توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوالات و مشکلات سخت افزاری و عدم سیگنال دهی کارت های SkyStar 2.6 & 2.8 Pci & usb فقط در این تاپیک
Mr.EL po
09-27-2011, 01:46
سلام
دوستان عزیز سوالات و مشکلات سخت افزاری کارت های SkyStar 2.6 & 2.8 Pci فقط در این تاپیک مطرح کنید تارسیدگی شود.
deejaydeejay
01-16-2012, 01:10
با درود بر شما کارت من SkyStar 2.8 B pci هستش تمام مراح نصب موفقیت آمیزه اماموقعی که setup4pc رو نصبمیکنم و بهش فرکانس میدم در حالی که مسیر انتخابی با مسیر دیش یکی است و فرکانسم یه فرکانس قوی اما سیگنال رو ندارم و فقط در یکی از باکسهای نشانگر قدرت فرکانش عدد 14% رو نشون میده ولی هر دو باکس قرمز هستند و آیکن setup4pc که در سیستم tray هست هم قرمزه لطفا منو راهنمایی فرمایید با سپاس
با درود بر شما کارت من SkyStar 2.8 B pci هستش تمام مراح نصب موفقیت آمیزه اماموقعی که setup4pc رو نصبمیکنم و بهش فرکانس میدم در حالی که مسیر انتخابی با مسیر دیش یکی است و فرکانسم یه فرکانس قوی اما سیگنال رو ندارم و فقط در یکی از باکسهای نشانگر قدرت فرکانش عدد 14% رو نشون میده ولی هر دو باکس قرمز هستند و آیکن setup4pc که در سیستم tray هست هم قرمزه لطفا منو راهنمایی فرمایید با سپاس
همیشه سئوال را دقیق مطرح کنید:
کدام مسیر را میخواهید رصدکنید؟ و بحث و سئوال شما روی کدام satellite است؟
روی کدام فرکانس قصد دارید در setup4pc فعالیت کنید. دقیق عدد فرکانس و سیمبلریت و قطبیت را بنویسید.
سوم عکس هم بگذارید بهتر میتوان به مشکل شما جواب داد و راهنمایی کرد
سلام کارت من اسکای استار 2 تی وی هستش ایا قابلیت پخش کانال های s2 را داره؟
سلام کارت من اسکای استار 2 تی وی هستش ایا قابلیت پخش کانال های s2 را داره؟
درود
خیر
درود
خیر
از بین کارت رسیورهای موجود الان بازار چه مارکی و با چه مدلی خوبه البته در سایت هم مدل های مختلف رو بررسی کردم ولی نظر شخصی شما کدام گزینه بهترین میباشد که شاید خودت هم استفاده کنی قیمت هم مسئله ای نیست فقط کارایی. با تشکر فراوان از جنابmohamadooo
Luminous
03-27-2012, 16:22
دوستان بعضی ها هستند میگن کارت های اسکای استار 2.8 توسط یه سری نرم افزارها قابلیت شناسایی پارازیت دارن. میخواستم بدونم این مورد صحت داره یا نه؟؟ اگه این امکان رو داره روش تشخیص پارازیت رو بگید.
دوستان بعضی ها هستند میگن کارت های اسکای استار 2.8 توسط یه سری نرم افزارها قابلیت شناسایی پارازیت دارن. میخواستم بدونم این مورد صحت داره یا نه؟؟ اگه این امکان رو داره روش تشخیص پارازیت رو بگید.
خیر این توضیحات فقط یک سری حرفهای افراد ناوارد است
قابلیت شناسایی پارازیت!!!!!!!!!
این موضوع اصلاً قابل توجیه نیست ، کارت Skystar 2/8 کارتی Basic و معمولی است و متاسفانه افراد مبتدی این کارت را خریداری میکنند. به هیچ وجـه این کارت DVB را خریداری نکنید. چون امکانات فنی آن ضعیف است.
کارت رسیور جدید و پیشرفته کارتهای سری جدید شرکت Tevii است.
برای مثال کارت پیشرفته و حرفه ایی Tevii S660 کاتالوگ فارسی آن را برای شما میگذارم در همین پست دانلود کنید و مطالعه کنید.
اگر قصد دارید کارت رسیور بخرید این کارت جدید و حرفه ایی را خریداری کنید ، تا مجبور نباشید در آینده آن را تعویض کنید.
world II
06-29-2012, 16:42
با سلام من داشتم با sky star2 کار میکردم و سیگنال هم داشتم و یهو کامپیوترم هنگ کرد و مجبور شدم ریست کنم و بعد از رسیت دیگه سیگنال ندارم؟؟
من از dvb dream استفاده میکنم
world II
06-29-2012, 17:46
من dvb dream رو پاک کردم و دو باره نصب کردم باز جواب نداد کارت رو روی یه سیسیتم دیگه تست کردم باز جواب نداد دیوایس رو هم عوض کردم باز جواب نداد
دیونه شدم ماله کسیه میترسم سوخته باشه ؟؟
world II
06-29-2012, 23:48
من dvb dream رو پاک کردم و دو باره نصب کردم باز جواب نداد کارت رو روی یه سیسیتم دیگه تست کردم باز جواب نداد دیوایس رو هم عوض کردم باز جواب نداد
دیونه شدم ماله کسیه میترسم سوخته باشه ؟؟
کسی نیست جواب منو بده که چه خاکی تو سرم بکنم؟؟؟
سلام
کارت من skystar usb2 هستش وروی w3 دانلود میکنم با نرم افزار skynet با اینکه مقدار دیسی کم هستش ولی حجم دانلودم کمه درحد 500mb درضمن دیشم 110 هست و از بندر عباس هستم
ممنون میشم راهنماییم کنید
moto suzuki II
03-19-2013, 23:19
سلام
من کارت اسکای استار 2.6 اصل آلمان دارم نو نو
دیش گردون نصب کردم با موتور پریمیوم 5000 هست دیش فول نصب شده الان جهت هاتبرد دارم بدون مشکل
مشکلم تنها اینه که نمی تونم به وسیله این کارت دیش حرکت بدم نمی دونم چکار کنم
طبق آموزش های که تو سایتها بود دانلود کردم انجام دادم ولی تنها روی هاتبرد هست حرکت نمی کنه
با برنامه پروگ فایندر هم فایده نداشت حرکت نمی کرد
نسخه های متفاوت پروگ دی وی بی نصب کردم فایده نداشته حتی نسخه ی آخر
ممنون میشم راهنمایی کنید چطور میتونم به وسیله این کارت دیش حرکت بدم
اگر برنامه جانبی باشه خیلی بهتره
مثلا با پروف 8000 میشه به وسیله برنامه کریزی اسکن دیش حرکت داد به راحتی ولی با کارت اسکای استار کار همخونی نداره
با تشکر
((-_-7khat-_-))
03-19-2013, 23:25
سلام
من کارت اسکای استار 2.6 اصل آلمان دارم نو نو
دیش گردون نصب کردم با موتور پریمیوم 5000 هست دیش فول نصب شده الان جهت هاتبرد دارم بدون مشکل
مشکلم تنها اینه که نمی تونم به وسیله این کارت دیش حرکت بدم نمی دونم چکار کنم
طبق آموزش های که تو سایتها بود دانلود کردم انجام دادم ولی تنها روی هاتبرد هست حرکت نمی کنه
با برنامه پروگ فایندر هم فایده نداشت حرکت نمی کرد
نسخه های متفاوت پروگ دی وی بی نصب کردم فایده نداشته حتی نسخه ی آخر
ممنون میشم راهنمایی کنید چطور میتونم به وسیله این کارت دیش حرکت بدم
اگر برنامه جانبی باشه خیلی بهتره
مثلا با پروف 8000 میشه به وسیله برنامه کریزی اسکن دیش حرکت داد به راحتی ولی با کارت اسکای استار کار همخونی نداره
با تشکر
درود
امکان پذیر نیست . درضمن از کارت دی وی بی برای گردون استفاده نکنید .
به آیسی فلش گردون آسیب می رساند .
moto suzuki II
03-19-2013, 23:53
دوست عزیز
می تونم بپرسم برای چی نمیشه گردون حرکت داد به وسیله این کارت؟
بعد شما می گید آسیب می رسونه پس چرا همه دارن استفاده می کنن مشکلی پیش نمیاد
یعنی گردون فقط برای ریسیور خوبه نه کارت دی وی بی
ممنون
((-_-7khat-_-))
03-20-2013, 00:37
دوست عزیز
می تونم بپرسم برای چی نمیشه گردون حرکت داد به وسیله این کارت؟
بعد شما می گید آسیب می رسونه پس چرا همه دارن استفاده می کنن مشکلی پیش نمیاد
یعنی گردون فقط برای ریسیور خوبه نه کارت دی وی بی
ممنون
هر کسی از کارت برای دیش گردون استفاده کرده آخرش 2 روز بعد خراب شده
اگه خواستید عکس یه مشت دیش گردون تعمیری بعلت استفاده از کارت رو
واست نشون می دم .
موفق باشید .