PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آذرست : کلیه سئوالات و مشکلات مربوط به مدلهای مختلف رسیور istar فقط در این تایپک

hamid_mz1
10-02-2011, 18:49
باسلام خدمت دوستان و مدیران انجمن ...
رسیور istar x99 super را با آخرین برنامه ( 1/7/2011 ) آبدیت کردم و سیم مربوط به شیرینگ و تصویر را کاملا صحیح به رسیور متصل کردم ولی متاسفانه هیچکدام از کانالهای کارتی بازگشایی نشدند ... آیا برای برقراری شیرنگ در رسیور istar به مانند دیگر رسیورهای 2 تیونره احتیاجی به دادن کد خاصی ست یا نه ، هیچ احتیاجی نیست ؟ با تشکر

MK-JH
10-02-2011, 19:04
باسلام خدمت دوستان و مدیران انجمن ...
رسیور istar x99 super را با آخرین برنامه ( 1/7/2011 ) آبدیت کردم و سیم مربوط به شیرینگ و تصویر را کاملا صحیح به رسیور متصل کردم ولی متاسفانه هیچکدام از کانالهای کارتی بازگشایی نشدند ... آیا برای برقراری شیرنگ در رسیور istar به مانند دیگر رسیورهای 2 تیونره احتیاجی به دادن کد خاصی ست یا نه ، هیچ احتیاجی نیست ؟ با تشکر

دوست عزیز بنده تست کردم شرینگ هوایی بر روی سری istar x99 superکاملا قطع میباشد و بر روی سری معمولی istar x99وصل میباشد باید منتظر باشیداحتمالا مشکل از سرور هست

hamid_mz1
10-02-2011, 19:19
دوست عزیز بنده تست کردم شرینگ هوایی بر روی سری istar x99 superکاملا قطع میباشد و بر روی سری معمولی istar x99وصل میباشد باید منتظر باشیداحتمالا مشکل از سرور هست

ممنونم دوست عزیز ... ولی یه سوالی که جواب ندادید اینکه ،،، برای فعال کردن شیرینگ به کد خاصی احتیاج هست ؟ یا نه ، فقط با انتقال نرم افزار و دیتای w3 شیرینگ برقرار میشود ... با تشکر

MK-JH
10-02-2011, 19:25
ممنونم دوست عزیز ... ولی یه سوالی که جواب ندادید اینکه ،،، برای فعال کردن شیرینگ به کد خاصی احتیاج هست ؟ یا نه ، فقط با انتقال نرم افزار و دیتای w3 شیرینگ برقرار میشود ... با تشکر

دوست عزیز به صورت زیر عمل کنید

منو را زده و دکمه قطع صدا رو بزنید و 999 رو وارد کنید یک جدول باز میشه توی این جدول ابتدا پچ رو فعال کنید و بعد توی گزینه دوم حالتsdsیا حالت ارتفاع رو فعال کنید و جهت w3aرو انتخاب کنید و کابل دیتارو به تیونر دوم وصل کنید

hamid_mz1
10-02-2011, 19:42

منو را زده و دکمه قطع صدا رو بزنید و 999 رو وارد کنید یک جدول باز میشه توی این جدول ابتدا پچ رو فعال کنید و بعد توی گزینه دوم حالتsdsیا حالت ارتفاع رو فعال کنید و جهت w3aرو انتخاب کنید و کابل دیتارو به تیونر دوم وصل کنید

بابا ، دمت گرم ... اینکه گفته بودم محمد همه ی نخبه های ایران و جمع کرده تو این سایت ،،، کاملا داره شکل حقیقی به خودش میگیره ... ممنون دوست عزیز ... امشب حتما چک میکنم و خبرشو میدم ...
خسته نباشید

hamid_mz1
10-03-2011, 16:13

ممنون دوست خوبم ... از رهنمایی شما به نحو احسن استفاده کردم ... خوشبختانه شیرینگ با کیفیت مطلوبی برقرار است ... خسته نباشید

Mostafa S2
10-05-2011, 21:00
سلام عزیزان
اطلاعاتی در مورد رسیور ایستار x99 میخواستم.میگن با دو کابل دیتا از دیش بدون هیچ دستگاهی تمام کانالها را باز میکنه.آیا این درسته؟

Mr.EL po
10-05-2011, 22:08
سلام عزیزان
اطلاعاتی در مورد رسیور ایستار x99 میخواستم.میگن با دو کابل دیتا از دیش بدون هیچ دستگاهی تمام کانالها را باز میکنه.آیا این درسته؟

درود
دوست عزیز اول که تمام کانال ها رو باز نمیکنه
فقط یه تعداد کانال مشخص شده باز هست
در ضمن همین کار رو تمام رسیور های دوتیونره انجام میده .کیفیت ای استار هم پایینه
گزینه های بهتری هم هستند که بخواهید انتخاب کنید

Mostafa S2
10-05-2011, 22:35
اگه میشه رسیور را معرفی کنید به همراه مشخصات و قیمت تا بتونم یک رسیور خوب خریداری کنم که تمام شبکه ها را به روش بالا و بدون دانگل و... باز کنه.ممنون

Mostafa S2
10-06-2011, 00:05
پس چی شد آقای>؟؟؟<

Mr.EL po
10-06-2011, 00:26
اگه میشه رسیور را معرفی کنید به همراه مشخصات و قیمت تا بتونم یک رسیور خوب خریداری کنم که تمام شبکه ها را به روش بالا و بدون دانگل و... باز کنه.ممنون

پس چی شد آقای>؟؟؟<

دوست عزیز به لینک زیر بروید
تمام رسیور هایی که مشاهده میکنید دوتیونره میباشند
مطالعه کنید سوالی بود در خدمتم
http://www.sat2hd.net/forumdisplay.php?f=47

Mostafa S2
10-07-2011, 00:50
با سلام
والله رسیور که زیاد بود راستش آدم گیج میشه.من که اطلاعی ندارم شما که این کاره هستید یک زحمت براتون دارم>>اگه میشه یک رسیور به سلیقه خودتون انتخاب کنید که شرینگ خوبی داشته باشه و قیمت مناسب>>حدود 10 الی 150&200<<

ممنون میشم

Mr.EL po
10-07-2011, 00:55
با سلام
والله رسیور که زیاد بود راستش آدم گیج میشه.من که اطلاعی ندارم شما که این کاره هستید یک زحمت براتون دارم>>اگه میشه یک رسیور به سلیقه خودتون انتخاب کنید که شرینگ خوبی داشته باشه و قیمت مناسب>>حدود 10 الی 150&200<<

ممنون میشم

اقا مصطفی عزیز شما الان بهترین گزینتون فانتوم و زون وان و کاسپر و ای کونو میباشد
در صورت تمایل به بنده پیغام خصوصی دهید

damavand1
10-09-2011, 00:12
با سلام مشکل هنگ کردن پیاپی مدل 20000 istarچی میباشد

((-_-7khat-_-))
10-09-2011, 01:12
با سلام مشکل هنگ کردن پیاپی مدل 20000 istarچی میباشد

درود

مشکل نرم افزاری است../با نرم افزارحل میشه../

sas1340 II
10-16-2011, 01:54
در x99 وقتی که در حال ضبط کردن هستم کانال دیگه ای قابل دیدن نیست و اصلا کلید های کنترل کار نمیکنه بغیر ار استپ ظبط

mohsen_125
10-25-2011, 15:42
با سلام به مدیریت سایت برنامه جدید تری از 2.13 نیومده برای istar x99

Mr.EL po
10-25-2011, 18:44
با سلام به مدیریت سایت برنامه جدید تری از 2.13 نیومده برای istar x99

درود
دوست عزیز اگر نرم افزار رسمی ارائه شود فورا در سایت قرار میگیرد
موفق باشید

zaman1350
10-25-2011, 19:13
سلام دوست عزیز با فلش چطوری رسیور اپدیت میشه لطفا توضیح دهید

zaman1350
10-26-2011, 10:23
سلام اول اینکه خیلی زحمت میکشید ممنون

دوم اینکه این قدر جواب دیر می دید که ادم خودش جواب رو پیدا میکنه

سوم اینکه این رسیور ماهواره nss6-abs1رو باز میکنه یا نه ممنون

Mr.EL po
10-26-2011, 14:19
سلام دوست عزیز با فلش چطوری رسیور اپدیت میشه لطفا توضیح دهید

درود
دوست عزیز دیروز شما تا این سوال رو مطرح کردید بنده دیدم ولی متاسفانه منوی رسیور شما تو ذهنم نبود که جوابتون بدم
در مورد این سوالتون هم باید یه کم صبر کنید تا مدیر مربوطه تشریف بیارند و جوابتون رو بدن
موفق باشید

mehdi.zara
10-26-2011, 17:23

بله دوست عزیز در nss پکیج دیش tv اکثر کانالهایش باز است و در abs1 هم تعدای کانال باز است ولی با فریز

zaman1350
10-27-2011, 11:33
دوست عزیز من دیشب ماهواره nss6را تنظیم کردم اصلا کانالی باز نمی کند
دوم دی جی ترک رو هم باز نمی کنه نرم افزار جدیده هم هست راهنمایی منید لطفا
اگر نرم افزار ی دارید که این هارو باز میکنه بگذارید

mohsen_125
10-27-2011, 18:29
دوست عزیز من دیشب ماهواره nss6را تنظیم کردم اصلا کانالی باز نمی کند
دوم دی جی ترک رو هم باز نمی کنه نرم افزار جدیده هم هست راهنمایی منید لطفا
اگر نرم افزار ی دارید که این هارو باز میکنه بگذارید
با سلام ریسیورتونو ریست فکتوری کنید دوباره سرچ کن من همین کارو کردم بازه البته رسیوره من x99

sas1340 II
10-27-2011, 22:03
من از شیرینگ w3 استفاده میکنم قبل از ریست فکتوری کانالهای کارتی باز بود ولی الان باز نمیشه برنامه 2/18 دوباره زدم به دستگاه اگر سافتکمی لازم است که بزنم لطفا برام بزارید در ضمن تمام تنظیمات ریسور رو هم درست انجام میدم قسمت پچ رو فعال میکنم و تیونر دوم رو روی w3
سیگنال شرینگ هم 70 درصد دارم

zaman1350
10-29-2011, 10:27
سلام دوست عزیز من دستگاه رو رسیت کردم ولی نه دی جی ترک ر و میگیره نه ان اس اس 6
رو چکار کنم نصابم میگه دی جی ترک اصلا نمیگیره راهنمایی کنید

میشه اصلا بگید این رسیورx99 چه مسیر رو باز میکنه ممنون

zaman1350
10-29-2011, 19:56
دوستان عزیز سایتتون خیلی خوبه ولی نمی دونم چرا این قدر دیر جواب میدید اگر نیستید

یا نمی رسید چرا قسمت سوال و جواب میگدارید که من کاریر رو این قدر منتظر میگذارید اخه

به چه درد می خوره این طوری

M0|-|$en-$@T
10-29-2011, 20:30
دوستان عزیز سایتتون خیلی خوبه ولی نمی دونم چرا این قدر دیر جواب میدید اگر نیستید

یا نمی رسید چرا قسمت سوال و جواب میگدارید که من کاریر رو این قدر منتظر میگذارید اخه

به چه درد می خوره این طوری

دوست عزیز این سایت به دلیل زود جواب دادن خوب شده نه دیر جواب داده برید سایتهای دیگرو ببینید کاربر یه هفته سوال کرده هنوز جوابی نگرفته
اگه میبینید جوابی نگرفته اید حتما مدیرش نیست تا جواب بده
اگه من بخوام خودم جواب بدم.بی خیالی جواب میدم.چون میبینم تخصصی ندارم جوابی داده نمیشه.پس منتظر بمونید تا مدیرانی یا شخصی که تخصص داره بیاد جواب بده.

zaman1350
11-01-2011, 12:59
سلام دوست عزیز نرم افزاری تست شده بدید که هم دبلیو 3 ودی اسمارت ترک ست رو باز کنه ممنون

عیوض II
11-11-2011, 00:41
برای رفع هنک در رسیور ای استار 30000 در مسیر استارا روی کانالهای cinema که رسیور خاموش میشود بهتر است دکمه f1 رازده وشماره 000را وارد کنیم و بج را خاموش نمایم

alitehrani II
11-13-2011, 23:22
با سلام.
من ای استار 20000 مگا دارم. چرا کانالهای اچ دی صدا نداره؟ لطفا" راهنمایی کنید

alitehrani II
11-14-2011, 20:07
با سلام. هیچ کس نیست جواب منو بده.هیچ کس آی استار 20000 مگا نداره؟

zaman1350
11-15-2011, 12:53
سلام این طور که از شواهد پیداست ای استار99 فقط هاتبرد و نیلسات وعربست را
باز میکنه چون من هر ماهواره دیگری رو امتحان کردم باز نکرده است
نظر شما چیه

hamid_mz1
11-16-2011, 21:05
سلام دوست عزیز من دستگاه رو رسیت کردم ولی نه دی جی ترک ر و میگیره نه ان اس اس 6
رو چکار کنم نصابم میگه دی جی ترک اصلا نمیگیره راهنمایی کنید

میشه اصلا بگید این رسیورx99 چه مسیر رو باز میکنه ممنون

دوست عزیز ، شما برای دیتا از w3 استفاده کن ... در حال حاضر شیرینگ رو ماهواره های هاتبرد و نیلست به خوبی بر قرار است ... دی جی ترک و nss6 نیز چک شد که متاسفانه فعلا قابل بازگشایی و مشاهده نیست ...

kooala II
11-20-2011, 15:15
با سلام و خسته نباشيد چرا در رسيور ايستار 20000 مگا شبکه 3 هنگام پخش مستقيم فوتبال خارجي هيچ جوره باز نميشه ؟ هم پچ ريختم.... هم سافتکم ريختم.... هم کد دستي دادم... لطفا راهنمايي بفرماييد....ممنون ميشم

alitehrani II
11-22-2011, 20:28
با سلام این سومین باره که من این سوال را مطرح میکنم ولی دریغ از یک جواب.
در رسیور 20000 مگا چرا کانالهای اچ دی صدا نداره؟

Mr.EL po
11-22-2011, 21:27

درود
با عرض معذرت
دوست عزیر تو تنظیمات صدا بروید و تنظیمات صدا رو تغییر بدین یکی از گزینه هاش مشکلتون رو بر طرف میکنه
اگر نشد اعلام کنید
موفق باشید

sat657
11-22-2011, 23:26

درود

اخرین نرم افزار رو انتقال بدین یک ریست فکتوری انجام بدین تست کنید باید مشکل حل شود در ضئمن شکیبا باشید

alitehrani II
11-23-2011, 22:00
با عرض سلام و تشکر فراوان.
بنده آخرین نرمافزار یعنی 1.05 را انتقال دادم. ریست فکتوری هم کردم. در تنظیمات رسیور هم چیزی پیدا نکردم.
متاسفانه باز هم کانالهای اچ دی صدا نداره. خواهش میکنم خودتون تست کنید.ممنون

Mr.EL po
11-23-2011, 22:23
متاسفانه بنده این مدل رسیور رو ندارم که تست کنم

zaman1350
11-30-2011, 17:02
سلام دوست عزیز ببخشید کابل دیش ماهواره به tuner1 میخوره و کابل دانگل به tuner2
درسته اگه اشتباه می کتم راهنمایی کنید رسیور من ای استار ایکس 99 است

putbook2003 II
12-19-2011, 21:02
سلام. من رسیور Istar x99 super دارم. شبکه را ضبط می کنم ولی در هنگام پخش متوجه می شوم چیزی ضبط نشده است. لطفا راهنمایی بفرمایید

Mr.EL po
12-20-2011, 00:57
سلام. من رسیور istar x99 super دارم. شبکه را ضبط می کنم ولی در هنگام پخش متوجه می شوم چیزی ضبط نشده است. لطفا راهنمایی بفرمایید

درود
با یک فلش مموری دیگه امتحان کنید اگر نشد رسیورتون رو ابگرید کنید درست میشه

kooala II
12-20-2011, 23:12
با عرض سلام وخسته نباشيد.....ميخواستم چندتا مشکل را که در رسيور ايستار 20000 مگا که تا کنون در هر دو پچ منتشر شده رفع نشده را به عرض شما برسانم تا در صورت امکان در جهت رفع ان اقدام نماييد..... 1-در شبکه هاي اچ دي با سيستم دالبي صدا وجود ندارد.. .2-شبکه هاي کارتي را فقط با فرمت ts رکورد يا ظبط ميکند که فقط با خود دستگاه قابل مشاهده ميباشد ودر کامپيوتر با هيچ گونه نرم افزاري قابل مشاهده و يا اديت نميباشد که اين يک مشکل بزرگ است... 3- شبکه 3 ايران چه در ماهواره اينتلست چه در ماهواره بدر هنگام پخش مستقيم فوتبال قطع شده وبا سافتکم و کد دستي نيز باز نميشود وعلت ان اينست که علامت کارتي بودن $ در جلوي شبکه رويت نميشود ولي هرگاه که علامت $ در جلوي نام کانال باشد ميتوان ان شبکه را باز نمود.... 4 -وقتي که دستگاه را از برق ميکشيم ويا از کليد پشت دستگاه انرا خاموش وروشن ميکنيم دتگاه روشن بالا مي ايد در صورتيکه بايد به حالت استندباي برود.... 5 -وقتيکه ساعت دستگاه را بصورت دستي تنظيم ميکنيم خود بخود عقب ميماند.... 6 -هنگاميکه از کانالهايي مانند pg و يا pb در جهت استرا رکورد يا ضبط ميکنيم کانالهاي روي همين فرکانس قابل مشاهده نيستند و فقط همان يک شبکه را ميتوان ديد .... 7 - پنج کانال اخر ليست کانالها بطور خودکار پاک ميشود وهربار که مجدد انهارا سرچ يا کانال يابي ميکنيم بعداز مدت کوتاهي کارکردن با دستگاه مجددا پاک ميشود ... در ضمن موارد ذکر شده بارها وبا بيش از 4 دستگاه 20000مگا تست شده وابه هيچ طريقي رفع نشده است . باتشکر خيلي خيلي خيلي ممنون از پيگيري شما

kooala II
12-31-2011, 21:17
شبکه های کارتی را فقط با فرمت ts رکورد یا ظبط میکند که فقط با خود دستگاه قابل مشاهده میباشد ودر کامپیوتر با هیچ گونه نرم افزاری قابل مشاهده و یا ادیت نمیباشد که این یک مشکل بزرگ است 2-هنگامیکه از کانالهایی مانند pg و یا pb در جهت استرا رکورد یا ضبط میکنیم کانالهای روی همین فرکانس قابل مشاهده نیستند و فقط همان یک شبکه را میتوان دید .... 3-وقتی از شبکه های pgوpb رکورد میکنیم هنگام پخش کردن انها با خود دستگاه هر چند ثانیه یکبار تصویر گیر میکند ویا به اصطلاح فریز دارد . مدل 20000 مگا

farjadpc II
01-01-2012, 00:43
سلام. من رسیور Istar x99 super دارم. شبکه را ضبط می کنم ولی در هنگام پخش متوجه می شوم چیزی ضبط نشده است. لطفا راهنمایی بفرمایید

من هم به این مشکل برخوردم قبلا..
در این مدل رسیور اگه مدت زمان رکورد کوتاه باشه اصلا سیو نمیشه!

از iStar نمیشه انتظاری بیشتر از این داشت :sdm32@se (86):

pooya3311
01-01-2012, 01:26
شبکه های کارتی را فقط با فرمت ts رکورد یا ظبط میکند که فقط با خود دستگاه قابل مشاهده میباشد ودر کامپیوتر با هیچ گونه نرم افزاری قابل مشاهده و یا ادیت نمیباشد که این یک مشکل بزرگ است 2-هنگامیکه از کانالهایی مانند pg و یا pb در جهت استرا رکورد یا ضبط میکنیم کانالهای روی همین فرکانس قابل مشاهده نیستند و فقط همان یک شبکه را میتوان دید .... 3-وقتی از شبکه های pgوpb رکورد میکنیم هنگام پخش کردن انها با خود دستگاه هر چند ثانیه یکبار تصویر گیر میکند ویا به اصطلاح فریز دارد . مدل 20000 مگا

دوست عزیز باید منتظر باشید که در نرم افزار های اینده این مشکلات حل بشه شما سعی کن از فلش 2 گیگ استفاده کنی تا رسیورت راحتر کا رکنه در موقع ظبط کردن

jamal II
01-02-2012, 16:50
ای استار۹۹ رو که وصل میکنم به تلوزیون ۲۱ اینچ تصویر حالت سیاهوسفیده. باید برم از داخلش حالت رو عوض کنم بعد تصویرش عریض میشه چرا این ای استارها اینجوری اند انگار مشکل ورژنه نه ؟ بعدشم فریز تصویر هم زیاد داره رو کارتی ها ممنون

farjadpc II
01-03-2012, 04:12
ای استار۹۹ رو که وصل میکنم به تلوزیون ۲۱ اینچ تصویر حالت سیاهوسفیده. باید برم از داخلش حالت رو عوض کنم بعد تصویرش عریض میشه چرا این ای استارها اینجوری اند انگار مشکل ورژنه نه ؟ بعدشم فریز تصویر هم زیاد داره رو کارتی ها ممنون

در منوی تنظیمات خروجی تصویر (Output Setting) باید نوع سیستم رو RGB و نسبت ابعاد تصویر رو بهتره برای تلویزیون 21اینچ، روی 4:3 در حالت LetterBox قرار بدید.

روی این حالات باید نسبت ابعاد تصویر و رنگ تصویر درست باشه.

iStar کلا خیلی اذیت میکنه.. با بسم الله و صلوات و خدا خدا باید بریم خونه مردم نصبش کنیم بیایم بیرون.. مثل لپ لپ میمونه، شانسیه یکیش سالم درمیاد یکیش خراب

yadyzahed8
02-05-2012, 21:35
سلام من دیروزبرنامه جدید 2.59 برای 30000معمولی را منتقل کردم ولی وقتی جهت تنظیمات وارد سیستم می شویم دستگاه ریست می شود مشکل ازکجا است؟ باتشکر

Mr.EL po
02-06-2012, 00:29
سلام من دیروزبرنامه جدید 2.59 برای 30000معمولی را منتقل کردم ولی وقتی جهت تنظیمات وارد سیستم می شویم دستگاه ریست می شود مشکل ازکجا است؟ باتشکر

درود
خوب مشخصه دیگه خودتون دارید میگید
عزیزم مشکل از نرم افزار هست
یه نرم افزار ورژن قدیمی تر رو بریز روی رسیورت درست میشه
موفق باشید

pepsi II
02-24-2012, 10:03
سلام یک مشکل با رسیور آی استار ایکس 99 سوپر دارم وقتی از روی دکمه sat ماهواره ها رو عوض می کنم بعد دوبار عوض کردن ماهواره در جستجوی سیگنال می نویسه ، بعد باید رسیور خاموش روشن کنم تا سیگنال بیاد ؟ مشکل از چی می تونه باشه ؟

sat657
02-24-2012, 10:07
سلام یک مشکل با رسیور آی استار ایکس 99 سوپر دارم وقتی از روی دکمه sat ماهواره ها رو عوض می کنم بعد دوبار عوض کردن ماهواره در جستجوی سیگنال می نویسه ، بعد باید رسیور خاموش روشن کنم تا سیگنال بیاد ؟ مشکل از چی می تونه باشه ؟

درود

سویچ خود را تعویض کنید مشکلتون حل میشه

farjadpc II
02-24-2012, 21:01

درود

سویچ خود را تعویض کنید مشکلتون حل میشه

با درود و احترام.

کاملا درست می فرمایند،
X99 متاسفانه با سوئیچ ها سر ناسازگاری داره.. برند های مختلف رو تست کنید، کمی حوصله می خواد. یه جا خیلی اذیتم کرد با iCen Star بهتر از بقیه جواب می داد. گاهی هم وقتی می نویسه بدون سیگنال، روی کانال کمی مکث کنید تصویر میاد :sdm32@se (33):

mohsen7
03-04-2012, 22:49
ايا الان رسيور اي استار 99 ارزش خريدن داره منظورم از نظر شرينگ واينكه قيمتش حدودا چند؟ممنون

aknmhb
03-04-2012, 23:57
یا سلام
من از دیشب کانال های کارتیم دبگه نشون نمیده
امروز از سایت خود دستگاه ورژن 2.27 رو دانلود کردم و نصب کردم. از کانالا بک آپ گرفتم، ریست کردم ولی بازم نشون نمیده :((((
istar x99 super

farjadpc II
03-05-2012, 00:52
یا سلام
من از دیشب کانال های کارتیم دبگه نشون نمیده
امروز از سایت خود دستگاه ورژن 2.27 رو دانلود کردم و نصب کردم. از کانالا بک آپ گرفتم، ریست کردم ولی بازم نشون نمیده :((((
istar x99 super

با درود.
بعد از آپگرید باید مجددا شیریگ فعال بشه به این طریق:

F1 و سپس 111 رو بزنید. از منوی باز شده SDS Mode رو زده و سپس ماهواره ی وصل شده به تیونر دومتون رو انتخاب کنید.
سپس رسیور رو یکبار ری-استارت کنید.
بعد از انجام این کار اگر باز هم موفق به باز کردن کانالهای کارتی نشدید، از تنظیم بودن ماهواره متصل شده به تیونر دوم مطمئن بشید (شاید تنظیمش بهم خورده باشه)

aknmhb
03-05-2012, 11:29
اینکار رو کردم (البته تنظیم بود) و از پشت دستگاه روشن خاموشش کزدم ولی نیومد
منظورتون از تنظیم کردن ماهواره متصل به تیونر دوم چیه؟

aknmhb
03-05-2012, 11:44
نصابه که اول اومده بود انداخته روی eutelsat w3 کانال هایی که روی این ماهواره هست رو چک کردم نشون میده همش رو

aknmhb
03-05-2012, 20:57
آقا من اینو دوباره برگردوندم به ورژن 2.25 الان تغییری که کرده اینه که وقتی می زنم یه کانال کارتی بعد چند دقیقه تصویر میاد ولی بعد چند ثانبه قطع می شه
داستانی شده اینا

tornado
03-10-2012, 01:30
با سلام وخسته نباشید..من الان رسیور istar x99 با ورژن 2.25 دارم کانالهایی که با کدگذاری videogard باز میشن هموشن هر 6 ثانیه فریز دارن میخواستم ببینم واسه این مشکل راهی هست...ممنون

azad52
03-10-2012, 05:30
با سلام وخسته نباشید..من الان رسیور istar x99 با ورژن 2.25 دارم کانالهایی که با کدگذاری videogard باز میشن هموشن هر 6 ثانیه فریز دارن میخواستم ببینم واسه این مشکل راهی هست...ممنون

دوست عزیز این مشکل میتونه از سه چیز باشه : یا میتونه از سرعت اینترنتت باشه احتمالا پایینه که فریز داری یا میتونه از پلاگینت باشه که احتمالا توی پلاگین های بعدی رفع میشه یا از شرکت شر کننده هست که نتونستن درست این کد رو شر کنند

tornado
03-16-2012, 01:08
دوست عزیز این مشکل میتونه از سه چیز باشه : یا میتونه از سرعت اینترنتت باشه احتمالا پایینه که فریز داری یا میتونه از پلاگینت باشه که احتمالا توی پلاگین های بعدی رفع میشه یا از شرکت شر کننده هست که نتونستن درست این کد رو شر کنند
دوست عزیز ممنون از زحمتت یه مشکل دیگه ای که این رسیور داره ضبط کردن ناقص اونه...تند شدن فیلم..پرش داشتن..قطع شدن ناگهانی....یه ترفند بود کی میگن یه پوشه بنام FATدرست کنی بعد فایلارو تو اون ذخیره کنی درست میشه ولی نشد..میخواستم ببینم مشکل نرم افزاریه یا سخت افزاریه راه حلی داره...ممنونم4xvim2p

azad52
03-16-2012, 01:13
دوست عزیز ممنون از زحمتت یه مشکل دیگه ای که این رسیور داره ضبط کردن ناقص اونه...تند شدن فیلم..پرش داشتن..قطع شدن ناگهانی....یه ترفند بود کی میگن یه پوشه بنام fatدرست کنی بعد فایلارو تو اون ذخیره کنی درست میشه ولی نشد..میخواستم ببینم مشکل نرم افزاریه یا سخت افزاریه راه حلی داره...ممنونم4xvim2p

نه دوست عزیز این مشکل سخت افزاری نیست مشکل نرم افزاریه ناراحت نباشید مطمئنا در برنامه های بعدی که ارائه میکنند مشکلات شما برطرف میشه

tornado
03-30-2012, 03:33
تو یکی از این تاپیک ها خوندم روش ضبط برنامه های رسیور از طریق لن با کامپیوتر یعنی همون ذخیره روی هارد istarx99 هم مشکل ضبط کردن با usb رو داره با این کار این مشکل حل میشه....بازم ممنون:sdm32@se (88):

sat657
03-30-2012, 13:19
تو یکی از این تاپیک ها خوندم روش ضبط برنامه های رسیور از طریق لن با کامپیوتر یعنی همون ذخیره روی هارد istarx99 هم مشکل ضبط کردن با usb رو داره با این کار این مشکل حل میشه....بازم ممنون:sdm32@se (88):

خیر دوست عزیز چون مشکل نرم افزاری داره

voigoolandzge
04-08-2012, 14:32
من دو روزه كه كانالهاي كارتيم قطع شده با هر سه ورژن نرم افزارم امتحان كردم ولي بازم نشد.بعد از هر بارم ماهوارمو انتخاب كردم كه يوتل بود بعدم با f1 و 777 ريست كردم .نشد كه نشد.فكر كنم شرينگ قطع شده.

hawi23
04-08-2012, 16:26
شرینگ هوایی istar با قدرت برقرار است جهت دبلیو 3 ، اختمالا پارازیت دارید ، از جهت هلاست استفاده کنید..

WB_HD
04-08-2012, 21:55
درود بر دوستان عزیز

دوستان من قبلا شبکه ی dorcelo در فرکانس 12539داشتم و به راحتی نگاه میکردم اما از وقتی که رفت فرکانس 11240 دیگه نشون نداد دوستان ایا سافتکمی هست که بشه این شبکرو باز کرد؟

WB_HD
04-09-2012, 12:36
دوستان کسی جواب نمیده؟

dvb 7
04-09-2012, 16:36
دوستان کسی جواب نمیده؟

شما اون زمانی که نگاه میکردی شبکه مذکور دقیقا به همین علت دنبال چاره میگشت و رفت رو فرکانس جدیدش که از سیستم جدیدتری برای کد کردن استفاده کنه و اگر هم دنبال اون تیپ شبکه ها هستی از ماهواره سیروس ( آسترا 4) میتونی با کمی هزینه و چندتا کانال قشنگ دیگه مثال تراول و ... دو تا کانال پورنو استفاده کنی ویا از دانگل و یا سی سی کم استفاده کنید .

WB_HD
04-10-2012, 00:18
شما اون زمانی که نگاه میکردی شبکه مذکور دقیقا به همین علت دنبال چاره میگشت و رفت رو فرکانس جدیدش که از سیستم جدیدتری برای کد کردن استفاده کنه و اگر هم دنبال اون تیپ شبکه ها هستی از ماهواره سیروس ( آسترا 4) میتونی با کمی هزینه و چندتا کانال قشنگ دیگه مثال تراول و ... دو تا کانال پورنو استفاده کنی ویا از دانگل و یا سی سی کم استفاده کنید .

دوست عزیز من ای ستار 99 دارم سافتکم میخوام بعد تو میگی سایروسو سی سی کم بخر

hawi23
04-10-2012, 08:46
دوست عزیز من ای ستار 99 دارم سافتکم میخوام بعد تو میگی سایروسو سی سی کم بخر

اینم سافتکم دوست عزیز به تاریخ 2/4/2012
موفق باشید

saeedunion
04-26-2012, 10:10
با سلام
ازدوستان متخصص خواهشمندم من را درباره این مشکل راهنمایی فرمایید
رسیورمن (x98)بعداز اپدیت کردن بااخرین ورژن(2.27)دارای مشکلات متعددی مانند هنگ کردن پاک شدن لیست کاناله ادیت نشدن وقاطی کردن کانالها شده حتی مجددا بانسخه رسمی خود شرکت اپدیت کردم ولی بازهم درست نشد

Mr.EL po
04-26-2012, 10:40
با سلام
ازدوستان متخصص خواهشمندم من را درباره این مشکل راهنمایی فرمایید
رسیورمن (x98)بعداز اپدیت کردن بااخرین ورژن(2.27)دارای مشکلات متعددی مانند هنگ کردن پاک شدن لیست کاناله ادیت نشدن وقاطی کردن کانالها شده حتی مجددا بانسخه رسمی خود شرکت اپدیت کردم ولی بازهم درست نشد

درود
یه بار ریست فکتوری کنید درست میشه

fariborz tehrani II
04-26-2012, 14:10
با عرض سلام دوست عزیز نرم افزار 2.27 کلا مشکل دارد از نرم افزار 2.25 یا 2.33 استفاده کن با تشکر وسپاس

yadyzahed8
05-02-2012, 11:10
سلام عزیزان شیرینگ هوایی w3 40000راچگونه تنظیم کنیم

yadyzahed8
05-07-2012, 00:50
باسلام چگونه با یواس بی برنامه جدید وسافتکم را به 40000انتقال داد

yadyzahed8
05-07-2012, 00:51
درود هیچ کسی نیست جواب سلام مارابدهد

azad52
05-07-2012, 01:57
سلام عزیزان شیرینگ هوایی w3 40000راچگونه تنظیم کنیم

آخرین پچ را به ر سیو ر منتقل کنید و پچ فعال باشد ( البته کلید فعال شدن پچ را اطلاع ندارم شاید احتیاج نباشد کلیدهای menu +00000 یا f1+000 را تست کنید)

اول کابل شرینگ را از النبی که از ما هواره w3 برای شرینگ به طور کامل تنظیم کرده اید به فیش پایین که همان input 2 است متصل کنید بعد بوسیله کلید menu+77777 sds برای شیرینگ هوایی ما هواره w3 را انتخاب کنید و ok بزنید بعد هم روی کانال کارتی بروید مثل الجزیره اسپورت و صبر کنید باید کانال باز شود اگر باز مشکل داشتید ریست فکتوری کنید و دوباره مراحل بالا را انجام بدید

azad52
05-07-2012, 02:13
درود هیچ کسی نیست جواب سلام مارابدهد

این دفترچه راهنما رو دانلود کن مشکلت حله

درود

User Manual رسیور ای استار 40000 رو میتونید به صورت PDF دانلود کنید....... با نرم افزار اکروبات ریدر میتونید فایل رو باز کنید.

موفق باشید

Download (http://www.4shared.com/rar/XWMkKrLf/Istar_X40000_Full_HD_BlackBerr.html)

imansoft
05-23-2012, 15:26
دوستان من آپدیت رسمی 2.33 ای استار ایکس 98 رو ریختم اما بعد به مشکل خوردم که تا وقتی دستگاه به برق هستش کانالام اوکی اما وقتی از برق می کشم همه چی می پره.به ورژن های قبلی هم برگردوندم اما اوکی نشد.ریست کردم درست نشد.حالا گفتن که باید فلش کنی.اما بلد نیستم.
آقا یکی آموزش کامل دانگرید رو بزاره.من سافت فلش رو هم گرفتم.فایلشم گرفتم.کابل هم اوکی کردم.اما نمی دونم چه کنم

Mr.EL po
05-23-2012, 17:50
دوستان من آپدیت رسمی 2.33 ای استار ایکس 98 رو ریختم اما بعد به مشکل خوردم که تا وقتی دستگاه به برق هستش کانالام اوکی اما وقتی از برق می کشم همه چی می پره.به ورژن های قبلی هم برگردوندم اما اوکی نشد.ریست کردم درست نشد.حالا گفتن که باید فلش کنی.اما بلد نیستم.
آقا یکی آموزش کامل دانگرید رو بزاره.من سافت فلش رو هم گرفتم.فایلشم گرفتم.کابل هم اوکی کردم.اما نمی دونم چه کنم

فلش کرن فقط توسط تعمیر کار انجام میشه
اون فایل فلشی هم که شما گرفتید مربوط میشه به دستگاه ای سی پروگرامر

Pinkeye
05-25-2012, 16:42
باسلام ميخواستم بدانم رسيورآي استار40000ازنظرقدرت تيونروكيفيت تصويربارسيورstrong ‎4902برابري ميكندياخير؟باتشكرازجواب شما

jamal II
06-08-2012, 19:54
دوستان بتازگی رو کانالهای کارتی مشکلی دارم به این صورته که وقتی میرم رو کانال کارتیه مورد نظر تا یک دقیقه باز میشه بعد از یک دقیه دیگه باز نمیشه تا زمانی که یه بار کانال رو بالا و پایین بکنی تا باز یکی دودقیقه یا شایدم کمتر بازشه کلافه شدم کمک کنید لطفا.

hawi23
06-08-2012, 21:15
باسلام ميخواستم بدانم رسيورآي استار40000ازنظرقدرت تيونروكيفيت تصويربارسيورstrong ‎4902برابري ميكندياخير؟باتشكرازجواب شما

تیونر 40000 بهتر و به مراتب کیفیت تصویر بالاتری داره

hawi23
06-08-2012, 21:19
دوستان بتازگی رو کانالهای کارتی مشکلی دارم به این صورته که وقتی میرم رو کانال کارتیه مورد نظر تا یک دقیقه باز میشه بعد از یک دقیه دیگه باز نمیشه تا زمانی که یه بار کانال رو بالا و پایین بکنی تا باز یکی دودقیقه یا شایدم کمتر بازشه کلافه شدم کمک کنید لطفا.

درود
دوست عزیز دیش دیتا خود را دقیقا تنظیم کنید و مطمئن بشید که پارازیت دارید ،
یه بار فایل فیلش مربوط به رسیور خود را به دستگاه انتقال دهید بعد آخرین نرم افزار مربوط به رسیور خود را انتقال دهید و بعد حتما ریست فاکتوری کنید و تنظیمات مربوط به شرینگ هوایی رو فعال کنید ، تا جایی که امکان داره از لیست کانال استفاده نکنید
موفق باشید

jamal II
06-08-2012, 22:55
منظور از فایل قبلیش ینی کدوم ؟؟؟الان ورژنش 2.1.8 هستش ای استار. 99
رو مسیردبلیو ۳ تی ارتی هارو با کهکشان صاف میگیره با قیچی !!!

hawi23
06-08-2012, 23:13
منظور از فایل قبلیش ینی کدوم ؟؟؟الان ورژنش 2.1.8 هستش ای استار. 99
رو مسیردبلیو ۳ تی ارتی هارو با کهکشان صاف میگیره با قیچی !!!

ببخشید غلط املایی بود منظورم فایل فلش بود ، از ورژن 2.37 و دیتا هلاس ست استفاده کنید
موفق باشید

mahmoodgood2 II
06-10-2012, 00:21
با سلام رسیور ای استار خوب است یا نه چه مدلی بخرم که کانالهای اچ دی رو بگیره دو تیونره هم باشه و اگر 3d هم باشه بد نیست قیمتش چقدره ممنون

hawi23
06-10-2012, 00:34
با سلام رسیور ای استار خوب است یا نه چه مدلی بخرم که کانالهای اچ دی رو بگیره دو تیونره هم باشه و اگر 3d هم باشه بد نیست قیمتش چقدره ممنون

درود
با این مشخصات x40000 بگیری نیازهای شما رو براورده میکنه
موفق باشید

amirza
06-11-2012, 00:37
خدمت اساتید محترم سلام کدام یک ازشما ازدوستان میدونه طریقه دادن کد دستی برای بازکردن کانال 3 موقع فوتبال دررسیور آی استار40000 به چه شکلی می باشد ممنون هم روی بدر هم روی استانی

Moh@mm@d-SAT
06-11-2012, 00:43
خدمت اساتید محترم سلام کدام یک ازشما ازدوستان میدونه طریقه دادن کد دستی برای بازکردن کانال 3 موقع فوتبال دررسیور آی استار40000 به چه شکلی می باشد ممنون هم روی بدر هم روی استانی

برای کد دهی از آموزش زیر استفاده کنید :

http://www.sat2hd4.com/showthread.php?p=202765

این هم کد های شبکه سه در ماهواره های مختلف :

http://www.sat2hd4.com/showthread.php?p=202751

jamal II
06-11-2012, 16:32
قویترین شرینگ در کدوم جهته ؟ اصلا جهتهای شرینگ ای استار کدومن ؟

hawi23
06-11-2012, 16:35
قویترین شرینگ در کدوم جهته ؟ اصلا جهتهای شرینگ ای استار کدومن ؟

درود

مسیرهای w3 , hellasat
که در حال حاضر شرینگ هوایی hellasat 39e از w3 بهتر می باشد

موفق باشید

آرش کمانگیر
06-21-2012, 11:08
با سلام
دوستان ریسیور آی استار30000معمولی دارم و از ورژن2.71استفاده میکنم جهت دیتا هم دبلیو3می باشد فکر میکنم که دیش دیتا تنظیم نیست لطفا فرکانس ارسال دیتای ریسیورهای آی استار بر روی ماهواره دبلیو 3 را اعلام نمایید.
با تشکر

jamal II
06-22-2012, 14:38
دوستان بتازگی تیونر دوم ای استار ۹۹ بعضی شبکه هارو میگیره بعضی هارو شطرنجی وبعضی هارو اصلا نمیگیره انگار از کار افتاده یه قسمتیش پارازیتم ندارم ورژن ۲۳۷ رو زدم عالی شرینگ دارم فقط مشکلم اینه که بعضی کانالها مثل پریفیلا رو سیگنال نمیده .جم مو وی رو سیگنال عالی دارم از چیه ؟ کدوم قطعشو باید تعویض کنم که درست شه ؟؟؟ممنونم .

rezam
06-22-2012, 16:06
ba tashakor az shoma:
lotfan akharin software starmax9999 HD plus ro baraye ma be address ((([email protected]))miferestid.
ba tashakor

T-11
06-22-2012, 17:07
دوستان بتازگی تیونر دوم ای استار ۹۹ بعضی شبکه هارو میگیره بعضی هارو شطرنجی وبعضی هارو اصلا نمیگیره انگار از کار افتاده یه قسمتیش پارازیتم ندارم ورژن ۲۳۷ رو زدم عالی شرینگ دارم فقط مشکلم اینه که بعضی کانالها مثل پریفیلا رو سیگنال نمیده .جم مو وی رو سیگنال عالی دارم از چیه ؟ کدوم قطعشو باید تعویض کنم که درست شه ؟؟؟ممنونم .
باسلام دوست من الان یکی دوهفتس که توتهران پارازیت میندازن اگه شبکه هایpmc family-manoto1-persiantoonصاف نبودشک نکن پارازیته شایدم دیش شرینک شمانامیزون باشه دیش اروپاتم روفرکانس27500-12437جام جم ایران سیگنالشوبیشترکن درست میشه:sdm32@se (26):

FARHOOD
06-22-2012, 19:23
ba tashakor az shoma:
Lotfan akharin software starmax9999 hd plus ro baraye ma be address ((([email protected]))miferestid.
Ba tashakor

دوست عزیز لطفا از قوانین سایت پیروی کنید و در انجمن فارسی بنویسید

در ضمن در بخش مربوطه سوال یا در خواست خود را مطرح کنید تا زودتر به جواب برسید

jamal II
06-23-2012, 10:39
باسلام دوست من الان یکی دوهفتس که توتهران پارازیت میندازن اگه شبکه هایpmc family-manoto1-persiantoonصاف نبودشک نکن پارازیته شایدم دیش شرینک شمانامیزون باشه دیش اروپاتم روفرکانس27500-12437جام جم ایران سیگنالشوبیشترکن درست میشه:sdm32@se (26):

سلام اما با یه ایکلاس ويخ استارست چک کردم هیچ مشکلی نبود همه صاف صاف بودن فکرکنم یک قطعه اش خرابشده بیشتر رو وتیکالها قطعه .

jamal II
06-23-2012, 22:30
اینجا کسی جواب مشکل منو نمیدونه ؟ سه روزه یه سوال پرسیدم هاااا !!!

آرش کمانگیر
06-24-2012, 12:45
با سلام

دوستان ریسیور آی استار30000معمولی دارم و از ورژن2.71استفاده میکنم جهت دیتا هم دبلیو3می باشد فکر میکنم که دیش دیتا تنظیم نیست لطفا فرکانس ارسال دیتای ریسیورهای آی استار بر روی ماهواره دبلیو 3 را اعلام نمایید.

با تشکر

سلام
دوستان و مدیران محترم لطفا اگر اطلاعاتی در مورد سئوال ذکر شده اینجانب دارید اعلام نمایید.
با تشکر

fazmetr II
06-24-2012, 13:24
دوستان من بخوام از شرینگ اینترنتی استفاده کنم ماهی چند گیگ مصرف داره؟صرف داره یا نه؟
من سرعت adsl 1 mb دارم
لطفا راهنمایی کنید

world II
06-25-2012, 04:06
من بین ای استار 20000 مگا و ای استار 2500 فول اچ دی و استارست 2000hd و استارمکس5000 موندم کدوم رو بخرم شما چی پیشنهاد میکنید؟؟؟
رسیورS.video داشته باشه بهتره یاe SATA ؟؟؟؟

jamal II
06-25-2012, 15:00
یه ای استار۹۹ رو میشه با ایکلاس 8106hd واسه شرینگ شیر کرد که کانالهای اچ دی رو روی ایکلاس 8106 بگیرم ؟؟

آرش کمانگیر
06-26-2012, 11:11
با سلام

با تشکر

سلام
دوستان و مدیران محترم لطفا اگر اطلاعاتی در مورد سئوال ذکر شده اینجانب دارید اعلام نمایید.
با تشکر

sat657
06-26-2012, 11:22
با سلام

با تشکر

سلام
با تشکر

درود

ارش جان فرکانس دیتا که مشخص نیست ولی شما تست کنید ببینید اگر فارسی وان اینا رو صاف دارین مشکل از دیش نیست یا پارازیت دارین یا دیتا خود رسیور مشکل داره

vahidjoonam II
06-27-2012, 11:43
سلام چرا وقتی میخوام نرم افزار جدید به دستگاه ای استار سوپر 99ازطریق یو اس بی بدم عدم موفقیت میده
نرم افزار معمولی با اچ دی ام فرق داره

saeedyey II
06-27-2012, 21:49
سلام
من با پچ 2.35 عالی همه کانالا رو میگرفتم... پچ جدید که 2.37 باشه رو زدم دیگه هیچی باز نمیکنه... دوباره 2.35 رو زدم اونم دیگه کار نمیکنه... همه کار کردم... ریست فمتوریم حتی کردم ولی نه35 نه 37و هیچکدوم کار نمیکنه...
یه چیز غیر عادیم اینه که info رو میزنم درجه کیفیت و قدرت سمت چپ اسم کانال هی میره هی میاد...ولی خود تصویر خوبه...
راهنمایی کنین لطفا...:sdm32@se (80):

zaman1350
07-26-2012, 09:31
سلام من رسيور istar-x30000-mega-usbدارم و تازه خريدم و برا ي وصل به شرينگ اينترنت بايد چكار كنم
نميدونم اصلا نرم افزار خورده يانه اگر ممكن كامل توضيخ دهيد

دوم ايا اين رسيور فيلم خارجي زيرنويس فارسي كه باشه زيرنويس فارسي شو پخش ميكنه چون قسنت تنظيمات زيرنويس فارسي تنظيم كردم و فيلم گذاشتم ولي پخش نكرد لطفا راهنماي بفرماييد منتظرم و متشكرم

jmk1362
07-26-2012, 10:34
لطفا در مورد نحوه ي برگرداندن فايل بوت رسيور istar 1500 توضيح بدين

zaman1350
07-26-2012, 12:13
ضمنا اين دفترچه فارسي نداره

farjadpc II
07-26-2012, 13:59
سلام چرا وقتی میخوام نرم افزار جدید به دستگاه ای استار سوپر 99ازطریق یو اس بی بدم عدم موفقیت میده
نرم افزار معمولی با اچ دی ام فرق داره

درود.
خیر، 99 مدل معمولی و سوپر و HDMI نرم افزارهاشون یکسانه.

آخرین ورژن برنامه iStar99 تا این تاریخ 2.38 هست که براتون ضمیمه میکنم که خودم ریختم رو چند دستگاه و تست شده هست..
همین دیشب (91/5/4) خونه مشتری زدم، شیرینگ هوایی روی W3 (سرور W3 شماره 2) نسبتا به خوبی برقرار بود.
اگه این فایل رو دستگاهتون قبول نکرد پس می تونید نتیجه بگیرید مشکل چیز دیگه ای هستش

اگه با USB نتونستید انتقال بدید با لودر و کابل RS232 سعی کنید
موفق باشید

farjadpc II
07-26-2012, 14:04
سلام
من با پچ 2.35 عالی همه کانالا رو میگرفتم... پچ جدید که 2.37 باشه رو زدم دیگه هیچی باز نمیکنه... دوباره 2.35 رو زدم اونم دیگه کار نمیکنه... همه کار کردم... ریست فمتوریم حتی کردم ولی نه35 نه 37و هیچکدوم کار نمیکنه...
یه چیز غیر عادیم اینه که info رو میزنم درجه کیفیت و قدرت سمت چپ اسم کانال هی میره هی میاد...ولی خود تصویر خوبه...
راهنمایی کنین لطفا...:sdm32@se (80):

و نیز درود به شما..
من با 2.38 در حال حاضر به مشکلی برنخوردم، پیشنهاد میدم یکبار 2.38 رو هم امتحان بفرمائید، ضمن اینکه فعلا جدیدترین ورژن هست.
برنامه 2.38 رو در پست بالایی ضمیمه کردم میتونید دانلود کنید

mohsencris
07-28-2012, 11:50
با سلام و خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز میخواستم بگم که من رسیور جدید istar x99super hdmi twin گرفتم و الان وقتی میخام یه کانالی رو روی فلش ضبط کنم هنگام ضبط خوب نشون میده ولی هنگام که کانال ضبط شده رو میخوام پخش کنم تصویر خط دار نشون میده لطفا بگید که مشکل از کجاست.با تشکر

putbook2003 II
07-28-2012, 17:42
یک روز کامل که شرینگ من قعطه. چکار باید بکنم؟

mohsencris
07-29-2012, 10:08
با سلام و خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز میخواستم بگم که من رسیور جدید istar x99super hdmi twin گرفتم و الان وقتی میخام یه کانالی رو روی فلش ضبط کنم هنگام ضبط خوب نشون میده ولی هنگام که کانال ضبط شده رو میخوام پخش کنم تصویر خط دار نشون میده لطفا بگید که مشکل از کجاست.لطفا راهنمایی کنید با تشکر

sat657
07-29-2012, 10:57
با سلام و خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز میخواستم بگم که من رسیور جدید istar x99super hdmi twin گرفتم و الان وقتی میخام یه کانالی رو روی فلش ضبط کنم هنگام ضبط خوب نشون میده ولی هنگام که کانال ضبط شده رو میخوام پخش کنم تصویر خط دار نشون میده لطفا بگید که مشکل از کجاست.لطفا راهنمایی کنید با تشکر

درود

اگر روی کامپیوتر اینجور میشه روی یک پلیر دیگه تست کنید اگر روی دستگاه هم خط میندازه باید ورژن دستگاه خود را ابدیت کنید تا مشکل حل شود

mohsencris
07-30-2012, 11:39
با سلام.دوست عزیز هم داخل کامپیوتر خط دار نشون میده هم داخل رسیور.من ورژن جدید 2.38 رو زدم و از چند پلیر قوی هم استفاده کردم ولی باز هم خط دار نشون میده.لطفا بگید چکار کنم.با تشکر

vahidjoonam II
07-31-2012, 01:01
دوستان سلام
ای استار 99 باز نمیکنه 2.38زدم
رو حالت ارتفاع هم گذاشتم

vahidjoonam II
07-31-2012, 01:08
کسی نیست جوابمونو بده نصب هستم من

sat657
07-31-2012, 01:11
دوستان سلام
رو حالت ارتفاع هم گذاشتم

درود

احتمالا شرنگش مشکل داره باید صبر کنید

Moh@mm@d-SAT
07-31-2012, 01:25
کسی نیست جوابمونو بده نصب هستم من

ساعت 1 نصف شب آخه چه نصبیه !!!

farjadpc II
07-31-2012, 01:58
دوستان سلام
رو حالت ارتفاع هم گذاشتم

سرور شماره 8 (w3 #2) تقریبا جواب میده

vahidjoonam II
07-31-2012, 13:26
دیشب که بیخیال شدم امروز باید برم
رو سرور 8با 10هم گذاشتم دیشب
شرینگشم تست کردم فرکانس میداد
وصل میکردم جواب نمیداد
دستگاهای دیگه سوال کردم باز بود
ممنون از لطفتون ببینم چی میشه

vahidjoonam II
08-01-2012, 00:00
بچه ها مشکل از ال بود تست
از شیرینگ بافایندر تست میگرفتم فارسی وان نشون میداد ولی نمیدونم ال چه مشکلی داشت فرکانس های شرینگ را حتما راه نمیداد

mohsencris
08-01-2012, 11:10
با سلام.دوست عزیز هم داخل کامپیوتر خط دار نشون میده هم داخل رسیور.من ورژن جدید 2.38 رو زدم و از چند پلیر قوی هم استفاده کردم ولی باز هم خط دار نشون میده.لطفا بگید چکار کنم.با تشکر

hawi23
08-01-2012, 11:17

درود
اکثر رسیورهای istar مشکل ضبط کانال دارن بخصوص در مورد کانالهای کارتی
باید منتظر نرم افزار جدیدتر باشید تا این مشکلات ضبط برطرف بشه
موفق باشید

zaman1350
08-01-2012, 13:27
سلام من رسيور 30000megafullhdدارم وسوال من اين بود كه ميگن اينا 8m هستن يعني چه ميشه توضيخ بديد
دوم اينكه اين رسيور مسير eutelsat10a-

zaman1350
08-01-2012, 13:30
[منظور از 8mدر اين رسيور 30000mega hdچيست ميشه توضيح بديد

دوم اين رسيور مسير eutelsat 10a
eutelsat 9aكه پكيج bfbs-kabel kioskدراين ماهواره قرار دارد با شرينگ اينترنتي باز ميكند

dashyakh II
08-08-2012, 12:41
من از دیش گردون استفاده میکنم ازسویچ استفاده نمیکنم دررسیور معمولی دردریافت سیگنال توبعضی فرکانس ها مشکلی ندارم ولی بارسیور istar دقیقا باهمون شرایط نمیتونم اون فرکانس هاروداشته باشم وقتی با رسیور istar به قسمت نوع lnb میرم وتوهمون فرکانسی که سیگنال نداره قدرت ال ان بی رو تغییر میدوم یعنی از universal مثلا به 9750-10750 میکنم توفرکانسی که با universal سیگنال نمیومدفرکانس وسیگنال میاد ولی وقتی به سرچ میزنم باوجودسیگنال وکیفیت هیچ کانالی رودریافت نمیکنه اما وقتی ال ان بی رو universal باشه تواون فرکانس اصلا کیفیت نمیاد لطفا هرکی میتونه کمک کنه با تشکر

kariman
10-01-2012, 03:01
ba salam
man recivere istar modele x98-usb-ca-hdmi daram modati hast ke nemishe az tarighe usb zabt konam va failaye zabt shodaye ghabli ham nemikhune.lotfan rahnamae konid.

Mr.EL po
10-01-2012, 11:08
ba salam
man recivere istar modele x98-usb-ca-hdmi daram modati hast ke nemishe az tarighe usb zabt konam va failaye zabt shodaye ghabli ham nemikhune.lotfan rahnamae konid.

به قوانین سایت احترام بگذارید و پارسی تایپ کنید تا پاسخ داده شود

T-11
10-02-2012, 15:40
ba salam
عزیزم اینجامدیرداره ناظم داره هردم بیلی نیست:2dfj[--05d (37)::2dfj[--05d (30):شماهرجوری خواستیدسوال بپرسی دوستان زحمت میکشن مشکل شماروحل کنن متقابلآشماهم احترام بزاریدشماآخرین نرم افزاره مدل رسیورتونوازاین تاپیکhttp://www.sat2hd3.org/forumdisplay.php?f=99پیداکنیدبعدازا� �تقال نرم افزاررسیوروریست فکتوری کنیدمجددکانال یابی کنیدآخرسرسافکم جدیدوانتقال بدیدواسه اطمینان بیشترفلش مموریتویکبارفرمت کن یاباخودرسیوریاباکامپیوتر حتمآدرست میشه اگه هم بلدنیستی به نصاب بگودرستش کنه وگرنه مشکلت بیشترمیشه ازماگفتن بود

SAT2HD MHMHJ
10-08-2012, 19:49
دوستان خسته نباشید من رسیور ای استار 2500 دارم روی چراغ ابی مونده اشتباهی نرم افزار دیگه روش ریخته شده یکی راهنمایی بکنه موقع ریختن نرم افزار که وسط اپکرید بود فهمیدم گذاشتم کامل ریخت موقع ریختن نرم افزار نوشته بود سوزاندن فلش یکی راهنمایی بکنه
ممنون میشم

hamid_mz1
10-10-2012, 20:59
با سلام ؛ سوالي داشتم
رسيور من istar x99 super هست ... تاكنون از شيرينگ هوايي آن استفاده ميكردم ؛ حال سوال من اينجاست كه اگه بخوام ( شيرينگ اينترنتي ) اين رسيور را فعال كنم ؛ آيا فعال ميشود يا تاريخ خاصي براي استفاده در نظر گرفته شده ؟
تاكنون از شيرينگ اينترنتي اين رسيور استفاده نكردم ...
با تشكر

hamid1
10-15-2012, 02:40
باسلام خسته نباشید اگه امکان داره طریقه بازکردن شبکه 3روبهم بگیدچطوریه ممنون میشم:2dfj[--05d (25):

hamid1
10-15-2012, 02:42
باعرض پوزش رسیورمن ای استارفول اچ دیه 2500 مگا

javad_r
11-10-2012, 00:30
با سلام من istar x99 دارم کانال های قفل شده اش قبلا حدودا 2 ماه پیش باز بوده ولی الان قطع شده چیکار کنم

mohamad948
11-12-2012, 23:57
لطفا پچ 2,40 istar x99

paket
11-14-2012, 11:15
ورژن ۲۴۲ رو ای استار قطعه که جریان چیه ؟ رنگی میشه اما باز نمیشه هیچکدوم !!!!

hawi23
11-14-2012, 11:18
ورژن ۲۴۲ رو ای استار قطعه که جریان چیه ؟ رنگی میشه اما باز نمیشه هیچکدوم !!!!

دوست عزیز با ورژن قدیمیتر 2.38 به تاریخ 30/6/2012 فعلا وصل می باشد البته با قطعی و وصلی زیاد
باید منتظر بمونید تا شرکت istar مشکلات مربوط به سرورهاشو حل کنه
به گفته شرکت تا چند روز آینده به احتمال زیاد مشکلات مربوط به سرورها برطرف میشه

paket
11-14-2012, 12:17
حتی رو هلاست هم مشکل داره ؟؟؟

hawi23
11-14-2012, 12:32
حتی رو هلاست هم مشکل داره ؟؟؟

بله دوست عزیز در این جهت هم فعلا مشکل داره

ali136221
11-19-2012, 22:14
سلام خسته نباشید من رسیور ای استار99 دارم وقتی میخوام کانالی رو ضبط کنم خیلی بد ضبط میکنه همراه با خش و خوش .البته سیگنال بالاست میخواستم ببینم این مشکل حل شدنی هستش؟و دلیلش چیه؟

hawi23
11-19-2012, 22:24
سلام خسته نباشید من رسیور ای استار99 دارم وقتی میخوام کانالی رو ضبط کنم خیلی بد ضبط میکنه همراه با خش و خوش .البته سیگنال بالاست میخواستم ببینم این مشکل حل شدنی هستش؟و دلیلش چیه؟

دوست عزیز مشکل نرم افزاریه و تا حالا حل نشده البته همه رسیورهای istar مشکل ضبط دارند و تا حالا توسط شرکت این مشکل حل نشده

m.saeebi
11-19-2012, 23:39
با سلام خدمت اساتید محترم دستگاه منistar 30000 8 m هست دستگاه من روی boot گیر میکنه ومن با کابل rs232 برنامه رو میزنم حل میشه و بعدا که دستکاه رو خاموش میکنم مجددا روی boot میمونه پیش تعمیرکار بردم ای سی فلش رو عوض کردیم اما حالا این پیغام روی صفحه تلویزیون اومده
sw is wrong please download again 2 وهیچ کلیدی روی کنترل کار نمیکنه لطفا اساتید محترم منو راهنمایی کنند با تشکر

hawi23
11-19-2012, 23:58
با سلام خدمت اساتید محترم دستگاه منistar 30000 8 m هست دستگاه من روی boot گیر میکنه ومن با کابل rs232 برنامه رو میزنم حل میشه و بعدا که دستکاه رو خاموش میکنم مجددا روی boot میمونه پیش تعمیرکار بردم ای سی فلش رو عوض کردیم اما حالا این پیغام روی صفحه تلویزیون اومده
sw is wrong please download again 2 وهیچ کلیدی روی کنترل کار نمیکنه لطفا اساتید محترم منو راهنمایی کنند با تشکر

درود

آخرين نرم افزار را دريافت كرده و بصورتfilesبه داخل 2عدد فلش مموری انتقال دهيد(درصورت امكان داخل فلشها فقط نرم افزار باشد.) حال هر2فلش را به رسيور وصل كنيد(يكي به پشت يكي به جلو )رسيور را از كليد پشت روشن كرده وكليد پاور را چند ثانيه نگه داريد تا انتقال پچ انجام گيرد.(اگر در مرحله اول انتقال پچ انجام نشد چند مرتبه اين كار را تكرار كنيد.)رسيور را از كليد پشت خاموش كنيد و مجددا اين كار را انجام دهيد

ترجیحا از فلشهای با مارک خوب استفاده کنید

موفق باشید

871
11-21-2012, 17:37
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما اساتید محترم میخواستم بدونم رسیور آی استار ایکس 30000 مگا دارای چند سال شیرینگ هوایی رایگان است و اینکه چگونه میتوانیم شیرینگ هوایی تهیه کنیم ممنون میشوم اگر جواب من رابدهید .

zandi50
12-02-2012, 01:22
لطفاً طریقه نصب وراه اندزی اینترنت وای فای دررسیورx40000را آموزش دهید.باتشکر

ali a1363
12-02-2012, 01:33
سلام.من istar x20000 8m دارم.ورژن نرم افزارش هم 1.46 هست.ولی 27 تا سرور وصله.چطوری بکنمش 35تا؟

zaman1350
12-19-2012, 11:31
سلام شرینگ هوای سمت هلاست 2 ایا برای ای استار30000ااچ دی وصل هست یانه

جز دبلیو 3 کدوم سمت خوب ساپورت می کنه

reza12345hidden
12-20-2012, 19:15
سلام . آی استار ایکس 99 سوپد دارم ولی موقه ضبط تصویر مشکل داره و تصویر ضبط شده قابل دیدن نیست.

mehdigh II
12-28-2012, 14:16
سلام خسته نباشين من ميخوام طريقه فعال سازي واي فاي رسيور آي استار 40000 فول اچ دي رو بهم بگين ممنون

alon II
12-28-2012, 23:58
سلام اقا من چند وقته این دستگاهو خریدم یه مشکلی هست کانالهایی که اسمشون عوض میشه وقتی سرچ میکنی اسمش عوض نمیشه باید حتما کانالو پاک کنی دوباره سرچ کنی .راهی هست بدون حذف کردن اسم کانال درست بشه؟

jey53
01-24-2013, 10:51
<b>
سلام و روز بخیر . راستش رسیور من 20000 8 مگ هست . یه دفعه کنترلش از کار افتاده . هر کاری می کنم جواب نمی ده . باطری رو هم نو انداختم باز هم نشد . چه باید کرد ؟ جایی هست بتونم تهیه کنم ؟ مرسی

</b>

zaman1350
01-24-2013, 10:56
دوستان عزیز یک مقدار وقت بگذارید جواب ما کابراتون بدید الان این صفخه همش سوال
کسی جواب نمیده ممنون

alitahmasebx
01-24-2013, 12:50
سلام شرینگ هوای سمت هلاست 2 ایا برای ای استار30000ااچ دی وصل هست یانه

جز دبلیو 3 کدوم سمت خوب ساپورت می کنه

هلاست بهترین جهت شیرینگ میباشد الان شش ماهه که وصله

alitahmasebx
01-24-2013, 12:51
سلام . آی استار ایکس 99 سوپد دارم ولی موقه ضبط تصویر مشکل داره و تصویر ضبط شده قابل دیدن نیست.

شیرینگ هوایی رو غیر فعال کن مشکلت حل میشه

alitahmasebx
01-24-2013, 12:53
سلام اقا من چند وقته این دستگاهو خریدم یه مشکلی هست کانالهایی که اسمشون عوض میشه وقتی سرچ میکنی اسمش عوض نمیشه باید حتما کانالو پاک کنی دوباره سرچ کنی .راهی هست بدون حذف کردن اسم کانال درست بشه؟

از آخرین ورژن برنامه استفاده کن مشکلت حل میشه

alitahmasebx
01-24-2013, 12:55
<b>
سلام و روز بخیر . راستش رسیور من 20000 8 مگ هست . یه دفعه کنترلش از کار افتاده . هر کاری می کنم جواب نمی ده . باطری رو هم نو انداختم باز هم نشد . چه باید کرد ؟ جایی هست بتونم تهیه کنم ؟ مرسی

</b>

اگر تهرانی میدان توپخانه ابتدای پاساژ لباف میتونی تهیه کنی کنترل اصلی 12 تومان میباشد

sumoraei
02-06-2013, 00:41
سلام ریسیور من آی استار 20000 مگاست زمانی که از جی شیر برای باز کردن شبکه ها استفاده می کردم فریزی که در شبکه های اسکای وجود داشت رو با استفاده از on کردن گزینه enable x-timesheet در قسمت ستینگ فریز را از بین می برد اما الان که از سیسیکم استفاده می کنم زمانی که enable x-timesheet را on می کنم نمی تواند شبکه های اسکای را باز کند و وقتی که در حالت off قرار می دهم شبکه های اسکای را باز می کند اما دارای فریز می باشند آیا راه حل دیگری برای از بین بردن فریز شبکه های اسکای در این دستگاه در هنگام استفاده از سیسیکم وجود دارد ؟

mahmoodgood2 II
07-08-2013, 13:29
سلام کد مادر رسیور ای استار2000 اسپایدرمن چیه ممنون

ali4ali24
01-30-2014, 01:31
رسیور آی استار 30000مگا 8مگ با داشتن شرینگ وفعال بودن پچ وحتی باوارد کردن کد بیس دستی به شبکه 3 ایران باز هم زمان پخش فوتبال قطع میباشد کسی دلیلش را میداند ویا راه حلش را

ardalan-iran II
01-30-2014, 01:45
رسیور آی استار 30000مگا 8مگ با داشتن شرینگ وفعال بودن پچ وحتی باوارد کردن کد بیس دستی به شبکه 3 ایران باز هم زمان پخش فوتبال قطع میباشد کسی دلیلش را میداند ویا راه حلش را

شما این سافتکم رو انتقال بده درست میشه