توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حل مشکل فیتور دیشهای آفست
rezi1880 II
12-19-2011, 20:58
حل مشکل فیتور دیشهای آفست
SAT2HD MHMHJ
12-19-2011, 21:11
مرسی عا
لی بود
Mostafa S2
12-19-2011, 21:27
میشه توضیحاتی بیشتر در مورد این فیت هورن بدهید.این فیت هورن قیچی است آیا در مرکز دیش نصب میشه؟
rezi1880 II
12-19-2011, 21:58
بله اقا مصطفی همینطوره
Mostafa S2
12-19-2011, 22:12
بله اقا مصطفی همینطوره
میشه عکس کامل از دیش قرار بدی؟
rezi1880 II
12-19-2011, 22:30
به زودی انجام میشود
rezi1880 II
12-30-2011, 00:36
همون طور که قول داده بودم عکس از دیش فیتور شده به صورت کامل
قابل توجه آقا مصطفی عزیز:sdm32@se (77):
میشه توضیحاتی بیشتر در مورد این فیت هورن بدهید.این فیت هورن قیچی است آیا در مرکز دیش نصب میشه؟
مهندس فيتور چيزي است كه با پلاستيك ساخته شده كه روي ديش ميشه استفاده كرد حتما رنگش هم نارنجي باشه(اصلي) و داخلش سيم داشته باشه بهتر است و با كلپس هم ميتواني محكم ترش كني
چون هوا سرد و گرم ميشودمثل زميني كه آب نخورده باشد ترك ترك ميبشود و باعث ميشود بشكند و بعضي از نصابهاي جانور مثل فرشاد نصاب بابت تعويض همين پلاستيك خود من تا ياد گرفته ام سالي 5 يا 6 بار اين پلاستيك نحس را تعويض و هر بار مبلغ20 هزار از من گرفت و الان به حمدالله خودم ميتوانم فيتو را در 10 دقيقه عوض كنم ولي براي سيگنال بايستي تلويزيون و رسيور را (فرقي نميكند هر تلويزيوني يا رسيوري باشد فقط بالاي پشت بام باشد جهت تنظيم دقيق الزامي است بنده كه 5 سال تو كار تعويض فيتو بودم هيچ مشكلي هم اكنون ندارم اقوام به من ميگويند تو ماشالله واسه خود مهندسي و بايد مال مارابايد تعويض كني
توصيه: از قيچي استفاده نكنيد براي هر مسير يك ديش بزاري مثل من و سيگنال بالاي 50 %داريد الان من هاتبرد را 50 درصد گرفتم بدون هيچ نصابي و عرب ويوتل و هاتبر و نايلست و سايروس به نظره بنده هر مسير يك ديش اگر جايتان خوب نبود ميتوانيد يك ديش را كمتر ولي حدالامكان از 4تا ديش استفاده كنيد
به اميد روزي كه همه خودكفا باشيم و خودمان ديشهاي خودمان را تعويض كنيم:2dfj[--05d (25):
هرگونه سوال.مشكل در اين خصوص داريد با آيدي اينجانب جهت رفع مشكل و رهنمايي بيشتر بدون هيچگونه رودربايستي در تماس بباشيد
id:armina fatahi
در ضمن براي هم استاني ها عزيز از تبريز بدون هيچگونه وجهي جهت رفع مشكل همكاري لازم را به عمل مي اورم
farjadpc II
11-26-2012, 18:03
مهندس فيتور چيزي است كه با پلاستيك ساخته شده كه روي ديش ميشه استفاده كرد حتما رنگش هم نارنجي باشه(اصلي) و داخلش سيم داشته باشه بهتر است و با كلپس هم ميتواني محكم ترش كني
چون هوا سرد و گرم ميشودمثل زميني كه آب نخورده باشد ترك ترك ميبشود و باعث ميشود بشكند و بعضي از نصابهاي جانور مثل فرشاد نصاب بابت تعويض همين پلاستيك خود من تا ياد گرفته ام سالي 5 يا 6 بار اين پلاستيك نحس را تعويض و هر بار مبلغ20 هزار از من گرفت و الان به حمدالله خودم ميتوانم فيتو را در 10 دقيقه عوض كنم ولي براي سيگنال بايستي تلويزيون و رسيور را (فرقي نميكند هر تلويزيوني يا رسيوري باشد فقط بالاي پشت بام باشد جهت تنظيم دقيق الزامي است بنده كه 5 سال تو كار تعويض فيتو بودم هيچ مشكلي هم اكنون ندارم اقوام به من ميگويند تو ماشالله واسه خود مهندسي و بايد مال مارابايد تعويض كني
توصيه: از قيچي استفاده نكنيد براي هر مسير يك ديش بزاري مثل من و سيگنال بالاي 50 %داريد الان من هاتبرد را 50 درصد گرفتم بدون هيچ نصابي و عرب ويوتل و هاتبر و نايلست و سايروس به نظره بنده هر مسير يك ديش اگر جايتان خوب نبود ميتوانيد يك ديش را كمتر ولي حدالامكان از 4تا ديش استفاده كنيد
به اميد روزي كه همه خودكفا باشيم و خودمان ديشهاي خودمان را تعويض كنيم:2dfj[--05d (25):
با درود و احترام.
لطفا صبور بوده و عصبانی نشید! فقط یک صحبت دوستانه ست :2dfj[--05d (39):
جهت اطلاع عرض میکنم کل شغل نصب و تنظیم ماهواره فقط همین تعویض (به قول شما) فیتو نیست!! (فیدهورن/فیتوررر درسته). مهندس جان.
شما باید خودتون حواستون رو جمع میکردید و واسه تعویض یک فیتور هربار 20 هزار تومن نمیپرداختین، این از سادگی خودتون بوده که گول افراد ناجنس رو میخوردید! بعد از یکبار گوش بریده شدن میتونستید نصاب بهتری رو پیدا کنین، مگه نه؟؟ :2dfj[--05d (26):
من خودم رو مثال میزنم، هروقت هرجا میرم نصب اگه ببینم این تیکه پلاستیک کذایی ترک ترک یا خشک و شکننده شده بدون هیچ چشمداشتی عوضش میکنم، چون قیمتی نداره و اگه عوضش نکنم کیفیت کار خودم که به مشتری تحویل میدم زیر سوال میره.
این پست رو نوشتم چون احساس کردم شغل من و همکارام رو که اکثرا با وجدان کار میکنن زیر سوال بردین. ضمنا اینم بگم که کار خلاف قیمت نداره و تو هر صنف و هرجایی افراد ناجنس هم در کنار افراد خوب پیدا میشن.
بدرود.
fatahi2937
11-27-2012, 11:44
عجب تركي هستي براي هرمسير يك ديش ميخواي نصب كني من يك ديش نصميكنم 7 ال ان بي نصب ميكنم اما تو نميتوني يك فيتو رو عوض كني بعد به خودت ميگي مهندس :2dfj[--05d (11):