توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اعلام وضعیت فعلی پارازیت در شهر شما همگی بیان داخل
درود
دوستان بیان اعلام وضعیت کنن ببینیم در شهرها و مناطق کشور چه خبره از امواج مزاحم پارازیت
اول خودم شروع میکنم
شیراز خیابان حضرتی فقط فرکانس 12437 در ماهواره هاتبرد قابل دریافت میباشد
عرب ست هم فقط 11881 قابل دریافته
Mr.EL po
12-16-2011, 15:46
شیراز چهارراه مشیر
روی هاتبرد تقریبا 60 درصد کانال ها دریافت میشه و 40 درصد پارازیت داره
تهران - جم کلاسیک (فقط هنگام پخض سریال ) پارازیت داره
طبق تستی که امروز انجام دادم
منطقه شاهچراغ از تمامی مناطق شیراز بیشتر پارازیت داره واقعا برام عجیب بود
جنوب ایلام؛ پارازیت از ساعت 16تا21 هست و تقریبا خاموش بودن دستگاه رسیور با روشن بودنش تفاوتی نداره چون 100درصد پارازیت داره
الان هم که افتادن جستجوی خانه به خانه و دارن دیش جمع میکنن.
راستی این درسته که میگن واسه شناسایی کسانی که ماهواره دارن از دستگاه ردیاب توسط مامورا استفاده میشه یا همش کشکه؟
جنوب ایلام؛ پارازیت از ساعت 16تا21 هست و تقریبا خاموش بودن دستگاه رسیور با روشن بودنش تفاوتی نداره چون 100درصد پارازیت داره
راستی این درسته که میگن واسه شناسایی کسانی که ماهواره دارن از دستگاه ردیاب توسط مامورا استفاده میشه یا همش کشکه؟
همش کشکه - به اندازه کافی در این رابطه بحث شده - لطفا تاپیک را به حاشیه نکشید
عزیز این فایندر وجود داره مطمئن باش که وجود داره و یابنده گیرنده ستلایت فایندری هستش که توی نمایشگاه csسال۲۰۱۱نمایش داده شد البته آخرین مدلش
و اینکه توی ایران ازش استفاده می شود یانه بنده هیچ اطلاعی ندارم
موفق باشید
جهرم فارس بدون پارازیت هست
تا دو سه ماه پیش وضع پارازیت خوب بود مثلا تو شیراز تقریبا یه مرکز برای پارازیت وجود داشت اونم رو سر کوه دراک بود ولی بعد از اون با نصب پارازیت اندازا روی دکل انتن همراه اول وضع تو بعضی از خیابونا و مناطق خیلی افتضاح شد مثلا به قول محمد قسمت شاهچراغ و فلکه ولیعصر خیلی وضع بده و تقریبا 70 درصد شبکه ها قابل گرفتن نیست اما اطراف شیراز وضع بهتره. در ضمن با نگاه کردن به دکل های انتن میشه فرستنده های پارازیت رو دید و میشه با ایجاد مانع بین دیش و فرستنده تقریبا پارازیت رو ازبین برد.
خود من بدون هیچ مشکلی تمام فرکانسهای هاتبرد، بدر و w3 رو دارم.
موفق باشید
عزیزان کسی نیست یک جواب درست و حسابی و علمی در مورد ردیاب رسیور بده؟
farid2000
12-16-2011, 20:38
درود
درکرمانشاه و سسندج نیز بیشتر در w3aروی فرکانس های فارسی وان و کانال های سیاسی البته در بعضی نقاط پارازیت هست .وبیشتر شب ها تا روزها .
عزیزان کسی نیست یک جواب درست و حسابی و علمی در مورد ردیاب رسیور بده؟
عزیز من جواب درست حسابی نمیخواد شما مطمئن باشید اگر بخوان میتونن تو یک عملیات تمام دیشها رو جمع جور کن ولی این کار و نمیخوان بکن هم دستگاه ردیابی دارن هم اطلاع دارن کیا ماهواره دارن ولی رعایت میکنن
لطفا دیگه در این تاپیک سر این چیزا بحث نکنید فقط اعلام وضعیت پارازیت منطقه کنید
سلام دوستان من توی 20 متر امام خمینی اصلا پارازیت ندارم
farid2000
12-16-2011, 22:55
عزیز من جواب درست حسابی نمیخواد شما مطمئن باشید اگر بخوان میتونن تو یک عملیات تمام دیشها رو جمع جور کن ولی این کار و نمیخوان بکن هم دستگاه ردیابی دارن هم اطلاع دارن کیا ماهواره دارن ولی رعایت میکنن
لطفا دیگه در این تاپیک سر این چیزا بحث نکنید فقط اعلام وضعیت پارازیت منطقه کنید
درود
مدیریت محترم شما درست میگویید تمامی را میتوانند جمع کنند .شاید هم کار از کار کذشته و از جمع کردن هم گذشته .شما درست میگویید این بحث ها پایان یابد . من هم موافقم .ولی در یک مورد به همگی میگویم هنوز تا این لحضه بدلایل فنی و علمی که بعدا خواهم گفت هیچ دستگاهی قادر به ردیابی نیست و منابع مستقل و موثق نتوانستند چه داخلی و چه خارجی صحت این موضوع را تایید کنند و بکلی این موضوع ردیابی منتفی است .خیالتان کاملا راحت باشد.
مرسی4xvim2p4xvim2p
سلام عزيزان نگيد كجاپارازيت داره راه حل براي رفع پارازيت بديد باتشكر از همه دوستان4xvim2p
sarbolanndd
12-24-2011, 19:51
دوستان عزیز.ملت ایران.آدمای بالغ و فهمیده چرا میگید پارازیت دارین یا نه؟چرا یه خورده فکر نمیکنین که آیا اینکارتون عواقبی هم داره یا نه؟
چرا با پیام خصوصی به هم اعلام نمیکنید یا 100 جای خصوصی دیگر؟خب با این کارتون بقیه جاها هم که پارازیت ندارن رو پارازیت دار میکنین:sdm32@se (73):پس بیایین اونایی که فقط پارازیت دارن بگن
عجب.واقعا در عجبم که هرچی سرمون بیاد حقمونه.شیراز از همه جا بیشتر پارازیت داره میدونستین؟
آقایی که فرمودید 20 متری امام خمینی پارازیت نداری غصه نخور عزیزم با گفتنت شاید پارازیت هم سمتت بیاد
اگه اینجوریه بنده میتونم کل نقاط شیرازو از کوچه پس کوچش گرفته تا منطقه به منطقه مو به مو بگم کجا پارازیت داره کجا نداره
آقای مدیر کل سایت واقعا و شدید ازت انتقاد میکنم ،شاید مجبور بودی تاپیک بزنی و از همه سوال کنی والا حقیقتشو نمیدونم ولی درست نیست.اتفاقا بچه یه محلی هم هستیم و بهت بگم پارازیت از بقیه الله میاد و یه دکل از روبرو حتما باید بزاریش تو حیاط که متاسفانه بیشتر خونه های اینجا حیاطشون ریزست
دوستان عزیز.ملت ایران.آدمای بالغ و فهمیده چرا میگید پارازیت دارین یا نه؟چرا یه خورده فکر نمیکنین که آیا اینکارتون عواقبی هم داره یا نه؟
چرا با پیام خصوصی به هم اعلام نمیکنید یا 100 جای خصوصی دیگر؟
عجب.واقعا در عجبم که هرچی سرمون بیاد حقمونه.شیراز از همه جا بیشتر پارازیت داره میدونستین؟
آقایی که فرمودید 20 متری امام خمینی پارازیت نداری غصه نخور عزیزم با گفتنت شاید پارازیت هم سمتت بیاد
اگه اینجوریه بنده میتونم کل نقاط شیرازو از کوچه پس کوچش گرفته تا منطقه به منطقه مو به مو بگم کجا پارازیت داره کجا نداره
آقای مدیر کل سایت واقعا و شدید ازت انتقاد میکنم ،شاید مجبور بودی تاپیک بزنی و از همه سوال کنی والا حقیقتشو نمیدونم ولی درست نیست.اتفاقا بچه یه محلی هم هستیم و بهت بگم پارازیت از بقیه الله میاد و یه دکل از روبرو حتما باید بزاریش تو حیاط که متاسفانه بیشتر خونه های اینجا حیاطشون ریزست
دوست عزیز با گفتن یا نگفتن این که اینجا پارازیت داره یا نداره هیچ اثری در این نداره که اونا بفهمن و بیان بزارن دوست گلم اونا اگه امکاناتشو پیدا کنن همه جا میزارن نیازی به این نیست که ما بگیم فلان جا هست فلان جا نیست مثلا شهر من خودم اصلا پارازیت نداریم حالا چون من میگم میان میزارن ایجور نیست چون امکاناتشون کمه نیومدن مطمئن باش امکاناتش فراهم بشه به همه شهرها میان پارازیت رو میندازن
sarbolanndd
12-24-2011, 20:09
دوست گل منطقه شما با بعضی از نقاط شهرها فرق میکنه.واسه شما اصلا شاید دکل نگذاشتن و هزینه ای نکردن.ولی واسه شهرهای بزرگ حتما این کارو میکنن.من گفتم شاید بزارن شاید نزارن
عزیز من واسه شهرهای بزرگ امکاناتش فراهمه یه مسائلی هست که نمیشه گفت ولی کاری به شهرهای کوچیک ندارن زیاد در صورتیکه میتونن با یه دکل ریزه کل یه شهر کوچیکو بزنن که هیچکدوم از کانالاشون کار نکنه
حالا بر حسب تجربیات از ما گفتن بود خواستین گوش بدین نخواستین گوش ندین.همه چیشون پای خودتونه
میان فرستنده وصل میکنن بغل دکل ایرانسل یا همراه اول که از دکل اصلی تغذیه کنه و چند تا موارد دیگر که جاش نیست بگم
ما ایرانیها عادتمونه
سلام عزیزان چرا بحث مکنیید راه حل برای رفع پارازیت بدهید فکرامون رو هم بریزیم نتیجه میده یالا دیر شد باتشکر از همه عزیزان
farid2000
12-28-2011, 22:47
درود
خطاب به نصابان
این موضوع مربوط است به کسانی که مسکن ثابت دارند نه استیجاری .
برای رفع پ ا ر ا ز ی ت در فضای باز پشت بام یک را حل است که جواب داده است . شخصی در اطراف دیش خود یعنی در سه طرف دیش بغیر از جلو سمت راست سمت چپ و عقب دیش بسته به فاصله مثلا نیم متر از هر طرف دیواری تا ارتفاع دیش البته یک اجر بیشتر کشیده شود . جلوی دیش کاملا باز است .نمیدانم متوجه شدید . در سه طرف بجز جلوی دیش دیواری به ارتفاع کمی بیشتر از ارتفاع دیش . با ماسه سیمان و اجر نه اجر خالی تمامی پ ا ر ا ز ی ت از بین می رود .من نصاب نیستم اما این امر جواب داده است . فقط با دیوار کشی . اجسامی مثل یونیلیت یا تکه های پلاستیکی یا تور و چوب و ...جواب نداده است .
مرسی
farjadpc II
12-28-2011, 23:37
درود
خطاب به نصابان
برای رفع پ ا ر ا ز ی ت در فضای باز پشت بام یک را حل است که جواب داده است . شخصی در اطراف دیش خود یعنی در سه طرف دیش بغیر از جلو سمت راست سمت چپ و عقب دیش بسته به فاصله مثلا نیم متر از هر طرف دیواری تا ارتفاع دیش البته یک اجر بیشتر کشیده شود . جلوی دیش کاملا باز است .نمیدانم متوجه شدید . در سه طرف بجز جلوی دیش دیواری به ارتفاع کمی بیشتر از ارتفاع دیش . با ماسه سیمان و اجر نه اجر خالی تمامی پ ا ر ا ز ی ت از بین می رود .من نصاب نیستم اما این امر جواب داده است . فقط با دیوار کشی . اجسامی مثل یونیلیت یا تکه های پلاستیکی یا تور و چوب و ...جواب نداده است .
مرسی
با درود و تشکر..
بله تا حدودی موثر هست، البته به شدت و قدرت پــارازیــت، جهت ارسال امواج مزاحم پـارازیــت و شرایط پشت بام هم بستگی داره. و نمیشه با یک دستورالعمل واسه همه نسخه پیچید! ممکنه یکجا جواب بده یکجا خیر، چون از یک خونه تا خونه بغلی خیلی چیزها فرق میکنه.
این موضوع که دور و اطراف دیش محدود و بسته باشه موضوع جدیدی نیست و اکثرا مطلع هستند بعد از گذشت 2-3 سال از شروع داستان پارازیتها..
در مورد جنس مواد مصرفی هم کاملا درست گفتند دوست عزیزمون، استفاده از فلزات مثل آهن و آلومینیوم، و دیوار آجری جواب میده. همچنین از توری فلزی که ابعاد هر سوراخ اون کمتر از 1در1 میلیمتر باشه هم تا حدودی موثره (چون طول موج امواج باند Ku ماهواره بیشتر از 1میلیمتر هست).
فقط خواهش عاجزانه دارم به هرکسی از آشنایانتون توصیه این کار رو میکنید حتما بگید که ممکنه جواب بده ممکنه جواب نده! آخه به قرآن عاصی شدیم انقدر برای مردم توضیح دادیم و قبول نکردن! :sdm32@se (78):
farid2000
12-28-2011, 23:39
من منتظر تست شما عزیزان هستم
مرسی
درود
خطاب به نصابان
مرسی
درود
فرید عزیز دقیقا همون سال اول که پارازیت انداختن بنده همین روش رو تست کردم البته نه با اجر با فلز اول این کار و کردم جواب داد بعد بیشتر شد شدت پارازیت با اجر توری این کار کردم جواب گرفتم ولی الان متسفانه اینقدر شدت پارازیت زیاد شده حتی دیش رو هم کف حیاط میبریم هیچی نمیگیره تنها راه این هست یا ال ان بی جدید بیاد یا کلا سیستم پارازیت رو بردارن
farid2000
12-29-2011, 20:11
درود
کاربران محترم مدیران محترم برای هر کس این روش فقط با دیوار اجری که ماسه و سیمان دارد جواب داده است .امیدوارم اگر کسی مثل من دیده است . بگویید مخصوصا فاصله دیوار از دیش و ارتفاع دیوار چون در شهر های مختلف ممکن است مختلف باشد .اگر هم بقول مدیریت محترم محمد جان جواب نداد شاید بستگی به شدت پارازیت دارد . این را از یاد نبرید .من دیگر حرفی برای گفتن ندارم .
مرسی
farid2000
01-11-2012, 22:40
درود مورد توجه نصابان
امروز من یک چیزی دیدم که باید اول مورد توجه نصابان باشد لا اقل برای خودشان .توجه فرمایید یکی از نصابان برای یک مشتری که پارازیت شدیدی روی فرکانس های خبری فارسی در عربست و فرکانس 10721در یوتلست داشت . چیزی حدود 50ساعت با دیش و lnbور رفته و جای جای پشت بام جابجا کرده بود .در اخر کار در کنج یک دیوار با 50درصد و با دیوار کشی سیگنال بدون پ ا ر ا ز یت 85درصد اورده بود .باورتان نمی شود هیچ کانال و فرکانسی پ ا ر ا ز ی ت ندارد .افرین بر چنین افراد . لازم به ذکر است صاحب خانه اجازه نداد که من از ان عکس بگیرم چون ادم غریبه ای بود .دستمزد وی نیز4 تراول 50هزاری بود . پول برایش مهم نبود بلکه کار مهم بود .
farid2000
01-12-2012, 21:14
درود
متاسفانه روی کانال الجزیره خبری در هاتبرد پ ا ر ا ز ی ت هست . فرکانس 11200در هاتبرد بخاطر وقایع سوریه .
بنده همه راهها رو امتحان کردم 3 طرف دیشو اول طوری اهنی ریز زدم بعد ورق الومینیومی درجه یک نصب کردم بعدش براش سقف الومینیومی درجه یک هم گذاشتم ولی فایده نداشت که نداشت اینقدر جوشکاری و پرچ کاری و.... یاد گرفتم اخرش هیچی حالا روم نمیشه اینارو از دور دیش جمع کنم . جواب همسایه ها رو چی بدم:sdm32@se (59):
سه روز پیش یک دیش 115 بردم خونه دیدم دیگه هیچی شبکه ای ندارم گفتم شاید دیش بزرگ بزارم بتونم حداقل چنتا فرکانس رو صاف کنم وقتی دیش رو نصب کردم فقط چنتا فرکانس اول مثل جم موزیک و دیدار رو ندارم ولی بقیه شبکه ها صاف بدون پارازیت دارم ال ان بی هم لیزر قدیمی بستم خلاصه دوستان سعی کنید دیش بزرگ بخرید عالی جواب میده برای مقابله به پارازیت
farid2000
01-14-2012, 00:37
درود
اگر منظور شما هاتبرد هست که اصلا پارازیت ندارد پارازیت فقط عربست و یوتلست دارد .
مرسی
mahboobeh83
01-14-2012, 01:59
محمد ال ان بی اینورتو استفاده کن 10723 را عالی جواب میده
سه روز پیش یک دیش 115 بردم خونه دیدم دیگه هیچی شبکه ای ندارم گفتم شاید دیش بزرگ بزارم بتونم حداقل چنتا فرکانس رو صاف کنم وقتی دیش رو نصب کردم فقط چنتا فرکانس اول مثل جم موزیک و دیدار رو ندارم ولی بقیه شبکه ها صاف بدون پارازیت دارم ال ان بی هم لیزر قدیمی بستم خلاصه دوستان سعی کنید دیش بزرگ بخرید عالی جواب میده برای مقابله به پارازیت
فقط irib qoran باید نیگاه کرد صاف صافه:sdm32@se (76):
peter II
01-19-2012, 16:30
:sdm32@se (83):سلام عزیزان با تشکر از اینتر عزیز یه روش ساده دیگه دیش را در فاصله زیر4 متر از سطح زمین نصب کنید
aliazad II
09-18-2012, 19:26
آقا بعدازعیدتاحالا حدود6ماه هست که سرساعت 4بعدازظهرپارازیت شروع میشه،اقامادیوونه شدیم،البته توبعضی ازمناطق شهرمون پارازیت نداره،لطفایکی راهنمایی دقیق بکنه،توعرب ست کانالهای ایرانی روندارم،فقط جمهوری اسلامی میگیره،یوتل هم قطع میشه،چیکارکنم؟درضمن من تویکی ازشهرهای مازندرانم
ما شیراز هستیم خیلی زجر کشیدیم 11411 10796 11200 11317 11727 11054 10815 و س ی ا س ی و پارازیت شدید داشتیم هر کاری بگین کردم فقط قوطی فلزی (قوطی نوشابه) که میذاشتم مثلا 11054 یکم بهتر میشد طوری آهنی (مرغی) هم گذاشتم فرق آنچنانی نکرد... اما توی این چند سالی که گیر پار... بودم یه تجربه هایی بدست آوردم مثلا با فایندر میتونستم بفهمم که کجای پشت بوم بیشتر پارازیت داره و بهترین کار این که با فایندر و تلویزیون هردو باهم کل پشت بوم تست کنن توی اون دوران که خیلی وضع خراب بود وقتی که با فایندر و تی وی میرفتم فقط توی یک قسمت میشد چندتا از فرکانسهارو نجات بدم یه چیز دیگه من زمان جام جهانی از دانگل دارک جهت w6 استفاده میکردم از ساعت 7 یا 8 شب پارا... میفتاد روی فرکانس 11617 تا حدود 11 الی 12 کلافه شده بودم تا اینکه یکی از شب ها دیش گذاشتم کنار منبع آب چندین بار جاشو عوض کردم تا اینکه گرفتمش انگار دنیارو بهم داده بودن :2dfj[--05d (17): بهترین کار فقط دیوار آجری که دوستان گفتن و یه چیزی مثل منبع یا همچین چیزی هست خدا را شکر یک 2 ماهی هست دیگه نداریم.
سلام عزيزان نگيد كجاپارازيت داره راه حل براي رفع پارازيت بديد باتشكر از همه دوستان4xvim2p
درسته . اینکه هرکسی بگه کجا پارازیت داره و کجا نداره خب فایدش چیه ؟ بجز اینکه ادرس جاهایی که پارازیت روش پوشش نداره رو لو میدین .....:2dfj[--05d (37)::2dfj[--05d (37)::2dfj[--05d (37):
ahmadgh99
10-19-2012, 16:17
این دوستمون درست فرمودندبااین روش فقط نقاط فاقدپارازیت لو میره
naserjon
12-22-2012, 00:12
با سلام خدمت تمام دوستان./ در رابطه با رد ياب ماهواره چندين بار پرسيديد به عرضتان برسانم كه دوست عزيز مگر ميخواهند سيستم جاسوسي كشف كنند؟ كه ردياب ميخواهند وقتي عشاير عزيز ما در چادر هستند و از ماهواره استفاده ميكنند و يا شما در هر كجاي اين مملكت كه بروي در حال حاضر همه اين سيستم را دارند استفاده ميكنند چه برسد به كلان شهرها كه از هر ده خانواده 9 خانواده و نصفي در حال استفاده ميباشند ./