PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آذرست : گرفتن خروجی با فرمت های معمولی از گیرندههای دیجیتالی

evazi
07-07-2012, 21:01
حضور دوستان نازنینم بنده یک گیرنده تلویزیون دیجیتالی گرفته ام که با (USB )کامپیوتر میتوانم کانالهای دیجیتالی ایران را دیده و ضبط نمایم . ولی متاسفانه فرمتی که ضبط میکند هیچکدام از فرمتهایی که شما در سایت آموزش و یا موجود دارید نمی باشد .
نام دستگاه HD TV DVB-T است و فرمت ضبط شده Mpg میباشد که با پلیر خود دستگاه BlazeDTV6.0 براحتی و کیفیت خوب نشان میدهد ولی با هیچ کنوکتوری نتوانستم فرمت آنرا به فرمتهای معمولی تغییر بدهم . بعضی از کنوکتورها عوض میکند ولی بدون صدا است ..
ویندوز بنده win7و 64 بایتی است .

حدود یک مگابایت از فیلم ضبط شده را جهت آزمایش مبدلی که آنرا با صدا تبدیل کند قرار داده ام .

http://www.up.98ia.com/images/lnuoogy6dfv330jnm4q8.rar

useful
07-07-2012, 22:15
تصاویر ضبط شده شما مشکلی نداره
تلویزیون ایران از سیستم mpeg4 با سیستم صدای latm میباشد که اکثر پلیرها از پخش ان ناتوان میباشند
برای اخذ صدا از vlc استفاده کنید

evazi
07-07-2012, 22:25
متاسفانه با vlc نیز آزمایش کردم صدا ندارد . شاید نیاز به تنظیم داشته باشد

جهت اطلاع - یک گیرنده بزرگتر دارم که به تلویزیون وصل شده فایل خروجی آن ts است و به راحتی به فرمتهای مختلف تبدیل میشود . ولی خروجی این گیرنده نوشته mpg ولی با هیچ مبدلی تصویر همراه صدا را تبدیل نمیکند

evazi
07-08-2012, 19:50
دوستان عزیز
با پوزش از اینکه چند روزی وقتتان را گرفتم متاسفانه اشکال از بنده بود . چون امروز به فروشنده آن گیرنده مراجعه کردم معلوم شد که بنده در نصب می بایست توتال مدیا را نصب میکردم نه Blaze D TV بهرحال مشکل حل شد و از شما نیز سپاسگزارم .

farid2000
09-27-2012, 20:44
درود
من استرانگ 4902hdدارم فرمت ضبط من چيست؟با چه فرمتي انرا تبديل كنم تا از طريق ديجيتال دناي خانگي پخش شود .
مرسي