PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش فلش کردن رسیور استارست مدلx95-x97 mega

sat657
02-09-2011, 22:08
درود

دوستان عزیز طریقه فلش کردن دستگاه برای رسیورهایی که نرم افزار اشتباه به رسیور MEGA ورسیورTITANIUM انتقال دادن ودستگاه روی چراغ قرمز ویا بوت گیر کرده

توجه داشته باشید که تنظیمات لودر دقیقا طبق عکس انجام شود
ابتدا فایل فلش رو دانلود کرده وبعد لودر را باز وتنظیمات رو انجام داده ودرادامه گزینه appfileروکلیک کنید وفایلی رو که دانلود کردید انتخاب کنید گزینهopenرو زده ودرآخر روی گزینه linkکلیک کنید
ورسیور رو از پشت روشن کنید .تا آخر دست به چیزی نزدید
بعداز انجام فلش کردن .دستگاه رو یکبار ریست فکتوری وبا آخرین نرم افزار از طریقusb پرگرام کنید

meslehichkas1
03-06-2011, 13:41
باسلام.من ديروز يه رسيور starsat x97usb mega صفر و سالم خريدم.خوبم كار ميكرد ولي از رو كنجكاوي وارد سايت شما شدم و اين دو نرم افزار را دان كردم و ريختم رو ريسور.حالا رسور روشن ميشه ولي چراغ سبزش روشن نميشه.چيكار كنم كه درست بشه و از اولشم بهتر بشه؟درضمن هيچگونه اطلاعي هم از نسخه نرم افزاري و سخت افزاريش ندارم.بك آپ هم ازش ندارم.لطفا راهنمايي كنيد

sat657
03-06-2011, 13:49
باسلام.من ديروز يه رسيور starsat x97usb mega صفر و سالم خريدم.خوبم كار ميكرد ولي از رو كنجكاوي وارد سايت شما شدم و اين دو نرم افزار را دان كردم و ريختم رو ريسور.حالا رسور روشن ميشه ولي چراغ سبزش روشن نميشه.چيكار كنم كه درست بشه و از اولشم بهتر بشه؟درضمن هيچگونه اطلاعي هم از نسخه نرم افزاري و سخت افزاريش ندارم.بك آپ هم ازش ندارم.لطفا راهنمايي كنيد

درود

شما یک بار رسیور خود را با اخرین نرم افزار ابگرید کنید مشکلتون حل میشه

meslehichkas1
03-06-2011, 13:57
اي ول به اين پاسخگوييميشه لينكاي مستقيم آپگريدا و پچا وهرچي كه جديده و به درد رسيور من ميخوره برام بذاري.مرسي از لطفت

meslehichkas1
03-06-2011, 14:05
ميخوام رسيورم جديدترين ورژن نرم افزاري داشته باشه و تمام كانالهي كارتي و ... رو باز كنه.دركل ميخوام بهترين استفاده و كارايي رو از رسيورم داشته باشم.ممنون ميشم اگه كمكم كنيد

sat657
03-06-2011, 14:19
ميخوام رسيورم جديدترين ورژن نرم افزاري داشته باشه و تمام كانالهي كارتي و ... رو باز كنه.دركل ميخوام بهترين استفاده و كارايي رو از رسيورم داشته باشم.ممنون ميشم اگه كمكم كنيد

اول از همه یکم کوچک تر هم بنویسید بد نیست

دستگاه شما کانال کارتی باز نمیکنه اخرین لینک نرم افزار هم

نرم افزار جدید استارست sr-x95 usb mega ورژن 1.19 به تاریخ 2011/02/25 (http://sat2hd.com/showthread.php?t=4655)

meslehichkas1
03-06-2011, 14:29
ببخشيد بزگ نوشتم چون برام مهم بود كه جواب بگيرم.مرسي از اينكه جواب ميديد.با چه نرم افزاري اين فايل رو بريزم تورسيورم؟اگه :sdm32@se (83):اينو بريزم هم روشن ميشه هم آپديت؟؟؟؟
يعني نميخواد اول بهش برنامه بدم تا روشن شه بعد آپگريدش كنم؟؟؟:sdm32@se (79):

sat657
03-06-2011, 15:56
ببخشيد بزگ نوشتم چون برام مهم بود كه جواب بگيرم.مرسي از اينكه جواب ميديد.با چه نرم افزاري اين فايل رو بريزم تورسيورم؟اگه :sdm32@se (83):اينو بريزم هم روشن ميشه هم آپديت؟؟؟؟
يعني نميخواد اول بهش برنامه بدم تا روشن شه بعد آپگريدش كنم؟؟؟:sdm32@se (79):

درود

شما باید اول مشکل رسیور راحل کنید تا بالا بیاد اخرین نرم افزار رو انتقال بدین اگر رسیور بالا نیومد باید فلش بشه ایسی دستگاه