توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معرفی تمامی تجهیزات جانبی رسیورهای hd
world s@t
02-14-2011, 19:28
معرفی تمامی تجهیزات جانبی رسیورهای hd
معرفی تمامی تجهیزات جانبی رسیورهای hd
با توجه به جایگزین شدن این نسل از رسیورهای با رسیورهای دیجیتال موجود لازم دانستم برای اولین بار مطالب کاملی در خصوص این سری از رسیورها و تجهیزات جانبی ارائه دهم:
1. معرفی اینترفیس HDMI :
اینترفیس جدید HDMI حاصل تلاش و سرمایه گذاری شرکتهای بزرگی است که توانسته اند از طریق این رابط انتقال همزمان صدا و تصویر را با بالاترین کیفیت و بدون فشرده سازی مهیا کنند
HDMI مخفف High-Definition Multimedia Interface می باشد که به شما امکان عبور همزمان صدا و تصویر را بصورت غیر فشرده و با بالاترین کیفیت می دهد
اکثر دستگاه های جدید مجهز به پورت مربوطه هستند از جمله : تلوزیون ها و رسیورها و پلیرها
شکلی از کابل و پورت HDMI *:
http://g-ec2.images-amazon.com/images/G/01/electronics/detail-page/details_hdmi_1000hd.jpg
2. انواع کانورترهای HDMI :
در صورتی که قصد خرید یک تلوزیون یا رسیور جدید دارید حتما به مجهز بودن به پورت HDMI دقت کنید
معمولا دستگاه های جدید مجهز به این پورت هستند ولی اگر شما یک رسیور خریدید که مجهز به این پورت بودولی تلوزیون شما نبود می توانید از مبدل های مختلف استفاده نمایید تا بودجه اجازه خرید تلوزیون مجهز به HDMI را دهد
نمونه ای از یک مبدل :
http://www.vpi.us/images/dvi-hdmi.jpg
http://www.vpi.us/images/app-dvi-hdmi.gif
موفق باشید
nokia n73
02-18-2011, 10:35
-ضبط برنامه با کیفیت HD بر روی حافظه خارجی از طریق USB و هارد اکسترنال
2-دکودر سخت افزاری برای فرمت های MPEG-2 / H.264
3-یک کارت خوان داخلی و یک ورودی خشاب(CI)
4-ورودی RS232 برای بروز رسانی دستگاه
5-درگاه اتصال USB 2.0 برای استفاده از امکان ضبط برنامه ها,تایم شیفت و ارتقاء نرم افزار دستگاه
6-ورودی اتصال اینترنت 10/100Mbps
7-دو خروجی اسکارت
8-خروجی Component /Ypbpr /CVBS/ HDMI 1.3
9-خروجی صدای دیجیتال: S/PIDF
10-ذخیره بیش از 6000 کانال تلویزیونی و رادیویی
11-راهنمای الکترونیکی برنامه ها(EPG)
12-قابلیت استفاده از انواع ال ان بی و سوییچ ها(Diseqc 1.0/1.1/1.2/USALS)
13-پشتیبانی چند گانه زبان OSD
14-جستجوی کامل فرکانسهای موجود در ماهواره (Blind Search)
ساپورت شرینگ ماهواره ای و اینترنتی
شرینگ ماهواره ای: دانگل با پرتکل Twin Protocol
شرینگ اینترنتی:CCCAM,MGCAMD
قیمت:فعلا دردسترس نیست
تصاویر کوچ فایل پیوست http://www.sat4sat03.tk/attachment.php?attachmentid=8300&stc=1&thumb=1&d=1298020856 (http://www.sat4sat03.tk/attachment.php?attachmentid=8300&d=1298020856)
سلام
با تشکر از زحمات شما:sdm32@se (46):
این رسیور هایی که مجهز به پورت (اچ دی ام آی) هستند یعنی اینکه مثلا به جای اینکه تصاویر دریافتی از دیش رو از طریق اون سه فیش(قرمز،زرد،سفید) به گیرنده (تلوزیون) منتقل کنیم میشه از طریق پورت (اچ دی ام آی) منتقل کرد؟ به طوری که دیگه انتقال صدا وتصویر دریافتی رسیور به تلوزیون از طریق این پورت(اچ دی ام آی) صورت بپذیرد؟؟؟؟؟؟؟؟
ویه سوآل دیگه که خیلی خیلی برام مهم هست:sdm32@se (33):
بعضی از لپ تاپ ها که مجهز به پورت (اچ دی ام آی) هستند میشه این پورت اچ دی ام آی رو که قراره به تلوزیون مجهز به پورت(اچ دی ام آی) وصل بشه به لپ تاپ وصل کرد واز طریق لپ تاپ تصاویر دریافتی رسیور رو مشاهده کرد؟
آیا یه همچون رسیوری به این همه پیشرفتی که بشر کرده پیدا نمیشه؟ که دیگه از شر کارت دی وی بی خلاص شد؟
سلام
با تشکر از زحمات شما:sdm32@se (46):
این رسیور هایی که مجهز به پورت (اچ دی ام آی) هستند یعنی اینکه مثلا به جای اینکه تصاویر دریافتی از دیش رو از طریق اون سه فیش(قرمز،زرد،سفید) به گیرنده (تلوزیون) منتقل کنیم میشه از طریق پورت (اچ دی ام آی) منتقل کرد؟ به طوری که دیگه انتقال صدا وتصویر دریافتی رسیور به تلوزیون از طریق این پورت(اچ دی ام آی) صورت بپذیرد؟؟؟؟؟؟؟؟
ویه سوآل دیگه که خیلی خیلی برام مهم هست:sdm32@se (33):
بعضی از لپ تاپ ها که مجهز به پورت (اچ دی ام آی) هستند میشه این پورت اچ دی ام آی رو که قراره به تلوزیون مجهز به پورت(اچ دی ام آی) وصل بشه به لپ تاپ وصل کرد واز طریق لپ تاپ تصاویر دریافتی رسیور رو مشاهده کرد؟
آیا یه همچون رسیوری به این همه پیشرفتی که بشر کرده پیدا نمیشه؟ که دیگه از شر کارت دی وی بی خلاص شد؟
درود
بله دوست عزیز هم صدا هم تصویر از طریق کابل اچ دی قابل دریافت هست ابته با کیفیت بهتر و عالی
بله دوست من میتونید تصویر رو از طریقه لب تاب دید البته باید نرم افزار tv رو روی لب تاب نصب کرده باشید چون هر لب تاب درایور مخصوص خودشو داره که باید نصب شود
ultraviolet90
08-24-2011, 19:11
ببین HDmi هم یه کانکتور فوق العاده در زمینه انتقال صوت و تصویر چون از تکنولوژی باحالی استفاده میکنه صدا رو به صورت 192 کیلو بیت فشره نشده انتقال میده پهنای باند این اچ دی ام آی 10Gbاست که خیلی بالاس توجه کنید که ما در منبع تصویرمون مثلا رسیور باید تصاویر اچ دی داشته باشیم وگرنه کیفیت تصویر زیاد فرق نمیکنه در سالهای آینده این کابل جایگزینی برای کابل های rj45 یا همون کابل شبکه خواهد بود
کسی نمی خواد جوابی بده؟
یکم چشمتون باز کنید جوابهای داده شده رو میبینید
آقا شرمنده من نمی خواستم این رو بدم می خواستم ویرایشش کنم:sdm32@se (1):
بسیار عالی
فقط میشه بفرمائید ارزشش رو داره که هزینه کنم چون راستش رو بخاید خیلی دل خوشی از کارت دی وی بی ندارم
وعلتش هم اینه که کارت دی وی بی ها همشون بدون هیچ استثنایی دارای تیونر ضعیفی هستند.
اگه ممکنه هست یه توضیحی هم در مورد نرم افزار (TV) بدید که چجوری باید باهاش کار کرد حالا فرض بفرمائید ما اومدیم رسیور رو از طریق کابل(اچ دی ام آی) به لب تاب وصل کردیم چه جوری باید تنظیمات رو روی رسیور انجام بدیم از طریق لب تاب آیا همه این کارا بانرم افزار خاصی صورت می پذیرد؟آیا با همین نرم افزار(نرم افزار TV) میشه این تنظیمات رو انجام داد؟آیا همین طور که منوی تنظیمات رسیور وقتی که به تلوزیون وصل هست روی مانیتور تلوزیون ظاهر میشه وقتی هم که رسیور رو از طریق کابل(اچ دی ام آی) به لب تاب وصل کردیم منوی تنظیمات رسیور روی مانیتور لب تاب ظاهر میشه یااینکه باید از قبل تمامی تنظیمات رو ،روی تلوزیون انجام بدیم تاموقعی که به لب تاب وصلش کردیم فقط باهاش کانال ببینیم؟آیا رسیوری خوب برای این کار سراغ دارید که بشه باهاش دانلود آفلاین،آنلاین وتماشای کانال های Full HD(منظورم 1080p) هست نه (1080i) میخام تمام این چیزایی که گفتم مانیتور دریافتیش لب تاب باشه؟
باتشکر صمیمانه
دوستان نمی خواند جوابی بدند؟:sdm32@se (34):
ultraviolet90
09-22-2011, 17:36
آقا شرمنده من نمی خواستم این رو بدم می خواستم ویرایشش کنم:sdm32@se (1):
بسیار عالی
فقط میشه بفرمائید ارزشش رو داره که هزینه کنم چون راستش رو بخاید خیلی دل خوشی از کارت دی وی بی ندارم
وعلتش هم اینه که کارت دی وی بی ها همشون بدون هیچ استثنایی دارای تیونر ضعیفی هستند.
اگه ممکنه هست یه توضیحی هم در مورد نرم افزار (tv) بدید که چجوری باید باهاش کار کرد حالا فرض بفرمائید ما اومدیم رسیور رو از طریق کابل(اچ دی ام آی) به لب تاب وصل کردیم چه جوری باید تنظیمات رو روی رسیور انجام بدیم از طریق لب تاب آیا همه این کارا بانرم افزار خاصی صورت می پذیرد؟آیا با همین نرم افزار(نرم افزار tv) میشه این تنظیمات رو انجام داد؟آیا همین طور که منوی تنظیمات رسیور وقتی که به تلوزیون وصل هست روی مانیتور تلوزیون ظاهر میشه وقتی هم که رسیور رو از طریق کابل(اچ دی ام آی) به لب تاب وصل کردیم منوی تنظیمات رسیور روی مانیتور لب تاب ظاهر میشه یااینکه باید از قبل تمامی تنظیمات رو ،روی تلوزیون انجام بدیم تاموقعی که به لب تاب وصلش کردیم فقط باهاش کانال ببینیم؟آیا رسیوری خوب برای این کار سراغ دارید که بشه باهاش دانلود آفلاین،آنلاین وتماشای کانال های full hd(منظورم 1080p) هست نه (1080i) میخام تمام این چیزایی که گفتم مانیتور دریافتیش لب تاب باشه؟
باتشکر صمیمانه
تا اونجایی که من میدونم hdmi لب تاپ خروجی است نه ورودی
بهترین انتخاب برای شما یک کارت دی وی بی اکسترنال میباشد مارک های مختلفی در بازار موجود میباشد که بسته به میزان عملکرد قیمت های متفاوتی دارند