PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تمام سوالات و مشکلات رسیور hawk&drummer در این تاپیک

world s@t
02-01-2011, 19:22
تمام سوالات و مشکلات رسیور hawk&drummer در این تاپیک

bia2
03-16-2011, 22:30
سلام به اساتید محترم.رسیور هاواک2 دارم میخام کانالها رو جابج کنم دکمه زرد رنگ که مربوط به جابجایی کانال ها است کار نمیکند هم رسیور رو فلاش کردم هم کنترل رو عوض کردم ولی بازم درست نشد.نمیشه کانال ها رو جابجا کنم.و usbجدید رو از کجا باید گیر بیاورم واسه شیرینگش.مرسی

sat657
03-17-2011, 00:19
سلام به اساتید محترم.رسیور هاواک2 دارم میخام کانالها رو جابج کنم دکمه زرد رنگ که مربوط به جابجایی کانال ها است کار نمیکند هم رسیور رو فلاش کردم هم کنترل رو عوض کردم ولی بازم درست نشد.نمیشه کانال ها رو جابجا کنم.و usbجدید رو از کجا باید گیر بیاورم واسه شیرینگش.مرسی

درود

در این حالتی که شما گفتین به احتمال 90 درصد فلش اسیب دیده باید تعویض شه موفق باشید

bia2
03-17-2011, 14:10
مرسی.سافتور واسه تیونر master نذاره

majidtaxi
05-12-2011, 22:39
با سلام و درود به تمام یاران

یک رسیور هاوک 2 برنامه زده شده چراغ سبز شرینگ عمل میکند اما کانالی باز نمیکند!!! رسیور دیگری با همین مشخصات همین برنامه زده شده موردی ندارد!!

فایل فلش تیونر a . b را هرکدام یک مرتبه زده شده دستگاه را ریستار کرده ام برنامه را چندین با دانلود کرده و مجددا به رسیور تزریق کرده ام اما نتیجه منفی بوده است

عزیزانی که اطلاع از این موضوعی دارند راهنمایی بفرمائید
با تشکر موفق باشید./

ramin2000
11-11-2013, 23:55
باسلام لطفا راهنمای کنید رسیور من این مدل هستش hawkll حالا نمیدونم این مدل 1 هستش یا دو مشکل اینجاست دادم یکی از دوستانم برنامه بهش بده واسه باز کردن شبکها دیگه بالا نیومد الان مدتهاست که فقط چراغ قرمز روشن میشه و وقتی هم دستم را رو پنل جلو فشار میدم میزنه 8 لطفا بگید چکار کنم خواهشا راهنمای کنید و اگه قراره فلش بشه یا هر چیزی لطفا لینک دانلود برنامه را بذارید متشکر میشم از شما