توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ردیابی تجهیزات ماهواره ای توسط پلیس/ شایعه یا واقعیت
mrw.rezai
08-29-2011, 18:16
دوستان همه بیاد نظر بدید که آیا امکان داره در این روزهای که نیروی انتظامی مشغول حمع آوری دیش و ریسور هستش از یه نوع دستگاه خاصی برای ردیابی ال ان بی و یا رسیور استفاده کنه من شخصا خودم به همچین دستگاهی اعتقاد ندارم ولی نظر شما چیه ؟
درود
از بودن همچین دستگاهی که مطمئن باشید هست ولی همچین کاری نمیکنن فعلا گیر دادن به اپارتمانها و منازلی که دیشهاشون از بیرون معلوم باشه
درود
دوستان این روزها توی تهران حسابی بگیر بگیر هست حسابی به اپارتمان ها گیر داده اند سر ما هم حسابی شلوغ هست
در مورد این دستگاه ه هم من به وجودش اعتقاد دارم و لی اکثرا به جاهایی که دید داره هجوم میبرند
امروز هم چنان بارانی توی تهران گرفته که به کارهامون نرسیدیم
mrw.rezai
08-29-2011, 19:30
بچه ها اینجا که ما زندگی میکنیم وضعیت چون به شهر کوچیکیه امنیتی هستش هیچکس دیش روی پشت بام نمیزاره معمولا توی حیاط و یا اینکه اگه روی پشت بام میزارن روش را میپوشونن که معلوم نشه ولی امروز خیلی تعجب کردم با ماشین خاور داشتن دیش جمع میکردن جاهای میرفتن که آدم اصلا فکرش را نمیکرد در صورتی که سری های قبل اینطوری نبود خیلی وحشتناک بود
Arash 021
08-29-2011, 23:02
من شخصا اعتقادی ندارم
چون اینجا آپارتمانی نیست که پشت بومش دیش نباشه ، پس هر ساختمونی برن دست پر بر میگردن
در شهر های کوچیک هم باز اعتقادی به ردیاب ندارم اما اعتقادم به مخبر ها و اطلاعات اون شهر برمیگرده
اگه علمی به مساله نگاه کنیم ٰ میبینیم که رسیور هیچ موجی از خودش خارج نمیکنه که دستگاه ردباب بخاد اونا بگیره و ردیابی کنه
دیش و ال ان بی هم که گیرنده امواج هستن نه فرستنده
alireza1372
08-30-2011, 00:13
من هم موافقم
هرچی هم بگیرن ٰاینا نمیتونن با علم و تکنولوژی مبارزه کنن. عصر ارتباطاته
farid2000
08-30-2011, 21:20
عمرا .وجود خارجی ندارد . برای ترساندن است . یکبار یک مهندس الکترونیک امریکا در voaتوضیح داد و گفت چنین دستگاهی در دنیا وجود ندارد . چون گیرنده است و امواج میلمتر به میلیمتر رو به زمین ارسال میشود .نحوه جمع اوری دیش ها یکی در دید عموم بودن است . دوم گزارشی توسط اقوام و اشنایان و همسایه ها و...سوم اپارتمان ها اکثرا دارند چهارم اگر بخواهند جمع کنند حتی روستا ها هم دارند .دیگر خیلی دیر شده است . فقط باید منتظر بود تا راهی برای ازادی ان پیدا کنند . اصلا چنین دستگاهی وجود خارجی ندارد .منتظر پیشرفت جهشی علم و دانش باشید رسیور بدون دیش و lnb.
SinaSat II
08-30-2011, 21:34
با سلام
این موضوع یه داستانی چند سال پیش داشت که منم یه جا خونده بودم
ولی تا انجای که اطلاع دارم و یه بار هم تو همین سایت ذکر کرده بودم
یه نمونه اروپای ان ساخته شده بود که دستگاه بسیار گران قیمت هم بود که توان خریدشو کشور ما نداره
و این موضوع ردیابی هم یه داستان داره
اونم بخاطر اینکه مردمی ساده هستیم و همه چیزو زود باور میکنم و زود هم پخش میکنم
بخاطر اینکه یه جوی درست کنند وبگن که چنین چیزی وجود داره که ردیابی میکنه
یه انتن و مدار نمایشی پلیسها راه انداختن و مردم هم میبینن فکر میکنن ساعت 1 شب
میان سر کوچه میمونن که کی چی داره یا نداره از این حرفا
خلاصه و مختصر
همکه گزارشات از قبل داده شده توسط گزارش مردمی و نیروهای خاص
و با دیشهای که نمایان هست برخورد میشه همین
وجود داره.من خودم 3 نفر رو جلوی در دیدم که یکیشون یه چیز مثل رادیو دور گردنش بود و یکیشون هم یه چیزی شبیه باطوم داشت که میبرد جلوی خونه ها نگه میداشت و نفر سوم هم دفتر داشت یادداشت میکرد.حتی خانومم اون لحظه از خونه داشت بیرون میرفت گفتش موقعی که جلوی در ما بودن دستگاه یه بوقی میزد .من فقط افسوس میخورم که ازشون فیلم نگرفتم چون راحت از لای پنجره میتونستم بگیرم.خودم هم دیش موتور دار داشتم سریع بعد اون یه هفته جمش کردم.
Arash 021
08-30-2011, 22:37
وجود داره.من خودم 3 نفر رو جلوی در دیدم که یکیشون یه چیز مثل رادیو دور گردنش بود و یکیشون هم یه چیزی شبیه باطوم داشت که میبرد جلوی خونه ها نگه میداشت و نفر سوم هم دفتر داشت یادداشت میکرد.حتی خانومم اون لحظه از خونه داشت بیرون میرفت گفتش موقعی که جلوی در ما بودن دستگاه یه بوقی میزد .من فقط افسوس میخورم که ازشون فیلم نگرفتم چون راحت از لای پنجره میتونستم بگیرم.خودم هم دیش موتور دار داشتم سریع بعد اون یه هفته جمش کردم.
خیلی سر کار بودی ، معذرت میخوام
اینا همه فیلمشونه ، پشت پرده چیز دیگریست که ما مردم عادی خبر نداریم
مثلا : وقتی یه نصاب محل رو میگیرن ، بقدری میزنن که خونه به خونه میگه کی داره و کی ندداره
پس اون دستگاه کوچیک همون نصاب میتونه باشه شاید مخبر و شاید برادران مخلص بسیجی
farid2000
08-30-2011, 23:31
حق کاملا با arsh021است . سادگی ما باعث میشه یک شایعه دروغ را مردم قبول کنند .مردم ما ساده هستند . کمی مطالعه علمی و بحث با دوستان در هر ضمینه ای البته دوستان وارد باعث میشود کمی از سادگی ما کاسته شود .
farjadpc II
08-31-2011, 00:11
فکر نمی کنم وجود داشته باشه. تو یه تاپیک دیگه بحث کردم تاپیک بسته شد :sdm32@se (79):
multisat2007
08-31-2011, 00:26
قابل توجه دوستان عزیز دستگاهی هست به عنوان سیگنال متر اگه اشتباه نکنم و ساخت کشور چین است یه چیزی تو مایه فلز یاب همچی چیزی است و تقریبا 9 کیلو وزن دارد که امواجی بر اساس پید تنظیم کننده ارسال دیتا میکند در یه شعاع 700 متری هرجا گیرنده ای با همان پید ارسال هم خوانی داشته باشد فرت جواب میده این اولین نکه و نقطه ضعف دستگاه مربوطه این است که گه شما روی اون کانال که پید صداش فرق میکنه باشی عمر پیدات نمیکنن درضمن دوستانعزیز اصلا اجتیاج به دستگاه نیست روی هر پشتبام که برن تمام کوچه و محله را میتون روئیت کنن پس دستگاه مربوطه چشمشان است
خیلی سر کار بودی ، معذرت میخوام
اینا همه فیلمشونه ، پشت پرده چیز دیگریست که ما مردم عادی خبر نداریم
مثلا : وقتی یه نصاب محل رو میگیرن ، بقدری میزنن که خونه به خونه میگه کی داره و کی ندداره
پس اون دستگاه کوچیک همون نصاب میتونه باشه شاید مخبر و شاید برادران مخلص بسیجی
دوست عزیز خودم نصابم و یه چیزهایی دیگه حالیم میشه .جاهایی رو رفتن گرفتن که اصلا عقل جن هم نمیرسه که اونجا ماهواره باشه.در ضمن شهر ما انقدر کوچیک هستش که اگه نصابی رو بگیرن سریع گندش در میاد.در ضمن یکی از دوستان بایکی از برادران اشنا هستش و اون هم گفته که چنین چیزی وجود داره .من موندم دنیا اینهمه چیز اختراع کرده هیشکی چیزی نمیگه حالا به این قضیه رسیده نمیدونم چرا میگین امکان نداره من یکی به نظر شخصی خودم که چیزی رو هرگز بعید نمیدونم .
saeed_tj II
08-31-2011, 01:53
من ۱۰۰٪ مطمئن هستم همچین دستگاه وجود داره برای ردیابی رسیورها
SinaSat II
08-31-2011, 12:35
من ۱۰۰٪ مطمئن هستم همچین دستگاه وجود داره برای ردیابی رسیورها
منم 100 % مطمئن هستم همچنین دستگاه وجود نداره برای ردیابی رسیورها
Mr.EL po
08-31-2011, 12:48
خوب اسمش که همراشه میگن رسیور .یعنی گیرنده
اقا مثل رادیو هست دیگه .امواج رو میگیره .
چیزی که ارسال نمیکنه که بخوان ردیابی کنن
پس این حرفا همش خرافات و شایعه هست
درود
دوستان من حدود۵ساله دارم با lnbهایkuوcuباند کارمیکنم و از وجود این دستگاه هم اطمینان دارم و تا ۱ماه پیش این دستگاه برروی ال ان بی هایcuباند جواب میداد که چون اکثر دوستان در ایران از ال ان بی های kuاستفاده میکنند زیاد مهم نبود
ولی جدیدا مطلع شده ام که سری جدید این فایندر بر روی ال ان بی های kuهم جواب میدهد
البته حدود ۸۰درصد این قضیه به عوامل دیگر هم مثل مخبرها و ادم فروش ها مربوط میشه
sarbaz_1
09-02-2011, 14:07
عزیزان جرا خودتونو خسته مسکنسد اینا هر چند وقتی باید این کار کنان تا چرخه عمده فرو شات کله گنده اون بالا بالا ها بچر خه ماموران هم که بدشون نمساد یک چیزی تلکه بشان بندخ حدا ها چیزی بهشون نمیدن گرسنه هستان اونا هم با آغوش باز از این ماجرا استقبال میکان نه دست بیگانه ای تو کار نه چیز دیگه میدونید دست خالی واسطها خالی بابا یکم بیشتر در موردش فکر کنید متو جه میشید اشباه شدن رسیور و دیش در هر شهری مو جب تکان نخوردن این سری لوازمات میشه که باید این کار کنان تا بازار بچر خه چرا ازادش نمیکنان تا فکر کردید باید چشمامونو باز کنیم و ببینم چی میگذره یا حــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــق
saeed330
09-03-2011, 16:56
فقط برای ترسوندن مردم این شایعه درست شده...
دوستان نصابی که میفرمایند از وجود این دستگاه اطمینان دارند لطفا با مدرک علمی ثابت کنن چون منکران این قضیه دلایلی خوبی برای وجود نداشتن دارند
بالاخره اگه همچین دستگاهی هست باید یک مطلبی در باره اش توی نت پیدا بشه!نه؟
دستگاه ردیابی فوق پیشرفته شناسایی گیرنده های دیجیتال معروف به Setupbox برای شناسایی موقعیت مکانی Location گیرنده
mahdi alavi
09-03-2011, 17:58
من نمي فهمم منظور از اين بحثها چيه؟ مگه چيزي گم شده كه بخوان پيداش كنند؟ اين همه ديش هواست!!
mrw.rezai
09-03-2011, 19:22
دستگاه ردیابی فوق پیشرفته شناسایی گیرنده های دیجیتال معروف به setupbox برای شناسایی موقعیت مکانی location گیرنده
با تشکر از دوستمون حالا این سوال پیش میاد که آیا با این دستگاه امواج ارسالی رسیور را پیدا میکنند یا ال ان بی ؟
با تشکر از دوستمون حالا این سوال پیش میاد که آیا با این دستگاه امواج ارسالی رسیور را پیدا میکنند یا ال ان بی ؟
مهدی جان اکثر این فایندرها برروی ال ان بی کار میکنند یعنی برروی تغیرات هرتز950به بالاحساسیت زیادی دارند و به راحتی برروی ال ان بی های cuوkuکارمیکنند
درضمن ال ان بی های قدیمی که نویز حدود9DBدارند راحتر نسبت به ال ان بی های جدید با نویز0.2شناسایی میشند
mrw.rezai
09-03-2011, 20:26
مهدی جان اکثر این فایندرها برروی ال ان بی کار میکنند یعنی برروی تغیرات هرتز950به بالاحساسیت زیادی دارند و به راحتی برروی ال ان بی های cuوkuکارمیکنند
درضمن ال ان بی های قدیمی که نویز حدود9DBدارند راحتر نسبت به ال ان بی های جدید با نویز0.2شناسایی میشند
حالا اگه فرض کنیم که ال ان بی ما داری دریافت باند ka باشه چطور جابر جان ان موقع چی بازم میتون پیداش کنند
حالا اگه فرض کنیم که ال ان بی ما داری دریافت باند ka باشه چطور جابر جان ان موقع چی بازم میتون پیداش کنند
آره مهدی جان سری جدید این فایندر که محصول2011هستش برروی باندkuهم حساسیت داره که هرچه نویز یا dbکمتر مشخص کردن موقعیت سخت تر
درضمن کلا این فایندر برخلاف فایندرهایی که تا حالا دیده ایم کارمیکنه یعنی بلعکس فایندرهای نصب که فقط یک گیرنده هستند این فایندرهم فرستنده و هم گیرنده میباشد و با ارسال یک موج خاصی که ال ان بی های باندkuیاcu به ان حساسیت نشان میدهند فایندر موقعیت رو شناسیی میکنه
دقیقا مانند دستگاه ارسال پارازیت عمل میکنه که وقتی شما درجایی که پارازیت وجود داره میخواهی بافایندر نصب انجام بدی میبینی که فایندر چه حساسیتی نسبت به اون پارازایت نشون میدهد طوری که درجه ی فایندر تا اخر میره ودر سیستم اختلال ایجاد میشه
hhhhh II
10-04-2011, 21:29
با اطمینان کامل میگم هیچ دستگاه ردیابی وجود ندار
استاد جواد
02-14-2012, 11:02
اصلا این دستگاه هست و قیمتش خیلی بالاست.مطمئن باشید که الان تعداد کمی درایران هست.
farid2000
02-14-2012, 14:46
اصلا این دستگاه هست و قیمتش خیلی بالاست.مطمئن باشید که الان تعداد کمی درایران هست.
درود
دوست عزیز این حرف ها شایعه و توهم است و برای ترساندن مردم .هیچ متخصصی این را تایید نکرده است .
mohammad2o0
03-15-2012, 12:03
من هرچی فکر میکنم نمیدونم چطوری امکان داره این دستگاهی کاری انجام بده ، الان هم فرکانس های خود شبکه های دیجیتالی هست ، هم موبایل هم رادیو و هم فرکانسهای شبکه های ماهواره ای همه جا هست ، اگه چنین دستگاهی باشه شاید فقط از وجود فرکانس ها در یک منطقه خبر بده نه وجود دیش و رسیور ، چون این دستگاه ها فقط دریافت کننده هستند نه اینکه چیزی از خودشون بفرستند.
تو خارج که دیش گیری و از این جور چیزها نیست و فکر نکنم کسی به فکر ساخت چنین دستگاهی باشه
johncena
03-15-2012, 16:41
خاک توسرشون این کارارومیکنن که ایران پیشرفت نمیکنه واقعا جای تاسف داره هم چین دستگاهی هم وجودنداره من بانماینده شرکت آیکلاس صحبت کردم گفت واقعیت نداره وجودچنین دستگاهی
ehsan387
03-15-2012, 16:43
هرچی هم بگیرن ٰاینا نمیتونن با علم و تکنولوژی مبارزه کنن. عصر ارتباطاته
من توی پلیس آگاهی دوستان زیادی دارم . حتی قسمت اطلاعات که مسئول جمع آوری دیش ها هست .همشون از وجود چنین دستگاهی ابراز بی اطلاعی کردند . منکر این قضیه شدن .
وقتی بخوان بگیرن از روی پشت بام که نگاه کنن معلومه کی داره و میرن سراغش