توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سافتور جدید تیونرb رسیور فول اچ دی fox-plus به تاریخ 5/7/2012
سافتور جدید تیونرb رسیور فول اچ دی fox-plus به تاریخ 5/7/2012
دیتا
w3
hellas
fariborz tehrani II
07-07-2012, 07:20
با عرض سلام این نرم افزار با گزینهslave نباید با شد در ضمن هر کی استفاده ازاین نرم افزار کرده لطفا اعلام وضعیت کند با تشکر وسپاس
fariborz tehrani II
07-25-2012, 19:23
با عرض سلام میخواستم ببرسم این سافتور در جهت هلاست فعال است در بست فبلی که جواب ندادند مدیران ودوستان با تشکر
درود
من این رسیور رو ندارم ولی یکی از دوستام داشت تا دو هفته پیش که ازش اطلاع داشتم در جهت هلاس شرینگ برقرار بود
موفق باشید
fariborz tehrani II
08-07-2012, 22:44
باعرض سلام این نرم افزار مگر نباید فایلslaveباشد چون این نر افزار ارورل میدهد لطف کنید راهنمای کنید چه جوری نرم افزار را نصب کنم با تشکر وسپاس
Mr.EL po
08-08-2012, 11:09
باعرض سلام این نرم افزار مگر نباید فایلslaveباشد چون این نر افزار ارورل میدهد لطف کنید راهنمای کنید چه جوری نرم افزار را نصب کنم با تشکر وسپاس
پسوند این فایل bin میباشد و به صورت اتوماتیک انتقال پیدا نمیکنه
از منو وارد شوید و نرم افزار رو انتقال بدین
fariborz tehrani II
08-08-2012, 14:04
با عرض سلام دوست عزیز میشه که بیشتر توضیح دهید کدام قسمت بروم وچه جوری بریزم با تشکر وسپاس
vahid6630
08-08-2012, 15:52
با عرض سلام دوست عزیز میشه که بیشتر توضیح دهید کدام قسمت بروم وچه جوری بریزم با تشکر وسپاس
درست متوجه سوال شما نشدم
اگر منظور پروگرا م است فایل را دانلود از زیپ خارج کنید با فلش یا لودر منتقل کنید
fariborz tehrani II
08-08-2012, 20:55
با عرض سلام منظور من این است که چه جوری این فایل را بریزم چون هر کاری کردم این فایل را ارور میدهد یعنی ابن که دستگاه پیغام این فایل مچ نیست با تشکر وسپاس