توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست كمك از اساتيد خيلي ضروري . . . .
aliavr II
11-09-2012, 11:48
دوستان گرامي من يك رسيور مدل media classic x99 pvr hdmi دارم كه مشكل رسيور من اينكه چراغ سبز روشن ميشه فقط و دكمه پاور رو كه ميزنم قرمز ميشه ديگه جلوش كامل روشن نميشه بعد با نرم افزار هم آپديدتش كردم و نرم افزار رو كاملا قبول كرد ولي باز هم همين مشكل رو داره.
از اساتيد بزروگوار درخواست ميكنم كه راهنمايي كنند كه چكارش كنم.
Mr.EL po
11-09-2012, 15:06
دوستان گرامي من يك رسيور مدل media classic x99 pvr hdmi دارم كه مشكل رسيور من اينكه چراغ سبز روشن ميشه فقط و دكمه پاور رو كه ميزنم قرمز ميشه ديگه جلوش كامل روشن نميشه بعد با نرم افزار هم آپديدتش كردم و نرم افزار رو كاملا قبول كرد ولي باز هم همين مشكل رو داره.
از اساتيد بزروگوار درخواست ميكنم كه راهنمايي كنند كه چكارش كنم.
درود
خوب مدیاکلاسیک که اصلا پنل نداره
فقط یه چراغ سبز داره واسه وقتی که روشنه
وقتی هم که stanby هست قرمز میشه
متوجه نشدم کامل تر مشکلتون رو بگید
وقتی روشن میکنید تصویر میاد ؟یا نه ؟
aliavr II
11-11-2012, 09:29
درود
خوب مدیاکلاسیک که اصلا پنل نداره
فقط یه چراغ سبز داره واسه وقتی که روشنه
وقتی هم که stanby هست قرمز میشه
متوجه نشدم کامل تر مشکلتون رو بگید
وقتی روشن میکنید تصویر میاد ؟یا نه ؟
با سپاس فروان از شما استاد گرامي بله دوست من چراغ سبز و قرمز ميشه پنل هم ندار فقط تصوير نمياد نه با كابل اچ دي و نه با سيم رابط تصوير نمياد نميدونم مشكل چيه باز كردم اس ام دي هاي تصوير هم سالم هستن با يك پچ هم آپديدش كردم.
Mr.EL po
11-11-2012, 11:35
با سپاس فروان از شما استاد گرامي بله دوست من چراغ سبز و قرمز ميشه پنل هم ندار فقط تصوير نمياد نه با كابل اچ دي و نه با سيم رابط تصوير نمياد نميدونم مشكل چيه باز كردم اس ام دي هاي تصوير هم سالم هستن با يك پچ هم آپديدش كردم.
درود بر شما
اگر شیراز هستید بیارید تا ببینم چشه
با لودر برنامه زدین ؟