توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هرگونه سئوال و مشکلات رسیور ایکس کروزر fta ایکس کروز
درود
هرگونه سئوال و مشکلات رسیور ایکس کروزر fta ایکس کروز در این تاپیک مطرح کنید
fariborz_nasr
10-07-2011, 12:07
لطفاً طریقه کددهی در fta77 را توضیح دهید
vahid6630
10-08-2011, 10:47
لطفاً طریقه کددهی در fta77 را توضیح دهید
سلام دوست من
من رسیور شما را ندیدم این را تست نمایید
دکمه منو را بزنید و بعد از آن عدد 2580
سلام.لودر سزیال پورت این رسیور(xdsr77fat )ر انمی شناسد.ولی لودرهای رسیورهای دیگررا می شناسدوانتقال میدهد
سلام.لودر سزیال پورت این رسیور(xdsr77fat )ر انمی شناسد.ولی لودرهای رسیورهای دیگررا می شناسدوانتقال میدهد
به احتمال زیاد ایسی پورت کام خراب میباشد
سلام :
آقا پسورد مادر xdsr 77 fta رو میخاستم ؟؟؟
با تشکر
سلام :
آقا پسورد مادر xdsr 77 fta رو میخاستم ؟؟؟
با تشکر
3328
سلام :
جناب من فایلهای فلش و نرم افزار کارخونه ایی xdsr 77 fat رو شدیدا" لازم دارم .
با تشکر از زحمات شما استاد گرانقدر
سلام رسیور من مدل77 است ولی موقع انتقال برنامه میزنهtransfer data failed با کابل وکامپیوتر دیگه هم امتحان کردم جواب نداد لطفا راهنمایی بفرمایید.با تشکر
Mr.EL po
01-16-2012, 19:00
سلام رسیور من مدل77 است ولی موقع انتقال برنامه میزنهtransfer data failed با کابل وکامپیوتر دیگه هم امتحان کردم جواب نداد لطفا راهنمایی بفرمایید.با تشکر
با یک برنامه دیگه امتحان کنید
با یک برنامه دیگه امتحان کنید
امتحان کردم نشد اگه میشه یه برنامه محبت کن ایا میتونه اشکال از سخت افزار باشه چون قبلا همچین موردی نبوده ولی سری جدید چندتا امتحان کردم
امتحان کردم نشد اگه میشه یه برنامه محبت کن ایا میتونه اشکال از سخت افزار باشه چون قبلا همچین موردی نبوده ولی سری جدید چندتا امتحان کردم
به احتمال زیاد شرایطی در این برنامه ی آخری هست که یا باید با پنتویوم 3 یا پایین تر برنامه رو ریخت یا اگه کوچکترین اروری در ویندوزتون باشه برنامه روی دستگاه لود نمیشه مال من هم لود نمیشد پیه لش شدم بعد از پاک کردن فلش ارورو داد و اومد بیرون و حال دستگاه دو خط رو پنل شده و نرم افزار فلش هم گیر نمیارم . . .
به احتمال زیاد شرایطی در این برنامه ی آخری هست که یا باید با پنتویوم 3 یا پایین تر برنامه رو ریخت یا اگه کوچکترین اروری در ویندوزتون باشه برنامه روی دستگاه لود نمیشه مال من هم لود نمیشد پیه لش شدم بعد از پاک کردن فلش ارورو داد و اومد بیرون و حال دستگاه دو خط رو پنل شده و نرم افزار فلش هم گیر نمیارم . . .
البته اگر سری قدیمی تر باشه(77) که بشه دستگاه به دستگاه کرد درست میشه که حالا اگر دوستان دسترس داشته باشن امتحان کنن من که ندارم
tanha245lar II
03-09-2012, 19:49
از اين لودر استفاده كنيد مشكل همه دوستان حل ميشه
mahmoud27
05-16-2012, 00:51
سلام چطور میشه کانال پی چی رو رو سریوس با این رسیور باز کرد؟
vahid6630
05-16-2012, 14:08
سلام چطور میشه کانال پی چی رو رو سریوس با این رسیور باز کرد؟
سلام دوست من
به رسیور خود پلاگین انتقال دهید