PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوالات و مشکلات سخت افزاری و عدم سیگنال دهی کارتهای متفرقه از قبیل SKY Star 3 و غیره

Mr.EL po
09-27-2011, 01:33
لطفا سوالات و مشکلات خودتان را در رابطه با کارتهای قید شده در این تایپک مطرح کنید

mehdi_z II
06-21-2012, 21:30
باسلام
بنده یک عدد کارت tv studio دارم که چند روزیه سیگنال نمی گیره .دیش هم تنظیمه چون دستگاه بهش وصل میکنم تا 80 درصد سیگنال داره .

دوستان لطفا راهنمایی کنند.

ممنون

Moh@mm@d-SAT
06-22-2012, 10:42
باسلام
بنده یک عدد کارت tv studio دارم که چند روزیه سیگنال نمی گیره .دیش هم تنظیمه چون دستگاه بهش وصل میکنم تا 80 درصد سیگنال داره .

دوستان لطفا راهنمایی کنند.

ممنون

1- درایور کارت خود را ارتقاء دهید
2- در صورت نبود آپدیت یک بار کلا درایور را حذف کنید و مجددا نصب کنید
3- اگر از سوئیچ استفاده میکنید یک بار بدون سوئیچ تست کنید .

در آخر اگر تمام این کار ها را انجام دادید و درست نشد کارتتون را به یک تعمیر کار نشان دهید به احتمال زیاد تیونرش آسیب دیده باشه .

موفق باشید

mehdi_z II
06-23-2012, 11:02
کسی یه تعمیرکار خوب تو شیراز سراغ نداره؟

Moh@mm@d-SAT
06-25-2012, 23:39

با مدیریت سایت و یا mr titan صحبت کنید

dvb 7
06-26-2012, 00:44
رفیق شماکه این همه اسیری کشیدی یک تست رو یک کیس دیگه هم بکن البته بشرطی که ویندوزش کاملا سالم باشه من ایراد ویندوز که باعث به مشکل خوردن رسیور کارت شده زیاد دیدم و بعد نصب ویندوز رسیور کارت رو دراوردم و دوباره با دقت جازدم که دیدیم راه افتاد. . .
البته در رسیورکارتهای اینترنال بعد از مدتی از اسلتش کمی جابجا میشه و صد تا مشکلهای عجیب و غریب پیش میاد که با خودت مگی محاله که بخاطر درست جانبودنش باشه ولی اکسترنال اکثرا بخاطر ارور های اینترنال ویندوز که در ظاهر هیچ ربطی به رسیور کارت نداره دچار مشکل میشن . . .

abod II
06-26-2012, 00:46

تو شیراز تعمیرکار اصلاً نیست - اکثراً کاسب و فروشنده هستند.