PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : توجه توجه: اطلاعیه مهم :ادغام شدن شرکت مینی وان و رسیور های سری(dc2000)

world s@t
01-25-2012, 18:51
درود بر تمامی کاربران سایت بزرگ sat2hd
دوستان عزیز و گرامی و کاربران رسیور های سری شبه یا همون سری dc2000 توجه کنید

دوستان شرکت ساپورت کننده دانگل مینی وان و شرکت دیسکاوری یا همان سری dc2000 با هم همکاری میکنند و ساپورت را شرکت مینی وان بر عهده گرفته است که ایشالا از این به بعد هم شاهد ساپورت جانانه ای هستیم

توضیح کوچکی که لازم هست خدمتتان عرض کنم این که : رسیور های dc2000 از لحاظ سخت افزاری جزء بهترین رسیور ها میباشد که الان قریب به 5 سال هست که ساپورت شرینگش ادامه یافته ولی دیر به دیر نرم افزار ها ارئه میشد و طی خبری که امروز به دستم رسید این که شرکت دیسکاوری تصمیم به اعلام اتمام شرینگ این رسیور ها کرده بود که مسئول شرکت مینی وان این امتیاز رو خریداری کرده و اعلام کرد که تا 1 ماه دیگه شرینگ قطع میشود و دانگل usb مربوطه با اعتبار یک سال به بازار ارئه میشودو همچنان ساپورت این سری رسیور دوتیونر فوقالعاده ادامه خواهد داشت
موفق باشید

Mr.EL po
01-25-2012, 19:06
درود
با تشکر از دوست عزیزمون world s@t گرامی
خبر خیلی خوبی بود
من همیشه میگفتم که این رسیور ها بسیار عالی هستند ولی نرم افزارش با تاخیر ارائه میشد ولی خداییش هم نمیشه از حق بگذریم با همین وضع 5 سال کانال ها رو باز کرد و هنوز هم که داره ساپورت میشه ولی طبق این خبر جدید نرم افزارش هم بهتر از قبل ارائه میشه
با تشکر

mini1
04-10-2013, 13:20
دانگل mini1 خداییش عالی هست دور از تعریف و تبلیغ

Mr.EL po
04-18-2013, 17:49
دانگل mini1 خداییش عالی هست دور از تعریف و تبلیغ

عزیز من این شرکت دیگه ثابت شده هست نیازی به تعریف نداره
اسمش اعتبار داره چه برسه به خودش