توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نرم افزار فعالسازی شیرینگ مدل k9k9 hd PVR compact
درود
نرم افزار فعالسازی شیرینگ مدل k9k9 hd PVR compact
درود
نرم افزار فعالسازی شیرینگ مدل k9k9 hd PVR compact
این مدل دارای یک سال شیرینگ رایگان از طریق وای فای لن هست که کاربران محترم می توانند این دستگاه را جداگانه خریداری فرمایند.
borhan1360
09-26-2012, 02:56
سلام خسته نباشید من رسیور k9k9 fullhd دارم چند وقتیه روی بعضی کانالها ریستات میشه تمامی برنامه ها هم استفاده کردم درست نشد اگه میشه راهنمایی ام کنین واقعا خسته ام کرده
سلام خسته نباشید من رسیور k9k9 fullhd دارم چند وقتیه روی بعضی کانالها ریستات میشه تمامی برنامه ها هم استفاده کردم درست نشد اگه میشه راهنمایی ام کنین واقعا خسته ام کرده
درود به شما دوست گرامی
اخرین برنامه ارائه شده برای رسیورتون را که دربخش k9k9full hdهست را به دستگاه انتقال دهید البته از طریق کامپیوتروبعددستگاه را بازگشت کارخانه بزنید....امری باشه درخدمتم
نرم افزار انتقال دادم و اینترنت هم گرفته ولی کانالی باز نکرد.
لطفا راهنمایی
نرم افزار انتقال دادم و اینترنت هم گرفته ولی کانالی باز نکرد.
لطفا راهنمایی
درود به شما دوست گرامی
شما باید اشتراک سی سی کم خریداری کنید
دوست عزیز این رسیور خودش اکانت رایگان داره 1سال.
سیسیکم هم میدونم چی.ولی میخوام اکانت خودش فعال بشه.
vahid6630
09-29-2012, 00:24
الان دستگات رو پروگرام کن
بعدش سافتکم فعال سازی بهش بزن
به مودم وصلش کن تا شیرنگ فعال بشه
البته تنظیمات دستگاه رو هم بالید انجام بدی
درود
نرم افزار فعالسازی شیرینگ مدل k9k9 hd pvr compact
درود
لينك حذف شده لطفا پيگيري كنيد...با تشكر
درود
نرم افزار فعالسازی شیرینگ مدل k9k9 hd pvr compact
این مدل دارای یک سال شیرینگ رایگان از طریق وای فای لن هست که کاربران محترم می توانند این دستگاه را جداگانه خریداری فرمایند.
ادمین عزیز شما خودت باز کردی این مدل بدون لن رو واقعا هر کاری که فکرم میرسد کردم شر رایگان نداره ؟؟؟ بی خیالش شم ؟؟
hhggff2 II
11-15-2012, 22:10
نرم افزار شرینک k9k9 compact .من که نتونستم هیچ جوری فعالش کنم.اگر دوستان تونستد لطفاجواب دهند.
farzan20
11-15-2012, 23:31
سلام باید مودم وایرلس ایکلاس راداشته تا از یک سال شرینگ رایگان استفاده نمایید در غیر این صورت ممکن نیست.
shahram.rezban
12-21-2012, 05:41
سلام دوستان من هم هر کاری کردم اکانت این دستگاه فعال نشد از مدم وای فای استارست 2000 استفاده کردم ولی با همین مدم اکانت رایگان t9t9wifiوk9k9wifi رو فعال کردم ولی این دستگاه اکانتش فعال نشد
aghahamid
12-21-2012, 23:00
دوست عزیز به این ادرس برو : 69.16.244.64
احتمالا در قسمت compact جوابتو میگری خودم پست زدم اونجا ولی بزار راحتت کنم مودم استا رست شبیه مودم ایکلاس هست ولی به هیچ عنوان کاره اونو انجام نمیده
در یک کلام برای راه اندازی شرینگ کامپکت حتما باید مودم مخصوص ایکلاسو بخری حدود 40
میلاد اق
12-22-2012, 00:36
سلام برای باز کردن شبکه 3 موقع فوتبات پخش مستقیم چه کاری باید انجام بدیم
aghahamid
12-22-2012, 12:43
2 روش وجود داره
1- اخرین پروگرامو به دستگاهت بدی بعد ریست فکتوری
2-یکی از جدید ترین پروگرامهارو بدی بعد ریست فکتوری و بعد سافتکم
به این ادرس برو:( 69.16.244.64 ):2dfj[--05d (41):و بعد به قسمت compact جواب همه سوالهایت را میگیری
درود
شرکت ای کلاس اعلام کرد از این به بعد نرم افزارهای که ارائه میده روی همش اکانت فعال میباشد دیگه نیازی نیست برای فعال سازی زحمت زیادی بکشین
دوستان عزیز من دوتا k9k9 wifi خریدم یک ماه تمام و قت گذاشتم که با usb wifi استارست که دقیقا مشابه usb wifi iclass است اکانت رایگان دستگاه را راه بیاندازم همه چیز okبود برنامه میخورد سافتکم هم میزدم usb wifiهم با موفقیت کانکت میشد ولی هیچ کانالی باز نمیکرد تا اینکه یکی از دوستان یکusb wifi بهم داد که گفت مخصوص iclass .به محض اینکه usb رو به دستگاه زدم کانالها باز شد جالب اینجاست که از نظر ظاهری دقیقا شبیه usb wifi استارست میباشد
alireza01
03-23-2013, 02:10
اگهwifiخود iclass رو بخوام از کجا تهیش کنم لطفا راهنمایی