توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سئوالات و مشکلات کارتهای prof
Moh@mm@d-SAT
03-08-2011, 02:32
سلام
سئوالات و مشکلات خود در کارتهای Prof را در این تاپیک مطرح کنید
tanatoos II
03-30-2011, 00:54
سلام خدمت همه شما دوستان زحمت کش سایت -من یک کارت prof 7500 دارم -من درایور کارت رو نصب کردم ولی زمانی که prog dvb رو نصب میکنم پیعام connect Tif error رو میده -آیا ممکنه تیونر کارت سوخته باشه -من یک کارت sky star هم دارم که با اون تمام سیگنالها رو دارم -ولی زمانی که سیم آنتن رو به کارت porof وصل می کنم هیچ سیگنال سیمی ندارم -با تمام پلیرها هم امتحان کردم ولی هیچ سیگنالی ندارم- اگر باید قطعه ای رو عوض کنم لطفا من رو راهنمایی کنید-ممنون میشم اگر کسی بلده من رو راهنمایی کنه-با تشکر
Sat.Service
03-30-2011, 01:04
سلام خدمت همه شما دوستان زحمت کش سایت -من یک کارت prof 7500 دارم -من درایور کارت رو نصب کردم ولی زمانی که prog dvb رو نصب میکنم پیعام connect Tif error رو میده -آیا ممکنه تیونر کارت سوخته باشه -من یک کارت sky star هم دارم که با اون تمام سیگنالها رو دارم -ولی زمانی که سیم آنتن رو به کارت porof وصل می کنم هیچ سیگنال سیمی ندارم -با تمام پلیرها هم امتحان کردم ولی هیچ سیگنالی ندارم- اگر باید قطعه ای رو عوض کنم لطفا من رو راهنمایی کنید-ممنون میشم اگر کسی بلده من رو راهنمایی کنه-با تشکر
سلام دوست عزیز
آیا شما سیگنال هاتون رو با برنامه اصلی خوده شرکت پروف یعنی پروف آی پی دیتا دیدید که صفره ؟
آیا فقط سیگنال های هوریزنتال رو ندارید یا هر دو
قبلا کارت شما درست کار میکرده ؟
مشخصات سیستمتون رو هم بگید لطفا تابتونم بهتر راهنماییتون کنم
کامیاب باشید :sdm32@se (84):
tanatoos II
03-30-2011, 01:30
با سلام مجدد مرسی از پاسخ سریعتون-فکر نکنم 5 دقیقه هم شده باشه -ازتون واقعا ممنونم -من دقیقا مشکلم اینه که فبلا این کارت رو روی ویندوز 7 نصب کردم اونم با بدبختی درایورشو نصب کردم فقط برای یه بار - بعد که ویندوز رو عوض کردم به هیچ وجه دیگه نصب نشد-بعد از اون دوباره روی یک کامپیوتر دیگه امتحان کردم -ولی زمانی که سیم آنتن رو به پورت lnb in وصل کردم از اون طرف سیم سیمها به مدت 2 ساعت یا شایدم بیشتر با هم اتصال داشتند و هواسم نبود-و سر همین قضیست که فکر میکنم تیونرش آسیب دیده باشه-سیستمی هم که الان می خوام روش نصب کنم ویندوز xp داره و کارت sky star به خوبی داره روش کار میکنه - ممنون میشم اگه هنوز هستید من رو راهنمایی کنید
Sat.Service
03-30-2011, 01:48
با سلام مجدد مرسی از پاسخ سریعتون-فکر نکنم 5 دقیقه هم شده باشه -ازتون واقعا ممنونم -من دقیقا مشکلم اینه که فبلا این کارت رو روی ویندوز 7 نصب کردم اونم با بدبختی درایورشو نصب کردم فقط برای یه بار - بعد که ویندوز رو عوض کردم به هیچ وجه دیگه نصب نشد-بعد از اون دوباره روی یک کامپیوتر دیگه امتحان کردم -ولی زمانی که سیم آنتن رو به پورت lnb in وصل کردم از اون طرف سیم سیمها به مدت 2 ساعت یا شایدم بیشتر با هم اتصال داشتند و هواسم نبود-و سر همین قضیست که فکر میکنم تیونرش آسیب دیده باشه-سیستمی هم که الان می خوام روش نصب کنم ویندوز xp داره و کارت sky star به خوبی داره روش کار میکنه - ممنون میشم اگه هنوز هستید من رو راهنمایی کنید
سلام دوباره
لطفا شما دوست محترم جواب سوال های منو کامل بدید در حال حاضر شما جواب سوال های منو ندادید بعد هم لطفا بگید با چه سیمی اتصالی داشته ؟
tanatoos II
03-30-2011, 02:04
آقا دستت درد نکنه من اصلا نمی دونستم ProfIPData چی هست الان که با این برنامه چک کردم هم سیگنال سیم داره هم کیفیت-
من می خوام روی ویندوز 7(32) نصب کنم اصلا نمی دونم سیستمم چیه -ولی یه کامپیوتر با ویندوز xp هم دارم -رمم 1گیگ -کارت گرفیکمم 128-سی پی یومم 2.3 فکر کنم باشه -در کل آقا من آدم بی سوادی هستم - اینا رو هم همین الان چک کردم -ما رو ببخش-مرسی از این همه لطفتون-
tanatoos II
03-30-2011, 02:13
ضمنا زمانی که در برنامه ProfIPData فرکانسی رو اسکن میکنم رنگش آبی میشه
sevenkel
04-11-2011, 20:05
سلام.میشه لطفا اموزش نصب mpe driver رو تو ویندوز 7 بزارید
hosseinjoon
04-12-2011, 00:03
دوست عزیز سلام
بنده یه کارت اکسترنال پروف 7500 دارم که بدون هیچ مشکلی کار میکنه فقط زمانی که به لب تاب میزنم حس میکنم سیستم یه مقدار کند میشه فلش موس یه مقدار با گیر حرکت میکنه ممنون میشم راهنمایی بفرمایین در این مورد
Moh@mm@d-SAT
04-12-2011, 00:19
دوست عزیز سلام
بنده یه کارت اکسترنال پروف 7500 دارم که بدون هیچ مشکلی کار میکنه فقط زمانی که به لب تاب میزنم حس میکنم سیستم یه مقدار کند میشه فلش موس یه مقدار با گیر حرکت میکنه ممنون میشم راهنمایی بفرمایین در این مورد
1 بار درایور کارت را پاک کنید دوباره نصب کنید
سلام.میشه لطفا اموزش نصب mpe driver رو تو ویندوز 7 بزارید
چون ویندوز اکثر کاربران ویندوز کپی شــده و ارجینال نیست
بخش کارت شبکه (Network Controller) کارت Install نمیشود
لذا مشتریان باید Virtual MPE Decoder را خودشان بصورت دستی نصب کنند. تا موقعی که برنامه Prof IP Data را نصب میکنند پیغام نصب نبودن را دریافت نکنند
زیرا اگر Virtual MPE Decoder نصب نباشد اینترنت آنلاین کارت شما کار نمیکند.
نصب آن بسیار ساده است به کنترل پانل بروید / روی آیکون Add Hardware کلیک کنید و تلاش کنید Network Adapter را نصب کنید/
جدیدترین ورژن نیز برای دانلود گذاشتم 4xvim2p
سلام جناب abod,
من یک کارت پروف 8000 رو نصب کردم و می خواهم کانال های ماهواره رو به کمک دیش و ال ان بی بگیرم.
باید از چه نرم افزاری استفاده کنم؟
ProgDVB رو نصب کردم ولی میگه کارت دی وی بی خاموشه :sdm32@se (80):
آیا برنامه Prof IP Data بدرد کار من میخوره؟
ممنون میشم یک راهنمایی کلی در این ضمینه کنید.
اخیراً فایل آموزشی نصب درایور رسیور کارتهای پروف به زبان فارسی منتشر شده است ، و این آموزش توسط نمایندگی آن منتشر شده است که بصورت فایل PDF به زبان فارسی با تصویر گام به گام شما را در جهت نصب راهنمایی میکند و دوستانی که Laptop با ویندوز سون 64 بیتی دارند میتوانند با مطالعه این فایل آموزشی مشکل نصب را یاد بگیرند
فایل بصورت فشرده میباشد
لینک دانلود
http://s2.picofile.com/file/7125095050/VMD_Windows_7_64bit.rar.html (http://s2.picofile.com/file/7125095050/VMD_Windows_7_64bit.rar.html)
masoudtanhha
09-10-2011, 15:20
سلام من یه مشکل با پروف دارم
وقتی تو هر پلیری اسکن میزنی تو بعضی از فرکانسها Dont Send میده البته اسکن قطع نمیشه تا Dont Send نزنی ادامه داره به نظر شما مشکل از کجاست تو ویندوز 7 و ایکسپی هم امتحان کردم تو رو خدا کمک کنید کلافم کرده نمیتونم اسکن کنم تنها چاره ای که پیدا کردم اینه که لیست کانال آماده براش دانلود کنی که اونجا هم همون مشکل هست وقتی میری رو کانالی که فرکانسش هنگ میکرد هنگ میشه
یک فرکانس نمونه هم میدم تست کنید تو مسیر هاتبرد 10719 کانال
http://satsat.th.tc/images/statusicon/wol_error.gifاین تصویر تغییر اندازه داده شده است. برای مشاهده تصویر کامل روی این جایگاه کلیک کنید. تصویر اصلی دارای اندازه 1280x668 می باشد.http://masoudtanhha.persiangig.com/01%20Sep.%2010%2014.44.jpg
گزینه error reporting را غیر فعال کنید تا دیگر پیام don't send برای شما ظاهر نشود
کاری بسیار ساده و اسان
mehdittt
12-05-2011, 20:00
سلام.
من کارت prof 7500 دارم و درایور ورژن 2.0.0.5 را نصب کردم.من کانال های ماهواره رو گرفتم و مشکلم این هست که هر 1 دقیقه بر روی کانال ها پارازیت به مدت 3 ثانیه می افتد.من ویندوز 7 32 بیتی دارم و همچنین ویندوز ویستا نصب کردم.در ویندوز ویستا مشکلی نیست ولی هنگامی که وایرلس و چندتا برنامه نصب می کنم دوباره مشکل پارازیت بوجود میاد.مشخصات سیستم من:
LapTop Dell 5110
cpu: core i5
vga: NVIDIA GeForce GT 525M
Ram: 4gb ddr3
لظفاً من را راهنمایی کنید.خیلی ممنون.
mehdittt
12-05-2011, 22:41
دوستان من فهمیدم.عیب از درایور وایرلسم هست،زمانی که آن را حذف می کنم مشکلی نداره.از عزیزان تقاضا دارم اگر می توانند برای رفع این مشکل به من کمک کنند.درایور وایرلس من
Dell Wireless 1702 802.11 bgn
هست و تاریخ آن 11/24/2010 است.
ممنون.
mehdittt
12-06-2011, 02:09
سلام.مشکل من به خاطر اینکه درایور وایرلس با درایور کارت رسیور هماهنگی نداشت بود و با تعویض درایور ورژن 9.2.0.215 به 9.2.0.412 حل شد.از دوستان خواهش دارم اگر کسی از خروجی کارت رسیور prof 7500 استفاده کرده، من را راهنمایی کنه تا بتونم آن را به یه کارت رسیور روی سیستم دیگر وصل کنم.
ممنون.
سلام به همگی.
ریموت کنترل پروف 7500 تو dvbdream رو کسی تونسته را بندازه؟لطفا راهنمایی کنید
dvbs_s2 II
12-20-2011, 17:56
سلام.مشکل من به خاطر اینکه درایور وایرلس با درایور کارت رسیور هماهنگی نداشت بود و با تعویض درایور ورژن 9.2.0.215 به 9.2.0.412 حل شد.از دوستان خواهش دارم اگر کسی از خروجی کارت رسیور prof 7500 استفاده کرده، من را راهنمایی کنه تا بتونم آن را به یه کارت رسیور روی سیستم دیگر وصل کنم.
ممنون.
باید حتما دی وی بی کار کنه روی یک فرکانس مشخص تا بتونی از خروجی سیگنال دریافت نمایید.
سلام
من یک کارت prof 7500 دارم ، مشکلی دارم که امیدوارم اساتید کمکم کنند :
ویندوز xp داشتم ، در ابتدا کارتم بسیار عالی کار میکرد ولی در این اواخر گاهی اوقات ویندوز کارتم رو نمی شناخت و من مجبور بودم دوباره درایور رو نصب کنم و بعد از نصب باید هم کامپیوتر و هم ویندوز رو ریستارت میکردم. در این اواخر با وجود شناسایی کارتم در کنترل پنل وقتی prof ip data رو اجرا میکردم یک دفعه ویندوزم هنگ میکرد و صفحه آبی ویندوز می آمد. با نظر اساتید ویندوزم رو پاک کردم و ویندوز 7 ، 32 بیتی نصب کردم و در هنگام نصب prof ip data ، تیک ویرچوال رو ور داشتم و بصورت دستی خودم نصب کردم ولی مشکلم بر جای خود باقیست.
گاهی مدت ها و شاید روزها بدون مشکلم وگاهی هر نیم ساعت این مشکل رو دارم ! دیشب کابل واسط بین 7500 و کامپیوتر رو عوض کردم ، تو 2 ساعت اینترنت آنلاین که استفاده کردم مشکل تکرار نشد ولی بعید می دونم مشکل این باشه ، آیا کسی نظری داره؟ چطوری مشکل رو حل کنم؟
ممنون از همفکری
سلام دوباره
اساتید تفاوت 3 درایور کارت پروف 7500 که تو سایت رسمی شرکت وجود داره چیست و کدوم رو باید نصب کرد؟
Prof7500_Driver_1.0.1.2_W32
Prof7500_Driver_2.0.0.2_W7_32
Prof7500_Driver_2.0.0.5_W7_32_1
ممنون از راهنمایی شما
Mr.EL po
02-22-2012, 17:28
سلام دوباره
اساتید تفاوت 3 درایور کارت پروف 7500 که تو سایت رسمی شرکت وجود داره چیست و کدوم رو باید نصب کرد؟
Prof7500_Driver_1.0.1.2_W32
Prof7500_Driver_2.0.0.2_W7_32
ممنون از راهنمایی شما
درود
دوست عزیز هر سه تاش درایور های مورد نظر شما هستند ولی
جدید ترین میباشد و ورژن بالاتری داره
موفق باشید
سلام
من از دیروز یک مشکل عجیب دارم :
من از ویندوز 7 استفاده میکنم و جهت اتصال به روتر از دانگل بیسیم شرکت tp-link با مدل tl-wn721n که با usb به کامپیوتر وصل می شود و جهت اینترنت ماهواره ای از کارت prof-7500 که یک کارت usb هست بهره می برم.
تا دیروز مشکلی نداشتم تا اینکه پروف رو جهت تنظیم به لپ تاپ وصل کردم و بعد از آن دوباره به کامپیوترم و به همان درگاه usb که قبلا هم وصل بود وصل کردم ولی شناخته نشد ، مجبور شدم درگاه رو عوض کنم و درست شد ولی تا prof ip data رو و یا دیگر نرم افزار های مربوط به پروف رو اجرا میکنم اینترنتم قطع میشود ؛ جای کارت شبکم رو عوض کردم و همچنین dvb رو ولی نشد که نشد.
بعضی اوقات یک مدت و در یک زمان هر دو با هم کار میکنه و از اینترنت آنلاین استفاده میکنم ولی یک دفعه اینترنتم قطع میشه!!
کسی نظری داره کمکم کنه؟
ممنون
wsxwsxw II
04-18-2012, 15:08
سلام دوستان
من با کارت prof8000 میخوام هاتبردو بگیرم انتن گردونه البته فعلا از امکاناتش استفاده نمیکنم رسیورمو فروختم و فعلا میخوام از کارت استفاده کنم حال مشکلم اینه که روی هتبرد وقتی میخوام کانالا رو سرچ کنم چیزی نمیده ولی وقتی فرکانسای بدر رو سرچ میکنم تمام کانالای هاتبرد میاد گفته باشم که انتن روی هاتبرد تنضیمه حالا موندم چرا فرکانسای هاتبردو پیدا نمیکنه ولی روی فرکانسای بدر همه کانالا رو میده اخرین ترانسپوندر ها رو و برنامه ها رو نسب کردم ولی همینه که هست
از اساتید و دوستان محترم کسی هست مشکل رو بدونه4xvim2p
s.shorafa
04-19-2012, 11:24
با سلام من شبکه3ازطریق ماهواره عرب ست با dvb-skystarگرفتم و وقتی که فوتبال اروپایی نشون میده قطع میشه
من چند تا سافت کم امتحان کردم ولی جواب نداده اگر میشه لینک پلاگین وسافت کم خوب با راهنمای نصب کامل رو برام بذارید
اگربراتون مقدور بود به ایمیلم بفرستید
[email protected]
با سلام من شبکه3ازطریق ماهواره عرب ست با dvb-skystarگرفتم و وقتی که فوتبال اروپایی نشون میده قطع میشه
من چند تا سافت کم امتحان کردم ولی جواب نداده اگر میشه لینک پلاگین وسافت کم خوب با راهنمای نصب کامل رو برام بذارید
اگربراتون مقدور بود به ایمیلم بفرستید
[email protected]
http://www.irtvu.com/media/content/medium/5137_2246.jpg
همانطور که همه دوستان و خوانندگان این مطلب آگاه هستند ، هنگامیکه یک بازی فوتبال خارجی از شبکه 3 سیمای جمهوری اسلامی پخش میشود ، تصویر این کانال که توسط مــاهواره پخش میشود قطع میشود و وقتی بازی فوتبال تمام شـد تصویر دوباره برمیگردد
راه حـل کار چیست و چگونه میتوان کانال رو باز کرد؟
یک برنامه است بنام Vplug برای دانلود در همین پست گذاشتم تا دانلود کنید ، باید برنامه را در مسیری که برنامه Player خود را نصب کردید در فولدر Plugin کپی و نصب کنید
اگر برنامه Player خود را اجرا کردید و error داد باید 2 تا فایل dll را که درفایل ضمیمه میباشد را در مسیر
C:\windows\system32
کپی کنید
بعد از باز کزدن نرم افزار DVB Player خودتان کنار ساعت کامپیوتر (اون پایین گوشه سمت راست) یه آیکن ادیتور میاد که باید طبق این عکس مقادیر عددی را وارد کنید تا شبکه 3 باز شود.
در واقع کــد باز کردن شبکه 3 عدد 1111113311111133 میباشد
world II
05-15-2012, 12:39
با سلام من prof8000 دارم وقتی وصلش میکنم و چند دقیقه ای که ازش استفاده میکنم خودبه خود داغ میکنم و خاموش میشه و از کار می افته؟؟؟به نظر شما من باید چکار کنم؟؟؟
با سلام من prof8000 دارم وقتی وصلش میکنم و چند دقیقه ای که ازش استفاده میکنم خودبه خود داغ میکنم و خاموش میشه و از کار می افته؟؟؟به نظر شما من باید چکار کنم؟؟؟
بهترین کار این است که یک فن خنک کننده بخرید و روی کارت نصب کنید
بدین ترتیب هر وقت سیستم را روشن میکنید فن کارت را خنک میکند
http://www.aocusa.com/images//VC-EC6010M12S-B.jpg
world II
05-15-2012, 21:10
یعنی همه کارتهای prof 8000 اینطورین؟؟؟
adel_110
05-27-2012, 00:43
دوستان عزیز من کارت پروف 7500 گرفتمو متاسفانه اکثرا در نرم افزار پروگ دی وی بی و اسکای نت دچار مشکل میشه و یهویی صفحه آبی همراه با نوشته(مربوط به ویندوز) به مدت 5 ثانیه ظاهر میشه و بلافاصله سیستم ریستارت میشه. دوستان ممکنه بفرمایید مشکل از کجاست؟
دوستان عزیز من کارت پروف 7500 گرفتمو متاسفانه اکثرا در نرم افزار پروگ دی وی بی و اسکای نت دچار مشکل میشه و یهویی صفحه آبی همراه با نوشته(مربوط به ویندوز) به مدت 5 ثانیه ظاهر میشه و بلافاصله سیستم ریستارت میشه. دوستان ممکنه بفرمایید مشکل از کجاست؟
متاسفانه این اشکال در کارتهای پروف مدل 7500 بسیار مشاهده شده است
و همچنین از طرف خیلی از دارندگان این مدل این مشکل گزارش شده است
شما باید گزینه Virtual mpe decoder را disable کنید
تا حدودی این مشکل رفع میشود و کمتر میشود
soteddel II
06-29-2012, 00:19
سلام دوستان prof8000 خريدم وصل کردم يه کابل برق هم دارم که سه تا سوکت جدا داره وصل کردم به پاور و روشن کردم... سيستم سخت افزار جديدو نشناخت... انگار وصل نيست به سيستم... خلاصه هر کارى کردم نشد هر روشى... تا اينکه يه کيس ديگه وصل کردم کابلو هم وصل نکردم اينبار سيستم جديد سخت افزارو شناخت... بعد ريست کردم و کابل برقشو هم وصل کردم اين سيستم هم مثل قبلى ديگه نشناخت که نشناخت... فکر کنم برقش اسلات pci e مادربردو کلا ميسوزونه... دوتا سيستمم بهچفنا رفته فکر کنم چه اکى بر سرم کنم... کلا کارتو نميشناسه تو ديوايس منيجر هم اصلا نيست تورو خدا کمک...
ویندوزت چیه ؟؟؟
اگه بچه ی با هوشی باشی همین سئوال کاملا گویاست که مشکلت از کجاست ؟ ولی اگه از اون بچه های جزوه نویس کلاس باشی یاالله جزوه تو باز کن بنویس و آخرش هم عین طوطی جزوه باس حفظ کنی و همون روز امتحان فقظ بلدی جواب بدی ؟؟ این کارتها با بعضی از ورژن های قفل شکسته ویندوزها مشکلات اساسی دارند و با بعضی هاشون ندارند ویندوزه من ورژنی که سی دی شو هزار تومن خریده بودم از این مشکلات زیاد برام پیش میاومد الخصوص اگه ویندوز 7 باشه ولی با سی دی 350 هزار تومنی آخر تسلط به سخت افزار است و هنوز فلش مموری کاملا سوخته رو درست جا نزدم که شماره تلفن فروشگاه فروشنده ی اون رو تو پاساژ پایتخت هم برام کف دستم یادداشت میکنه و سی دی هزار تومنی ویندوز هفت گاها مادر بردمم رو نمیشناخت چه برسه به فلش مموری . . .
سلام دوستان prof8000 خريدم وصل کردم يه کابل برق هم دارم که سه تا سوکت جدا داره وصل کردم به پاور و روشن کردم... سيستم سخت افزار جديدو نشناخت... انگار وصل نيست به سيستم... خلاصه هر کارى کردم نشد هر روشى... تا اينکه يه کيس ديگه وصل کردم کابلو هم وصل نکردم اينبار سيستم جديد سخت افزارو شناخت... بعد ريست کردم و کابل برقشو هم وصل کردم اين سيستم هم مثل قبلى ديگه نشناخت که نشناخت... فکر کنم برقش اسلات pci e مادربردو کلا ميسوزونه... دوتا سيستمم بهچفنا رفته فکر کنم چه اکى بر سرم کنم... کلا کارتو نميشناسه تو ديوايس منيجر هم اصلا نيست تورو خدا کمک...
متاسفانه خرابی در کارتهای دی وی بی پروف زیاد است
من خودم اولین فروشنده پروف در ایران بودم و همه میدونند
اگر تازه خریدی ببر پس بده و پولت رو بگیر
اگر هم قبلا داشتی و حالا اینطوری شده الفاتحه
برو کارت Skystar 2 eXpress HD بگیر یا Tevii S471 بگیر ، یکی از این 2 مدل رو بگیر و استفاده کن. منبعد هیچ وقت جنس دی وی بی چینی نخرید.
astorias
06-29-2012, 17:22
سلام.خسته نباشید.من یه کارت prof 7500 خریدم .درایورشو هم نصب کردم.نرم افزار dvb dream 1.5 رو هم ریختم.بعد از اسکن کردن یه سری از کانالها باز شد.منتها چون میخواستم کانالهای اچ دی رو هم ببینم رفتم چند تا کدک پک مثل k-lite و coreavc و microft رو ریختم.dvb dream رو هم پاک کردم ورژن 1.7 رو ریختم.منتها الان که اسکن میکنم هیچ کانالی رو پیدا نمیکنه. همش میزنه no signal...با نرم افزار progdvb هم امتحان کردم.از اونم سیگنال نمیده.رفتم نصاب آوردم که ببینه از سر سیمم سیگنال دارم یا نه دیدم داره.ال ان بی هارو هم فکر کنم دیگه درست تعریف کرده باشم توی این دو تا برنامه...حتی دوباره همه چیز رو uninstall کردم و دوباره درایور کارت و بقیه نرم افزارها رو نصب کردم.ولی بازم کار نمی کنه....
همه این نرم افزارها رو هم که دوباره پاک کردم و از رجیستری ویندوزم پاک شد بازم که ورژنهای مختلف dvb dream رو میزنم توی اسکن کردن هیچ کانالی رو پیدا نمیکنه.اگه میشه کمکم کنید
soteddel II
06-29-2012, 21:07
ممنون از دوستانى که پاسخ من را دادن... اول چنتا ورژن ويندوز عوض ميکنم بعد پس ميدم بهش اگه نشد... باز هم تشکر...
��������
�������� ���������� ���������� ���� �������� 7500 �������� ������������
������������ ���������� ������ ��������������
�������� �������� ���� ���������� ���� ���������������� ������ �������������� �������� ���� ������ ������������ ��
����������
edit:
bebakhshid ama nemidunam chera vaghti tu in site farsi minevisam injuri mishe !!!
kasi midune rahnamai kone....
yashar_uk2oo5
09-03-2012, 23:04
سلام
من یک PROF 7500 دارم و مشکلم اینه که رو بعضی از کانالهای HD مثل SKY HD تصویر هست ولی صدا نداره.از DVB Dream هم استفاده می کنم.لطفا اگه میشه راهنمایی کنید.
Mr.EL po
09-03-2012, 23:08
سلام
من یک prof 7500 دارم و مشکلم اینه که رو بعضی از کانالهای hd مثل sky hd تصویر هست ولی صدا نداره.از dvb dream هم استفاده می کنم.لطفا اگه میشه راهنمایی کنید.
درود
همون کانال رو یه بار پاک کنید و دوباره سرچ کنید درست میشه
اگر نشد از یک پلیر دیگه استفاده کنید
ایراد از کارت نیست موفق باشید
ultraviolet90
09-04-2012, 01:11
این دیکودر ها رو نصب کن
دیکودر سایبر لینک اچ دی که قرار دادم بعد از اکسترکت کردن در جایی از هاردتون پیست کنید بعد داخل فولدرش شوید و گزینه رجیستر رو بزنید تا نصب بشه تو حالت تحت داس نصب میشه بعد press any keyمیده و تمام
در دی وی بی دریم هم در قسمت video دیکودر h264رو برابر cyberlink قرار دهید مشکلتون حل میشه
mohammaaad
09-18-2012, 21:29
سلام دوستان گرامی من یک کارت پروف 7500 دارم که چند وقت هست دیگه سیگنال نمیده. هم درایور عوض کردم و هم کلیه سیمهای رابط رو تعویض کردم.
و فقط سیگنال برق ال ان بی یعنی level رو میاره و کوالیتی اصلا نمیاد روی هیچ فرکانسی کوالیتی ندارم.
با یک کارت پروف 7500 دیگه تست کردم مشکلی نداشت رو سیستم.
ممنون میشم راهنماییم کنین
با تشکر
سلام
آقا من یه کارت prof 7500 گرفتم , نمیدونم چرا هیچ فرکانس s2 رو نمیگیره!!!
مثلا روی w6 هر فرکانس s2 رو که میزنم جواب نمیده ولی تمام فرکانس های s1 رو میگیره..!!
نمیدونم تنظیمات خاصی داره که من بلد نیستم یا کلا چی باید بکنم تا فرکانس های s2 رو بگیرم؟
مرسی
omidronaldo
10-20-2012, 07:17
سلام دوستان گرامی من یک کارت پروف 8000 دارم که سیگنال نمیده. و فقط سیگنال برق ال ان بی یعنی level رو میاره و کوالیتی اصلا نمیاد روی هیچ فرکانسی کوالیتی ندارم.
و موقعی جستجوی شبکه ها علامت No signal میده وهیچ کانال ماهواره رو دریافت نمی کنه لطفا راهنمایی کنید.
با عرض سلام خدمت دوستان
بنده یک کارت پروف 8000 تهیه کردم و با کلی دنگ فنگ pid و vrtual mpe ... رو نصب کردم وقتی پی آی دی رو باز می کنم ارور میده و میزنه prof Device not found
در حالی که کارت رو توی دیوایس منیجر شناخته و درایورش نصب شده ...
اگر میشه راهنمایی بفرمایید
http://8pic.ir/images/80799331198301860881.png
hamidali.bz12
04-12-2013, 12:58
سلام ایا کارت دی وی بی اسکای استار 2 تی وی .المانی سیگنالهای s2 رو ساپورت می کنه وکانالهای اچ دی رو می گیره قیمت اکبند این نوع کارت درحا ل حاضر چنده متشکر از شما ؟