PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اعلام وضعیت شرینگ رسیور pride در این تاپیک

world s@t
02-12-2011, 17:38
اعلام وضعیت شرینگ رسیور pride در این تاپیک
تمامی جهت ها

fariborz tehrani II
03-16-2011, 22:32
با عرض سلام دوستان اگر از دوستان این رسیور دارند لطفا اعلان وضیعت کند ایا باز است در کدام جهت چون من در مسیر دبیلو6 رسیور من قطع میباشد اگر نرم افزار جدید اگر امده لطفا مدیران در ایت بخش بگذارید با تشکر وسپاس

sat657
03-17-2011, 00:21
با عرض سلام دوستان اگر از دوستان این رسیور دارند لطفا اعلان وضیعت کند ایا باز است در کدام جهت چون من در مسیر دبیلو6 رسیور من قطع میباشد اگر نرم افزار جدید اگر امده لطفا مدیران در ایت بخش بگذارید با تشکر وسپاس

درود

جناب تهرانی پی تماسی که الان داشتم مثل اینکه دیتا w6 روی بعضی مناطق ایران مشکل داره شما سعی کنید جهت nss6 را دیتا قرار بدین

fariborz tehrani II
03-27-2011, 22:36
با عرض سلام اگر نرم افزاز جدید برای این دستگاه امده در جهت دبلیو6 بگذارید چون 2 هفته است که قطع شده است در جهت nss6 مشکل میشود گرفت باتشکر وسپاس

fariborz tehrani II
03-30-2011, 14:02
با عرض سلام اگر نرم افزاز جدید برای این دستگاه امده در جهت دبلیو6 بگذارید چون 2 هفته است که قطع شده است در جهت nss6 مشکل میشود گرفت باتشکر وسپاس

fariborz tehrani II
04-06-2011, 22:02
با عرض سلام اگر نرم افزار جدید برای این دستگاه امده در جهت دبلیو6 بگذارید چون 2 هفته است که قطع شده است در جهت nss6 مشکل میشود گرفت در ضمن کسی نیست جواب بدهد این مطلب را 2بار تایپ کردم با تشکر وسپاس

Mr.EL po
04-20-2011, 14:42
با عرض سلام اگر نرم افزار جدید برای این دستگاه امده در جهت دبلیو6 بگذارید چون 2 هفته است که قطع شده است در جهت nss6 مشکل میشود گرفت در ضمن کسی نیست جواب بدهد این مطلب را 2بار تایپ کردم با تشکر وسپاس

دوستان با عرض پوزش
بنده تازه این تاپیک رو دیدم
حتما به جناب world s@t اطلاع میدم