PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آذرست : كمك لطفا(ريسيور 190)

ناناز
06-23-2012, 19:51
باسلام به همه
ريسيورمن 190 باتوجه به اين چندين ساله دارمش نه آپگريدش كردم نه پخش مستقيم هارو نشون ميده
لطفا فايل آپگريد وسافتكم جديدشو ميخواستم كلي سايت گشتم چيزي نتونستم پيدا كنم زياد حاليمم نميشه اين اصطلاحات لطفا با توضيحات بيشتركمكم كنيد
مرسي از لطفتون

Mostafa S2
06-23-2012, 20:21
باسلام به همه
ريسيورمن 190 باتوجه به اين چندين ساله دارمش نه آپگريدش كردم نه پخش مستقيم هارو نشون ميده
لطفا فايل آپگريد وسافتكم جديدشو ميخواستم كلي سايت گشتم چيزي نتونستم پيدا كنم زياد حاليمم نميشه اين اصطلاحات لطفا با توضيحات بيشتركمكم كنيد
مرسي از لطفتون

سلام دوست عزیز
اینطور که شما مشخصات دادی نمیشه کمکتون کرد
خواهشا اسم رسیور و همچنین مدل و مشخصات کامل بنویس تا دوستان راهنماییت کنن

رضاکلاته
06-24-2012, 01:22
اگه استارست190dسوپره که من هم دارم میتونی برنامه جدیدشو با کی دیتای اونو ازهمین سایت پیداکنی واز شبکه های rai1.2.3.4.sportاستفاده کنی

Mr.EL po
06-24-2012, 10:12
باسلام به همه
مرسي از لطفتون

درود
نیازی به ابگرید نیست .
شما روی شبکه سه منو رو بزنید .بعد دکمه قرمز رو بزنید جدول کد دهی باز میشه .1111113311111133 رو بزنید و در اخر هم done رو بزنید .توجه داشته باشید که منو رسیورتون انگلیسی باشه
موفق باشید

ترانه خانم II
06-24-2012, 11:59
اگه استارست190dسوپره که من هم دارم میتونی برنامه جدیدشو با کی دیتای اونو ازهمین سایت پیداکنی واز شبکه های rai1.2.3.4.sportاستفاده کنی

درود
نیازی به ابگرید نیست .
شما روی شبکه سه منو رو بزنید .بعد دکمه قرمز رو بزنید جدول کد دهی باز میشه .1111113311111133 رو بزنید و در اخر هم done رو بزنید .توجه داشته باشید که منو رسیورتون انگلیسی باشه
موفق باشید

دوستان دقت داشته باشید :

اگه رسیور رو با پچ جدید آبدیت نکرده باشید شبکه 3 با این کد هم باز نمیشه.

پس حتما" آخرین پچ رو اول بزنید به رسیور بعد طبق فرمایش جناب MR.Tit@n عمل کنید.

موفق باشید.