توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاپیک سوالات و مشکلات در رابطه با اینترنت ماهواره ای
mobin323
02-22-2011, 12:57
دوستان عزیز می توانید سوالات و مشکلات خود را در رابطه با اینترنت ماهواره ای آنلاین مطرح کنید.
موفق باشید.
سلام
لطفا اگر امکان دارد آموزش کامل راه اندازی اینترنت آنلاین ماهواره ای و طریقه رفع فیلتر آن و هزینه آن را قرار بدین به خدا از این وایرلس کلافه شدم.
02-26-2011, 02:29
سلام
لطفا اگر امکان دارد آموزش کامل راه اندازی اینترنت آنلاین ماهواره ای و طریقه رفع فیلتر آن و هزینه آن را قرار بدین به خدا از این وایرلس کلافه شدم.
برای راه انداری اینترنت ماهواره ای باید تنظیمات دیتای کارتتان را انجام داده(برای هر کارت دی وی بی متفاوت است) و سپس یک vpn بسازید (مشخصات vpn هنگام خرید اکانت داده می شود).شما برای استفاده نیازمند یک خط dial up یا adsl یا wireless برای سند می باشید.هزینه کارت و تجهیزات با توجه به مارک کارت متفاوت است ولی نرمال باید 150 را برای تجهیزات در نظر بگیرید.هزینه اکانت هم که متفاوت است.اکانت های هکی که جدیدا فروخته میشود خیلی از اکانت های قانونی ارزانتر است.
در پایین طریقه ساخت vpn و تنظیم دیتای کارت های شرکت technisat را قرار میدهم.
موفق باشید
ashkan 261
02-28-2011, 00:13
خوب برای دانلود ماکسیموم سرعت چقدر هست ؟
به فرض من برای وایرلس 128 کیلوبایت دارم ماهی 30 تومن هزینه میکنم یه انتن 150 تومنی هم دارم ....
در صورتی که با این هزینه میتونم 2 مگ adsl داشته باشم ولی داخل مرکز مخابراتی ما سیستمش نیست ، اگر بخوام 150 تومن هم هزینه برای اینترنت ماهواره ای بکنم حد اقل باید سرعتم 5 مگابایت باشه تا بصرفه ، اما اون طور که از ظاهر بحث ها پیدا هست سرعت اینترنت ماهواره ای هم چندان زیاد نیست و یا هزینه هاش بالا هست و بد تر ازون اینکه یک طرفه هست ...
آیا سیستم های آپلود و دانلود ماهواره ای که قیمت مناسب داشته باشه و در ایران ( کرج ) بشه استفاده کرد و قابل ردیابی نباشه وجود داره ؟ یا باید قید این کارو زد ؟
mrw.rezai
02-28-2011, 00:49
ممنون دوست عزیز
نگفتی با مکها چیکار کنیم آیا توی setup 4pc باید تنظیمات اعمال کنیم
راستی یه موضوعی که فکر من را مشغول کرده اگه اشتباه میکنم اصلاح کنید وقتی شما یه مک راهک میکنید آیا در حقیقت اکانت یه مادر مرده ای که 20-30 هزار تومان مثلا برای حجم 2گیگ دانلود پول داده را هک نمیکید که دراین صورت 1گیگ طرف میپره؟ آیا این کار از لحاظ اخلاقی درسته
Sat.Service
02-28-2011, 01:09
ممنون دوست عزیز
نگفتی با مکها چیکار کنیم آیا توی setup 4pc باید تنظیمات اعمال کنیم
راستی یه موضوعی که فکر من را مشغول کرده اگه اشتباه میکنم اصلاح کنید وقتی شما یه مک راهک میکنید آیا در حقیقت اکانت یه مادر مرده ای که 20-30 هزار تومان مثلا برای حجم 2گیگ دانلود پول داده را هک نمیکید که دراین صورت 1گیگ طرف میپره؟ آیا این کار از لحاظ اخلاقی درسته
سلام دوست عزیز ، من قبل از اینکه جواب شمارو بدم یه نکته ای رو باید متذکر بشم که این تایپیک فقط برای قرار دادن اینتررنت ماهواره رایگان هستش و شما باید سوالاتتون رو در تایپک سوالات اینترنت ماهواره ای طرح بکنید تا در اونجا بهتون پاسخ کامل رو بدم .
خب جواب سوالاتتون رو به ترتیب میدم :
1- بله مک هارو در برنامه setup4pc باید وارد کنید البته باید تنظیمات برنامرو یاد داشته باشید که اگر یاد نداشتید در تایپیک سوالات بگید تا واستون بزارم آموزش رو .
2- درسته اشتباه نکردید ولی این مک ها معمولا مال عربهاست و از این 20 30 هزار تومانی ها هم نیست بیشتر این اکانت ها به صورت نامحدود و سالانه هستند .!
موفق و پیروز باشید :sdm32@se (46):
Sat.Service
02-28-2011, 01:18
خوب برای دانلود ماکسیموم سرعت چقدر هست ؟
به فرض من برای وایرلس 128 کیلوبایت دارم ماهی 30 تومن هزینه میکنم یه انتن 150 تومنی هم دارم ....
در صورتی که با این هزینه میتونم 2 مگ adsl داشته باشم ولی داخل مرکز مخابراتی ما سیستمش نیست ، اگر بخوام 150 تومن هم هزینه برای اینترنت ماهواره ای بکنم حد اقل باید سرعتم 5 مگابایت باشه تا بصرفه ، اما اون طور که از ظاهر بحث ها پیدا هست سرعت اینترنت ماهواره ای هم چندان زیاد نیست و یا هزینه هاش بالا هست و بد تر ازون اینکه یک طرفه هست ...
آیا سیستم های آپلود و دانلود ماهواره ای که قیمت مناسب داشته باشه و در ایران ( کرج ) بشه استفاده کرد و قابل ردیابی نباشه وجود داره ؟ یا باید قید این کارو زد ؟
با سلام به شما دوست عزیز
ماکسیموم سرعت دانلود هر اکانت بسته به سرعت اون اکانت متفاوت هستش پس لطفا ذکر کنید چه سرعتی و اکانت ارجینال یا غیر ارجینال تا جوابتون رو به طور صحیح بدم
و اما سوال دومتون من اهل کرج نیستم که بدونم اونجا کسی تجهیزات دریافت و ارسال از ماهواره رو میفروشه یا نه ولی اونطوری که من میدونم قابل ردیابیست( البته این شنیده های ایست که ما خودمون هم شنیدیم)
در ضمن نکته خیلی مهم تر این که شما اگه بخواید اینترنت ماهواره ای با سرعت یک مگابایت داشته باشید اون هم به صورت سند و ریسیو قیمت اون حدود ماهیانه یک ملیون و دویست در میاد که به نظر شخص خودم مقرون به صرفه نیست .!
باز هم اگر سوالی بود من در خدمتم.!
پیروز و سربلند باشید :sdm32@se (84):
mrw.rezai
02-28-2011, 01:32
دوست عزیزم کارت خیلی عالی
یه سوال چرا تو w3a این اکانتها را هک نمیکنی چه مشکلی وجود داره درباره آموزش برنامه setup4pc ضمن احترام به درخواست شما بنظر من اگه این آموزش را همینجا قرار بدهی خیلی عالی میشه
و اما درباره مکهای. من نمیدونستم که مال عربهاست خیلی خوشحال شدم عرب ... مکهاش هک میشه همان بهتر که از مکهاش برای دانلود استفاده کرد تا خلیج ... از سرشون بپره پس بیخیال اخلاق!!!
no0bsaibot
02-28-2011, 15:07
دمت گرم داداش بازم از این کارا بکن
morteza-a
02-28-2011, 15:16
سلام
استاد دست گلت درد نکنه اگر ممکنه فرکانس s2 و مگ بالا هم بذارین
Sat.Service
02-28-2011, 15:19
دوست عزیزم کارت خیلی عالی
یه سوال چرا تو w3a این اکانتها را هک نمیکنی چه مشکلی وجود داره درباره آموزش برنامه setup4pc ضمن احترام به درخواست شما بنظر من اگه این آموزش را همینجا قرار بدهی خیلی عالی میشه
و اما درباره مکهای. من نمیدونستم که مال عربهاست خیلی خوشحال شدم عرب ... مکهاش هک میشه همان بهتر که از مکهاش برای دانلود استفاده کرد تا خلیج ... از سرشون بپره پس بیخیال اخلاق!!!
سلام به شما دوست محترم
دوباره متذکر میشم شما نباید در این تایپیک سوالات خودتون رو مطرح کنید و این تایپیک فقط و فقط مخصوص ارائه اکانت های رایگان اینترنت ماهواره ای هستش و من در این تایپیک به هیچ سوالای از این بعد پاسخ نمیدم
شما کاربران عزیز هم لطفا نظم انجمن رو رعایت کنید و سوالاتتون رو در بخش مربوطه بفرماید
همچنین آموزش تنظیمات نرم افزار setup4pc در تایپیک سوالات اینترنت ماهواره ای (http://sat2hd.com/showthread.php?t=4057) وجود داره میتونین از اونجا دانلود کنید
با تشکر فراوان از شما :sdm32@se (46):
سلام
دوست عزیز من تمام مراحل مربوط به برنامه کارت دی وی بی رو کامل انجام دادم فقط در وصل کردن vpn1,2 مشکل دارم vpn1 وصل میشه ولی بعد از وصل شدن vpn1 دیگه vpn2 وصل نمیشه لطفا راهنمایی کنید
mrw.rezai
02-28-2011, 19:30
سلام به دوستای عزیزم
اگه امکان داره آموزش کاملی برای وارد کردن مکها درsetup 4pc برارید چون من هرکاری کردم مک ثبت نشد انگار غیرفعال بودند راستی این دوتا vpn وقتی کانکت شدم توی ویندوز سون ارور 691 داد چرا؟ بازم میگم بهتریت مسیر برای اکانتهای ماهواره ای w3a هستش
no0bsaibot
02-28-2011, 19:45
سلام
دوست عزیز من تمام مراحل مربوط به برنامه کارت دی وی بی رو کامل انجام دادم فقط در وصل کردن vpn1,2 مشکل دارم vpn1 وصل میشه ولی بعد از وصل شدن vpn1 دیگه vpn2 وصل نمیشه لطفا راهنمایی کنید
سلام دوست عزیز اگه وصل نمیشه حتمی یه ارور میده شماش چنده؟
ولی شما وقتی وصل نمیشه چند بار اینترنت رو قطع و وصل کن خوب میشه اگه نشد فایلی که گذاشتم رو دانلود کن آموزشش هم تو خودش هست
no0bsaibot
02-28-2011, 20:34
سلام به دوستای عزیزم
اگه امکان داره آموزش کاملی برای وارد کردن مکها درsetup 4pc برارید چون من هرکاری کردم مک ثبت نشد انگار غیرفعال بودند راستی این دوتا vpn وقتی کانکت شدم توی ویندوز سون ارور 691 داد چرا؟ بازم میگم بهتریت مسیر برای اکانتهای ماهواره ای w3a هستش
سلام عزیز در 2 پست بالاتر دوست عزیمون آموزش کاملش رو گذاشتن شما مک رو ست کن بعد یه ریست بزن مطمعن باش درست میشه ودر مورد vpn باید بگم که هیچ مشکلی نداشت من تست کردم اگه مشکلی داشتی همینجا بگو جواب میدم:sdm32@se (1):
no0bsaibot
02-28-2011, 20:50
سلام
آقا نمیشه یه مک 1 مگ برای اس 1 بزاری
سلام دوست عزیز اگه وصل نمیشه حتمی یه ارور میده شماش چنده؟
ولی شما وقتی وصل نمیشه چند بار اینترنت رو قطع و وصل کن خوب میشه اگه نشد فایلی که گذاشتم رو دانلود کن آموزشش هم تو خودش هست
فایل رو نصب و رستارت کردم وی بازم وصل نمیشه
این ارور رو میده
756: this connection is already being dialed.
r0ot$harp
02-28-2011, 21:40
سلام دوستان عزیز .
نمی دونم پست بنده چرا پاک شد ؟؟؟
می خواستم بدونم مگه روش کار این نیست که آیپی مک رو تویه سرور میکروتیک ست کنیم و با VPN L2tp به سرور وصل شیم . بعد آوی پی ان دوم رو وصل کنیم ؟؟؟
آیا اگر مکی رو بزنیم کس دیگه ای هم می تونه این مک رو بزنه و ازش استفاده کنه ؟؟؟
آیا روی w3 از آیپی هایی که با 10 شروع می شود می شه استفاده کرد ؟؟؟
باتشکر احسان
mrw.rezai
02-28-2011, 23:11
سلام عزیز در 2 پست بالاتر دوست عزیمون آموزش کاملش رو گذاشتن شما مک رو ست کن بعد یه ریست بزن مطمعن باش درست میشه ودر مورد vpn باید بگم که هیچ مشکلی نداشت من تست کردم اگه مشکلی داشتی همینجا بگو جواب میدم:sdm32@se (1):
توی آموزش این سایت فقط نحوه وارد کردن pid هست که خودم بلدم ولی درهمون صفحه قسمت mac address هیچ عددی را نمیشه وارد کرد
Sat.Service
03-01-2011, 00:18
فایل رو نصب و رستارت کردم وی بازم وصل نمیشه
این ارور رو میده
756: this connection is already being dialed.
سلام
دوست محترم شما واسه ی وصل شدن وی پی ان دوم نیاز دارید یک فایل رجیستری رو اجرا کنید که البته من نمیدونم دوستان بهتون دادن و اون رو اجرا کردید یا نه اما در رابطه با این اروری که نوشتید باید بگم این ارور معنیش رو خودش مشخص کرده و نوشته که شما از این کانکشن دارین استفاده میکنید پس اگر ریستارت کنید مشکل حل میشه .!
پیروز باشید:sdm32@se (46):
Sat.Service
03-01-2011, 00:21
یکی هم برای w3 هک کنید
سلام دوست عزیز
به نظر میاد شما پست اول این تایپیک رو نخوندید که من گفتم دبلیو 3 نمیشه و نمیتونم براتون بزارم پس اگه میشه بار ها و بارها در خواست ندید که یه مک روی دبلیو 3 بزارید. اگر امکانش فراهم بشه حتما این کارو انجام میدم .
موفق باشید:sdm32@se (46):
Sat.Service
03-01-2011, 00:25
سلام
آقا نمیشه یه مک 1 مگ برای اس 1 بزاری
سلام
در پاسخ شما دوست عزیز باید بگم خودم این کارو میخواستم انجام بدم که به علت این که این چند وقته یکم سرم شلوغه نتونستم اما در اولین فرصت حتما این کارو انجام میدم تا شما دوستانی که کارت های از نوع اس یک دارید هم بتونید سرعت بالاتر داشته باشید .!
meysam3000
03-01-2011, 00:35
سلام
این مک ها رو چه جوری باید داخل setup 4 pc گذاشت
مرسی
meysam3000
03-01-2011, 00:41
mac address
رو چه جوری باید وارد کرد
mrw.rezai
03-01-2011, 00:47
برای واردن کردن مک من فیلم این آموزش را توی یه سایت ( که متاسفانه آدرس را الان ندارم برای ذکر منبع )دیدم که اساتید بر درست بودنش نظر بدهند
1- به این مسیر برید Device Manager-Network adapters-technisat
2-بعدش properties و گزینه advanced را انتخاب میکنید دو گزینه وجود دارد. local network که سمت راست تیک گزینه اول را میزنید و مک را وارد میکنید.راستی قبل از همه ی این کارها اول باید از setup 4pc خارج بشید و برنامه را exit کنید
http://www.ecapic.ir/image4/ECA-110228232337.jpg
mrw.rezai
03-01-2011, 01:04
اینم عکسش
http://s1.imgdl.ir/images/0syte0vqks151a7xy1j6.jpg
meysam3000
03-01-2011, 01:25
الان چی شد تونستی از مک استفاده کنی یا نه؟
r0ot$harp
03-01-2011, 01:47
آقا کسی نمی خواد جواب بنده رو بده؟؟؟
باتشکر احسان
سلام
دوست محترم شما واسه ی وصل شدن وی پی ان دوم نیاز دارید یک فایل رجیستری رو اجرا کنید که البته من نمیدونم دوستان بهتون دادن و اون رو اجرا کردید یا نه اما در رابطه با این اروری که نوشتید باید بگم این ارور معنیش رو خودش مشخص کرده و نوشته که شما از این کانکشن دارین استفاده میکنید پس اگر ریستارت کنید مشکل حل میشه .!
پیروز باشید:sdm32@se (46):
دوست عزیز این فایل رجیستری برای vpn2 رو لطف کنید بزارید
no0bsaibot
03-01-2011, 10:11
سلام
این مک ها رو چه جوری باید داخل setup 4 pc گذاشت
مرسی
سلام دوست عزیز به این آدرس برو
menu start > control panel > Network and Internet Connections > Network Connections
برو به این مسیر و بعد روی این کانکشن DTVNet Ethernet Controller راست کلیک کن بزن Properties بعد بزن Configure بعد Advanced بعد Network Adress Mac مک رو وارد کن بعد هم یه ریست بکن آگه هم باز مشکلی بود من در خدمتم
meysam3000
03-01-2011, 10:23
اقا دمت گرم
این w6 رو میشه به صورت قیچی با هاتبرد گرفت
از راهنمایتون ممنونم
no0bsaibot
03-01-2011, 10:27
سلام
در پاسخ شما دوست عزیز باید بگم خودم این کارو میخواستم انجام بدم که به علت این که این چند وقته یکم سرم شلوغه نتونستم اما در اولین فرصت حتما این کارو انجام میدم تا شما دوستانی که کارت های از نوع اس یک دارید هم بتونید سرعت بالاتر داشته باشید .!
سلام
برای جهت w3a روی فرکانس 11262h27500 میشه هک کرد و به این زودی هم نمیپرن چون خودم قبلا استفاده کردم هالا شما یه تست بزن اگه شد برای دوستان بزار
no0bsaibot
03-01-2011, 10:35
دوست عزیز این فایل رجیستری برای vpn2 رو لطف کنید بزارید
بفرما ذوست عزیز اینم لینکش ولی اگه یه خورده بگردی بد نیست
http://1.sat2hd.com/attachment.php?attachmentid=1446&d=1298905996
no0bsaibot
03-01-2011, 11:19
اقا دمت گرم
این w6 رو میشه به صورت قیچی با هاتبرد گرفت
از راهنمایتون ممنونم
سلام دوست عزیز فک نمیکنی جای این سوال اینجا نیست
آره میشه
Sat.Service
03-01-2011, 12:43
سلام
برای جهت w3a روی فرکانس 11262h27500 میشه هک کرد و به این زودی هم نمیپرن چون خودم قبلا استفاده کردم هالا شما یه تست بزن اگه شد برای دوستان بزار
سلام دوست عزیز
درسته بر روی اون فرکانس مک وجود داشت اما در حال حاضر تمام مک های این فرکانس خراب شدن و دیگه وصل نمیشن .!
من هم اگه میشد مطمئنا واسه دوستان قرار میدادم که مجبور به تغیر جهت نشن
موفق باشید .:sdm32@se (84):
سلام
نمیشه اول vpn2 رو کانکت کنم بعد vpn1 رو هرکاری میکنم vpn2 کانکت نمیشه
mrw.rezai
03-01-2011, 17:59
سلام دوست عزیز به این آدرس برو
menu start > control panel > network and internet connections > network connections
برو به این مسیر و بعد روی این کانکشن dtvnet ethernet controller راست کلیک کن بزن properties بعد بزن configure بعد advanced بعد network adress mac مک رو وارد کن بعد هم یه ریست بکن آگه هم باز مشکلی بود من در خدمتم
سلام این آموزشی که گذاشتی برای چه ویندوزیه ؟ من توی سون نتونستم این مسیر را پیدا کنم نمیشه عکس بزاری؟
Sat.Service
03-01-2011, 18:05
سلام
نمیشه اول vpn2 رو کانکت کنم بعد vpn1 رو هرکاری میکنم vpn2 کانکت نمیشه
سلام
نه دوست محترم این امکان وجود ندارد که شما اول وی پی ان 2 رو کانکت کنید بعد یک حتما باید به ترتیب باشد و اول یک بعد 2 .
موفق باشید
mrw.rezai
03-01-2011, 18:34
سلام به دوستان خوبم چندتا درخواست دارم
1- کاربران این سایت هرکی که تونستن با این اکانت رایگان توی w6 دانلود داشته باشن همینجا اعلام کنند
2- درباره این vpn ها من خودم یه اکانت vpn دارم و کانکش vpn را از همین سایت دانلود کردم و قتی این دو vpn اکانت ماهواره را دانلود کردم به هیچ وجهی وصل نشد اگه میشه ip و یوزر و پسورد این دو تا vpn را مدیران اعلام کنند تا من دوباره وارد کنم چون یوزر این دو تا vpn دقیقا با vpn که خودم خریدم یکیه که یوزرش هست 111
و اما مدیرا ن متاسفانه هیچ کاری برای راهنمای کاربران انجام ندادن البته اینکه زحمت کشیدن و اکانت رایگان گذاشتن من و بقیه کاربران سپاسگذاریم ولی میتونستن یه فایل pdf برای تنظیمات setup 4pc بزارند که نحوه وارد کردن مک ها و بقیه مسایل باشه چون w6 مسیر دیش را باید عوض کرد. سخت بعدش نتونی استفاده کنی
البته توی صفحه اول این تاپیک آموزش تنظیمات setup 4pc را گذاشتن که صحبتی از وارد کردن مکها نیست که در این صورت فقط برای دانلود آفلاین خوبه
Moh@mm@d-SAT
03-01-2011, 21:56
سلام این آموزشی که گذاشتی برای چه ویندوزیه ؟ من توی سون نتونستم این مسیر را پیدا کنم نمیشه عکس بزاری؟
برای ویندوز 7 توی کنترل پنل باید گزینه Network Connections بعد سمت چپ روی change adapter setings کلیک کنید تا کانکشن ها براتون نمایش داده بشه .
mohamad_hosein2012
03-02-2011, 14:46
سلام
سوالی برام پیش اومده.میشه بگید نرم افزار میکروتیک رو از کجا دانلود کنم؟ایا میکروتیک رو ویندوز xo ,windows 7 نصب میشه؟
برای نصب میکروتیک باید چیکار کنم؟
morteza-a
03-02-2011, 21:39
سلام
1-اگر ممکنه یک اکانت میکروتیک رایگان هم بذارین.مثلvpn که لطف کردین
2-ایا اگر افراد زیادی هم زمان از این اکانتی که گذاشتین استفاده کنند سرعت پایین می اد؟
3- چه تعداد افراد می توانن هم زمان کانکت بشن؟
no0bsaibot
03-03-2011, 12:02
سلام
1-اگر ممکنه یک اکانت میکروتیک رایگان هم بذارین.مثلvpn که لطف کردین
2-ایا اگر افراد زیادی هم زمان از این اکانتی که گذاشتین استفاده کنند سرعت پایین می اد؟
3- چه تعداد افراد می توانن هم زمان کانکت بشن؟
1 -دوست عزیز اگه همه چی قرار بود رایگان باشه که به درد نمیخورد شما باید بابت اکانت vps میکروتیک 15 تومن بدی اونم با بهنای باند و سرعت کم دیگه خودت فک کن ببین میشه ریگان گذاشت؟
2 -بستگی داره به سرور میکروتیک که پهنای باندش چقد باشه ولی تو اوج شلوغی 30 kb دانلود میکنه
3 -اگه از یه جایی بخری فقط خودت میتوی وصل بشی ولی این رایگانه و تا هرچی بهنای باندش کش داشته باشه میتونن وصل بشن
morteza-a
03-03-2011, 16:48
با سلام
1-وقتی می خواهیم یک مک خوب خودمان بدست بیاریم چطوری بفهمیم مک خوبی است ؟یعنی پهنای باندش زیاد ومگ بالا دارد؟ایا انکه ایی پی زیادی دارد مک خوبی است؟
2-ایا ip های مختلف در یک مک ثابت از نظر سرعت وپهنای باند با هم فرق میکند؟
3-مکی که فرکانس زیادی دارد بهتر است یا فرکانس کم؟
4-در اسکای نتpid که جلو ان عدد بیشتری نشان می دهد بهتر است یا انکه عدد کمتر نشان می دهد؟
با تشکر فراوان
mrw.rezai
03-03-2011, 23:59
با سلام
1-وقتی می خواهیم یک مک خوب خودمان بدست بیاریم چطوری بفهمیم مک خوبی است ؟یعنی پهنای باندش زیاد ومگ بالا دارد؟ایا انکه ایی پی زیادی دارد مک خوبی است؟
2-ایا ip های مختلف در یک مک ثابت از نظر سرعت وپهنای باند با هم فرق میکند؟
3-مکی که فرکانس زیادی دارد بهتر است یا فرکانس کم؟
4-در اسکای نتpid که جلو ان عدد بیشتری نشان می دهد بهتر است یا انکه عدد کمتر نشان می دهد؟
با تشکر فراوان
سلام . سوال شما مربوط به این قسمت نیست
شما اگه دانلود آفلاین کرده باشید توی پوشه اسکاینت شما فایلی هست به نام skynet.ini که اگه بازش کنید یه سری خطوط و نوشته های مهم هست اگه دقت کرده باشی تا حالا به این دستور برخوردی
name_format=E/*/R_p_m_s.E
نمونه بالا یعنی فایلها در فلدری با نام پسوندشون و با این ترکیب ذخیره شدن
نام اصلی فایل_پید_مک_IPمبدا_ شمارنده. پسوند
وقتی داری دانلود آفلاین میکنی در پایین اسکاینت همین دستورات بالا را میبینیMC آدرس متعلق به یه مشترک اینترنت ماهواره است و IP مبدا اون فایل یعنی سایت هستشه از اینجا به بعد به عهده ی خودت که مثلا فلان مک d1b786j785 همیشه چیزهای خوب دانلود میکنه یا سرعت بالای داره همینطور وارد پوشه که بشی فایلها دانلودت اسمشون بر اساس توضیحات بالا مک- ip و pid هستند .
morteza-a
03-04-2011, 09:33
سلام
ببخشین یه سوال برایم پیش امد برای ست کردن ای پی در میکروتیک یا وی پی ان. ای پی مبدا باید وارد کنیم یا ای پی مقصد؟
morteza-a
03-04-2011, 09:36
سلام . سوال شما مربوط به این قسمت نیست
شما اگه دانلود آفلاین کرده باشید توی پوشه اسکاینت شما فایلی هست به نام skynet.ini که اگه بازش کنید یه سری خطوط و نوشته های مهم هست اگه دقت کرده باشی تا حالا به این دستور برخوردی
name_format=e/*/r_p_m_s.e
نمونه بالا یعنی فایلها در فلدری با نام پسوندشون و با این ترکیب ذخیره شدن
نام اصلی فایل_پید_مک_ipمبدا_ شمارنده. پسوند
وقتی داری دانلود آفلاین میکنی در پایین اسکاینت همین دستورات بالا را میبینیmc آدرس متعلق به یه مشترک اینترنت ماهواره است و ip مبدا اون فایل یعنی سایت هستشه از اینجا به بعد به عهده ی خودت که مثلا فلان مک d1b786j785 همیشه چیزهای خوب دانلود میکنه یا سرعت بالای داره همینطور وارد پوشه که بشی فایلها دانلودت اسمشون بر اساس توضیحات بالا مک- ip و pid هستند .
ممنون دوست عزیز میشه بقیه سوالات هم خلاصه و مفید جواب بدین؟
براتون این بار یک اکانت با سرعت یک مگ بر روی ماهواره دبلیو 6 و فرکانس 11449 ورتیکال 30000 قرار میدم.
مک : 00d0b5b80142 پی ایدی : 6000 یوزر : W611 پسورد : W611
خب دوستان گل این هم اکانت بر روی اس 2 .!
سلام
عزیزم اینها سرعتش تو بایت هست نه کیلو بایت
خیلی ضغیفه افتضاحه
با سلام
دوستان اگر کسی این اکانتها رو چک کرده از نظر سرعت بفرمایند که چطوره...
ممنون...:sdm32@se (46):
mrw.rezai
03-04-2011, 22:31
سلام
ببخشین یه سوال برایم پیش امد برای ست کردن ای پی در میکروتیک یا وی پی ان. ای پی مبدا باید وارد کنیم یا ای پی مقصد؟
سلام
شما دوتا کانکش را که دانلود کردی هرکدام برای خودش ip و یوزر پسور داره شما تنها کاری که میکنی اول یوزر و پسورد را در کانکشن اولی وارد میکنی که خودش ip مشخصی داره اگه وصل شدی با کانکشن دومی که اونم ip خودش داره یوزر و پسورده خودش را وارد میکنی اگه اونم وصل شد بقیه کارها انجام بده و از دانلودت لذت ببر؟
Sat.Service
03-04-2011, 23:58
سلام
خیلی ضغیفه افتضاحه
سلام
بخشید شمای که میگید در حد بایت نه کیلوبایت توجه داشته باشید که اکانت یک مگابایته و من نیومدم به هر نفر یک اکانت جداگونه بدم و فقط این اکانت دادم و میبینم که خیلی ها همز مان بهش وصل میشن پس شما انتظار نداشته باش که این اکانت براتون عین یه اکانتی که میخری دانلود بده ، چون چند نفر هم زمان بهش وصلن و دارن دانلود میکنن شمام وصل میشید به نضرتون اکانت جواب میده؟ اینم عوض تشکره؟ دوستان اگه واقعا از اکانت های رایگان ناراضین بگن چشم کلا اکانت های رایگانو بر میدارم .
با تشکر.
سلام
خیلی ضغیفه افتضاحه
دوست عزیز همانطور که مدیر محترم توضیح دادن باید متوجه شده باشید
شما میتونی استفاده نکنی کسی اجبار نکرده
در ضمن اگر هم سرعتش پائین باشه هرچی باشه این دوستمون زحمت کشیدند و اکانت ها را رایگان دارن در دسترسمون قرار میدند که مطمئا تا حالا هیچ شخص و انجمنی این کار را انجام نداده است و به نوعی دارند لطف میکنند بهمون پس بهتره که شما اول تشکر کنی بعد انتقاد کنی
سلام
بخشید شمای که میگید در حد بایت نه کیلوبایت توجه داشته باشید که اکانت یک مگابایته و من نیومدم به هر نفر یک اکانت جداگونه بدم و فقط این اکانت دادم و میبینم که خیلی ها همز مان بهش وصل میشن پس شما انتظار نداشته باش که این اکانت براتون عین یه اکانتی که میخری دانلود بده ، چون چند نفر هم زمان بهش وصلن و دارن دانلود میکنن شمام وصل میشید به نضرتون اکانت جواب میده؟ اینم عوض تشکره؟ دوستان اگه واقعا از اکانت های رایگان ناراضین بگن چشم کلا اکانت های رایگانو بر میدارم .
با تشکر.
تشکر از شما واقعا کارتون عالی هست :sdm32@se (46):
Moh@mm@d-SAT
03-05-2011, 00:21
سلام
خیلی ضغیفه افتضاحه
همانطور که دوستان گفتند شما میتونی استفاده نکنی اجباری در کار نیست
اینم جای تشکرتونه !!!!!
سعید جون کارت حرف نداره داداش
r0ot$harp
03-05-2011, 01:46
دوستان عزیز w6 11617 بنده قطع هست .
برای شما هم همینطور ؟؟؟
باتشکر احسان
mrw.rezai
03-05-2011, 01:57
سلام
خیلی ضغیفه افتضاحه
نه دیگه نشد دوست عزیزم هیچ وقت خوبی کسی را با بدی جواب نده
خود من هرکاری کردم vpn ها وصل نشدن و از این سرویس رایگان که استاد عزیز Sat.Service توی سایت قرار دادن تا حالا نتونستم استفاده کنم ولی بازم دستش درد نکنه به هر حال زحمت کشیدن
Moh@mm@d-SAT
03-05-2011, 02:13
نه دیگه نشد دوست عزیزم هیچ وقت خوبی کسی را با بدی جواب نده
خود من هرکاری کردم vpn ها وصل نشدن و از این سرویس رایگان که استاد عزیز sat.service توی سایت قرار دادن تا حالا نتونستم استفاده کنم ولی بازم دستش درد نکنه به هر حال زحمت کشیدن
شما وقتی میخواهید به وی پی ان ها وصل بشید چه اروری میده ؟
redman_1385
03-05-2011, 05:33
میبخشید این دوتا اکانت vpn رو از کجا میشه خرید میشه یکم راهنمایی کنید و نرم افزار میکروتیک رو اگه میشه بزارید تا بتونیم دانلودش کنیم بازم ممنون از دوستان این فروم ....
morteza-a
03-05-2011, 09:38
سلام
شما دوتا کانکش را که دانلود کردی هرکدام برای خودش ip و یوزر پسور داره شما تنها کاری که میکنی اول یوزر و پسورد را در کانکشن اولی وارد میکنی که خودش ip مشخصی داره اگه وصل شدی با کانکشن دومی که اونم ip خودش داره یوزر و پسورده خودش را وارد میکنی اگه اونم وصل شد بقیه کارها انجام بده و از دانلودت لذت ببر؟
ممنوم دوست عزیز ولی سوال من در مورد این وی پی ان ها نبود من برای اطلاع خودم پرسیدم گفتم شما که ای پی ست میکنید باید ای پی مبدا ست کرد یا ای پی مقصد؟
morteza-a
03-05-2011, 09:44
از دوستان و کسانی که هک کردن اکانت ماهواره ای بلدن خواهش میکنم جواب بدن یه بار هم قبلا پرسیدم قانع نشدم.
1-ایا ip های مختلف در یک مک ثابت از نظر سرعت وپهنای باند با هم فرق میکند؟
2-مکی که فرکانس زیادی دارد بهتر است یا فرکانس کم؟
3-در اسکای نتpid که جلو ان عدد بیشتری نشان می دهد بهتر است یا انکه عدد کمتر نشان می دهد؟
mrw.rezai
03-05-2011, 11:41
شما وقتی میخواهید به وی پی ان ها وصل بشید چه اروری میده ؟
من از ویندوز سون استفاده میکنم vpn اولی وقتی وصل میشه vpn دومی اصلا وصل نمیشه ولی جدا جدا وصل میشن یه موقعی هم که هرجفتشن وصل نمیشه ارور 691 میده
mrw.rezai
03-05-2011, 11:47
از دوستان و کسانی که هک کردن اکانت ماهواره ای بلدن خواهش میکنم جواب بدن یه بار هم قبلا پرسیدم قانع نشدم.
1-ایا ip های مختلف در یک مک ثابت از نظر سرعت وپهنای باند با هم فرق میکند؟
2-مکی که فرکانس زیادی دارد بهتر است یا فرکانس کم؟
3-در اسکای نتpid که جلو ان عدد بیشتری نشان می دهد بهتر است یا انکه عدد کمتر نشان می دهد؟
آقا شما دنبال چی هستی اگه بلدی هک کنی یه مک خوب پیدا کن و هکش کن دیدی به درد نمی خوره برو سراغ یه مک دیگه
اگه دانلود آفلاین انجام میدی توی تنظیمات اسکاینت اون مک و ip را که میشناسی خوبه اعمال کن تا فقط از اینا دانلود کنه
اقا
ما که چیز بدی نگفتیم همتون ازم ناراحت شدین.
همون تشکر در اون پست ازش کردم و ممنون ازش به جوابم سوال داد
فقط گفتم سرعتش پایینه
باز هم تشکر
از دستمون ناراحت نشی منظوری نداشتم
Moh@mm@d-SAT
03-05-2011, 12:19
من از ویندوز سون استفاده میکنم vpn اولی وقتی وصل میشه vpn دومی اصلا وصل نمیشه ولی جدا جدا وصل میشن یه موقعی هم که هرجفتشن وصل نمیشه ارور 691 میده
راستش من تا حالا به این مشکل نخوردم که بتونم خوب راهنمائیت کنم اما شما 1 کاری کن
کانکشن ها را که باز میکنی روی peropretis کلیک کن بعدش توی تب سکیورتی اون گزینه ها را دست کاری کن تا شاید بتونه کاری انجام بده .
چون ارور 691 توی وی پی ان 2 تا دلیل داره یکیش اینه که اکانت شما تموم شده
دومیش ایراد از فایروال و تنظیمات امنیتی هستش
همین کاری که گفتم را انجام بدید به احتمال زیاد موفق خواهید شد .
r0ot$harp
03-05-2011, 12:45
دوستان واقعا ممنون . همه به فکر خودشون تو انچمن . بنده چندین بار تاحالا سوال کردم . اما متاسفانه مدیران این انجمن فقط به فکر دوستان خودشونن که وقتی تا زمانی یکی از کاربران حرف بی ربطی بزنه مدیران به صورت متحد با پست های خودشون به اون کاربر حمله کنن .
می دونم تا چند دقیقه دیگه پست بنده پاک می شه اما خوبیش اینه که حداقل یکی از مدیران می خونه .
مدیران عزیز بنده خودم قبلا مدیر ارشد ***** بودم .
باتشکر
Moh@mm@d-SAT
03-05-2011, 13:59
دوستان واقعا ممنون . همه به فکر خودشون تو انچمن . بنده چندین بار تاحالا سوال کردم . اما متاسفانه مدیران این انجمن فقط به فکر دوستان خودشونن که وقتی تا زمانی یکی از کاربران حرف بی ربطی بزنه مدیران به صورت متحد با پست های خودشون به اون کاربر حمله کنن .
می دونم تا چند دقیقه دیگه پست بنده پاک می شه اما خوبیش اینه که حداقل یکی از مدیران می خونه .
مدیران عزیز بنده خودم قبلا مدیر ارشد ***** بودم .
باتشکر
سلام این پست شما به هیچ وجه پاک نخواهد شد چون پستی است که انتقاد کردید و حقتون هم هست که انتقاد کنید .
اما در مورد جواب ندادن پست های شما خوب مطمئا میدونید این بحث یک بحث تخصصی هستش و هر کسی اطلاعات زیادی در موردش نداره جز کسانی که کار کرده اند و .... ( مطمئن باشید که این روز ها مدیر بخش به دلیل مشغله کاری که دارند نتوانسته اند که پست های شما را جواب دهند .
پس کمی صبر داشته باشید تا حداقل کسانی که اهل فن هستند بتونند شما را راهنمائیی کنند .
در مورد فرمایش شما به پست های متحدانه مدیران به کاربر خوب مدیران مطمئا همیشه پست های جدید را خواهند دید و اگر بتونند جواب بدهند خواهند داد اما وقتی ببیند که یک کاربر به جای تشکر بی احترامی نیز میکنند خوب مطمئا جواب خواهند داد . ( البته این دوستمون هم که عذر خواهی کردند و فکر میکنم منظورشون ا طوری بیان کردند که به نوعی ما بی احترامی به نظرمون رسید که شکر خدا اینطور نبوده )
در ضمن باعث افتخار ما هستش که شما قبلا سابقه مدیریت داشته اید و اینک در انجمن ما حصور دارید .
پس کمی صبر کنید حتما به جواب سوال هایتان خواهید رسید .
موفق و پیروز باشید .
mobin323
03-05-2011, 17:40
راستش من تا حالا به این مشکل نخوردم که بتونم خوب راهنمائیت کنم اما شما 1 کاری کن
کانکشن ها را که باز میکنی روی peropretis کلیک کن بعدش توی تب سکیورتی اون گزینه ها را دست کاری کن تا شاید بتونه کاری انجام بده .
چون ارور 691 توی وی پی ان 2 تا دلیل داره یکیش اینه که اکانت شما تموم شده
دومیش ایراد از فایروال و تنظیمات امنیتی هستش
همین کاری که گفتم را انجام بدید به احتمال زیاد موفق خواهید شد .
سلام.
دوستان مشکل شما کاملا مشخص است.vpn اول برای اتصال از اینترنت خودتان استفاده می کند.اما زمانی که شما vpn دوم دیتا را از ماهواره برای اتصال می گیرد پس زمانی که ار کارتتان دیتا دریافت نشود vpn دوم کانکت نمی شود.دلیل اینکه تک تک کانکت می شود برای این است که هر کدام اگر جدا کانکت شود دریافتشان برای اتصال از اینترنت است.
وقتی vpn دوم کانکت نمی شود تنظیمات دیتای کارتتان را چک کنید و یا اکانتتان مشکل دارد.
موفق باشید
redman_1385
03-05-2011, 17:54
سلام خدمت دوستان عزیز راستش من یه بار این سوال و کردم ولی هیچ پاسخی دریافت نکردم لطفاً اگه میشه به سوال من پاسخ بدید راستش من میخوام 2 تا vpn بخرم از کجا بخرم و یا از فروشنده چه نوع vpn بخرم بگم بهش چی این vpn ها فرقشون چیه و جریان کانفینگ کردنشون چیه اگه میشه برام یه توضیح بدید که من از حالت مبتدی خارج بشم .... این vpn ها چند قیمت هستند ؟
r0ot$harp
03-05-2011, 18:23
سلام این پست شما به هیچ وجه پاک نخواهد شد چون پستی است که انتقاد کردید و حقتون هم هست که انتقاد کنید .
اما در مورد جواب ندادن پست های شما خوب مطمئا میدونید این بحث یک بحث تخصصی هستش و هر کسی اطلاعات زیادی در موردش نداره جز کسانی که کار کرده اند و .... ( مطمئن باشید که این روز ها مدیر بخش به دلیل مشغله کاری که دارند نتوانسته اند که پست های شما را جواب دهند .
پس کمی صبر داشته باشید تا حداقل کسانی که اهل فن هستند بتونند شما را راهنمائیی کنند .
در مورد فرمایش شما به پست های متحدانه مدیران به کاربر خوب مدیران مطمئا همیشه پست های جدید را خواهند دید و اگر بتونند جواب بدهند خواهند داد اما وقتی ببیند که یک کاربر به جای تشکر بی احترامی نیز میکنند خوب مطمئا جواب خواهند داد . ( البته این دوستمون هم که عذر خواهی کردند و فکر میکنم منظورشون ا طوری بیان کردند که به نوعی ما بی احترامی به نظرمون رسید که شکر خدا اینطور نبوده )
در ضمن باعث افتخار ما هستش که شما قبلا سابقه مدیریت داشته اید و اینک در انجمن ما حصور دارید .
پس کمی صبر کنید حتما به جواب سوال هایتان خواهید رسید .
موفق و پیروز باشید .
تشکر می کنم بابت پاسخ شیوا و کامل شما .
فکر می کنم بعضی از حرف ها رو باید اول بگم .
بنده افتخار می کنم که مدیرانی مثل شما در این انجمن حضور دارند و با کلامی گرم پاسخگوی سوالات دوستان هستند .
والا چی بگم در مورد این م:sdm32@se (29)::sdm32@se (29)::sdm32@se (29):بحث ...
من خودم رشتم شبکه هست و کلا کارم کانفیگ سرور هاست . بد بختی سوال بنده سوال بسیار آسونی بود .
من فقط می خواستم بدونم فرکانس 11617 برای دوستان رو w6 وصل هست یا خیر ؟؟؟
بازهم تشکر می کنم از شما و دیگر مدیران عزیز این مجموعه .
باتشکر احسان
Sat.Service
03-05-2011, 19:15
بنده افتخار می کنم که مدیرانی مثل شما در این انجمن حضور دارند و با کلامی گرم پاسخگوی سوالات دوستان هستند .
من خودم رشتم شبکه هست و کلا کارم کانفیگ سرور هاست . بد بختی سوال بنده سوال بسیار آسونی بود .
باتشکر احسان
سلام
دوست عزیز یعنی سوال شما فقط همین بود؟ خب اینو خیلی ها میتونستن بهتون جواب بدن نیازی نبود حتما بنده به شما پاسخ این سوالتون رو بدم
خب بگذریم .! من همین الان امتحان کردم و فرکانس 11617 روی دبلیو 6 رو با کوالیتی 90 دارم
مطمئا باشید فرکانس 11617 فرکانس قویه و قطع نمیشه .
کامیاب باشید:sdm32@se (86):
Sat.Service
03-05-2011, 19:19
سلام خدمت دوستان عزیز راستش من یه بار این سوال و کردم ولی هیچ پاسخی دریافت نکردم لطفاً اگه میشه به سوال من پاسخ بدید راستش من میخوام 2 تا vpn بخرم از کجا بخرم و یا از فروشنده چه نوع vpn بخرم بگم بهش چی این vpn ها فرقشون چیه و جریان کانفینگ کردنشون چیه اگه میشه برام یه توضیح بدید که من از حالت مبتدی خارج بشم .... این vpn ها چند قیمت هستند ؟
سلام دوست عزیز
شما باید ذکر کنید وی پی ان هارو برای چه کاری میخواید خریداری کنید اگر وی پی ان عادی میخواید میتونید به قسمت فروشگاه سایت مراجعه کنید و بخرید و اگر واسه اینترنت ماهواره ای لازم دارید بگید تا کمکتون کنم.!
موفق باشید .:sdm32@se (84):
Sat.Service
03-05-2011, 19:29
سلام دوست محترم
مشکلی که شما دارید در واقع بخاطره امنیت زیاد ویندوز سون هستش که اجازه نمیده وی پی ان دوم وصل شه
و اما در مورد ارور 691 که گفتید ، نباید همچین اروری بده واسه ای که من حالت مولتی یوزر رو فعال کردم و کاربران میتونن وصل بشن . اروری که شما فرمودین وقتی رویت میشه که اکانت تموم شده باشه یا کسی در حال استفاده با اون باشه .!
من نمیدونم هنوز مشکلتونپا بر جاست آیدی خودتون رو برام پیغام خصوصی کنید تا با شما تماس بگیرم انشالله که بتونم مشکلتون رو حل کنم .!
کامیاب باشید:sdm32@se (46):
mrw.rezai
03-05-2011, 20:42
باتشکر احسان
سلام دوست عزیز
شما کارتون کانفینگ سروره اگه امکان داره توی همین سایت به من و بقیه یاد بده یا حداقل بگید از کدام سایت میشه یاد گرفت
mrw.rezai
03-05-2011, 20:49
سلام.
دوستان مشکل شما کاملا مشخص است.vpn اول برای اتصال از اینترنت خودتان استفاده می کند.اما زمانی که شما vpn دوم دیتا را از ماهواره برای اتصال می گیرد پس زمانی که ار کارتتان دیتا دریافت نشود vpn دوم کانکت نمی شود.دلیل اینکه تک تک کانکت می شود برای این است که هر کدام اگر جدا کانکت شود دریافتشان برای اتصال از اینترنت است.
وقتی vpn دوم کانکت نمی شود تنظیمات دیتای کارتتان را چک کنید و یا اکانتتان مشکل دارد.
موفق باشید
یعنی شما میفرمایید vpn اولی را کانکت بشم بعدش مثلا یه چیزی توی اینترنت برای دانلود بخوام بعدش vpn دوم را کانکت بشم ولی فکر کنم توی آموزش دوستان قرار داده بودن اول vpn اولی را باید کانکت بشیم و بعدش vpnدومی را کانکت شیم درسته ؟
r0ot$harp
03-05-2011, 20:50
سلام
دوست عزیز یعنی سوال شما فقط همین بود؟ خب اینو خیلی ها میتونستن بهتون جواب بدن نیازی نبود حتما بنده به شما پاسخ این سوالتون رو بدم
خب بگذریم .! من همین الان امتحان کردم و فرکانس 11617 روی دبلیو 6 رو با کوالیتی 90 دارم
مطمئا باشید فرکانس 11617 فرکانس قویه و قطع نمیشه .
کامیاب باشید:sdm32@se (86):
تشکر دوست عزیز .
والا یکی دوتا سوال کردم اما این آخریه واسم مهمتر بود .
والا طول سیم بنده از پشت کیس تا سر دیش 15 متر .شایدم کمتر .
کامپیوتر و ریسیور رو بردم بالا . با یه کابل دو متری سیگنالم 91 و کوالیتی 60 .
وقتی پایین میارم با اون کابل 15 متری سیگنال 26 کوالیتی 0 .
حالا قسمت جالب اینجاست که بالا من یه دیش w3 هم دارم . از سر اون تا سوییچ 15 متر هست و از سر سوییچ تا پایین 15 متر دیگه که می شه 30متر .
فرکانس 10928 رو حدود 50 دارم .اما این 11617 که فقط 15 متر کابل هست 0 .
واقعا نمی دونم چرا .
باتشکر احسان
mohamad_hosein2012
03-05-2011, 21:07
سلام به همه دوستان عزیز
منظور شما از کانکشن دوم همونیه که توی همه سایتها برای عبور از فیلترینگ انجام میشه؟
ایا کسی هست که سرور میکروتیک بده؟با قیمت مناسب
mrw.rezai
03-05-2011, 21:12
تشکر دوست عزیز .
والا یکی دوتا سوال کردم اما این آخریه واسم مهمتر بود .
والا طول سیم بنده از پشت کیس تا سر دیش 15 متر .شایدم کمتر .
کامپیوتر و ریسیور رو بردم بالا . با یه کابل دو متری سیگنالم 91 و کوالیتی 60 .
وقتی پایین میارم با اون کابل 15 متری سیگنال 26 کوالیتی 0 .
حالا قسمت جالب اینجاست که بالا من یه دیش w3 هم دارم . از سر اون تا سوییچ 15 متر هست و از سر سوییچ تا پایین 15 متر دیگه که می شه 30متر .
فرکانس 10928 رو حدود 50 دارم .اما این 11617 که فقط 15 متر کابل هست 0 .
واقعا نمی دونم چرا .
باتشکر احسان
سلام
این چیزی که شما گفتید برای با این شرایطه که سیم من از سر دیش تا کامپیوتر 20 متره شاید هم بیشتر ولی همچین مشکلی ندارم تازه من دو تا lnb دو سوزنه و یه دونه معمولی توی یه دیش 90 تای که همینها سینگال را ضعیف میکنه شاید اگه از سوییچ استفاده میکنی مشکل از سوییچه
راستی کارت dvb روی سیستمت چیه ؟
r0ot$harp
03-05-2011, 21:24
سلام
این چیزی که شما گفتید برای با این شرایطه که سیم من از سر دیش تا کامپیوتر 20 متره شاید هم بیشتر ولی همچین مشکلی ندارم تازه من دو تا lnb دو سوزنه و یه دونه معمولی توی یه دیش 90 تای که همینها سینگال را ضعیف میکنه شاید اگه از سوییچ استفاده میکنی مشکل از سوییچه
راستی کارت dvb روی سیستمت چیه ؟
والا دوتا کارت دارم .
یه 2.6 اور شده .
یه 2.8 بدون اور .
حالا یه چیزی جالب فرکانس 11527 و فرکانس 11531 رو الان میگیره .
باتشکر احسان
mrw.rezai
03-05-2011, 22:23
والا دوتا کارت دارم .
یه 2.6 اور شده .
یه 2.8 بدون اور .
حالا یه چیزی جالب فرکانس 11527 و فرکانس 11531 رو الان میگیره .
باتشکر احسان
سلام
سوییچ چک کردی ببینی سالمه
ان وقت تو دو تا کارت همین مشکل را داری
r0ot$harp
03-05-2011, 22:34
سلام
سوییچ چک کردی ببینی سالمه
ان وقت تو دو تا کارت همین مشکل را داری
والا الان که مستقیم وثل کردم به دیش .
بله جفتش همین جوری هست .
هیچ کدوم پایین کوالیتی نداره جز همون دو فرکانسی که گفتم .
باتشکر احسان
mrw.rezai
03-05-2011, 22:50
بله جفتش همین جوری هست .
باتشکر احسان
سیم آنتن را چک کن ببین سالمه اگه بتونی یکی از کارتها را روی یه سیستم دیگه امتحان کنی خیلی خوب میشه راحت تر مشکلت حل میشه راستی این مشکل از اول داشتی یا تازه اینجوری شده
mrw.rezai
03-05-2011, 23:19
سلام دوست محترم
مشکلی که شما دارید در واقع بخاطره امنیت زیاد ویندوز سون هستش که اجازه نمیده وی پی ان دوم وصل شه
و اما در مورد ارور 691 که گفتید ، نباید همچین اروری بده واسه ای که من حالت مولتی یوزر رو فعال کردم و کاربران میتونن وصل بشن . اروری که شما فرمودین وقتی رویت میشه که اکانت تموم شده باشه یا کسی در حال استفاده با اون باشه .!
من نمیدونم هنوز مشکلتونپا بر جاست آیدی خودتون رو برام پیغام خصوصی کنید تا با شما تماس بگیرم انشالله که بتونم مشکلتون رو حل کنم .!
کامیاب باشید:sdm32@se (46):
سلام دوست عزیز
من به این شکل عمل میکنم شاید اگه بدونید مشکلم حل بشه
ا- vpn اولی با ip این 66.197.136.173 و یوزر و پسورد w651 برای مک اولی 00a09403152c با تنظیمات در عکس زیر که میبیند کانکت میشم به راحتی
http://s1.imgdl.ir/images/lszccebrqw3kf6gxhr4l.jpg
بعد از کانکت شدن بلا فاصله
2-vpn دومی را با ای پی 184.82.103.169 و با همان یوزر و پسوردی که برای vpn اولی استفاده کردم کانکت میشم که نتیجه این میشه
http://s1.imgdl.ir/images/0ef043xaxv7dknm0yamm.jpg
4-5 دقیقه هم یه صبر کنی کانکت نمیشه ؟ چرا نمیدونم
r0ot$harp
03-06-2011, 00:07
سلام دوست عزیز
ا- vpn اولی با ip این 66.197.136.173 و یوزر و پسورد w651 برای مک اولی 00a09403152c با تنظیمات در عکس زیر که میبیند کانکت میشم به راحتی
2-vpn دومی را با ای پی 184.82.103.169 و با همان یوزر و پسوردی که برای vpn اولی استفاده کردم کانکت میشم که نتیجه این میشه
دوست عزیز شما vpn اول رو کانکت کن .
به 4.2.2.1 یا 4.2.2.2 یه پینگ بزن . اگر Response داشتی که vpn دوم اگر درست باشه باید 100% وصل بشه .
اگر Time out داشتین که امکان نداره وصل بشه . چون هیچ Request رو سرور جواب نمی ده .
باتشکر احسان
mobin323
03-06-2011, 00:19
یعنی شما میفرمایید vpn اولی را کانکت بشم بعدش مثلا یه چیزی توی اینترنت برای دانلود بخوام بعدش vpn دوم را کانکت بشم ولی فکر کنم توی آموزش دوستان قرار داده بودن اول vpn اولی را باید کانکت بشیم و بعدش vpnدومی را کانکت شیم درسته ؟
سلام.
دوست من یعنی وقتی vpn اول کانکت می شود و vpn دوم کانکت نمی شود یعنی شما از کارتتان دیتا دریافت نمی کنید چون برای اتصال vpn دوم در صورتی صورت می گیرد که از کارتتان دیتا دریافت شود و اگر صورت نگیرد vpn دوم متصل نمی شود یعنی اینکه یا اکانت شما کار نمی کند یا تنظیمات دیتای کارتتان را به خوبی انجام نداده اید.
mobin323
03-06-2011, 00:23
بله جفتش همین جوری هست .
باتشکر احسان
سلام.
دوست من از چه نوع کابل انتنی استفاده می کنید.؟اگر از سیم های ایرانی مانند کرمان یا آمل یا سمنان یا هر سیمی ایرانی که افشان آن مسی است استفاده می کنید باید سیم عوض شود و با یک سیم آمریکایی یا آلمانی جایگزین شود.سیم های ایرانی باعث افت ولتاژ شده و باعث می شود بعضی از فرکانس ها سیگنال نداده و یا به سختی ار یک ماهواره به ماهواره دیگر سویچ تغییر موقعیت دهد.
mobin323
03-06-2011, 00:26
سلام دوست عزیز
چون که از کارتتان دیتا دریافت نمی شود تا کانکت شود.برای اتصال vpn دوم حتما باید تنظیمات کارت به درستی انجام داده باشید تا دیتا دریافت و vpn وصل شود.شما از ماهواره recive ندارید.
r0ot$harp
03-06-2011, 00:44
سلام.
دوست من از چه نوع کابل انتنی استفاده می کنید.؟اگر از سیم های ایرانی مانند کرمان یا آمل یا سمنان یا هر سیمی ایرانی که افشان آن مسی است استفاده می کنید باید سیم عوض شود و با یک سیم آمریکایی یا آلمانی جایگزین شود.سیم های ایرانی باعث افت ولتاژ شده و باعث می شود بعضی از فرکانس ها سیگنال نداده و یا به سختی ار یک ماهواره به ماهواره دیگر سویچ تغییر موقعیت دهد.
چون که از کارتتان دیتا دریافت نمی شود تا کانکت شود.برای اتصال vpn دوم حتما باید تنظیمات کارت به درستی انجام داده باشید تا دیتا دریافت و vpn وصل شود.شما از ماهواره recive ندارید.
من دقیقا با حرف های شما موافقم .
این دو vpn کار send و recive رو انجام می دن .
باتشکر احسان
r0ot$harp
03-06-2011, 00:47
سلام.
والا دوست عزیز یه اعتراف .
ما خاندانن تو کار برق هستیم .
فردا باید یه حلقه سیم آمریکایی بیارم تست کنم .
باتشکر احسان
mrw.rezai
03-06-2011, 01:19
سلام.
سلام دوست محترم
البته این حرف من به این قسمت سایت مربوط نمیشه ولی فکر نمیکنم سیم کرمان اینقدر که شما میگید بد باشه که موجب افت اینجوری سیگنال بشه دوست عزیز مس یه فلز رسانا هستش و هر چقدر مسی که در داخل سیم بکار می رود خالص تر باشد انتقال سیگنال با سرعت و کیفیت بیشتری انجام می شود اگه دقت کرده باشی سیم کرمان بیشتر از مس ساخته شده البته بازم نظر دوستان نصاب شرطه
mrw.rezai
03-06-2011, 01:35
خدمت عرض کنم که من در پستهای قبلی هم گفتم به مدیریت سایت هم گفتم که آقا هرکی داره از این اکانتها استفاده میکنه تنظیمات کامل setup4pc که فکر کنم اکثرا کارت sky star2 دارند برای این کار چه جوریه ولی خبری نشد
من عکس تنظیمات کارتم گذاشتم دوستان نظر بدن
http://s1.imgdl.ir/images/92gk8kink8q3v0yjqj3q.png
r0ot$harp
03-06-2011, 01:41
خدمت عرض کنم که من در پستهای قبلی هم گفتم به مدیریت سایت هم گفتم که آقا هرکی داره از این اکانتها استفاده میکنه تنظیمات کامل setup4pc که فکر کنم اکثرا کارت sky star2 دارند برای این کار چه جوریه ولی خبری نشد
من عکس تنظیمات کارتم گذاشتم دوستان نظر بدن
http://s1.imgdl.ir/images/92gk8kink8q3v0yjqj3q.png
حاجی شما باید اول مک رو تغییر بدی .
بعد باید بیای پید رو اضافه کنی .
بعد اگر Recive از کارت شبکه مربوط به کارتت داشتی باید VPN هارو به ترتیب کانکت کنی .
اگر خواستی بگو ریز به ریز با فیلم بهت بگم .
باتشکر احسان
mrw.rezai
03-06-2011, 01:56
حاجی شما باید اول مک رو تغییر بدی .
بعد باید بیای پید رو اضافه کنی .
بعد اگر recive از کارت شبکه مربوط به کارتت داشتی باید vpn هارو به ترتیب کانکت کنی .
اگر خواستی بگو ریز به ریز با فیلم بهت بگم .
باتشکر احسان
رفیق دقت کن من هم مک وارد کردم هم پید و هم فرکانس
تازه ما صد بار گفتیم آموزش وارد کردن مک را بگید خبری نشد خودم گشتم پیداش کردم توی همین قسمت با آموزش تصویری قرار دادم
بابا دیگه دست درد نکنه مثل اینکه آفلاین کار میکنیم آ
mrw.rezai
03-06-2011, 02:04
تازه ما صد بار گفتیم آموزش وارد کردن مک را بگید خبری نشد خودم گشتم پیداش کردم توی همین قسمت با آموزش تصویری قرار دادم
حالا اگه فیلم هم بزاری خوبه باز من و بقیه استفاده میکنیم
r0ot$harp
03-06-2011, 02:08
دادش شکسته نفسی می کنی ها !!!
ما در برابر دوستان عزیز شاگردیم .
آقا الان شما مک رو که ست کردی . آیای تو Status کارت شبکه مربوط به DVB ریسیو داری یا نه ؟؟؟
باتشکر احسان
mrw.rezai
03-06-2011, 02:16
آقا الان شما مک رو که ست کردی . آیای تو status کارت شبکه مربوط به dvb ریسیو داری یا نه ؟؟؟
باتشکر احسان
احسان جان من الان امکان تغیر دیش را ندارم ولی روزها قبل مشکلی نداشتم
r0ot$harp
03-06-2011, 02:18
منظورت از تغییر دیش چیه ؟؟؟
mrw.rezai
03-06-2011, 02:19
آقا الان شما مک رو که ست کردی . آیای تو Status کارت شبکه مربوط به DVB ریسیو داری یا نه ؟؟؟
باتشکر احسان
راستی توی عکس قسمت mac source نباید vpn ip انتخاب کرد؟
mrw.rezai
03-06-2011, 02:26
منظورت از تغییر دیش چیه ؟؟؟
من یه دیش دارم توی 3 مسیر به مرکزیت هاتبرد تازه هرسه دوسوزنه هستن من توی واحد خودم پشت کامپیوتر استفاده میکنم بقیه خانوادم با ریسوره توی یه واحد دیگه یعنی طبقه دیگه
r0ot$harp
03-06-2011, 02:30
راستی توی عکس قسمت mac source نباید vpn ip انتخاب کرد؟
http://www.satsignal.eu/wxsat/atovs/screenshot_stats.png
داداش تو عکس بالا شما وقتی مک رو ست می کنی اولا باید UC شما معادل مک بشه .
و Total data rate باید همش در تغییر باشد . این به این معنی هست که همه چی رو به راه و مک به درستی ست شده .
برای ست کردن پید باید طبق عکس های زیر عمل کنی .:
اول در قسمت Satellite شما Add رو می زنید و تو قسمت Name یه اسمی رو مشخص می کنید .
بعد روی Data Services کلیک می کنید .
https://www.skydsl-europe.com/Pictures/Atricles/July/ss26.gif
-
در اینجا یه Provider اضافه می کنید .
https://www.skydsl-europe.com/Pictures/Atricles/July/ss27.2w3a.jpg
-
و بعد یه Transponders که همون مشخصات فرکانس هست رو باید اضافه کنید .
https://www.skydsl-europe.com/Pictures/Atricles/July/ss28.2w3a.jpg
و در آخر باید پید هارو اضافه کنید . توجه کنید که حتما تیک Hexadecimal رو ورداشته باشین .
و تیک Auto set multicast Pids حتما بزنید .
https://www.skydsl-europe.com/Pictures/Atricles/July/ss29.2w3a.jpg
و تمام دوستان عزیز عکس ها برای من نیست . فقط توضیحات برای من هست . کپی کردم تا بهتر بفهمین .
باتشکر احسان
mrw.rezai
03-06-2011, 02:33
احسان خیلی خوب بود دست درد نکنه
جواب سوالم را ندادی توی قسمت mac source نباید vpn ip انتخاب کرد؟
mobin323
03-06-2011, 03:45
سلام دوست محترم
البته این حرف من به این قسمت سایت مربوط نمیشه ولی فکر نمیکنم سیم کرمان اینقدر که شما میگید بد باشه که موجب افت اینجوری سیگنال بشه دوست عزیز مس یه فلز رسانا هستش و هر چقدر مسی که در داخل سیم بکار می رود خالص تر باشد انتقال سیگنال با سرعت و کیفیت بیشتری انجام می شود اگه دقت کرده باشی سیم کرمان بیشتر از مس ساخته شده البته بازم نظر دوستان نصاب شرطه
سلام.
دوست من .من 6 سال کارم نصب و راه اندازی سیستم های ماهواره ای است.سیم های ایرانی افشانشان کاملا مس نیست و رنگ مس است.این سیم ها در برابر ولتاژ های کم مثل 13 و 18 دچار افت برق می وند.شما کاملا می توانید این موضوع را در درستگاه های مثل 190 تست کنید.سیم آمریکایی استفاده کنید و درصد power را در دستگاه مشاهده کنید حال سیم کرمان ببندید و درصد power را مشاهده کنید.این موضوع را روی فرکانس هایی با قدرت کم مثل 12437 در hotbird به وضوح مشاهده کنید.
موفق باشید
mobin323
03-06-2011, 03:49
باتشکر احسان
سلام.
دوستان شما که از کارهایی که کرده اید مطما هستید و میدونین که دقیقا تنظیمات را انجام داده اید(قسمت status نرم افزار setup4pc چک کنید که حالت معمول دریافت دارید) احساس نمی کنید شاید اکانت مشکل داشته باشه؟!!
mobin323
03-06-2011, 03:51
احسان خیلی خوب بود دست درد نکنه
جواب سوالم را ندادی توی قسمت mac source نباید vpn ip انتخاب کرد؟
سلام.
نه دوست من نیازی به تغییر چیزی نیست .همه چیز به صورت پیش فرض باشد.
mrw.rezai
03-06-2011, 11:04
سلام.
نه دوست من نیازی به تغییر چیزی نیست .همه چیز به صورت پیش فرض باشد.
سلام من از مک دومی استفاده کردم vpn اولی راحت کانکت میشه
http://s1.imgdl.ir/images/5jc8052a0ll0a4wbr2j9.jpg
اما بعدش که vpn دومی را کانکت میشه هیچ
http://s1.imgdl.ir/images/aauct52k3p683fustv6w.jpg
mobin323
03-06-2011, 12:50
سلام من از مک دومی استفاده کردم vpn اولی راحت کانکت میشه
http://s1.imgdl.ir/images/5jc8052a0ll0a4wbr2j9.jpg
اما بعدش که vpn دومی را کانکت میشه هیچ
http://s1.imgdl.ir/images/aauct52k3p683fustv6w.jpg
سلام.
دوست من اگر مقدوره روی ویندوز xp تست کنید اگر مشکل پا برجا بود مشکل ار اکانت شماست.
موفق باشید
mrw.rezai
03-06-2011, 13:38
سلام.
دوست من اگر مقدوره روی ویندوز xp تست کنید اگر مشکل پا برجا بود مشکل ار اکانت شماست.
موفق باشید
یعنی هیچ یک از کاربران سایت با ویندوز سون نتونستن کانکت شن بالاخره باید یه راهی باشه
no0bsaibot
03-06-2011, 20:42
سلام
برای ویندوز 7 فعلا هیچ راحی نیست روی ویندوز xp راحت کانکت میشه و میتونین استفاده برین من خودم دارم استفاده میکنم و هر شب حدود 1.5 گیگ دانلود میکنم
این هم عکس از سرعت دانلود
r0ot$harp
03-07-2011, 00:04
دوستان عزیز برای استفاده در ویندوز 7 حتما باید Ptach مربوط به L2tp رو نصب کنید .
باتشکر احسان
r0ot$harp
03-07-2011, 01:51
دوستان بنده همین الان موفق شدم به مک وصل بشم .
باتشکر احسان
r0ot$harp
03-07-2011, 02:47
http://sat2hd.com/images/icons/icon.gif کانفیگ سرور میکروتیک از ابتدا با تمام جزئیات
http://sat2hd.com/showthread.php?p=27155#post27155
mrw.rezai
03-07-2011, 12:22
دوستان عزیز برای استفاده در ویندوز 7 حتما باید Ptach مربوط به L2tp رو نصب کنید .
باتشکر احسان
سلام آقا احسان من این فایل را دانلود کردم ولی بازم نشد ارور 734 میده اگه شما وصل میشید لطف کنید از تنظیمات vpn ها در ویندوز سون عکسی یا چیزی برامن بزارید تا ما هم استفاده کنبم با تشکر
Moh@mm@d-SAT
03-07-2011, 12:42
سلام آقا احسان من این فایل را دانلود کردم ولی بازم نشد ارور 734 میده اگه شما وصل میشید لطف کنید از تنظیمات vpn ها در ویندوز سون عکسی یا چیزی برامن بزارید تا ما هم استفاده کنبم با تشکر
به کانکشن مورد نظر بروید و Properties را بزنید.
حالا تب Security بزنید
در قسمت زیره Security options گزینه ی Allow unsecured password را روشن کنید حالا دوبار ok رو بزنید.
r0ot$harp
03-07-2011, 15:03
دوستان عزیز 2 مک دیگه هک شد .
باتشکر احسان
باتشکر احسان
خوب میخوای چی کار این همه بزار بقیه بچه ها هم استفاده کنند :sdm32@se (34):
mrw.rezai
03-07-2011, 20:15
به کانکشن مورد نظر بروید و Properties را بزنید.
حالا تب Security بزنید
در قسمت زیره Security options گزینه ی Allow unsecured password را روشن کنید حالا دوبار ok رو بزنید.
نه بازم نشد
الان جای مدیـــــــر تالار کارت های دی-وی-بی(DVB Cards) واقعا خالیه
ای کاش میامد یه راه حل توپ به ما میداد.
r0ot$harp
03-07-2011, 20:16
نه بازم نشد
الان جای مدیـــــــر تالار کارت های دی-وی-بی(dvb cards) واقعا خالیه
دوست عزیز دقیقا مشکل شما کجاست ؟؟؟
چه کارهایی برای رفع مشکلتون کردین ؟؟؟
باتشکر احسان
mrw.rezai
03-07-2011, 21:17
دوست عزیز دقیقا مشکل شما کجاست ؟؟؟
چه کارهایی برای رفع مشکلتون کردین ؟؟؟
باتشکر احسان
یکبار با این تنظیمات vpn اولی وصل شد پینگ زدم جواب داد ولی vpn دومی اصلا وصل نمیشه یبکار هم بیشتر اتفاق نیفتاد
http://up.iranblog.com/images/bhq5c20u7m5b4h49pb.jpg
وقتی هم وصل نمیشه این اروره میده
http://up.iranblog.com/images/yt3zguyxtv29jqvxo438.jpg
saeed0721
03-07-2011, 22:42
با سلام یه سوال دارم.ایا اینترنت انلاین رو کارتت skystar2 کار میکنه؟
mrw.rezai
03-07-2011, 23:58
نه دوست عزیز هر کارت دی وی بی که دیتا دریافت کنه از اینترنت آنلاین میتونی استفاده کنی
redman_1385
03-08-2011, 03:16
آره مشکلی نداره میشه از اسکای استار 2 استفاده کرد
Sat.Service
03-08-2011, 10:28
سلام
بله دوست عزیز کار میکنه با کارت شما البته فقط روی فرکانس های اس یک
Sat.Service
03-08-2011, 10:33
نه بازم نشد
الان جای مدیـــــــر تالار کارت های دی-وی-بی(DVB Cards) واقعا خالیه
سلام
دوست عزیز من به شما گفتم آیدیتون رو برای من پیغام خصوصی کنین تا مشکل شمارو ببینم چیه ولی شما این کارو نکردید و بجای اون از من شماره همراه خواستید که اینو همه ی دوستان می دونن من شماره همرامو به کسی ندادم و نمیدم . پس شما همون آیدیتون رو برای من پیغام خصوصی کنید باهتون تماس میگیرم ببینم مشکلتون چیه به امید خدا درست میکنمش.!
موفق باشیدhttp://sat2hd.com/images/smilies/sdm32@se%20%2846%29.gif
morteza-a
03-08-2011, 15:46
باتشکر احسان
سلام
ایا اکانت میکروتیک خریدی؟خودت گانفینگ انجام دادی؟ایا بدون اکانت میکروتیک هم میشه هک اینترنت ماهواره ای کرد؟کاش به یک فایل صورت ساده و قدم به قدم تهیه می کردی در بخش می گذاشتی تا افراد مبتدی مثل من بتوانند استفاده کنند.
با تشکر
r0ot$harp
03-08-2011, 22:08
سلام
ایا اکانت میکروتیک خریدی؟خودت گانفینگ انجام دادی؟ایا بدون اکانت میکروتیک هم میشه هک اینترنت ماهواره ای کرد؟کاش به یک فایل صورت ساده و قدم به قدم تهیه می کردی در بخش می گذاشتی تا افراد مبتدی مثل من بتوانند استفاده کنند.
با تشکر
بله دوست عزیز . بله بنده کارم شبکه و برنامه نویسی هست .خیر. دوست عزیز عذر می خوام اما نمی شه همه چی رو مثل آب نبات بزاری که . تا جایی که جا داشته توضیحات کامل بوده . کمی تمرین . تمرین .
باتشکر احسان
r0ot$harp
03-08-2011, 22:19
دوستان عزیز اینم نمونه ای از اکانت های هک شده توسط بنده .
باتشکر احسان
mrw.rezai
03-09-2011, 01:06
سلام دوستان ببخشید که با سولات خودم باعث ناراحتی شما میشم فقط میخوام به دوستانی که مثل من از ویندوز سون استفاده میکنند کمک کنم
من با این تنظیمات تصویر پایینی خیلی راحت به vpn اولی وصل میشه و هم دومی
http://up.iranblog.com/images/6sdn2ixjx0pnkm3kjxev.jpg
ولی وقتی پینگ میرنم متاسفانه جواب اینه
http://up.iranblog.com/images/61p5sm6yfqnx0nkjf018.jpg
نمیدونم علتش چیه یعنی اصلا به سرور وصل نمیشه توی این موقع اگه بخوام وارد سایتی بشم اصلا باز نمیشه
تمامی تنظیمات مک - فرکانس - پی ای دی را وارد کردم مطمئنم مشکلی نداره
ولی هیچ
mrw.rezai
03-09-2011, 19:08
دوستان عزیز اینم نمونه ای از اکانت های هک شده توسط بنده .
باتشکر احسان
سلام احسان جان بابا شما که با این عکسها دل ما را آب کردی
redman_1385
03-10-2011, 06:36
بچه یه سوال وقتی که کانفینگ انجام میدی و داری سرور میکروتیک رو معرفی میکنیم باید به اینترنت وصل بود یا نه ممنون میشم که کمکم کنید .....
morteza-a
03-10-2011, 11:31
باتشکر احسان
احسان جان سلام
من یه جا خواندم که برای راه اندازی هک اکانت ماهواره به 2 تا vpn نیاز است که اولی از طریق میکروتیک ساخته می شود و دومی باید یه اکانت جدا گانه که l2tp باشد خریداری شود.ایا این مطلب صحیح است ویا نیاز به خرید اکانت وی پی ان دوم نداریم؟
r0ot$harp
03-10-2011, 13:56
احسان جان سلام
من یه جا خواندم که برای راه اندازی هک اکانت ماهواره به 2 تا vpn نیاز است که اولی از طریق میکروتیک ساخته می شود و دومی باید یه اکانت جدا گانه که l2tp باشد خریداری شود.ایا این مطلب صحیح است ویا نیاز به خرید اکانت وی پی ان دوم نداریم؟
دوست عزیز سلام .
درست است .
باید شما دو تا vpn داشته باشید .
باتشکر احسان
redman_1385
03-10-2011, 16:49
دوستان یه سوال وقتی که کانفینگ انجام میدی و داری سرور میکروتیک رو معرفی میکنیم باید به اینترنت وصل بود یا نه ممنون میشم که کمکم کنید .....
mohamad_hosein2012
03-11-2011, 00:22
دوستان عزیز یه مشکلی برام پیش اومده
من با کانکشن vpn که در سایت وجود داره می تونم به اینترنت ماهواره ای وصل بشم ولی جدیدا یه وی پی ان خریدم که با اون هر کاری کردم نتونستم به اینترنت ماهواره ای وصل بشم و ارور 800 و807 میده.البته اینو بگم که وی پی ان جدید رو بدون اینکه به اینترنت ماهواره ای وصل بشم تست کردم و جواب داد.
ایا باید وی پی ان رو برای استفاده از اینترنت ماهواره ای تعریف کرد؟
ip sec رو هم نصب کردم ولی جواب نداد.
ویندوز سیستمم سون هست
مصطفی2013
03-11-2011, 19:53
با سلام خواهش می کنم کمکم کنید
من اخرین سرعت که توانستم دانلود کنم 120 کیلوبایت بوده
می خواستم بدانم چرا نمی توانم سرعت بالا تر به عنوان مثال 180 کیلوبایت داشته باشم
لازم به ذکر است من تمام جهت ه از اینتلست 902 - یوتیلست 6-یوتیلست 2 که بهترین جهت برای هک مک استفاده کردم
مکهای زیادی از تمام جهتها استفاده کردم ولی نتوانستم بیشتز 120کیلوبایت داشته باشم
تازه کارتم پروف 7301 از سیگنالهای سی 2 هم استفاده کردم ولی نتوانستم بیشاز 120 داشته باشم
خودم فکر می کنم شاید بخا طر این که از چون از اینترنیت gprs سیم کارت ایرانسل توسط مودم edge استفاده میکنم
یا امکان دارد کانفیگ سرور مشکل داشته باشد ولی من توانستم مک را هک کنم با سرعت 120 فکر نکننم از کانفینگم مشکل داشته باشد
خواش می کنم کمکم کنید تا بتوانم مشکلم حل کنم
متشکرم
mobin323
03-11-2011, 23:29
با سلام خواهش می کنم کمکم کنید
من اخرین سرعت که توانستم دانلود کنم 120 کیلوبایت بوده
می خواستم بدانم چرا نمی توانم سرعت بالا تر به عنوان مثال 180 کیلوبایت داشته باشم
لازم به ذکر است من تمام جهت ه از اینتلست 902 - یوتیلست 6-یوتیلست 2 که بهترین جهت برای هک مک استفاده کردم
مکهای زیادی از تمام جهتها استفاده کردم ولی نتوانستم بیشتز 120کیلوبایت داشته باشم
تازه کارتم پروف 7301 از سیگنالهای سی 2 هم استفاده کردم ولی نتوانستم بیشاز 120 داشته باشم
خودم فکر می کنم شاید بخا طر این که از چون از اینترنیت gprs سیم کارت ایرانسل توسط مودم edge استفاده میکنم
یا امکان دارد کانفیگ سرور مشکل داشته باشد ولی من توانستم مک را هک کنم با سرعت 120 فکر نکننم از کانفینگم مشکل داشته باشد
خواش می کنم کمکم کنید تا بتوانم مشکلم حل کنم
متشکرم
سلام دوست عزیز.
برای دریافت بالاتر نیاز به سند بالاتری هم دارید.
موفق باشید
mobin323
03-11-2011, 23:33
دوستان عزیز یه مشکلی برام پیش اومده
من با کانکشن vpn که در سایت وجود داره می تونم به اینترنت ماهواره ای وصل بشم ولی جدیدا یه وی پی ان خریدم که با اون هر کاری کردم نتونستم به اینترنت ماهواره ای وصل بشم و ارور 800 و807 میده.البته اینو بگم که وی پی ان جدید رو بدون اینکه به اینترنت ماهواره ای وصل بشم تست کردم و جواب داد.
ایا باید وی پی ان رو برای استفاده از اینترنت ماهواره ای تعریف کرد؟
ip sec رو هم نصب کردم ولی جواب نداد.
ویندوز سیستمم سون هست
سلام.
دوست من اینترنت ماهواره ای vpn های خودش را دارد.هر vpn که شما بگیرید که به این کار مربوط نمی شود.vpn هایی که در اینترنت ماهوارای استفاده می شود در سرور خودشان تعریف شده است.
موفق باشید
mobin323
03-11-2011, 23:38
سلام دوستان ببخشید که با سولات خودم باعث ناراحتی شما میشم فقط میخوام به دوستانی که مثل من از ویندوز سون استفاده میکنند کمک کنم
من با این تنظیمات تصویر پایینی خیلی راحت به vpn اولی وصل میشه و هم دومی
http://up.iranblog.com/images/6sdn2ixjx0pnkm3kjxev.jpg
ولی وقتی پینگ میرنم متاسفانه جواب اینه
http://up.iranblog.com/images/61p5sm6yfqnx0nkjf018.jpg
نمیدونم علتش چیه یعنی اصلا به سرور وصل نمیشه توی این موقع اگه بخوام وارد سایتی بشم اصلا باز نمیشه
تمامی تنظیمات مک - فرکانس - پی ای دی را وارد کردم مطمئنم مشکلی نداره
ولی هیچ
سلام.دوست من لطفا بفرمایید از چه کارتی استفاده می کنید.
موفق باشید.
mrw.rezai
03-11-2011, 23:54
سلام.دوست من لطفا بفرمایید از چه کارتی استفاده می کنید.
موفق باشید.
سلام من از sky star 2 ورژن 2.8 استفاده میکنم.
mohamad_hosein2012
03-12-2011, 00:32
سلام
من با اینترنت دیال اپ می تونم به وی پی ان وصل بشم ولی با جی پی ار اس ارور 807 و 800 میده مشکل از کجا میتونه باشه؟
ipsec رو هم نصب کردم.ویندوز سیستمم سون هست.
Sat.Service
03-12-2011, 10:43
سلام
من با اینترنت دیال اپ می تونم به وی پی ان وصل بشم ولی با جی پی ار اس ارور 807 و 800 میده مشکل از کجا میتونه باشه؟
ipsec رو هم نصب کردم.ویندوز سیستمم سون هست.
سلام دوست عزیز
باید بهتون بگم که در سیستم جی پی آر اس ایرانسل وصل شدن به وی پی ان ها را بستن تقریبا حتا خود من هم با جی پی ار اس ایرانسل تویه وصل شدن به وی پی ان ها مشکل دارم بهتره از اینترنت همراه اول استفاده کنید
موفق باشید :sdm32@se (46):
r0ot$harp
03-12-2011, 12:47
دوستان عزیز اینم از جدیدترین مک :
http://www.img4up.com/up2/43026170341122332255.png
فقط در مورد جهت نمی تونم توضیح بدم .
باتشکر احسان
mrw.rezai
03-12-2011, 13:11
سلام
آقا بالاخره کسی نبود مشکل ما را حل کنه یعنی شما همگی با ویندوز ایکس پی vpn هاتون وصل میشه کسی با سون اینکار را نمیکنه
آقا مدیر آی دیمم که برات پیام خصوصی دادم پس خبری ازت نشد؟
دوست من چرا xp نصب نمی کنی ؟
mrw.rezai
03-12-2011, 18:27
دوست من چرا xp نصب نمی کنی ؟
سلام به دوست خوبم چون من الان واقعا به سون عادت دارم اون زمان که xp داشتم ویندوز من خیلی که دوام میاورد 2 ماه میشود از طرفی سرعت بالای سون آدم نمیشه به راحتی گذشت
fantome10
03-14-2011, 18:40
سلام
دوستان من یک مشکلی دارم
راستش من 2 تا اکانت vpn میکروتیک گرفتم واسه اینکه فروشند گفت اینطور بهتر جواب میده حال نمیدونم چرا هر کاری میکنم vpn دومم وصل نمیشه . vpn اول به راحتی کانکت میشه ئلی دومی نه. ویندوزم اکسپی هستش و کارتمم پروف هست و رو جهت w6 دارم تست میزنم ولی کانکت نمیشه و تا قسمت register مینویسه بعد ارور میده مشکل از چیه ؟
خواهشن کمکم کنید. ممنونم.
mrw.rezai
03-16-2011, 11:23
سلام
آقا 512 سالمه من xp الان دارم میشه استفاده کرد راستی از Sat.Service (http://www.1.sat2hd.com/member.php?u=814) کسی خبری نداره آقا مدیر اینقدر ما را راهنمایی نکن شرمندهد میشیم.
سلام مشکل کار من کجاست ویندز سون دارم وکارتمskystar2.8
چطور 512 رو روی دبلیو 6 فرکانس
ÝјÇäÓ 11617 æÑÊی˜Çá 27500
به کار بندازم لطفا راهنمایم کنید این عکس
mrw.rezai
03-16-2011, 18:57
سلام دوست خوبم مشکل الان شما مشکل 2-3 هفته پیش من هستش شما با هر تنظیماتی که انجام بدی vpn ها توی سون وصل نمیشه الانم که فکر کنم قطع شدن اگه پستهای من توی همین تاپیک بخونی متوجه میشی
Sat.Service
03-17-2011, 15:09
سلام شما با آیدی من تماس بگیرید و مشکلتون رو بگید براتون حلش کنم .
آیدی : Sat.Service
Sat.Service
03-17-2011, 15:20
سلام
دوستان من یک مشکلی دارم
راستش من 2 تا اکانت vpn میکروتیک گرفتم واسه اینکه فروشند گفت اینطور بهتر جواب میده حال نمیدونم چرا هر کاری میکنم vpn دومم وصل نمیشه . vpn اول به راحتی کانکت میشه ئلی دومی نه. ویندوزم اکسپی هستش و کارتمم پروف هست و رو جهت w6 دارم تست میزنم ولی کانکت نمیشه و تا قسمت register مینویسه بعد ارور میده مشکل از چیه ؟
خواهشن کمکم کنید. ممنونم.
سلام دوست عزیز
لطفا شما بگیدذ که روی چه فرکانسی از دبلیو 6 این مشکل رو دارید اگه فرکانس 11449 باشه فرکانس مورد نظرتون باید بگم بله مشکل وجود داره روی اون فرکانس و کانکت نمیشه مک هاش
کامیاب باشید:sdm32@se (29):
morteza-a
03-19-2011, 17:18
با سلام
ایا برای کانفیگ کردن سرور نیاز هست ما روی ویندوزمان نرم افزار میکروتیک نصب کنیم؟کلا چه نرم افزارهایی ما نیاز داریم جهت کانفیگ کردن سرور
Sat.Service
03-20-2011, 15:50
با سلام
ایا برای کانفیگ کردن سرور نیاز هست ما روی ویندوزمان نرم افزار میکروتیک نصب کنیم؟کلا چه نرم افزارهایی ما نیاز داریم جهت کانفیگ کردن سرور
سلام
نه دوست من شما برای کانفیگ کردن سرور میکروتیک نیاز به برنامه وینباکس دارید و باید روی سرورتون میکروتیک نصب باشه.!
سلام دوستان تو رو خدا یکی بهم کمک کنه
من یه اکانت 4 مگ دارم البته خردیم زمانی که دانلود میکنم بیشتر از 50 کیلو بایت نمیده ریت برنامه هم درسته روی4 مگه اول فکر کردم مشکل از اکانته ولی دادم دوستم تست زد میگفت تا 470 کیلو بایت باهاش دانلود کردم الان نمیدونم مشکلم از کجاست
فایر وال خاموش کردم بازم نتیجه نگرفتم
مشخصات سیستم اینه
windows xp
prof 7301
lnb inverto
signal 75%
hate_of_girlz
03-20-2011, 17:41
سلام دوستان تو رو خدا یکی بهم کمک کنه
من یه اکانت 4 مگ دارم البته خردیم زمانی که دانلود میکنم بیشتر از 50 کیلو بایت نمیده ریت برنامه هم درسته روی4 مگه اول فکر کردم مشکل از اکانته ولی دادم دوستم تست زد میگفت تا 470 کیلو بایت باهاش دانلود کردم الان نمیدونم مشکلم از کجاست
فایر وال خاموش کردم بازم نتیجه نگرفتم
مشخصات سیستم اینه
windows xp
prof 7301
lnb inverto
signal 75%
شما برای دانلود از چه برنامه ای استفاده می کنید؟ معمولا با firefox و ie جواب نمی ده بهتره که از idm استفاده کنید و تعدا کانکتشن رو 16 قرار بدهید. اگر از idm استفاده می کنید بررسی کنید که speed limit بسته باشه.
sent اینترنتتون هم می تونه تاثیر گذار باشه و همچنین نوع vpn هم ممکنه که limit باشه و تا حد معینی بیشتر به شما اجازه دانلود نده!
شما برای دانلود از چه برنامه ای استفاده می کنید؟ معمولا با firefox و ie جواب نمی ده بهتره که از idm استفاده کنید و تعدا کانکتشن رو 16 قرار بدهید. اگر از idm استفاده می کنید بررسی کنید که speed limit بسته باشه.
sent اینترنتتون هم می تونه تاثیر گذار باشه و همچنین نوع vpn هم ممکنه که limit باشه و تا حد معینی بیشتر به شما اجازه دانلود نده!
برای دانلود از idm استفاده میکنم . speed limit خاموشه تعداد کانکشن روی 16 قرار دادم ولی بازم بیشتر از 50 نمیره از لحاظ vpn مشکلی نیست چون دوستم با همین vpn دانلود کرد مشکلی نداشت به خدا موندم که اشکال کاره من کجاست پوله اکانت 4 مگ دادم به اندازه 512 جواب نمیده
من از ای دی اس ال 128 استفاده میکنم سرعت چند حالت نرمال باید چقدر باشه؟
دیگه دارم کلافه میشم میخوام سرمو بکوبم به دیوار
Sat.Service
03-20-2011, 18:56
Sent اینترنتتون هم می تونه تاثیر گذار باشه و همچنین نوع vpn هم ممکنه که limit باشه و تا حد معینی بیشتر به شما اجازه دانلود نده!
سلام دوست عزیز با آیدی من تماس بگیرید تا ببینم مشکلتون اچیه.! چون می تونه هر دلیلی باشه .!
mohamad_hosein2012
03-23-2011, 13:22
سلام به دوستان عزیز
می خواستم بپرسم تا به حال کسی تونسته با این اموزش ها اینترنت ماهواره ای هک کنه؟
babak_be2008
03-23-2011, 16:15
سلام به دوستان عزیز
می خواستم بپرسم تا به حال کسی تونسته با این اموزش ها اینترنت ماهواره ای هک کنه؟
بله میشه دوست عزیز
من خودم چند ماهی از همین روش استفاده میکنم . قبلا خیلی خوب بود ولی الان اکثر جهت ها خراب شده . الان بیشترین سرعتی که تونستم بگیرم 3 مگ بوده ولی پایداری نداره . قبلا تا 8 مگ هم راحت گیر میومد با بایداری بالا .
ashkebos
03-31-2011, 12:28
سلام. برنامه قدرتمند برای شکار مک میخواستم. مکهایی که میگیرم یا سکیوریتی هستند و یا سرعت دانلود کم هست.یه مک پیدا کرده بودم که سرعت دانلودش تا 250 میرفت. ولی بعد چند روز کم شد. کسی میدونه چرا؟
matrex63
03-31-2011, 22:25
دوستان سلام من برنامه ميكروتيك دارم اولا" كه اگه اينو نصب كنم مشكلي واسه سيستمم پيش مياد دوما"اگه نصب كردم نيازي داره سرور ميكرو تيك بگيرم يا نه
matrex63
04-02-2011, 16:35
آقايون كانفيگ كردن و vpn ساختن و هك كردن يه طرف پيدا كردن مك واسه هك يه طرف
matrex63
04-02-2011, 16:39
آيا روشي هست كه بشه راحت آي پي مورد نظر رو واسه هك پيدا كرد ديگه اين همه نشينيم واسه پيدا كردن
دوستان چطوری وی پی ان دوم رو روی سرور میکرو تک ست کنم که یکی از دوستام هم استفاده کنه
matrex63
04-15-2011, 17:35
سلام به همه اگه كسي روش پيدا كردن مك موردنظر كه قابل هك شدن ميدونه به دوستان بگن چون من فكر ميكنم روش خاصي داره چون نميشه چندين ساعت نشست تا يه مك پيدا كرد :sdm32@se (32):
Sat.Service
04-19-2011, 23:54
دوستان سلام من برنامه ميكروتيك دارم اولا" كه اگه اينو نصب كنم مشكلي واسه سيستمم پيش مياد دوما"اگه نصب كردم نيازي داره سرور ميكرو تيك بگيرم يا نه
دوست عزیز همه برنامه میکروتیک رو دارن ولی هیچ کسی نمیاد اونو رو سیستم خودش نصب کن چون اصلا کاری که شما میخواید انجام بدید و برای هک از سرور خودتون استفاده کنید عاقلانه نیست
Sat.Service
04-19-2011, 23:57
آيا روشي هست كه بشه راحت آي پي مورد نظر رو واسه هك پيدا كرد ديگه اين همه نشينيم واسه پيدا كردن
سلام
دوست عزیز همه در حال حاضر از همین روش استفاده می کنند برای هک مک اون طوری که شما میخواید باید مستیم سرور آی اس پی رو هک کنید و راحت مک ها و آی پی هاشون رو بگیرید
Sat.Service
04-20-2011, 00:00
سلام. برنامه قدرتمند برای شکار مک میخواستم. مکهایی که میگیرم یا سکیوریتی هستند و یا سرعت دانلود کم هست.یه مک پیدا کرده بودم که سرعت دانلودش تا 250 میرفت. ولی بعد چند روز کم شد. کسی میدونه چرا؟
سلام دوست عزیز
بله اکانتی که شما ازش استفاده کردید و تا 250 بهتون سرعت میداد چون بعد از چند روز ترافیکش بالا رفت سرعتش پایین اومده
mehdidini II
04-20-2011, 16:03
با سلام و وقت بخیر
آقا چنتا سوال داشتم.ممنون میشم اگه جواب سریع و کامل بدین
1.طبق فرمایشات ,من برای هک اکانت باید 2 تا سرور بخرم با کانفیگ که کلا میشه 45 تومن...یا؟چطوریه؟
2.رسیور من آیکلاس هست و دیبش گردون دارم حالا برای نصب dvb باید از پشت رسیور به pc سیم وصل کنم یا باید بشقاب و lnb جدا بخرم؟
3.اکانت های هک شده در همه ی مسیرها قابل استفاده هستند؟من w3a رو تنظیم کردم آیا باید w6 هم برای استفاده از اینترنت انلاین و استفاده از اکانت ها داشته باشم یا نه؟
mehdidini II
04-20-2011, 16:06
دوستانی هم که مشکل به دست آوردن مک دارن فکر کنم با استفاده از skynet میشه مک ها رو به دست آورد
چون اسکاینت آی پی و مکی رو که ازش دانلود میکنین{به طور آفلاین} نشون میده...حالا خودتون ببینید که کدوم بدرد بخوره بعد اونو هک کنید
matrex63
04-20-2011, 21:26
با سلام و وقت بخیر
1.طبق فرمایشات ,من برای هک اکانت باید 2 تا سرور بخرم با کانفیگ که کلا میشه 45 تومن...یا؟چطوریه؟
2.رسیور من آیکلاس هست و دیبش گردون دارم حالا برای نصب dvb باید از پشت رسیور به pc سیم وصل کنم یا باید بشقاب و lnb جدا بخرم؟
3.اکانت های هک شده در همه ی مسیرها قابل استفاده هستند؟من w3a رو تنظیم کردم آیا باید w6 هم برای استفاده از اینترنت انلاین و استفاده از اکانت ها داشته باشم یا نه؟
دوست عزيز سلام به مواردي كه ميگم توجه كن
1. واسه گرفتن اكانت به اين سايت مراجعه كن اگر نمتوني كانفيگ كني از مدير سايت بخواه اين كارو واست انجام بده www.atilnic.com
2.در اين كار نيازي به ريسيور نداري و بايد يه سيم جدا به پشت دي وي بي وصل كني .
3.روي اين مسير ها ميتوني هك كني w6 ,eurobird4,HellaSat 2
ashkebos
04-21-2011, 04:37
بهترین نرم افزار برای هک کردن مک و بهترین مسیر کدومه؟
چطوری میشه مکهای بالای دو مگ رو شناسایی کرد؟
matrex63
04-21-2011, 11:20
دوست عزيز برنامه خاصي براي هك نيست اگه منطورت پيدا كردن مك هستش برنامه اسكاي نت و اسكاي گرابر
Sat.Service
04-21-2011, 14:07
با سلام و وقت بخیر
سلام دوست عزیز
بله شما برا ی هک باید دو سرور خریداری کنید
در مورد وصل کردن سیم هم شما میتونید هم به صورت جداگونه وصل کنید هم میتونید از خروجی لوپ دستگاهتون استفاده کنید
و اما سوال سومتون ، اکانمت های هک شده فقط در مسیری که هک شدن قابل استفاده هستند نه مسیر دیگری و شما نمیتوانید بگید که یه اکانت هکس شده روی مسیر دبلیو 6 دارم و روی دبلیو 3 می تونم ازش استفاده کنم ، همچین چیزی نیست
کامیاب باشید :sdm32@se (46):
mehdidini II
04-21-2011, 22:05
با تشکر از همگی
فقط من شنیدم برای استفاده شخصی از اکانت یدونه سرور کافیه
ولی واسه هک و فروش اکانت باید سرور دوم باشه...این درسته؟
واینکه من بعد از هک اکانت هم نیاز به سرور برای استفاده از اکانت دارم یا ربطی بهم ندارن؟
ممنونم
Sat.Service
04-21-2011, 23:03
با تشکر از همگی
فقط من شنیدم برای استفاده شخصی از اکانت یدونه سرور کافیه
ولی واسه هک و فروش اکانت باید سرور دوم باشه...این درسته؟
واینکه من بعد از هک اکانت هم نیاز به سرور برای استفاده از اکانت دارم یا ربطی بهم ندارن؟
ممنونم
سلام
نخیر چیزی که شنیدیت درست نیست در واقع تک سروره یا دو سروره بودن اکانت دست شما نیست که شما بخواید این حرفو بزنید
در مورد سوال دومتون باید بگم که اگر بخواید فقط از همون اکانت که هک کردید استفاده کنید بله نیازی نیست ولی اگه خواستین یه اکانت دیگه استفاده کنید باید دوباره به سرور و صل شید و تغیر بدین اکانت قبل رو.!
موفق باشید
mehdidini II
04-22-2011, 12:56
میشه بجای سرور دوم یدونه vpn معمولی خرید تا هزینه زیاد نشه؟یا نمیشه؟
matrex63
04-22-2011, 13:03
دوست عزيز چرا نميشه ميتوني 1 vpn معمولي بگيري
Sat.Service
04-22-2011, 13:24
میشه بجای سرور دوم یدونه vpn معمولی خرید تا هزینه زیاد نشه؟یا نمیشه؟
سلام
بله میشه
matrex63
04-22-2011, 13:54
دوستان عزيز مسير لطفا معرفي كنيد
mehdidini II
04-22-2011, 17:39
w6
matrex63
04-22-2011, 17:55
w6
خوبه گفتي نميدونستم فقط همينو بلد بودي w6
mehdidini II
04-22-2011, 19:57
ااااااااااا
من منظورتونو متوجه نشدم
واضحتر بگین
متشکر
matrex63
04-22-2011, 20:30
من خيلي واضح گفتم اومدي w6 نوشتي و رفتي
mehdidini II
04-22-2011, 22:06
آقا جان شما واضح گفتین
من نفهمیدم...چرا میزنی؟؟
چرا ناراحت میشی؟؟؟؟؟؟؟؟
ahmadn II
04-23-2011, 22:32
با سلام
من windows 7 دارم اما هر کاری میکنم vpn1 و vpn2 کانکت نمیشه و ارور 691 میده
آیا راهی هست که ما هم انترنت ماهواره ای داشته باشیم
البته من خودم vpn معمولی دارم وبه راحتی کانکت میشه.
اگه میشه یه فیلم آموزشی بسازین اینجوری مشکل همه دوستامونم حل میشه
با تشکر :sdm32@se (36):
Moh@mm@d-SAT
04-23-2011, 23:19
با سلام
من windows 7 دارم اما هر کاری میکنم vpn1 و vpn2 کانکت نمیشه و ارور 691 میده
آیا راهی هست که ما هم انترنت ماهواره ای داشته باشیم
البته من خودم vpn معمولی دارم وبه راحتی کانکت میشه.
اگه میشه یه فیلم آموزشی بسازین اینجوری مشکل همه دوستامونم حل میشه
با تشکر :sdm32@se (36):
اگر منظور شما کانکشن اینترنت ماهواره ای که رایگان قرار داده شده است هستش باید بگم که به احتمال زیاد این سرویس حذف شده است تا قرار دادن اکانتی جدید همراه با کانکشن های جدید باید صبر کنید
ahmadn II
04-24-2011, 16:36
با سلام
من یه فیلم آموزشی از skynet دریافت کردم که مربوط به اینترنت ماهواره ای که زیاد ازش سر درنمیارم اگه امکان داره شما ببینید شاید بتونیم استفاده کنیم
داخل فیلم از 10 کیلوبایت به 12 مگابایت افزایش پیدا میکنه!!!!!!!!!!:sdm32@se (32)::sdm32@se (32):
mehdidini II
04-26-2011, 14:40
دوستان هر کی کامل s2 و s1 رو برای من توضیح بده که چی هستن در اینترنت آنلاین چه نقشی داره؟!!!!!
چطور میشه s2 رو پیدا کرد؟ تو کدوم مسیر ها؟؟
{کلا هیچ چی از s2 و s1 نمیدونم}
در ضمن من واژه ای شنیدم:secure که اگه بلد باشی اینو,میتونی تکتنت های خووووبی رو هک کنی! این secure چیه؟
mehdidini II
04-26-2011, 14:43
در ضمن من واژه ای شنیدم:secure که اگه بلد باشی اینو,میتونی اکانت های خووووبی رو هک کنی! این secure چیه؟
!!:sdm32@se (6):
no0bsaibot
04-26-2011, 20:32
سلام
دوستان بیخود خودتون رو خسته نکنین فعلا همه مسیرهاسکیور هستند من خودم همه ماهواره ها رو تست کردم چه s1 چه s2 من از جهت 22e همه جهت های قابل دریافت رو گرفتم تا 95e که همه جهت ها مک خوبی نداشتند شما خودتون میتونین برین امتحان کنین
Moh@mm@d-SAT
04-28-2011, 12:50
دوستان هر کی کامل s2 و s1 رو برای من توضیح بده که چی هستن در اینترنت آنلاین چه نقشی داره؟!!!!!
چطور میشه s2 رو پیدا کرد؟ تو کدوم مسیر ها؟؟
{کلا هیچ چی از s2 و s1 نمیدونم}
در ضمن من واژه ای شنیدم:secure که اگه بلد باشی اینو,میتونی تکتنت های خووووبی رو هک کنی! این secure چیه؟
در ضمن من واژه ای شنیدم:secure که اگه بلد باشی اینو,میتونی اکانت های خووووبی رو هک کنی! این secure چیه؟
!!:sdm32@se (6):
سیستم های s1 سیستم های قدیمی هستند که تا چندی پیش همه شبکه ها روی این سیستم بودند اما از زمانی که قرار شد شبکه های hd و ... برقرار بشه به دلیل حجم بالای اطلاعاتی این شبکه ها نیاز به 1 سیستم با پهنای باند بیشتری داشتند به همین دلیل سیستم s2 روی کار آمد .
این سیستم در اینترنت آنلاین هم نقشش به سرعت اینترنت و مقدار داده ها یا همان data بر میگرده .
و در مورد مسیر ها این سیستم s2 بیشتر در ماهواره های w3 و w6 برای دانلود آفلاین و ... به کار میره شما توی این 2 ماهواره خوب میتونید پیدا کنید .
در مورد کلمه Secure هم باید گفت که به معنای امنیت یا امنیتی هستش - بعضی از مکها با ایپی 10.10 شروع میشه و چون توی بعضی از جهت ها این مکها با این ایپی شروع میشه به این معنی هست که ُSecurity هست یعنی هک کردن این ای پی ها بسیار مشکل هستش اما میشه با بعضی از نرم افزار ها هک کرد و همانطور که گفتم میشه هکشون کرد
ashkebos
04-29-2011, 12:31
سیستم های s1 سیستم های قدیمی هستند که تا چندی پیش همه شبکه ها روی این سیستم بودند اما از زمانی که قرار شد شبکه های hd و ... برقرار بشه به دلیل حجم بالای اطلاعاتی این شبکه ها نیاز به 1 سیستم با پهنای باند بیشتری داشتند به همین دلیل سیستم s2 روی کار آمد .
این سیستم در اینترنت آنلاین هم نقشش به سرعت اینترنت و مقدار داده ها یا همان data بر میگرده .
و در مورد مسیر ها این سیستم s2 بیشتر در ماهواره های w3 و w6 برای دانلود آفلاین و ... به کار میره شما توی این 2 ماهواره خوب میتونید پیدا کنید .
در مورد کلمه Secure هم باید گفت که به معنای امنیت یا امنیتی هستش - بعضی از مکها با ایپی 10.10 شروع میشه و چون توی بعضی از جهت ها این مکها با این ایپی شروع میشه به این معنی هست که ُSecurity هست یعنی هک کردن این ای پی ها بسیار مشکل هستش اما میشه با بعضی از نرم افزار ها هک کرد و همانطور که گفتم میشه هکشون کرد
با چه نرم افزاری میشه مکهای سکیور را هک کرد؟
و اما برای اینکه بشه مکهای بالای 4 مگ رو شکار کرد باید چه تنضیماتی رو انجام داد؟ایا به تنضیمات rules ربط داره؟
من روی nss6 هستم دو روز کامل هم دانلود افلاین گذاشتم اما نهایت مکی که زدم تا 180 سرعت داانلود داره
چکار باید بکنم؟
لطفا من رو راهنمایی کنید
با سپاس فراوان
Sat.Service
04-29-2011, 23:49
:sdm32@se (47):
با چه نرم افزاری میشه مکهای سکیور را هک کرد؟
و اما برای اینکه بشه مکهای بالای 4 مگ رو شکار کرد باید چه تنضیماتی رو انجام داد؟ایا به تنضیمات rules ربط داره؟
من روی nss6 هستم دو روز کامل هم دانلود افلاین گذاشتم اما نهایت مکی که زدم تا 180 سرعت داانلود داره
چکار باید بکنم؟
لطفا من رو راهنمایی کنید
با سپاس فراوان
سلام دوست عزیز
هک کردن مک های سیکور به همین راحتی نیست
برای پیدا کردن مک ها یپر سرعت هم فقط باید وقت بزارید همین دوست عزیز
mehdidini II
05-06-2011, 13:19
چرا انجمن این قدر سووووووووووت و کووووووور شده
شده م*** خونه!!!
amin_knight
05-09-2011, 08:35
سلام من هم مثل خیلی از دوستان مشکل وصل نشدن اکانت دومی را دارم فقط با ارور 868 تازه با ای پی 4.2.2.1هم پینگ میده
یه بار هم شانسی وصل شدم ولی دیگه نمیشه .تمام تنظیمات هم درسته.همه کاری هم کردم UAC , Ipsec,...وخیلی مک را هم تست کردم/میکروتیکم سرور کانادا و دومی هم امریکاست
ویندوزم 7 Build 7600 هست آپدیت تا Sp1 هم دارم ولی آپدیت نکردم تنها یه راه میمونه.
آیا دوستانی که ویندوز Xp دارند مشکلی با اکانت دومی ندارند؟یعنی من ویندوز xp نصب کنم مشکل حل میشه؟
mardin6683
05-09-2011, 15:05
سلام من هم مثل خیلی از دوستان مشکل وصل نشدن اکانت دومی را دارم فقط با ارور 868 تازه با ای پی 4.2.2.1هم پینگ میده
یه بار هم شانسی وصل شدم ولی دیگه نمیشه .تمام تنظیمات هم درسته.همه کاری هم کردم UAC , Ipsec,...وخیلی مک را هم تست کردم/میکروتیکم سرور کانادا و دومی هم امریکاست
ویندوزم 7 Build 7600 هست آپدیت تا Sp1 هم دارم ولی آپدیت نکردم تنها یه راه میمونه.
آیا دوستانی که ویندوز Xp دارند مشکلی با اکانت دومی ندارند؟یعنی من ویندوز xp نصب کنم مشکل حل میشه؟
سلام داش امين.در باره سوالت بايد بگم كه من تقريبا همه ويندوز هارو كار كردم ولي از نظر من هيچ كدومشون به اندازه xp sp2 2000 خوب نبود.ويندوز 7 هم خوبه ولي توي يه جاهايي ارور داره.مثلا بعضي كارتهاي گرافيك يا درايورها رو شناسايي نمي كنه.يه xp xp2 نصب كن خيالت راحت ميشه.
amin_knight
05-09-2011, 19:59
سلام ویندوز 7 راSp1 کردم ولی همون ارور 868 بازم وجود داشت. حالا ویندوزم Xp SP2 هست .فقط توی این ویندوز دارم شکنجه میشم .
حالا کانکشن اولم با PPTP وصل میشه وبا l2tp ارور ppp میده به هر حال پس از اتصال به سرور اول (میکروتیک) به صورت PPTP باز هم در اتصال به سرور دوم وی..ان مشکل وجود داره l2Tp مشکل داره و اتوماتیک هم نمیشه و ارور 800 میده .فقط دوستان اگه می شه محبت کنند تنظیمات دو کانکشن را بزارند آخه یه کم با وین 7 متفاوته .
دو هفتس وقتمو گرفته ،به هیج کاریم نرسیدم فقط به خاطر این کانکت نشدن دومی.حتی اگه یه ماه بشه بازم میکروتیک میگیرم و بالاخره موفق میشم .
Moh@mm@d-SAT
05-09-2011, 23:17
سلام ویندوز 7 راsp1 کردم ولی همون ارور 868 بازم وجود داشت. حالا ویندوزم xp sp2 هست .فقط توی این ویندوز دارم شکنجه میشم .
حالا کانکشن اولم با pptp وصل میشه وبا l2tp ارور ppp میده به هر حال پس از اتصال به سرور اول (میکروتیک) به صورت pptp باز هم در اتصال به سرور دوم وی..ان مشکل وجود داره l2tp مشکل داره و اتوماتیک هم نمیشه و ارور 800 میده .فقط دوستان اگه می شه محبت کنند تنظیمات دو کانکشن را بزارند آخه یه کم با وین 7 متفاوته .
دو هفتس وقتمو گرفته ،به هیج کاریم نرسیدم فقط به خاطر این کانکت نشدن دومی.حتی اگه یه ماه بشه بازم میکروتیک میگیرم و بالاخره موفق میشم .
ارور 800 به این معنی هست که نمیتونه سرور را پیدا کنه .
matrex63
05-10-2011, 00:44
دوستان علت قط شدن vpn2 هر 30 ثانيه واسه چي
amin_knight
05-10-2011, 09:02
به نظر من یه مشکلی از vpn اولی هست آخه اصلا سرعت نداره آی پی های زیادیو چکیدم ولی فایده نداره.
روی هر سه جهت Intelsat ,w3,Express Am22 این مشکلو دارم. به نظر دوستان امکان داره از کانفیگ میکروتیکم باشه ؟
اما بازم یادم میاد وصل شدم باهاش نمیدونم دیگه. نظر شما چیه چه کار کنم؟
Sat.Service
05-10-2011, 17:23
به نظر من یه مشکلی از vpn اولی هست آخه اصلا سرعت نداره آی پی های زیادیو چکیدم ولی فایده نداره.
روی هر سه جهت Intelsat ,w3,Express Am22 این مشکلو دارم. به نظر دوستان امکان داره از کانفیگ میکروتیکم باشه ؟
اما بازم یادم میاد وصل شدم باهاش نمیدونم دیگه. نظر شما چیه چه کار کنم؟
سلام
نخیر دوست عزیز از کانفیگ شما نیست چون اگه کانفیگ مشکل داشت اصلا وصل نمیشد شما مقدار
ارسال دیتاتون رو چک کنید یا چک کنید که در هنگامی وصل میشید آنتی ویروسی یا ویندوزی آپدیت نمیکنه خودشو که از سرعت شما کم بشه.!
amin_knight
05-10-2011, 22:17
سلام
دقیقا اطمینان دارم که هیچ چیزی نیست که سرعتمو کم کنه جز اتصال به سرور میکروتیک چون توی این ویندوزم (Xp) آنتی ویروس نصب نکردم و آپدیتم هم غیر فعال کردم.پس از اتصال به میکروتیک مثله اینکه اصلا به اینترنت متصل نیست
برای همین کاهش سرعت حتی همزمان gprs همراه اول هم وصل کردم ولی بازم نشد
شاید از جهت باشه نمیدونم Express را تغییر بدم به w5 ببینم بازم همین طوره یا نه؟راستش دیگه عقلم به جایی راه نمیده .
amin_knight
05-11-2011, 00:42
بله بله یوهوووو فهمیدم دوستان الان فهمیدم چی شد . البته امیدوارم دوباره بعدا بتونم کانکت شم
من الان به اینتلست تونستم یه مکو پیدا کنم.علت اینه که بعضی مکها پینگ نمیدند ولی اینتلست چنگی به دل نمیزنه سرعتاش ولی بالاخره فهمیدم
w3 که همگی security هستند اینکه فعلا هیچی .Express Am22 هم که داشتم حدود 50 تا مک چکیدم پینگ نمیدند ولی سرعتاش عالیند . و حالا اینتلست که زیادم جالب نیست تونستم با اولین مک که مد نظرم بود بدون مشکل کانکت شم پس در نتیجه بعضی مکها پینگ نمیدند .و ویندوز هم تاثیری نداره.
Milad_ran
05-11-2011, 10:45
دوستان علت قط شدن vpn2 هر 30 ثانيه واسه چي
کسی نمیدونه؟!؟!؟:sdm32@se (32):
amin_knight
05-11-2011, 13:09
سلام دوست عزیز شما توی چه جهتی این مشکل را داری ؟ Intelsat 902 ?
harypatel II
05-12-2011, 09:40
دوستان میتونید راهنمایی کنید که باید چیکار کرد وی پی ان دوم روی 902 قطع نشه؟ هر 15 ثانیه قطع میشه
biftorback
05-14-2011, 10:11
سلام
من DVB Skystar 2 دارم و دیش هم به سمت w3 کامل تنزیمه و فرکانس هم دارم ! سرور میکروتیک با کانفیگ هم دارم ولی تا الان نزدیک 100تا مک رو تست کردم حتی pid ها رو کاملا رعایت میکنم اما متاسفانه به هیچ عنوان وقتی سرور اول رو کانکت می کنم پینگ ندارم
کمک کنید ممنون
matrex63
05-14-2011, 11:34
دوست عزيز رو w3 اصلا" به فكر هك نباش
amin_knight
05-15-2011, 00:13
بله دوست عزیز مکهای w3 امنیت بالایی دارند و روش هک آنها متفاوته.
Sat.Service
05-16-2011, 11:50
سلام
من dvb skystar 2 دارم و دیش هم به سمت w3 کامل تنزیمه و فرکانس هم دارم ! سرور میکروتیک با کانفیگ هم دارم ولی تا الان نزدیک 100تا مک رو تست کردم حتی pid ها رو کاملا رعایت میکنم اما متاسفانه به هیچ عنوان وقتی سرور اول رو کانکت می کنم پینگ ندارم
کمک کنید ممنون
سلام دوست عزیز
مک های دبلیو 3 کلا سکور هستن و با روش های عادی هک کردن قابل هک نیستن
Milad_ran
05-16-2011, 12:35
سلام
کسی آموزش هک اکانتهای سکیور رو نداره؟ میخرم....
Moh@mm@d-SAT
05-16-2011, 12:45
سلام
کسی آموزش هک اکانتهای سکیور رو نداره؟ میخرم....
شما به Sat.Service پیغام بدید .
ahmad111
05-18-2011, 22:51
کسی میتونه اموزش tuner4pc رو برام بزاره کارت من setup4pc نداره ولی قابلیت دریافت اطلاعات رو داره فقط این ورژن tuner4pc کارت منو شناسایی میکنه http://www.4shared.com/get/H0j7Ruxh/Tuner4PCSetup.html
ورژن جدیدش شناسایی نمیکنه ایا این برنامه هم کارش مثل setup4pc هست لطفا اموزش اگه میدونین بزارید
ahmad111
05-19-2011, 16:50
1002 intelsat رو چند درجست؟
Moh@mm@d-SAT
05-19-2011, 18:32
1002 intelsat رو چند درجست؟
به بخش زیر مراجعه کنید :
تنظیمات و آموزش راه اندازي آنتن ماهواره (http://sat2hd.org/forumdisplay.php?f=13)
ahmad111
05-20-2011, 21:55
منظور از vpn دومی میتونه معمولی باشه در کانفیگ میکروتیک چیه؟ ایا منظور همین vpn معمولیه که برای سایتای مسدود شده استفاده میشه؟
فقط vpn اولی باید از سرور میکروتیک باشه و باید خریداری بشه؟:sdm32@se (38):ً
ahmad111
05-21-2011, 17:28
جه کسی در سایت مسئول فروش سرور میکروتیک هست ؟
Moh@mm@d-SAT
05-21-2011, 17:31
جه کسی در سایت مسئول فروش سرور میکروتیک هست ؟
جناب Sat.Service
ahmad111
05-21-2011, 17:53
ولی ایشون فک کنم گفتن فقط فروشنده اکانت ماهواره ای هستند , شما مطمئن هستید که ایشون سرور میتروتیک هم میفروشن؟ الان تو سایت هستن یا نه
Moh@mm@d-SAT
05-21-2011, 20:03
ولی ایشون فک کنم گفتن فقط فروشنده اکانت ماهواره ای هستند , شما مطمئن هستید که ایشون سرور میتروتیک هم میفروشن؟ الان تو سایت هستن یا نه
بله ایشون سرور میکروتیک هم میفروشند .
بهشون پیغام بدید .
kasakhan II
05-21-2011, 21:54
محمد جان این آقای ست سرویس نیومد
kasakhan II
05-21-2011, 21:56
چجوری من باهاش تماس بگیرم لطف میکنید راهنمایی کنید
ahmad111
05-22-2011, 20:21
برای افزایش اطلاعات بیشتر بد نیست یک سری به این تاپیک بزنید ولی نرید بهتره:sdm32@se (23):
خیلی پیشرفتس (:
از گذاشتن لینک سایتهای دیگه خوداری کنید
ahmad111
05-22-2011, 20:24
کی میتونه یک روز زحمت بکشه یک اکانت ماهواره ای به من بده سرعتش هر چی بود خوبه من تا بحال اتصال نداشتم میخوام ببینم عملیه که یک سرور میتروتیک خریداری کنم یا نه:sdm32@se (56):
Moh@mm@d-SAT
05-22-2011, 21:50
کی میتونه یک روز زحمت بکشه یک اکانت ماهواره ای به من بده سرعتش هر چی بود خوبه من تا بحال اتصال نداشتم میخوام ببینم عملیه که یک سرور میتروتیک خریداری کنم یا نه:sdm32@se (56):
اگر عملی نبود که نمیفروختیم .
شما وقتی اکانت بخری که به سرور میکروتیک نیاز نداری .
ahmad111
05-23-2011, 09:16
من که نگفتم اکانت بخرم فقط گفتم برای یک روز تست اگه توجه کنی :sdm32@se (86):بعد اگه تونستم وصل شم خودم خریداری کنم محمد جان
Moh@mm@d-SAT
05-23-2011, 09:51
من که نگفتم اکانت بخرم فقط گفتم برای یک روز تست اگه توجه کنی :sdm32@se (86):بعد اگه تونستم وصل شم خودم خریداری کنم محمد جان
به مدیریت بهش Sat.service بگید مطمئا بتونند یک اکانت تست به شما بدن .
ahmad111
05-23-2011, 11:48
ولی ایشون قبول نمیکنه
Moh@mm@d-SAT
05-23-2011, 11:51
ولی ایشون قبول نمیکنه
پس مجبورید 1 اکانت بخرید
( به زودی اکانت های روزانه و ساعتی نیز به فروش گذاشته خواهد شد . موفق باشید )
ahmad111
05-23-2011, 12:18
مایه خجالته که بخوای برای یک ساعت بیای پول بدی
البته از ایرانی هر چی بگی بر میاد
Moh@mm@d-SAT
05-23-2011, 12:21
مایه خجالته که بخوای برای یک ساعت بیای پول بدی
البته از ایرانی هر چی بگی بر میاد
عزیزم چرا مایه خجالته کسی هم که این اکانت ها را میفروشه پول میده سرور میخره از دانشش استفاده میکنه و وقتشو میزاره
نکنه توقع دارید رایگان باشه همه چیز . !!!!
ahmad111
05-23-2011, 17:07
خیر توقع رایگان نیست ولی در تاپیکی که مخصوص حل مشکلات هست بد نیست یک اکانت تست با سرعت پایین قرار بگیره که کسایی که در زمینه اتصال مشکل دارن بتونن از توانایی کارتشون با خبر بشن که ایا وصل میشه یا نه
کسی هم که وقت بزاره واکانت تستو قرار بده ثواب کمکشو میبره
farhad07
05-23-2011, 22:04
من میخوام سرور یگیرم تا 4 مگ هم هک کنم برام خوبه ایا میصرفه که الان سرور بگیرم ؟؟
ahmad111
05-23-2011, 23:35
منم دوست دارم سرور بگیرم ولی میترسم نتونم هک کنم یا اینکه نتونم متصل بشم
h10203040
05-24-2011, 05:03
سلام خدمت مدیرمحترم
اگه زحمت نیست لطف کنید نرم افزارهای مربوت به اینترنت انلاین که برای اتصال لازم هست که روی سیستم نصب بشه رو قرار بدید من هرچی تو بخش گشتم فقط اسم نرم افزار رو بیان کردن...یه جا هم رپیدشر گذاشته شده که اونم یوزر وپسورد میخواد..اگه لطف کنید نرم افزارهی مربوط به اینترنت ماهوارهای انلاین رو کلا قرار بدید ممنون میشم.....یک نمونه فکر کنم winbox باشه
ahmad111
05-25-2011, 18:42
مثل اینکه تاپیک کلا خوابید!!!
ahmad111
05-26-2011, 15:41
کسی میدونه باید چیکار کنیم که روی فرکانس 10770 سرعت بعد 1 دقیقه افت نکنه ؟ بعضی دوستان گفتند مشکل از پینگه ,وقتی پینگ میره بالا سرعت کاهش پیدا میکنه راهی هست که از بالا رفتن پینگ جلوگیری کنه؟
ahmad111
05-28-2011, 10:40
این نرم افرار واسه یافتن ip مک استفاده میشه و میتونید تعداد نفراتی رو که روی مک هستند رو ببینید قبل از اینکه از این نرم افزا استفاده کنید باید مک رو داخل نرم افزار دیتای کارت ست کنید
http://www.tamos.com/files/cv6.zip (http://www.tamos.com/files/cv6.zip)
ahmad111
05-28-2011, 10:50
اینم یک نرم افزار برای اینکه تمام مک های رو یک فرکانس رو بدست بیارین برای استفده باید streamreader کارتتون رو داخل پوشه اصلی برنامه کپی کنید
4813
ahmad111
05-28-2011, 11:02
اگه کسی اسکاینتی داره که نام فایل رو بصورت مک , ایپی و پید نشون میده لطفا لینک دانلود قرار بده
starunique
05-30-2011, 22:36
سلام، یه سؤال دارم، من میکروتیک کانفیگ شده اینترنت ماهواره ای گرفتم، طبق آموزشی که دارم، از قسمت ppp ، بخش Secret ، وی پی ان ساختم، اما
مشکلم اینه که با این وی پی ان کانکت نمی شم.. ارور 734 می ده با این محتوا:
the ppp link control protocol was terminated
یا کانکت می شه اما بعد از 2 ثانیه دوباره دیسکانکت می شه، می دونین چرا؟
کارتم skystar usb 2 hd ci
ویندوزم سون
یه موضوع دیگه هم هست .. من از tuner4pc استفاده کردم برای تغییر مک و subscription هم ساختم، کوالیتی 98 درصد دارم، مک جدید رو هم در اون تعریف کردم، اما موضوع اینه که وقتی می رم تو گزینه Hardware MAC Addreses می بینم، شناسه مک ، همون مک کارتمه و تغییری نکرده، درحالی که توی subscription که ساختم، آدرس مک ، همونیه که برای هک دارم...
لطفا کمکم کنین
ahmad111
05-31-2011, 07:50
سلام، یه سؤال دارم، من میکروتیک کانفیگ شده اینترنت ماهواره ای گرفتم، طبق آموزشی که دارم، از قسمت ppp ، بخش Secret ، وی پی ان ساختم، اما
مشکلم اینه که با این وی پی ان کانکت نمی شم.. ارور 734 می ده با این محتوا:
the ppp link control protocol was terminated
یا کانکت می شه اما بعد از 2 ثانیه دوباره دیسکانکت می شه، می دونین چرا؟
کارتم skystar usb 2 hd ci
ویندوزم سون
یه موضوع دیگه هم هست .. من از tuner4pc استفاده کردم برای تغییر مک و subscription هم ساختم، کوالیتی 98 درصد دارم، مک جدید رو هم در اون تعریف کردم، اما موضوع اینه که وقتی می رم تو گزینه Hardware MAC Addreses می بینم، شناسه مک ، همون مک کارتمه و تغییری نکرده، درحالی که توی subscription که ساختم، آدرس مک ، همونیه که برای هک دارم...
لطفا کمکم کنین
شما اینو دانلود کن کارت راه میافته البته با v-pn
http://www.technisat-daun.de/download/soft/soft_4.6.0_dvb_pc_tv_stars_6998.zip
farhad07
05-31-2011, 18:16
اگه میشه یکی نرم افزار winbox رو برا سرور بزاره !!!
Moh@mm@d-SAT
05-31-2011, 18:35
اگه میشه یکی نرم افزار winbox رو برا سرور بزاره !!!
خدمت شما :
من کارتم پروفه و از رسیور یه سیم به کارتم وصل کردم که خیلی از فرکانس های w3 رو 0 کیفیت,هست ولی یه فرکانس بود که ناشناخته بود اونو 100 آورد...اصلا فرکانس های 10770 10928 10720 10722 و... رو 0 میده!!!...تنظیمات prof ip data رو نمیدونی شما؟؟
این نرم افرار واسه یافتن ip مک استفاده میشه و میتونید تعداد نفراتی رو که روی مک هستند رو ببینید قبل از اینکه از این نرم افزا استفاده کنید باید مک رو داخل نرم افزار دیتای کارت ست کنید
http://www.tamos.com/files/cv6.zip (http://www.tamos.com/files/cv6.zip)
یعنی دیگه با این نیازی به میکروتیک نخواهیم داشت؟؟
چون آی پی مک رو به دست بیاریم دیگه میتونیم ست کنیمش..درسته؟؟؟یا نه؟؟:sdm32@se (90)::sdm32@se (9):
starunique
06-01-2011, 12:09
سلام، من این لینک رو دانلود کردم، اما نتونستم نصبش کنم... کارت در device manager توی دسته Sounds, Video & game controller نصب می شه و درایور رو می شناسه... در این لینکی که گذاشتین، وقتی نصب رو می زنم، ارور می ده که اول باید hardware و device driver رو نصب کنید، درحالی که کارتم به سیستم وصله... من هنوز مشکل وی پی ان اولم حل نشده و هنوز ارور 734 می گیرم، سرور میکروتیکم داره مدتش تموم می شه ، لطفا هرکی می دونه کمک کنه، ptach مربوط به ویندوز سون رو هم نصب کردم، اما فایده ای نداره
ahmad111
06-02-2011, 09:17
یعنی دیگه با این نیازی به میکروتیک نخواهیم داشت؟؟
چون آی پی مک رو به دست بیاریم دیگه میتونیم ست کنیمش..درسته؟؟؟یا نه؟؟:sdm32@se (90)::sdm32@se (9):
داداش شما معلومه خیلی تازه واردی
این برنامه فقط برای اینکه ببینی چند نفر از مکی که شما استفاده میکنی دانلود دارن و میتونی باهاش اگه فقط مک رو داشته باشی ایپی اون رو پیدا کنی اما قبلش باید مک رو داخل برنامه دیتا ست کنی کاربرد این برنامه همین البته کاربرد های بیشتری داره که از بحث خارجه
ولی شما در هر صورت به میکروتیک برای ست کردن ایپی نیاز داری:sdm32@se (46):
ahmad111
06-05-2011, 13:45
هک مکهای سیکیور با openv-pn
مکهایی که پینگ دارن ولی v-pn 2 کانکت نمیشه میتونید از openv-pn استفاده کنید بجای v-pn2