
به هر حال ممنونم
مشخصات سیستم
Motherboard :P8P67 DELUXE
cpu: intel Core i7 - 3.4GHz - 2600K
graphic: ASUS - GeForce GTX550
Power: Green gp 885 b
WIN: 7
مادربرد شما را میتوان حدس زد که ASUS باشد چون شما ذکر نکردید شرکت سازنده آن کدام شرکت است و فقط نوشته اید P8P67 DELUXE
مادربرد شما دارای تراشه های جدید سری Intel P67 میباشد. بنده خودم تابحال با مادربرد شما تجربه کار نداشتم ولی Spec آن را که مشاهده کردم مادربرد بدی نیست. البته دارای 3 اسلات PCI میباشد همانطور که خود هم میدانید. البته امیدوارم شما کارت Skystar HD2 را روی هر 3 تا اسلات کنترل و چک کرده باشید. بهرحال موردی نمی بینم که نصب نشود اگر شما درست و آشنا عملیات نصب رو انجام داده باشید.
همچنین توصیه میکنم برای دانلود جدید ترین درایور کارت sKYSTAR hd2 خود حتماً از سایت www.technisat.de (http://www.technisat.de) درایور جدید را دانلود کنید و نه اینکه از سایت دیگر.
http://legitreviews.com/images/reviews/1500/asus_p8p67_layout_2.jpg
dashali II
09-26-2012, 13:23
از اساتيد محترم عذر خواهي مي كنم جائي واسه طرح سؤالم پيدا نكردم بخاطره همين اينجا مطرح مي كنم .
من يك كارت sky star 2.6 دارم مشكلي توي آنتن دهي و دريافت شبكه ها ندارم ولي يه مشكلي كه هست اينه كه من فيزيكال آدرسم كليه اعدادش صفره چرا ؟ براي بقيه دوستانم صفرنيست ولي براي من همش صفره .
بازم ببخشيد . ممنون ميشم راهنمائيم كنين .
dashali II
09-29-2012, 15:41
از اساتيد محترم عذر خواهي مي كنم جائي واسه طرح سؤالم پيدا نكردم بخاطره همين اينجا مطرح مي كنم .
من يك كارت sky star 2.6 دارم مشكلي توي آنتن دهي و دريافت شبكه ها ندارم ولي يه مشكلي كه هست اينه كه من فيزيكال آدرسم كليه اعدادش صفره چرا ؟ براي بقيه دوستانم صفرنيست ولي براي من همش صفره .
هيچ كسي نيست يك جواب به من بده ؟
:2dfj[--05d (42):
درایور کارت شما اشکال پیدا کرده
درایور را uninstall کنید و مججد از اول نصب کنید
اگر مشکل رفع نشد جای کارت را در اسلات مادربرد جابجا کن
اگر باز هم نشد ویندوز را از اول نصب کن و مججد کارت را تعریف کن
حتماً مشکل شما حل میشود
dashali II
10-04-2012, 14:35
با تشكر از جوابتون ولي همه اينكارها را انجام دادم ولي نتيجه ايي نگرفتم من بيشتر دنبال اينم كه اينترنت ماهواره ايم و راه بندازم و نتونستم راه اندازيش كنم تنها ايرادي كه به ذهنم ميرسيد همين بود كه فيزيكال آدرسم صفر بودش تا اينكه ديروز يكي از دوستام گفت اگه اينترنت ماهواره ايتونو راه بندازين حتي آفلاين بيچارتون ميكنن و از وزارت اطلاعات ميانو تمام زندگيتونو جمع مي كنن و خودتونم مي برن وقتي اينو گفت كلا پشيمون شدم گفتم خدارو شكر كه نشد وگرنه مععلوم نبود الان كجا بوديم .....
ولي كلاَ متشكر ااز جوابتون موفق وپيروز باشين به اميد روزي كه همه آزادانه براي خودشون تصميم بگيرن ...
:2dfj[--05d (47)::2dfj[--05d (47)::2dfj[--05d (47)::2dfj[--05d (47)::2dfj[--05d (47):