توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اعتراض و سوال
ss_star II
08-22-2012, 20:08
چرا سوالی که من پرسیدم از اینجا حذف شد
من سوام اینه برای اینکه با امیلاتور سیسیکم بشه کانالهای biss رو هم باز کرد باید چیکار کرد من کد رو می دم ولی وقتی 2 تا کنال Sid یکسان دارند دومی با اینکه کدش هم درسته باز نمیشه
Mr.EL po
08-22-2012, 20:12
چرا سوالی که من پرسیدم از اینجا حذف شد
من سوام اینه برای اینکه با امیلاتور سیسیکم بشه کانالهای biss رو هم باز کرد باید چیکار کرد من کد رو می دم ولی وقتی 2 تا کنال sid یکسان دارند دومی با اینکه کدش هم درسته باز نمیشه
درود بر شما
دوست عزیز اینجا سوال کرده بودید ؟ کِی پست زده بودیدی ؟اعلام کنید تا پیگیری کنم
دوست عزیز :لطف کنید مدل رسیورتون رو هم بنویسید تا بشه راهنماییتون کنیم
موفق باشید
ss_star II
08-22-2012, 20:21
درود بر شما
دوست عزیز اینجا سوال کرده بودید ؟ کِی پست زده بودیدی ؟اعلام کنید تا پیگیری کنم
دوست عزیز :لطف کنید مدل رسیورتون رو هم بنویسید تا بشه راهنماییتون کنیم
موفق باشید
بله همینجا سوال پرسیدم DM800 HD se
30دقیقه پیش
می خوام همراه با سیسیکم بتونم کانالهای که با کد بیس کد شدن رو هم باز کنم مشکل اینجاست که کانالها رو باز میکنه ولی وقتی 2 تا کانال که sid اونا کی هستش رو تو قسمت کد وارد میکنم کانال دومی با اینکه کد هم درست هستش باز نمیشه وبرای باز شدن کانال دوم باید کد کانال دومی رو بالاتر از اون یکی قرار بدم تا کانال دومی باز بشه
حالا راهی هست که این مشکل هم حل بشه
بله همینجا سوال پرسیدم dm800 hd se
30دقیقه پیش
می خوام همراه با سیسیکم بتونم کانالهای که با کد بیس کد شدن رو هم باز کنم مشکل اینجاست که کانالها رو باز میکنه ولی وقتی 2 تا کانال که sid اونا کی هستش رو تو قسمت کد وارد میکنم کانال دومی با اینکه کد هم درست هستش باز نمیشه وبرای باز شدن کانال دوم باید کد کانال دومی رو بالاتر از اون یکی قرار بدم تا کانال دومی باز بشه
حالا راهی هست که این مشکل هم حل بشه
درود
دوست عزیز اولا این چه لهن صحبت کردنه؟دوم برید از همون کسی که اکانت تهیه کردین بهش بگید چرا این شبکه ها رو باز نمیکنه در ضئمن برای سی سی کم نیازی نیست کدی وارد کنید چون باید خودش همه رو باز کنه تاپیک بسته شد در صورت باز کردن تاپیک مجدد اخطار میگیرید
ss_star II
08-22-2012, 20:43
درود
دوست عزیز اولا این چه لهن صحبت کردنه؟دوم برید از همون کسی که اکانت تهیه کردین بهش بگید چرا این شبکه ها رو باز نمیکنه در ضئمن برای سی سی کم نیازی نیست کدی وارد کنید چون باید خودش همه رو باز کنه تاپیک بسته شد در صورت باز کردن تاپیک مجدد اخطار میگیرید
من فکر نمیکنم با لحن بدی صحبت کرده باشم کل پست های من موجوده میتونید نگاه کنید اینکه بپرسم چرا پست من پاک شد
خلاف هستش ؟
دوست عزیز اصلا ربطی به اکانت نداره
شما برای باز کردن شبکه کد 11111111113311111111133 رو مگه تو سرور سیسیکم شیر کردین تا من برم از اونجا که اکانت گرفتم پرسوجو کنم این کد مربوط به سیستم بیس میشه .خیلی کانال هم با این روش به صورت موقت کد میشه مثلا زمان پخش فوتبال
ss_star II
08-23-2012, 19:11
کسی بلد نیست ؟