توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سؤالات و مشکلات کارت*های QBox DVBS2-HD
Moh@mm@d-SAT
03-08-2011, 02:31
سلام
کاربران عزیز لطفا سوالات نرم افزاری خود را در این تاپیک مطرح کنند و سوالات سخت افراری خود را در تاپیک زیر مطرح کنند
با تشکر
araki1382 II
03-31-2011, 12:06
سلام
من تو نصب کارت روی ویندوز 7 (ultimate) مشکل دارم درایور نصب میشه اما کارت رو به عنوان یک دیوایس نمیشناسه و خطا میده
look_61 II
05-20-2011, 00:45
سلام
من تو نصب کارت روی ویندوز 7 (ultimate) مشکل دارم درایور نصب میشه اما کارت رو به عنوان یک دیوایس نمیشناسه و خطا میده
شاید نسخه درایور قدیمی هستش و برای ویندوز 7 نیست
روی یه ویندوز xp تست کنید ببینید نصب میشه و از نظر سخت افزاری سالمه ؟
نوشته اصلی توسط araki1382 http://www.sat2hd.org/images/xbox/buttons/viewpost.gif (http://www.sat2hd.org/showthread.php?p=36286#post36286)
سلام
کارتت چیه؟
hamid_0709 II
06-29-2011, 23:41
با سلام بنده هم همچين مشكلي داشتم درايور جديد ريختم درست شد اگر مديران اجازه بدهند برايتان ميفرستم
با سلام بنده هم همچين مشكلي داشتم درايور جديد ريختم درست شد اگر مديران اجازه بدهند برايتان ميفرستم
بفرست
نتایج و تجربیات خود را خیلی زیبا در این انجمن منتشر کنید
cafe_naderi
12-30-2011, 13:07
سلام.خوبید؟اقا من یه qbox 8920 دارم.قبلا سیگنال میداد اما الان نمیده.برنامهtbs ip که میات بالا سبزه اما فرکانس 0.با برنامه دی وی بی دریم هم سیگنال 60نشون میده اما خبری از کانال نیست.چیزی پیدا نمیکنه.ممنون میشم کمکم کنید.مرسی
سلام.خوبید؟اقا من یه qbox 8920 دارم.قبلا سیگنال میداد اما الان نمیده.برنامهtbs ip که میات بالا سبزه اما فرکانس 0.با برنامه دی وی بی دریم هم سیگنال 60نشون میده اما خبری از کانال نیست.چیزی پیدا نمیکنه.ممنون میشم کمکم کنید.مرسی
کارت کیوباکس 8920 چینی خود را روی یک رایانه دیگر هم چک و کنترل کنید.
اگر شرایط روی یک رایانه دیگر هم همینطوری بود ، برای کارت اشکال سخت افزاری حتماً ایجاد شده است
cafe_naderi
01-01-2012, 23:03
سلام.خوبی.مشکل من حل شد و خود به خود فرکانسم امد.ولی گاهی میره معلوم نیست چرا.مطمئنم از اتصالاتم نیست.
dooste.man83 II
05-26-2012, 13:09
سلام
دوستان من کارت qbox 5922 دارم
1- می خوام بدونم کارت تا چند روز می تونه مداوم دانلود آفلاین کنه و براش مشکلی پیش نیاد ؟
2- آیا قرار دادن پنکه جلوی کارت برای خنک کردن تاثیری در کارکرد بهترش داره ؟
3- در کار با برنامه اسکای نت با این کارت در روز چه تعداد dc طبیعی هست ؟
ممنون
saeedlords
06-09-2012, 16:34
سلام
من کارت Q box S2 دارم و جهتم NSS6 هست سیگنال 11585 & 16000 رو رویه v میگیره 90 درصد ولی 11542 & 45000 نمیگیره با کارت ولی با رسیور HD امتحان کردم سیگنال داره!!! میشه کمک کنید مشکل من از چیه که سیستمم سیگنال نمیاره :sdm32@se (39):
لطفا اگه براتون مقدوره saeed_mastane با یاهو بهم جواب بدید ممنون میشم
morteza201
10-26-2012, 05:17
سلام کارتم tbs 6980 است قبلا فرکانس 10721 ورتیکال دبلیو 3 راداشتم حالا این فرکانس را نمگیره ولی فرکانس دیگر را براحتی میگیره درضمن با پلیر dvbdream ,progdvb تست کردم سیگنال نمیده وکانال مانند persiantoon را نمیگیره ولی با ریسور میگیره وحتی ویندوز رامجدانصب کردم و درایورهای قدیم وجدید کارت راحذف ومجدا نصب کردم تاثیری نداشت لطفا یکی کمک کنه چکار بایستی کرد با تشکر
borhan_3010 II
11-12-2012, 14:39
درود
من هم کیوباکس دارم
هیچکدام از پلیرها مانند DVB Dream و TBS Viewer با این کارت ها مچ نیستند
سعی کنین آخرین نسخه این دو برنامه رو تهیه و تست کنین
سلام کارتم tbs 6980 است قبلا فرکانس 10721 ورتیکال دبلیو 3 راداشتم حالا این فرکانس را نمگیره ولی فرکانس دیگر را براحتی میگیره درضمن با پلیر dvbdream ,progdvb تست کردم سیگنال نمیده وکانال مانند persiantoon را نمیگیره ولی با ریسور میگیره وحتی ویندوز رامجدانصب کردم و درایورهای قدیم وجدید کارت راحذف ومجدا نصب کردم تاثیری نداشت لطفا یکی کمک کنه چکار بایستی کرد با تشکر
شرایط قبلا که میگرفتی با شرایط زمان حال یکی است؟
سوئیچ داری؟
ویندوز چیست؟
ورژن درایور کارت چند است؟
طول سیم؟
چه آنتی ویروس و فایروالی نصب داری؟
سلام به دوستان - کارت تی بی اس 8920 دارم ip tool بعضی فرکانسها سیگنال ندارد درصورتی همان فرکانس با کارت پروف سیگنال هست چگونه میتوانم مشکل کارتم حل کنم ممنون
سلام به همگی
دوستان متاسفانه من یه کارت کیو باکس 8920 دارم که دیگه واقعا اعصابمو بهم ریخته سیگنال دهیش تو بیشتر فرکانسا خوب نیس خازن نصب کردم جدیدترین درایور رو نصب کردم فایده نداره ( تو روحشون با این کارتشون )
الان یه راهنمایی میخام از دوستان میخام یه کارت بگیرم که :
1. همه فرکانسها رو خوب بگیره مخصوصا s2 ها رو از این مشکلات خازن و مادر برد و پاور و این حرفا نداشته باشه که دیگه حوصله ندارم
2. هم واسه اینترنت ماهواره ای خوب باشه
3. واسه دانلود افلاین هم خوب باشه
یه کارتی که ما رو باز تو دردسر نندازه
دوستان اگه کسی فروشنده معتبر سراغ داره بهم معرفی کنه
راستی کسی میدونه الان قیمت 8920 چنده ؟
ممنون