توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آذرست : سئوالات مشکلات رسیور ای کلاس a9a9-k9k9 رو اینجا مطرح کنید
درود
دوستان لطفا از این به بعد سئوالات مشکلات رسیور ای کلاس a9a9-k9k9 رو اینجا مطرح کنید
با سلام یه دستگاه k9k9 دارم با مشخصات نرم افزاری s2f4a126 ولی توی سایت برای این مدل برنامه وجود نداره لطفا اگر برنامه برای این دستگاه در سایت هست راهنمای کنید با تشکر
Mr.EL po
06-29-2011, 10:05
با سلام یه دستگاه k9k9 دارم با مشخصات نرم افزاری s2f4a126 ولی توی سایت برای این مدل برنامه وجود نداره لطفا اگر برنامه برای این دستگاه در سایت هست راهنمای کنید با تشکر
رسیورتون فول اچ دی هست یا معمولی؟
halfblod II
07-12-2011, 08:11
سلام مشکل من توی زیرنویس فارسی هست
زیرنویس انگلیسی را کامل نشون می ده
اما زیرنویس فارسی اگهsrt باشه اجق وجق
اگه idx و sub باشه کل صفحه قرمز می شه فقط زیرنویس را نشون می ده
Arash 021
07-12-2011, 08:32
چون زیر نویسها فایل جداگانه میباشد و برنامه نویسی نرم افزار به زبان مادری سخت افزار یعنی انگلیسی و هگزا میباشد
بخاطر همین فارسی را مشکل داره
باید منتظر باشیم تا شرکت ساپورت نرم افزاری رفع مشکل کنه
شما هم از آخرین پچ استفاده کن
سلام دوستان
من چند روز پیش مدل A9A9 Hdmi divx رو به قیمت 90 هزار تومان خریدم
اما این چند روز هر سافتکم یا فایل .key رو که بهش میدم نمیشناسه و مینوسه Unsupported format و همچنین فایل های Pvr که با خودش ضبط کرم رو هم نمیتونه پخش کنه. فقط چند ثانیه از اولشو خیلی کوچیک گوشه ی صفحه نشون میده و مینویسه Unsupported Format :-|
در ضمن با سوییچر Premium hd 2011 هم مشکل داره و فقط ماهواره ای که به Lnb 1 متصل باشه رو پیدا میکنه (تمام راه حل هایی که توی اینترنت موجود بوده رو رفتم)
یعنی مشکل از دستکاه منه؟
دوست من شما بروی این لینک hivion&iclass software که روی امضای من قرار داره
دقیقا زیر سخن کوروش کبیر کلیک کن تا یک صفحه باز شود از اونجا نرم افزار مدل رسیورت رو دانلود کن و انتقال بده و رسیورت رو یک بار به تنظیم کارخونه برگردون مشکلت حل میشه
اگر مشکل حل نشد همین نرم افزار رو بالودر انتقال بده
موفق باشید
alitahmasebx
07-18-2011, 15:07
سلام دوستان
من چند روز پیش مدل A9A9 Hdmi divx رو به قیمت 90 هزار تومان خریدم
اما این چند روز هر سافتکم یا فایل .key رو که بهش میدم نمیشناسه و مینوسه Unsupported format و همچنین فایل های Pvr که با خودش ضبط کرم رو هم نمیتونه پخش کنه. فقط چند ثانیه از اولشو خیلی کوچیک گوشه ی صفحه نشون میده و مینویسه Unsupported Format :-|
در ضمن با سوییچر Premium hd 2011 هم مشکل داره و فقط ماهواره ای که به Lnb 1 متصل باشه رو پیدا میکنه (تمام راه حل هایی که توی اینترنت موجود بوده رو رفتم)
یعنی مشکل از دستکاه منه؟
اگر ميتوني از سوييچ xcruiser استفاده كن
javad 63
07-18-2011, 16:03
سلام دوستان
من چند روز پیش مدل a9a9 hdmi divx رو به قیمت 90 هزار تومان خریدم
اما این چند روز هر سافتکم یا فایل .key رو که بهش میدم نمیشناسه و مینوسه unsupported format و همچنین فایل های pvr که با خودش ضبط کرم رو هم نمیتونه پخش کنه. فقط چند ثانیه از اولشو خیلی کوچیک گوشه ی صفحه نشون میده و مینویسه unsupported format :-|
در ضمن با سوییچر premium hd 2011 هم مشکل داره و فقط ماهواره ای که به lnb 1 متصل باشه رو پیدا میکنه (تمام راه حل هایی که توی اینترنت موجود بوده رو رفتم)
یعنی مشکل از دستکاه منه؟
برای انتقال سافت کم بایید از کلید یک استفاده کنی.برای مشکل سوییچر از اخرین نرم افزار استفاده کن اگر حل نشد از سیم انتن چینی استفاده کن.
Arash 021
07-18-2011, 18:54
کرمان بهتره
Lord-Babak
07-19-2011, 10:24
دوست من شما بروی این لینک hivion&iclass software که روی امضای من قرار داره
دقیقا زیر سخن کوروش کبیر کلیک کن تا یک صفحه باز شود از اونجا نرم افزار مدل رسیورت رو دانلود کن و انتقال بده و رسیورت رو یک بار به تنظیم کارخونه برگردون مشکلت حل میشه
اگر مشکل حل نشد همین نرم افزار رو بالودر انتقال بده
موفق باشید
خیلی ممنون دوست عزیز مشکل نشناختن فایل های .key حل شد :sdm32@se (11):اما مشکل سویچر همچنان پا برجاست
Lord-Babak
07-19-2011, 10:33
اگر ميتوني از سوييچ xcruiser استفاده كن
راستش چند جا خوندم که کلا با سویچر مشکل دارن آیکلاسا
خودمم چند تا سویچر عوض کردم البته همشون پرمیوم بودن اما به گفته فروشنده درجه 1 و درجه 2 دارن
حالا به نظرتون حتما نتیجه میده که بگردم پیدا کنم؟:sdm32@se (90):
خیلی ممنون دوست عزیز مشکل نشناختن فایل های .key حل شد :sdm32@se (11):اما مشکل سویچر همچنان پا برجاست
دوست عزیز شما شماره های جهتهایی که به سو ییچ وصل است را بر روی دستگاه وارد کرده اید
Lord-Babak
07-19-2011, 10:42
برای انتقال سافت کم بایید از کلید یک استفاده کنی.برای مشکل سوییچر از اخرین نرم افزار استفاده کن اگر حل نشد از سیم انتن چینی استفاده کن.
کلید یک تا قبل از نصب کردن اون نرمافزاری که دوسمتون توی امضاش داشت کار نمیکرد اما حالا میتونم فایلای با پسوند key رو هم با کلید 1 اجرا کنم
آخرین نرم افزار که همون فایلی بود که تو سایت آیکلاس گذاشته بودن فک کنم. مشکلمو حل نکرد
مطمعنی با تعویض کابل درست میشه؟
+
الان بعضی وقتا کوالیتی ماهواره ای که به lnb2 وصله تا 60 هم میره اما چند ثانیه بعد دوباره میشه35
زمانی هم که رو 60ـه مینویسه سرویس دردسترس نیست:sdm32@se (55):
دوست عزیز شما شماره های جهتهایی که به سو ییچ وصل است را بر روی دستگاه وارد کرده اید
دوست من اگر شماره های سوییچ رو بر روی رسیورت وارد نکردی بگو تا برات توضیح بدم
موفق باشی
Lord-Babak
07-19-2011, 11:53
بله به جند روش وارد کردم
اولش خودم توی تنظیمات هر ماهواره مشخص کردم که از دایسک استفاده کنه بعدش شماره هر lnb رو وارد کردم
مثلا هاتبرد lnb1 و یوتلست lnb2
اما فقط هاتبرد که روی lnb1 وصله کار میکنه اگرم یوتلست رو به lnb1 وصل کنم، یوتل ست
چند جا خوندم که از دایسک دو میشه استفاده کرد. اونکارم کردم
یکی گفت برو فکتوری ریست کن اونکارم کردم اما هیچکدوم جواب نداد
vahid6630
07-19-2011, 12:14
بله به جند روش وارد کردم
اولش خودم توی تنظیمات هر ماهواره مشخص کردم که از دایسک استفاده کنه بعدش شماره هر lnb رو وارد کردم
مثلا هاتبرد lnb1 و یوتلست lnb2
اما فقط هاتبرد که روی lnb1 وصله کار میکنه اگرم یوتلست رو به lnb1 وصل کنم، یوتل ست
چند جا خوندم که از دایسک دو میشه استفاده کرد. اونکارم کردم
یکی گفت برو فکتوری ریست کن اونکارم کردم اما هیچکدوم جواب نداد
از یک نرم افزار قدیممی استفاده کن
یا با استفاده از لودر نرم افزار کارخانه ای به دستگات بزن
Lord-Babak
07-19-2011, 12:28
از یک نرم افزار قدیممی استفاده کن
یا با استفاده از لودر نرم افزار کارخانه ای به دستگات بزن
نرم افزار قدیمی؟؟
چرا اونوقت؟ اگه منظورت نرم افزاریه که خودش به صورت پیشفرض داره رو اونم که کار نمیکرد:sdm32@se (15):
Arash 021
07-19-2011, 12:40
برای خودمم این مشکل وحود داشت
مشکل از سوئیچره 100%
من خودم رو پرمیوم میزدم شماره2 رو دستگاه شماره3 جواب میداد
درضمن بعضی اوقات اصلا خراب بود
Lord-Babak
07-19-2011, 18:09
برای خودمم این مشکل وحود داشت
مشکل از سوئیچره 100%
من خودم رو پرمیوم میزدم شماره2 رو دستگاه شماره3 جواب میداد
درضمن بعضی اوقات اصلا خراب بود
خوب الان چیکار کردی که درست شده؟
به جز پرمیوم هر مارک دیگه ای باشه جواب میده ینی؟:sdm32@se (15):
خوب الان چیکار کردی که درست شده؟
به جز پرمیوم هر مارک دیگه ای باشه جواب میده ینی؟:sdm32@se (15):
دوست من شمایک مارک استارست رو تست کن
Lord-Babak
07-20-2011, 01:18
مرسی بابت کمک دوستان
یه سویچر x cruiser گرفتم مشکل حل شد4xvim2p
سوالم اینه که دستگاه k9k9 چه فایلهای را باز میکنه ؟اخه من عکس و mp3 dvixهرکار میکنم باز نمیکنه در صورتی که مدل قدیمیه همین ای کلاسو داشتم مشکلی نداشتم ومیگن داویکس هم ظبط میکنه درسته ؟؟؟
یه سوال دیگه خاذج از موضوع هستش که ببخشید اگه اینجا مطرح میکنم چون میدونم شماهاهر جور باشه اطلاعاتتون من از من بیشتره میگن نیروانتظامی یه دستگاه داره که وارد هرکوچه که بشه میفهمه کدوم خونه دستگاه داره چون نشون میده ایا همچین چیزی هست یا نه لطفا اگه هست چگونه کار میکنه وراههای مقابله باهاش چیه گیر نیفتیم بازم میگم ببخشید که نا مربوط بود .لطفا منو وخیلی هارو که این سوالو دارن راهنمایی کنید مرسی کوچیکتون فرزاد.
Arash 021
07-20-2011, 08:58
شما فقط مجبورید از نرم افزار جدید استفاده کنید
خیر دایوکس رکورد نمیکنه
موضوع بعدی:sdm32@se (14)::sdm32@se (17): اسم اون دستگاهه پایگاه بسیج محلتونه - اگه اسمت باشه اونجا پس میان خونتون
نباشه نه نمیان
Lord-Babak
07-20-2011, 11:19
شما فقط مجبورید از نرم افزار جدید استفاده کنید
خیر دایوکس رکورد نمیکنه
موضوع بعدی:sdm32@se (14)::sdm32@se (17): اسم اون دستگاهه پایگاه بسیج محلتونه - اگه اسمت باشه اونجا پس میان خونتون
نباشه نه نمیان
نه ریفیق منم شنیده ودم البته نه هر ماهواره ایو
اونایی که هم Send و هم recieve دارند که واسه اینترنت ماهواره ای استفاده میکنند
چون من هرکسیو دیدم این سیستمو نص کرده بعد از چند هفته اومدن جمعش کردن
Arash 021
07-20-2011, 13:02
سند داشته باشه بله
من منظورم رسیو خونگیه
سند چون فرکانس ارسالی باعث پارازیت روی فرکانسهای سپاه و بانکها میشه
مثل اون تلفن های خونگی با برد بیشتر از یک کیلومتر
سلام يك دستگاه رسيور مدل آيكلاس A9A9 HDMI دارم. دوتا مشكل داره
1- بعضي وقتها ويرش ميگيره چند دقيقه اي هيچ كانالي رو پخش نميكنه؟
2- روي جهت يورو برد9 يك كانال هست به نام DCBR كه كارتونهاي والت ديسني به زبان اصلي پخش ميكنه براي تقويت زبان انگليسي بچه ها. خوبه فكر كنم فركانس 11727 عمودي اول كه ما اين دستگاه رو گرفتيم از همين سايت يك فايل گرفتم همينطور الله بختكي رو رسيور نصب كردم جواب داد از 27 مرداد اين كانالكه كارتي بود مجددا درخواست كارت ميكنه و پسرم كچلم كرده يك فايل به اسم
29E3B1A3USB_CAS_HDMI.zip
http://sat2hd.info/images/attach/zip.gif29E3B1A3USB_CAS_HDMI.zip (http://sat2hd.info/attachment.php?attachmentid=7590&d=1311360076)
(1.15 مگابایت از همين سايت رو دانلود كردم و نصب كردم بعد ريست فاكتوري كردم و ليست كانالها رو كه سيو كرده بودم مجددا برگشت دادم فقط نايل ست رو ميبينم و هاتبرد و يورو برد و يوتل ست ديگه هيچكدوم نميگيرن. نميدونم با مشكل بالايي ارتباط داره يا نه ( كه بعضي وقتها رسيور قهر ميكنه ) ببخشيد دوتا سوال بود و طولاني شد
vahid6630
08-19-2011, 18:12
سلام يك دستگاه رسيور مدل آيكلاس a9a9 hdmi دارم. دوتا مشكل داره
2- روي جهت يورو برد9 يك كانال هست به نام dcbr كه كارتونهاي والت ديسني به زبان اصلي پخش ميكنه براي تقويت زبان انگليسي بچه ها. خوبه فكر كنم فركانس 11727 عمودي اول كه ما اين دستگاه رو گرفتيم از همين سايت يك فايل گرفتم همينطور الله بختكي رو رسيور نصب كردم جواب داد از 27 مرداد اين كانالكه كارتي بود مجددا درخواست كارت ميكنه و پسرم كچلم كرده يك فايل به اسم
29e3b1a3usb_cas_hdmi.zip
http://sat2hd.info/images/attach/zip.gif29e3b1a3usb_cas_hdmi.zip (http://sat2hd.info/attachment.php?attachmentid=7590&d=1311360076)
(1.15 مگابایت از همين سايت رو دانلود كردم و نصب كردم بعد ريست فاكتوري كردم و ليست كانالها رو كه سيو كرده بودم مجددا برگشت دادم فقط نايل ست رو ميبينم و هاتبرد و يورو برد و يوتل ست ديگه هيچكدوم نميگيرن. نميدونم با مشكل بالايي ارتباط داره يا نه ( كه بعضي وقتها رسيور قهر ميكنه ) ببخشيد دوتا سوال بود و طولاني شد
د رمورد کانال باید بگم شاید سیستمش عوض شده و کارتی شده
در مورد سوال دوم شما بعد از زیست فکتوری جهت های سوییچ خود را به دستگاه معرفی
میکردید که نکردید
موفق باشیید
در مورد سوال دوم شما بعد از زیست فکتوری جهت های سوییچ خود را به دستگاه معرفی
میکردید که نکردید
وحید جان ایشون کانال هاش رو توی فلش سیو کرده و بعد انتقال داده که با زخیره ی کانال برروی فلش تنظیمات سویچر هم زخیره مشه
پس مشکل از جای دیگه هست
موفق باشیید
سلام يك دستگاه رسيور مدل آيكلاس A9A9 HDMI دارم. دوتا مشكل داره
2- روي جهت يورو برد9 يك كانال هست به نام DCBR كه كارتونهاي والت ديسني به زبان اصلي پخش ميكنه براي تقويت زبان انگليسي بچه ها. خوبه فكر كنم فركانس 11727 عمودي اول كه ما اين دستگاه رو گرفتيم از همين سايت يك فايل گرفتم همينطور الله بختكي رو رسيور نصب كردم جواب داد از 27 مرداد اين كانالكه كارتي بود مجددا درخواست كارت ميكنه و پسرم كچلم كرده يك فايل به اسم
29E3B1A3USB_CAS_HDMI.zip
http://sat2hd.info/images/attach/zip.gif29E3B1A3USB_CAS_HDMI.zip (http://sat2hd.info/attachment.php?attachmentid=7590&d=1311360076)
دوست عزیز شما به لینک زیر برید و اخرین نرم افزار رو واسه رسیورتون دانلود و استفاده کنید مشکل حل میشه
http://hv-softwares.ifrance.com/
vahid6630
08-19-2011, 21:25
دوست عزیز شما به لینک زیر برید و اخرین نرم افزار رو واسه رسیورتون دانلود و استفاده کنید مشکل حل میشه
http://hv-softwares.ifrance.com/
لینک قیلتر می باشد
شما اخرین نرم افزار را می توانید از سا یت دانلود کنید
سلام خدمت همه دوستان من به تازگی رسیور iclass k9k9 pvr رو خریدم ولی یه مشکل برای پیدا کردن شبکه های استانی روی جهت ku badr 26e و حدود 200 تا شبکه روی جهت hotbird داره از جمله شبکه منو تو1 این در حالی است که با دو نوع دیش مختلف، دو نوع lnb مختلف(پرمیوم و استارست)، دو نوع سوییچر مختلف(ایکس کروز و پرمیوم)، و سه نمونه کابل(کرمان و چینی و امریکایی) امتحانش کردم. حتا برای سرچ کردن شبکه ها با وارد کردن دستی فرکانس و جست و جوی اتفاقی هم امتحان کردم. (ku badr 11900 v 27490).
ولی با یه رسیور hivion 9696x که دارم بدون هیچ مشکلی تمام شبکه ها رو میگیره.
در ضمن وقتی این فرانس رو میدم به ریسیور فایندر یه صدای عجیب میده(قطع و وصل صدا) که فکر کنم ضعف رسیور تو تفکیک افقی و عمودی باشه.
خیلی خیلی ممنون میشم اگه کسی بتونه رهنماییم کنه ولی تا اونجایی که من میدونم مشکل از ضعف رسیوره.
vahid6630
09-09-2011, 15:31
سلام خدمت همه دوستان من به تازگی رسیور iclass k9k9 pvr رو خریدم ولی یه مشکل برای پیدا کردن شبکه های استانی روی جهت ku badr 26e و حدود 200 تا شبکه روی جهت hotbird داره از جمله شبکه منو تو1 این در حالی است که با دو نوع دیش مختلف، دو نوع lnb مختلف(پرمیوم و استارست)، دو نوع سوییچر مختلف(ایکس کروز و پرمیوم)، و سه نمونه کابل(کرمان و چینی و امریکایی) امتحانش کردم. حتا برای سرچ کردن شبکه ها با وارد کردن دستی فرکانس و جست و جوی اتفاقی هم امتحان کردم. (ku badr 11900 v 27490).
ولی با یه رسیور hivion 9696x که دارم بدون هیچ مشکلی تمام شبکه ها رو میگیره.
در ضمن وقتی این فرانس رو میدم به ریسیور فایندر یه صدای عجیب میده(قطع و وصل صدا) که فکر کنم ضعف رسیور تو تفکیک افقی و عمودی باشه.
خیلی خیلی ممنون میشم اگه کسی بتونه رهنماییم کنه ولی تا اونجایی که من میدونم مشکل از ضعف رسیوره.
رسیور رو ابدیت نمایید
قابل توجه دوستانی که رسیور k9k9 دارن.
من یه مشکل اساسی با این رسیور داشتم که تو پست های قبلی مطرح شد و با راهنمایی های دوستان مشکل حل نشد ولی بعد 5 روز درگیری با این رسیور و انجام تمام عملیات های ممکن این مشکل رو حل کردم. :sdm32@se (14)::sdm32@se (14)::sdm32@se (14):
mrw.rezai
09-13-2011, 19:42
قابل توجه دوستانی که رسیور k9k9 دارن.
من یه مشکل اساسی با این رسیور داشتم که تو پست های قبلی مطرح شد و با راهنمایی های دوستان مشکل حل نشد ولی بعد 5 روز درگیری با این رسیور و انجام تمام عملیات های ممکن این مشکل رو حل کردم. :sdm32@se (14)::sdm32@se (14)::sdm32@se (14):
دوست عزیز در صورت امکان نحوه بر طرف کردن مشکل رسیورتون را توی همین بخش اعلام کنید تا دوستان دیگه هم که به چنین مشکلی بر میخورن کمک کرده باشید
با تشکر4xvim2p
چشم الان میگم.
اگر تمام کارهایی رو که دوستان دیگه گفتند و درست نشد و مثل من علاوه بر این کارها(از اپدیت کردن گرفته تا سرچ دستی و ...) به عوض کردن lnb و سوییچر و کابل هم رو اوردن و درست نشد تنها یک راه میمونه و اون هم اینه که رسیور رو عوض کنند.
وسلام.
باز هم از دوستانی که کمک میکنند تا مشکل کسانی مثل من حل بشه تشکر میکنم
این رسیور از تمام رسیور های iclass که تا الان اومده به درد نخور تره
Gavad Taghipour II
09-22-2011, 01:55
سلام من ه k9k9 hdmi دارم که چراغ قرمز روشن میشه و دیگه هیچ تصویری نمیده حتی ال سی دیش هم روشن نمیشه
سلام من ه k9k9 hdmi دارم که چراغ قرمز روشن میشه و دیگه هیچ تصویری نمیده حتی ال سی دیش هم روشن نمیشه
دوست من احتمالا فلش ویروسی زدی بهش یا خودش فلش پرونده به تعمییر کار مراجعه کنید تا دستگاه رو براتون فلش کنند
moein2012
09-27-2011, 17:49
سلام
من یک دستگاه رسیور a9a9 خریدم. وقتی کانال رو عوض میکنم یا وارد منو میشم صدا قطع میشه . این مشکل رو فقط وقتی دارم که از پورت HDMI استفاده می کنم . با پورت AVI این مشکل رو نداره
لطفا بگید چکار کنم
سلام
من یک دستگاه رسیور a9a9 خریدم. وقتی کانال رو عوض میکنم یا وارد منو میشم صدا قطع میشه . این مشکل رو فقط وقتی دارم که از پورت hdmi استفاده می کنم . با پورت avi این مشکل رو نداره
لطفا بگید چکار کنم
درود
دوست من کابل اچ دی رو تعویض کنید و چک کنید
soal1389
09-28-2011, 15:41
باسلام
من هم تازه یکی ازاین ریسورها رو خریدم (9k9k) مشکل من با منوی لیست کانالاست که بعد از فشار دادن کلید ok میاد و برای رفتنش باید دو بار و گاهی چندین بار ok رو بزنم تا از لیست خارج بشه
میخواستنم بدونم این مشکل همه است یا دستگاه من ایراد داره
vahid6630
09-28-2011, 15:46
باسلام
من هم تازه یکی ازاین ریسورها رو خریدم (9k9k) مشکل من با منوی لیست کانالاست که بعد از فشار دادن کلید ok میاد و برای رفتنش باید دو بار و گاهی چندین بار ok رو بزنم تا از لیست خارج بشه
میخواستنم بدونم این مشکل همه است یا دستگاه من ایراد داره
نرم افزار جدید برای دستگاه شما صادر شده و توسط بنده در بخش قرار گرفته
دستگاه خود را پروگرام نمایید
soal1389
10-01-2011, 16:17
روش کارو میشه بگید؟
ضمناً ممکنه که با انجام اشتباه یا استفاده از برنامه های غیر معتبر مشکلی برای رسیور ایجاد بشه؟
((-_-7khat-_-))
10-01-2011, 16:41
روش کارو میشه بگید؟
ضمناً ممکنه که با انجام اشتباه یا استفاده از برنامه های غیر معتبر مشکلی برای رسیور ایجاد بشه؟
درود
راه ساده نرم افزار را ازطریق USB انتقال دهید قبل ازآن فایل را
از حالت فشردگی درآورید../بایدحتما ازنرم افزارمدب ریسیور خود
استفاده کنید درغیر این صورت آیسی فلش ریسیورعیب خواهد دید../
:sdm32@se (73):
soal1389
10-01-2011, 17:11
با تشکر
ممکنه لینک دانلود 9k9k رو بزارین
من برای کد biss شبکه سه مشکل دارم و صفحه مربوطه با زدن 1234 در تنضیمات یا وضعیت ریسیور باز نمیشه
((-_-7khat-_-))
10-01-2011, 17:24
با تشکر
ممکنه لینک دانلود 9k9k رو بزارین
من برای کد biss شبکه سه مشکل دارم و صفحه مربوطه با زدن 1234 در تنضیمات یا وضعیت ریسیور باز نمیشه
درود
دوست عزیزریسیور خود راباآخرین نرم افزارسایت آبگریدکنید
درضمن نام کامل ریسیور را اعلام کنید .../
soal1389
10-01-2011, 17:40
9k9k pvr hdmi
لینک دانلود رو اگر میشه بزارید
((-_-7khat-_-))
10-01-2011, 17:54
9k9k pvr hdmi
درود
درهمین بخش آخرین نرم افزاربتاریخ:29/8/2011
موفق باشید
http://www.sat2hd.net/showthread.php?t=23544
9k9k pvr hdmi
درود
به لینک زیر برید
http://www.sat2hd.net/showpost.php?p=99598&postcount=1
payam1 II
10-10-2011, 00:01
با سلام و خسته نباشی خدمت مدیر این بحش
با سلام
من یک رسیور ایکلاس مدل k9k9 دارم چطوری می تونم پسوند ذخیره سازی فایل رو در موقع که در حال ریکرد کردن
هست به mpeg تغییر بدم؟
با تشکر
alitahmasebx
10-10-2011, 11:28
با سلام و خسته نباشی خدمت مدیر این بحش
با سلام
من یک رسیور ایکلاس مدل k9k9 دارم چطوری می تونم پسوند ذخیره سازی فایل رو در موقع که در حال ریکرد کردن
هست به mpeg تغییر بدم؟
با تشکر
به قسمت منو برو گزینه آخر را انتخاب کن و بعد از آن گزینه اول رابزن در آن قسمت می توانی تغییر دهی:sdm32@se (84):
سهره طلايي II
10-28-2011, 13:54
باعرض سلام
يه دستگاه كا9كا9 دارم ووقتي روشن ميكني لوگوي رو لود ميكنه وبعد از اينكه لوگوي كره مياد روي تصوير تلويزيون خطهاي افق مي افته وهيچ چيز ديگه بجز خطهاي افقي نشون نميده علت از كجاست
Mr.EL po
10-28-2011, 14:00
باعرض سلام
يه دستگاه كا9كا9 دارم ووقتي روشن ميكني لوگوي رو لود ميكنه وبعد از اينكه لوگوي كره مياد روي تصوير تلويزيون خطهاي افق مي افته وهيچ چيز ديگه بجز خطهاي افقي نشون نميده علت از كجاست
درود
با کابل اچ دی وصل بشین و رسیورتون رو یه بار ریست فکتوری کنید درست میشه
hamid_mz1
11-28-2011, 17:24
با سلام ...
یکی از دوستانم رسیور a9a9 رو پیش من آورد که چراغهای پنل جلوی رسیور به حالت چرخشی روشن ، خاموش میشه ... به گفته ی خودش هنگامی که فلش رو برای ضبط یک برنامه به داخل جایگاه وارد کرده به اشتباه بر روی نرم افزار مربوطه کلیک کرده و چون از رسیور سردر نمیاره از ترسش فلش رو از دستگاه خارج میکنه ... حدس من بر اینه که نرم افزار به صورت کامل بر روی این دستگاه فیکس نشده ... حال سوال اینجاست که آیا حدس من میتونه درست باشه ؟ و اگر هم این چنین است آیا با استفاده از کابل rs232 و انتقال نرم افزار این رسیور آیا مشکل حل خواهد شد ؟ با تشکر ...
با سلام ...
یکی از دوستانم رسیور a9a9 رو پیش من آورد که چراغهای پنل جلوی رسیور به حالت چرخشی روشن ، خاموش میشه ... به گفته ی خودش هنگامی که فلش رو برای ضبط یک برنامه به داخل جایگاه وارد کرده به اشتباه بر روی نرم افزار مربوطه کلیک کرده و چون از رسیور سردر نمیاره از ترسش فلش رو از دستگاه خارج میکنه ... حدس من بر اینه که نرم افزار به صورت کامل بر روی این دستگاه فیکس نشده ... حال سوال اینجاست که آیا حدس من میتونه درست باشه ؟ و اگر هم این چنین است آیا با استفاده از کابل rs232 و انتقال نرم افزار این رسیور آیا مشکل حل خواهد شد ؟ با تشکر ...
بله شما با لودر نرم افزار رو انتقال بده حل میشه
mohsen_61
12-01-2011, 22:07
با سلام دوست عزیز ایا ریسیور k9k9 pvr hdmi شبکه های که روی s2 پخش میش را نشان میده وs2 ساپورت می کند
Mr.EL po
12-01-2011, 22:14
با سلام دوست عزیز ایا ریسیور k9k9 pvr hdmi شبکه های که روی s2 پخش میش را نشان میده وs2 ساپورت می کند
درود
خیر دوست عزیز
bghamsary
12-23-2011, 00:18
نحوه باز کردن کانال3روی این دستگاها چگونه است؟باسپاس ازشماومدیران محترم
((-_-7khat-_-))
12-23-2011, 00:54
نحوه باز کردن کانال3روی این دستگاها چگونه است؟باسپاس ازشماومدیران محترم
درود
دوست گرامی جهت بازکردن شبکه 3 می توانید ازآخرین سافکم استفاده کنید
دستگاه روخاموش روشن کنید شبکه 3 بازخواهدشد ...باسافکم تمام کدها
فیکس شده ونیازی به کدنیست .../درضمن ریسیور راباید با آخرین نرم افزار
سایت آبگرید کنید یه بار ریست فکتوری .../موفق باشید
سلام
آخرین لودر جدید ریسیور آی کلاس 9898 اج دی ام ای به چه تاریخی میباشد
آخرین لودر جدید ریسیور آی کلاس 9898 اج دی ام ای به چه تاریخی میباشدو چه فرقی با لودر قبلی دارد وچه مزایای دارد
سلام
آخرین لودر جدید ریسیور آی کلاس 9898 اج دی ام ای به چه تاریخی میباشد
آخرین لودر جدید ریسیور آی کلاس 9898 اج دی ام ای به چه تاریخی میباشدو چه فرقی با لودر قبلی دارد وچه مزایای دارد
درود
لودر هیچ تغیری توش نیست اون نرم افزار هست که هر موقع ارائه میشه تغیرات درونش اعمال شده
دوستان بنده يك دستگاه k9k9 PVR HDMI دارم كه با اخرين سافتكم و نرم افزار هم اپديت كردم البته از طريق USB ودستگاه را هم ريست فكتوري نموده ام .اما وقتي كه دستگاه را براي اولين بار روشن ميكنم پيغام no signalميدهد وبايد يكبار خاموش وسپس دوباره روشن كنم تا تصوير بيايد .
علت را نفهميدم اگر كسي حل كرده مرا هم راهنمايي كند سپاسگذار خواهم بود
دوستان بنده يك دستگاه k9k9 pvr hdmi دارم كه با اخرين سافتكم و نرم افزار هم اپديت كردم البته از طريق usb ودستگاه را هم ريست فكتوري نموده ام .اما وقتي كه دستگاه را براي اولين بار روشن ميكنم پيغام no signalميدهد وبايد يكبار خاموش وسپس دوباره روشن كنم تا تصوير بيايد .
علت را نفهميدم اگر كسي حل كرده مرا هم راهنمايي كند سپاسگذار خواهم بود
درود
شما سویچ خود را تعویض کنید
jamal II
01-14-2012, 00:06
دستگاه من وقتی سویچر وصل میکنم که سه جهت رو ببینم فقط یک جهت رو میشناسه مثلا اگه رو سویچ یک یوتل باشه هرچهارتاخونه سویچر فقط سیگنال یوتل ست رو میده یعنی اون خونه های دیگه اصلا کار نمیکنه .
رو فرکانس ۱۰۷۲۱ رو چهارتاخونه هم سیگنالشو دریافت میکنم هاتبرد رو نمیده تا حالا ۴ تاسویچرهم عوض کردم نشد ریست کارخانه ای ویک ورژن دیگه هم زدم نشد لطفا بگید چیکار کنم انگاردسگام دیگه سویچر رو ساپورت نمیکنه کلاً.سپاسگزارم .
هرکی پولشومیخوادبریزه دورآیکلاس بخره
دستگاه من وقتی سویچر وصل میکنم که سه جهت رو ببینم فقط یک جهت رو میشناسه مثلا اگه رو سویچ یک یوتل باشه هرچهارتاخونه سویچر فقط سیگنال یوتل ست رو میده یعنی اون خونه های دیگه اصلا کار نمیکنه .
رو فرکانس ۱۰۷۲۱ رو چهارتاخونه هم سیگنالشو دریافت میکنم هاتبرد رو نمیده تا حالا ۴ تاسویچرهم عوض کردم نشد ریست کارخانه ای ویک ورژن دیگه هم زدم نشد لطفا بگید چیکار کنم انگاردسگام دیگه سویچر رو ساپورت نمیکنه کلاً.سپاسگزارم .
شما یک بار نرم افزار کارخانه بریزید تست کنید ریست فکتوری هم یادتون نره
saeed.0917
01-14-2012, 12:21
سلام
من یه آی کلاس k9k9 hdmi pvr2 خریدم ولی هر چی برنامه رو از طریق فلش بهش میدم و رو فایل ok میکنم ارور آنساپورت ... میده
saeed.0917
01-14-2012, 12:21
سلام
من یه آی کلاس k9k9 hdmi pvr2 خریدم ولی هر چی برنامه رو از طریق فلش بهش میدم و رو فایل ok میکنم ارور آنساپورت ... میده
چکارش کنم ؟
Arash 021
01-14-2012, 12:53
سلام
چکارش کنم ؟
بنده هم همین مشکل رو داشتم - باید با کابل بزنی
موفق باشی
saeed.0917
01-14-2012, 13:38
مرسی
راستی بعد از اینکه با کابل بزنم دیگه میشه با فلش بزنم ؟
Arash 021
01-14-2012, 13:53
مرسی
راستی بعد از اینکه با کابل بزنم دیگه میشه با فلش بزنم ؟
تست نکردم - چون برای مشتری بود و سریع اوکی کردم و تحویل دادم
world II
01-14-2012, 14:42
با سلام نمیدونستم این سوال رو کجا مطرح کنم میخواستم بدون کدوم رسیور قادر به پخش کانالهای hd واقعی هست و سیسیکم هم به خوبی ساپورت میکنه و مشکلی از نظر سیسیکم نداشته باشه و قیمتش زیر 150 تومن باشه؟؟؟ با تشکر
با سلام نمیدونستم این سوال رو کجا مطرح کنم میخواستم بدون کدوم رسیور قادر به پخش کانالهای hd واقعی هست و سیسیکم هم به خوبی ساپورت میکنه و مشکلی از نظر سیسیکم نداشته باشه و قیمتش زیر 150 تومن باشه؟؟؟ با تشکر
دوست عزیز این سوال رو در قسمت مشاوره خرید رسیور باید بپرسی تا سریعتر به جواب برسی
http://www.sat2hd.biz/showthread.php?t=4796
jamal II
01-21-2012, 21:57
همین کارایی که گفتید دقیق انجام دادم اما بازم همونجوریه هنوز چیکارکنم .؟؟؟؟ ممنون :sdm32@se (32):
Arash 021
01-21-2012, 22:06
از سوئیچر های پرمیوم استفاده نکن
کابل ضخیم استفاده کن
ولتاژ 13-18 باشه
آخرین پچ رو بزن
هنگام ست کردن سوئیچر ، رسیور رو خاموش کنید
---------------------------------------------------------------
اگه نشد فلش کن
jamal II
01-22-2012, 18:41
یه ایکلاس دیگه جواب میده این نمیدونم چرا اینجوریه !!!!
navid.gsm
01-22-2012, 19:09
سلام
ببخشید میشه لینک نرم افزار کارخانه ای بزارید تا به دستگاه بزنم چون منهم این مشکل دارم تو همین پست مطرح کردم به نتیجه نرسیدم در ضمن آیا با وارد کردن
نرم افزار کارخانه ای مشکلی برا دستگاه پیش نمیاد یعنی چون جدید ترین نرم افزار روشه
Arash 021
01-22-2012, 19:30
پچ کارخونه ای
http://www.sat2hd.ws/showthread.php?t=22051
http://www.sat2hd.ws/showthread.php?t=22049
برای دو مدل اچدی ام آی و دایوکس
k9k9 wifi HD pvr مدل درودبرشمالطفانرم افزار
Arash 021
02-11-2012, 15:14
k9k9 wifi HD pvr مدل درودبرشمالطفانرم افزار
موفق باشید
http://www.sat2hd1.com/showthread.php?t=39068
Arash 021 درود برشما متشکرم
vahid6630
02-17-2012, 01:29
arash 021 درود برشما متشکرم
برای تشکر کردن پست نزنید
زدن دکمه تشکر کافیست
behzad6713
02-20-2012, 04:27
خسته نباشین
من رسیور k9k9 pvr hdmi دارم و جدید ترین آپدیت و از سایتتون گرفتم
داخل فایل آپدیت چند تا .key بود من اونارو نصب کردم
میشه بگید چیارو باز میکنه یا کاربردش چیه
خسته نباشین
من رسیور k9k9 pvr hdmi دارم و جدید ترین آپدیت و از سایتتون گرفتم
داخل فایل آپدیت چند تا .key بود من اونارو نصب کردم
میشه بگید چیارو باز میکنه یا کاربردش چیه
دوست عزیز همون سافتکمه که کانالهای زیادی باز نمیکنه کانالهای مثل rai italia و چندتا دیگه رو باز میکنه
سلام دوستان من یه رسیور k9k9 معمولی دارم تا دیروز بدون هیچ مشکلی کار می کرد ولی امروز که دستگاه رو روشن کردم یه صفحه ای میاد نوشته stb s/w damaged که اصلا کنتورل کار نمی کنه نه شبکه میاد نه وارد منو میشه انگار دستگاه همه چیش پاک شده از دوستان خواهش می کنم اگه اکسی اطلاعی داره راه نماییم کنه ممنون میشم تا امروز جوابمو بدین قربون همتون برم:sdm32@se (80):
سلام دوستان من یه رسیور k9k9 معمولی دارم تا دیروز بدون هیچ مشکلی کار می کرد ولی امروز که دستگاه رو روشن کردم یه صفحه ای میاد نوشته stb s/w damaged که اصلا کنتورل کار نمی کنه نه شبکه میاد نه وارد منو میشه انگار دستگاه همه چیش پاک شده از دوستان خواهش می کنم اگه اکسی اطلاعی داره راه نماییم کنه ممنون میشم تا امروز جوابمو بدین قربون همتون برم:sdm32@se (80):
دوست عزیز برنامه اشتباهی دادی به رسیورت الان باید با کابل برنامه کارخانه ای رو منتقل کنی تا درست بشه البته برنامه اصلی رسیورت خودت رو میگم
milad.n0098
02-20-2012, 20:17
من خوب متوجه نشدم شما میگی باید با کابل نرم افزار کارخانه ای منتقل کنی یعنی باید رسیور به کامپیوتر وصل شه اگه این طوریه با چه کابلی و برنامه ای و اگه برنامه ای هست میشه لینک شو بزاری من ممبتدی هستم ممنون میشم کامل بگی با تشکر
vahid6630
02-20-2012, 20:20
من خوب متوجه نشدم شما میگی باید با کابل نرم افزار کارخانه ای منتقل کنی یعنی باید رسیور به کامپیوتر وصل شه اگه این طوریه با چه کابلی و برنامه ای و اگه برنامه ای هست میشه لینک شو بزاری من ممبتدی هستم ممنون میشم کامل بگی با تشکر
با کایل rs232
مخصوص پروگرام رسیور
vahid6630
02-20-2012, 20:23
با کایل rs232
مخصوص پروگرام رسیور
به لینک های زیر توجه نمایید
آپگرید رسیور به رسیور با کابل ( Rs232 ) در مدل های ( A9A9 PvR Xvid-K9K9 PvR Xvid (http://www.sat2hd1.com/showthread.php?t=22312)
نرم افزار کارخونه ای رسیورهای k9k9 pvr hdmi a9a9 pvr hdm (http://www.sat2hd1.com/showthread.php?t=22051)
در خدمت شما هستم
behzad6713
02-21-2012, 08:23
ممنون از رسیدگی تون
چه طوری میشه بعضی از کانال های پولی رو باز کرد
بدون کارت
نرم افزارو روش خاصی داره
ممنون از رسیدگی تون
چه طوری میشه بعضی از کانال های پولی رو باز کرد
بدون کارت
نرم افزارو روش خاصی داره
درود
خرید دانگل یا خرید دستگاه اینترنتی
با سلام میخواستم ببرسم فرق بین k9k9باa9a9 چیه
vahid6630
02-21-2012, 12:56
با سلام میخواستم ببرسم فرق بین k9k9باa9a9 چیه
معرفی رسیورهای ایکلاس و هایویژن تمام مدل ها اختصاصی (http://www.sat2hd1.com/showthread.php?t=21083)
لطفا من می خواهم یه دستگاه بخرم ایا k9k9full hdیاa9a9بخرم
vahid6630
02-21-2012, 13:00
لطفا من می خواهم یه دستگاه بخرم ایا k9k9full hdیاa9a9بخرم
به لینکی که در پست قبل برات قرار دادم بروید
چه مبلغ میخواهید هزینه کنید
behzad6713
02-22-2012, 04:19
از کدوم دانگل یا شرینگ واسه باز کردن کانال های کارتی استفاده کنیم
تو انجمن کدوم قسمت برم
ممنون
از کدوم دانگل یا شرینگ واسه باز کردن کانال های کارتی استفاده کنیم
تو انجمن کدوم قسمت برم
ممنون
دوست عزیز فعلا دانگل جالبی تو بازار نیست و همه این دانگل ها قطعی زیاد دارند و ارزش خریدن ندارن ولی برای شرینگ میتونی از یورو کم سایت که واقعا کانالهای بی نظیری رو باز میکنه استفاده کنی به قسمت فروشگاه سایت مراجعه کن دوست عزیز
behzad6713
02-23-2012, 07:54
آیا این رسیور قابلیت مکث ضبط و ادامه ی دوباره داره
تو ضبط برنامه ها نمی خوام تبلیغات ظبط بشه
اگه نداره بی زحمت کدوم مدل ها این قابلیت و داره
آیا این رسیور قابلیت مکث ضبط و ادامه ی دوباره داره
تو ضبط برنامه ها نمی خوام تبلیغات ظبط بشه
اگه نداره بی زحمت کدوم مدل ها این قابلیت و داره
عزیز هر رسیوری که ضبط کنه قابلیت مکث رو داره
behzad6713
02-24-2012, 03:27
دوست عزیز نداره
دکمه ی ضبط رو میزنی واسه اتمامش باید استوپ رو بزنی
راهی نداره که ضبط و مکث کنی بعد چند دقیقه دوباره ادامه بدی
دوست عزیز نداره
دکمه ی ضبط رو میزنی واسه اتمامش باید استوپ رو بزنی
راهی نداره که ضبط و مکث کنی بعد چند دقیقه دوباره ادامه بدی
خیر دوست عزیز اینجوری کامل نمیتونید چیزی ضبط کنید
masoud66
03-04-2012, 15:17
سلام لطفا کمکم کنید من یه رسیور کا9کا9 فول اچدی دارم چند وقته سیگنالش قطع میشه کسی تا حالا نتونسته درستش کنه تمام خازناشم عوض کردم خوب نشد نرم افزارم ریختم روش خوب نشد دیگه نمیدونم چیکارش کنم اگه راهی هست راهنمایی کنید
Mr.EL po
03-04-2012, 16:11
سلام لطفا کمکم کنید من یه رسیور کا9کا9 فول اچدی دارم چند وقته سیگنالش قطع میشه کسی تا حالا نتونسته درستش کنه تمام خازناشم عوض کردم خوب نشد نرم افزارم ریختم روش خوب نشد دیگه نمیدونم چیکارش کنم اگه راهی هست راهنمایی کنید
درود
سیم انتن رو باز کنید ببینید اب توی تیونرتون نرفته ؟؟؟؟
با سلام . يكي از دوستان k9k9hdmi داره وقتي فيلمي راضبط ميكنه هنگام پخش بعضي مواقع تصوير خش دار و ثابت ميشود و دوباره پخش ميكنه . اگه ميشه لطفا راهنمايي بفرماييد .
با سلام . يكي از دوستان k9k9hdmi داره وقتي فيلمي راضبط ميكنه هنگام پخش بعضي مواقع تصوير خش دار و ثابت ميشود و دوباره پخش ميكنه . اگه ميشه لطفا راهنمايي بفرماييد .
درود
دستگاه خود را با برنامه جدید ابگرید کنید
hamedm2m
03-05-2012, 00:55
سلام
من يكk9k9دارم كه تنها مشكلي كه باهاش دارم اينه كه كنترلش روي TVتاثير ميزاره
مثلا وقتي دارم كانال عوض ميكنم كنترل ماهواره رويTVاثر ميزاره وميپره بيرون!!
ميگن مشكل ازLCDهاست كه خيلي حساسن
خلاصه اگه راهي هست بگين لطفا
vahid6630
03-05-2012, 02:15
سلام
من يكk9k9دارم كه تنها مشكلي كه باهاش دارم اينه كه كنترلش روي tvتاثير ميزاره
مثلا وقتي دارم كانال عوض ميكنم كنترل ماهواره رويtvاثر ميزاره وميپره بيرون!!
ميگن مشكل ازlcdهاست كه خيلي حساسن
خلاصه اگه راهي هست بگين لطفا
دستگاه رسیور خود را پروگرام نمایید
شاید مشکل حل شود که بعید می دانم
hamedm2m
03-05-2012, 10:26
دستگاه رسیور خود را پروگرام نمایید
شاید مشکل حل شود که بعید می دانم
ممنون.ولي ربطي به رسيور نداره
جداي ازرسيور,كنترلش رويlcdتاثيرميزاره
شايدبايدتنظيماتlcdرو عوض كنم
اگه راه حل ديگه اي هم داريد بگيد لطفا
saeed330
03-05-2012, 11:31
برای k9k9 pvr2hdmiکدوم پچ رو باید بریزم؟
پچ رو ریختم روی فلش و دستگاه بصورت اتوماتیک برنامه رو از روی فلش شناخت
و پیام اومد که نرم افزار جدید شناسایی شد آیا مایل به آپدیت هستید یا نه؟
ولی وقتی روی فایل با پسوندsng اوکی میزنم پیام میاد که فایل غیر قابل پخش
برای k9k9 pvr2 xvid کدوم پچ رو باید بریزم؟
پچ رو ریختم روی فلش و دستگاه بصورت اتوماتیک برنامه رو از روی فلش شناخت
و پیام اومد که نرم افزار جدید شناسایی شد آیا مایل به آپدیت هستید یا نه؟
ولی وقتی روی فایل با پسوندsng اوکی میزنم پیام میاد که فایل غیر قابل پخش
درود
از لینک زیر دریافت کنید
S29F3USB_CAS.zip (http://www.sat2hd1.com/attachment.php?attachmentid=26673&d=1326882208)
saeed330
03-05-2012, 12:30
استاد
ببخشید
xvid نبود من اشتباه کردم
hdmi هستش
فرقی نمیکنه؟
استاد
ببخشید
xvid نبود من اشتباه کردم
hdmi هستش
فرقی نمیکنه؟
نه همین نرم افزار رو که گذاشتم انتقال بده
با سلام و خسته نباشید خدمت شما
مشکل من تو سوییچره که یک ماهواره بیشتر نشون نمیده ( تنها یک جهت) یا هاتبرد یا بدر
لطفا راهنمایی کنید مشکل از چیه از رسیوره یا سوییچر؟
مدل رسیور من k9k9 هستش
با تشکر
با سلام و خسته نباشید خدمت شما
مشکل من تو سوییچره که یک ماهواره بیشتر نشون نمیده ( تنها یک جهت) یا هاتبرد یا بدر
لطفا راهنمایی کنید مشکل از چیه از رسیوره یا سوییچر؟
مدل رسیور من k9k9 هستش
با تشکر
درود
نرم افزار جدید را بگیرید به دستگاه انتقال بدین سپس یک تنطیم کارخانه کنید مشکلتون حل میشود
سلام.من یک ریسیورk9k9 pvrخریدم وقتی از کابل hd برای اتصال به تلویزیونlcd استفاده میکنم میزنهno signal و فقط از طریق کابل سه سر میتونم صدا و تصویر را دریافت کنl.اشکال از کابل هست یا تلویزیون یا اینکه تنظیمات خاصی داره؟
سلام.من یک ریسیورk9k9 pvrخریدم وقتی از کابل hd برای اتصال به تلویزیونlcd استفاده میکنم میزنهno signal و فقط از طریق کابل سه سر میتونم صدا و تصویر را دریافت کنl.اشکال از کابل هست یا تلویزیون یا اینکه تنظیمات خاصی داره؟
درود
ربطی با هم ندارن ولی شما یک بار با یک کابل اچ دی دیگه تست کنید اگر جواب نداد دستگاه رو پروگرام کنید یه تنظیم کارخانه هم انجام بدین تست کنید
farjadpc II
03-28-2012, 17:04
یه رسیور k9k9 pvr hdmi هست که صدا و تصویرش با هم سینک نیست (همزمان نیست). مشکل از کجا می تونه باشه به نظرتون؟!
عجیبه واسم!
یه رسیور k9k9 pvr hdmi هست که صدا و تصویرش با هم سینک نیست (همزمان نیست). مشکل از کجا می تونه باشه به نظرتون؟!
عجیبه واسم!
یه نرم افزار جدیدتر یا قدیمی تر بزن ببین چی میشه واسم چنین چیزی پیش نیومده تا حالا ممکنه از خود کانال باشه
farjadpc II
03-28-2012, 19:54
یه نرم افزار جدیدتر یا قدیمی تر بزن ببین چی میشه واسم چنین چیزی پیش نیومده تا حالا ممکنه از خود کانال باشه
واسه منم این مشکل جدیده، تا حالا ندیده بودم. روی همه کانالها همینطوره بعضی وقتها. اون روز اولی که رفتم نصبش کردم خونه طرف هیچ مشکلی نداشت.. با تلویزیون دیگه هم تستش کرده یارو، میگه از رسیوره.
حالا گفتم بیاره ببینم چشه، واسه اولین کار همون نرم افزار قدیمی تر رو به میزنم ببینم چی میشه.
می خواستم بدونم تاحالا کسی تجربه داشته همچین مشکلیو؟
سپاس
farjadpc II
04-02-2012, 04:38
مشکل رسیور فوق که صدا و تصویر سینک نبود با ریختن پچ کارخونه ای برطرف شد.
hassan_m420
04-06-2012, 14:27
سلام.یه رسیور a9a9 واسه یکی از دوستام چند روز پیش آوردن خودش میگه دو سه روزی کار کرد اما الان وقتی روشنش میکنه تا حالت لودش میاد یهو خاموش میشه خواستم بدونم علتش چیه؟آیا با نرم افزار کارش راه میوفته؟ممنون
با سلام. من پچ جدید a9a9 و k9k9 pvr hdmi به تاریخ (http://www.sat2hd4.com/showthread.php?t=48206)03.06.2012 (http://www.sat2hd4.com/showthread.php?t=48206) دانلود کردم و به فلش ریختم و به دستگاه زدم نصب شد بعد از یک روز روشن خاموش کردن بالا نیومد تو لودر میمونه فلشم ویروس داشت..ریسیور هم k9k9 هستش.ممنون میشم راهنماییم کنید (http://www.sat2hd4.com/showthread.php?t=48206)
با سلام. من پچ جدید a9a9 و k9k9 pvr hdmi به تاریخ (http://www.sat2hd4.com/showthread.php?t=48206)03.06.2012 (http://www.sat2hd4.com/showthread.php?t=48206) دانلود کردم و به فلش ریختم و به دستگاه زدم نصب شد بعد از یک روز روشن خاموش کردن بالا نیومد تو لودر میمونه فلشم ویروس داشت..ریسیور هم k9k9 هستش.ممنون میشم راهنماییم کنید (http://www.sat2hd4.com/showthread.php?t=48206)
درود
فایل فلش رسیور مربوطه رو با لودر انتقال بدید مشکلتون حل میشه
موفق باشید
درود
دستگاه رو یک بار با لودر ابگرید کنید
سلام من یه دستگاه k9 دارم وقتی میخواهم از ریسیور ضبط کنم ریستارت میشه به نظر شما باید چه کار کنم
Mr.EL po
06-16-2012, 12:29
سلام من یه دستگاه k9 دارم وقتی میخواهم از ریسیور ضبط کنم ریستارت میشه به نظر شما باید چه کار کنم
درود
با جدید ترین نرم افزار ابگرید کنید و یه بار هم ریست فکتوری کنید
درست میشود
اگر نشد با یه یو اس بی دیگه هم امتحان کنید
موفق باشید
SAT2HD MHMHJ
06-20-2012, 01:27
درود
با جدید ترین نرم افزار ابگرید کنید و یه بار هم ریست فکتوری کنید
درست میشود
اگر نشد با یه یو اس بی دیگه هم امتحان کنید
موفق باشید
منم موافقم 99درصد برطرف میشه:sdm32@se (77):
mahdi59e
06-27-2012, 17:05
ببخشید چجوری از cccam در k9k9 full hd استفاده کنم اگه میشه لینک مربوطه ؟http://www.sat2hd1.org/images/smilies/sdm32@se%20%2860%29.gifconection failor میده مینویسه conect to 192.168.1.2
بعد مینویسه conect to 192.168.1.3:10001 بعد conection failor میده البته اول اسم سایت(url) رو می نویسه بعد عددهای بالا و سرانجام failor
Moh@mm@d-SAT
06-27-2012, 17:40
ببخشید چجوری از cccam در k9k9 full hd استفاده کنم اگه میشه لینک مربوطه ؟http://www.sat2hd1.org/images/smilies/sdm32@se%20%2860%29.gifconection failor میده مینویسه conect to 192.168.1.2
بعد مینویسه conect to 192.168.1.3:10001 بعد conection failor میده البته اول اسم سایت(url) رو می نویسه بعد عددهای بالا و سرانجام failor
به بخش زیر مراجعه کنید
هم آموزش راه اندازی سی سی کم موجود است و هم نحوه کانفیگ انواع مودم ها :
http://sat2hd1.org/forumdisplay.php?f=88
ریسیور ایکلاس k9k9hdmi povr2 ]چراغ جلوی پنل روشن است و می چرخد و هیچ برنامه ای هم با لودر قبول نمی کند چکار کنم راهنمائی کمک کنید ممنون
saeed.0917
07-12-2012, 09:52
ریسیور ایکلاس k9k9hdmi povr2 ]چراغ جلوی پنل روشن است و می چرخد و هیچ برنامه ای هم با لودر قبول نمی کند چکار کنم راهنمائی کمک کنید ممنون
دوست عزیز منظورتون از میچرخد چیه ؟
چراغ پنل که به رنگ قرمزه و ثابت
Mr.EL po
07-12-2012, 10:01
درود
شما با یک سیستم دیگه با لودر امتحان کنید باز هم اگر برنامه نخورد باید به تعمیرکار مراجعه کنید و رسیورتون رو فلش کنید
موفق باشید
azizh II
07-13-2012, 20:20
mer300000000000000000000000000000000
q1a1z1 II
07-23-2012, 23:04
دوست عزیز برین در قسمت output setting و خروجی تصویر رو تغییر بدین البته ابتدا با 3 فیش وصل کن که ببینی چکار میکنی احتمالا روی ntsc میاد
SAT2HD MHMHJ
07-24-2012, 07:40
دوست عزیز برین در قسمت output setting و خروجی تصویر رو تغییر بدین البته ابتدا با 3 فیش وصل کن که ببینی چکار میکنی احتمالا روی ntsc میاد
دوست عزیز شما کلید ویدو فرمت را 2بار بز درست میشه
mahdi59 II
07-25-2012, 19:48
با سلام خدمت تمام دوستان ریسیور مدل a9a9شرینگ رایگان داره اگه داره لطفا طریقه استفاده راهنمای فرماید
(http://www.sat2hd2.org/forumdisplay.php?f=611)
با سلام خدمت تمام دوستان ریسیور مدل a9a9شرینگ رایگان داره اگه داره لطفا طریقه استفاده راهنمای فرماید
(http://www.sat2hd2.org/forumdisplay.php?f=611)
درود
اگر مدل فول اچ دی باشه و سری جدید باشه بله دارد
mahdi59 II
07-26-2012, 22:38
درود
اگر مدل فول اچ دی باشه و سری جدید باشه بله دارد
با تشکر از مدیر محترم که به سوال من جواب دادن ولی دل دستگاهمن a9a9pvrhdmi است آیا این مدل شرینگ رایگان یا پولی داره . اگه داشته باشه مراحل استفاده از آن را لطفا توضیح بدین با تشکر از تمام دوستان عزیز:sdm32@se (46):
farjadpc II
07-27-2012, 02:17
با تشکر از مدیر محترم که به سوال من جواب دادن ولی دل دستگاهمن a9a9pvrhdmi است آیا این مدل شرینگ رایگان یا پولی داره . اگه داشته باشه مراحل استفاده از آن را لطفا توضیح بدین با تشکر از تمام دوستان عزیز:sdm32@se (46):
خیر دستگاه شما شیرینگ نداره.. برای رسیور شما فقط یک راه استفاده از شیرینگ اینترنتی غیر رایگان وجود داره و اون متصل کردن رسیور به کامپیوتر از طریق پورت سریال و کار با برنامه هایی نظیر MDBOX یا HDVB و یا Gladiator هست.
saeed-gh
09-17-2012, 14:40
سلام دوستان.یکی از دوستام رسیور ایکلاس مدل k9k9 pvr xvid داره،رفتم براش شبکه pg رو نصب کردم اما باز نمیشه و یه چیزی در مورد قفل بودن شبکه میگه!تا حالا اپگریدش هم نکرده،ایا نیاز به اپگرید و سافتکم خاصی داره؟!با تشکر از شما
Mr.EL po
09-17-2012, 14:49
سلام دوستان.یکی از دوستام رسیور ایکلاس مدل k9k9 pvr xvid داره،رفتم براش شبکه pg رو نصب کردم اما باز نمیشه و یه چیزی در مورد قفل بودن شبکه میگه!تا حالا اپگریدش هم نکرده،ایا نیاز به اپگرید و سافتکم خاصی داره؟!با تشکر از شما
درود
دوست گرامی باید به رسیورتون سافتکم بزنید
در قسمت مربوطه اموزش ها موجود میباشد
موفق باشید
saeed-gh
09-17-2012, 23:11
تشکر از لطفتون:2dfj[--05d (25)::2dfj[--05d (28):
saeed-gh
09-27-2012, 11:55
با سلام خدمت شما اساتید محترم، من یه آی کلاس مدل k9k9 pvr xvid با مدل ID s2f2a12d-1019A دارم و میخوام شبکه ی pg رو باز کنه واسه همین پچ جدید اون رو با مدل آی دیs2f2a126-13089F و همینطور پچ کارخونه ای اون رو از این سایت دانلود کردم ، از طریق یو اس بی که میگه فایل غیر قابل پخشه ، از طریق لودر هم ارور فایل میده و میگه model ID is not matched یه بار بهش فایل کلین نیمه دادم نشد و این error. 0*80000101 روی صفحه تلویزیون موقع آپگرید میاد . کلین کامل هم بهش دادم ولی بازم نشد حالا شانس آوردم قبل از آپگرید یه پشتیبان از نرم افزار خودش تو فلش کپی کردم و بهش زدم وگرنه هیچ کدوم از این پچ هایی که توی سایت بود رو قبول نمیکرد و روی صفحه لود میموند و stb s/w dameged از اینکه برای این مدل از رسیورم رو دانلود کردم مطمئن هستم حالا چرا به مدل آی دی گیر میده نمیدونم واسه چیه!!!!!!!!خواهش میکنم کمکم کنید ، دوستتــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــون دارم
saeed-gh
09-27-2012, 22:18
دوستان خواهش میکنم یکی کمـــــــــــــــــــــــ کم کـــــــــنه
saeed-gh
09-30-2012, 00:15
توی تاپیک دیگه ای مشکلم حل شد:2dfj[--05d (6):
ببخشید چه جوری باید این کد های ۳۲ رقمی رو تو iclass k9k9 وارد کنم ؟ فقط ۱۶ تاش جا میشه :2dfj[--05d (42):
Shahrokh_62
10-12-2012, 20:05
سلام ببخشید میشه بگی جای جامپر برای جیتگ روی k9k9 pvr کجاست هرچی میگردم پیدا نمیکنم
amin_pm II
10-20-2012, 01:11
سلام ببخشید میشه بگی جای جامپر برای جیتگ روی k9k9 pvr کجاست هرچی میگردم پیدا نمیکنم
با سلام دوستان عزیز ببینید مدلهای جدید ایکلاس جیتگ نمیشوند فقط با پروگرمر میشه بهشون برنامه داد فقط جیتک برای مختص مدلهای 9696pvr و 9595pvr هست اگر روی دستگاهای جدید تست کنید ممکن است به پرازنده دستگاهتون اسیب برسون
soorena010 II
10-21-2012, 22:26
ایا k9k9 pvr xvid hd سیگنالهای s2 را دریافت میکنه
Mr.EL po
10-21-2012, 23:35
ایا k9k9 pvr xvid hd سیگنالهای s2 را دریافت میکنه
فول اچ دی که نیست
دریافت نمیکنه
mahdi59 II
11-11-2012, 13:30
با سلام خدمت دوستان من چند وقتی از سیسیکم استفاده میکنم ولی نمیتونم کانالهای که با سیسیکم باز میکنم در فیلش ظبط کنم میشه یکی از دوستان مرا راهنمای کنید با تشکر
Mr.EL po
11-11-2012, 13:37
با سلام خدمت دوستان من چند وقتی از سیسیکم استفاده میکنم ولی نمیتونم کانالهای که با سیسیکم باز میکنم در فیلش ظبط کنم میشه یکی از دوستان مرا راهنمای کنید با تشکر
با نرم افزار مشکلتون حل میشه
mahdi59 II
11-11-2012, 14:01
با نرم افزار مشکلتون حل میشه
باتشکر که به سوال من جواب دادین اگه میشه لطف کنید بگید از کدام نرم افزار استفاده کنم با تشکر
موقعه انتخاب فایل برای آپدیت رسیور با خطای Unsupported file مواجه میشم ....
دلیلش چیه ؟
((-_-7khat-_-))
11-20-2012, 21:30
موقعه انتخاب فایل برای آپدیت رسیور با خطای unsupported file مواجه میشم ....
دلیلش چیه ؟
درود
فایل انتخاب شده مدل رسیور و هم خوانی با آیدی مدل رسیور خود ندارد . فایل مدل
خود رسیور را انتقال دهید . دوم هم ویروسی بودن سیستم هم هست . که خطای
آبگرید را می دهد .
درود
فایل انتخاب شده مدل رسیور و هم خوانی با آیدی مدل رسیور خود ندارد . فایل مدل
خود رسیور را انتقال دهید . دوم هم ویروسی بودن سیستم هم هست . که خطای
آبگرید را می دهد .
نه درسته من از خود دستگاه بک آپ گرفتم اون فایل رو میشناسه و میشه انتخابش کرد برای آپدیت ولی فایل که دانلود کردم رو میگه ساپرت نمیکنه فایلشو ...
اسم فایل جدید اینه :
s2f4a126-13089F.sgn
s2f4a12c-13080F.sgn
قدیمیه پایین هست موندم مشکل از چیه
دستگاه a9a9 هست .
((-_-7khat-_-))
11-21-2012, 00:05
نه درسته من از خود دستگاه بک آپ گرفتم اون فایل رو میشناسه و میشه انتخابش کرد برای آپدیت ولی فایل که دانلود کردم رو میگه ساپرت نمیکنه فایلشو ...
اسم فایل جدید اینه :
S2f4a126-13089f.sgn
s2f4a12c-13080f.sgn
قدیمیه پایین هست موندم مشکل از چیه
دستگاه a9a9 هست .
درود
مدل رسیور خود را بطور کامل قید کنید .
درود
iclass a9a9 hdmi
ali.k II
11-21-2012, 00:31
با سلام.
دوستان چرا k9k9 تصوير در تصوير ندارد در صورتي كه روي كنترولش دكمه pip دارد.
درود
iclass a9a9 hdmi
:2dfj[--05d (7):
((-_-7khat-_-))
11-21-2012, 10:32
iclass a9a9 hdmi
درود
برشما دوست عزیز روی لینک زیر کلیک کنید .
موفق باشید
http://www.sat2hd4.org/showthread.php?p=243374#post243374
درود
برشما دوست عزیز روی لینک زیر کلیک کنید .
موفق باشید
http://www.sat2hd4.org/showthread.php?p=243374#post243374
متاسفانه بازم همون ارور رو داد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نمیدونم باید چه کار کنم دیگه !
((-_-7khat-_-))
11-21-2012, 23:18
متاسفانه بازم همون ارور رو داد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نمیدونم باید چه کار کنم دیگه !
درود
با فلش میموری انتقال دهید . انجام خواهد شد فقط فایل را از پوشه خارج سازید
که دستگاه فایل را شناسایی کند
من همین کار رو انجام میدم ....
از دستگاه بک آپ میگیرم اونو قبول میکنه برای آپدیت ولی فایل جدید با اینکه پسوندشون یکیه هر دو مال یه مدل هستن ارور میده فایل ورژن جدیده رو اون که ورژن خودش هست رو راحت قبول میکنه !
s2f4a12c-13080F.sgn این بک آپ هست ورژن s2f4a126-13089F.sgn هم جدیده هست که گفتین دانلود کردم ولی جدیده رو قبول نمیکنه !
vahid6630
11-22-2012, 14:10
از دستگاه بک آپ میگیرم اونو قبول میکنه برای آپدیت ولی فایل جدید با اینکه پسوندشون یکیه هر دو مال یه مدل هستن ارور میده فایل ورژن جدیده رو اون که ورژن خودش هست رو راحت قبول میکنه !
S2f4a12c-13080f.sgn این بک آپ هست ورژن s2f4a126-13089f.sgn هم جدیده هست که گفتین دانلود کردم ولی جدیده رو قبول نمیکنه !
سلام دوست من
مشکل شما چیست
((-_-7khat-_-))
11-22-2012, 14:19
S2f4a12c-13080f.sgn این بک آپ هست ورژن s2f4a126-13089f.sgn هم جدیده هست که گفتین دانلود کردم ولی جدیده رو قبول نمیکنه !
درود
فلش رسیور ویروسی است از نرم افزار کارخانه استفاده کنید دربخش مربوطه جستجو کنید .
درود
فلش رسیور ویروسی است از نرم افزار کارخانه استفاده کنید دربخش مربوطه جستجو کنید .
یعنی فلش مموری من ویروس داره یا پروت دستگاه یعنی دستگاه ویروسیه !؟ چون فلش رو من فرمت کردم ویروس هم نداره !
((-_-7khat-_-))
11-22-2012, 22:05
یعنی فلش مموری من ویروس داره یا پروت دستگاه یعنی دستگاه ویروسیه !؟ چون فلش رو من فرمت کردم ویروس هم نداره !
درود
منظور از فلش /آیسی فلش رسیور هست . فایل اورجینال وکارخانه ای را اول انتقال
دهید ریست فکتوری کرده سپس فایلی که دانلود کردید آخرین نرم افزار
http://www.sat2hd4.org/showthread.php?t=22051
درود
منظور از فلش /آیسی فلش رسیور هست . فایل اورجینال وکارخانه ای را اول انتقال
دهید ریست فکتوری کرده سپس فایلی که دانلود کردید آخرین نرم افزار
http://www.sat2hd4.org/showthread.php?t=22051
فایل کارخانه هم همین ارور رو داد و نشد ....
ریست فکتوری هم زدم بازم نشد فایل کارخانه رو بریزی فایل جدیده رو هم نمیشه کلا نمیشه !
:2dfj[--05d (13):
((-_-7khat-_-))
11-23-2012, 00:19
فایل کارخانه هم همین ارور رو داد و نشد ....
ریست فکتوری هم زدم بازم نشد فایل کارخانه رو بریزی فایل جدیده رو هم نمیشه کلا نمیشه !
:2dfj[--05d (13):
درود
اطلاعات فایل فلش ویروسی هستند آیسی فلش رسیور را باید با دستگاهی
بنام پروگرامر فلش زد . که کار تعمیرکار هست اگر خوزستان باشید من مشکل
فلش رو رفع خواهم کرد .
درود
اطلاعات فایل فلش ویروسی هستند آیسی فلش رسیور را باید با دستگاهی
بنام پروگرامر فلش زد . که کار تعمیرکار هست اگر خوزستان باشید من مشکل
فلش رو رفع خواهم کرد .
ممنون از لطف شما ... خودم میتونم پروگرام کنم مشکلی نیست ولی به باز شدن دستگاه نمیارضه .
behzad6713
12-31-2012, 19:42
خسته نباشن
من دستگاه k9k9 خودمو به ورژن 13091f به تاریخ 20/12/2012
آپديت كردم الام منو تو زبان فارسي حرف ( ي ) رو ( ؟ ) نشون ميده
asadpanje
12-31-2012, 21:18
دوست عزیز سیم الن بی را ازپشت دستگاه قطع کن دستگاه را بدون سیم تنظیم کن یعنی الن بی 1هاتبرد 2یوتلست3ووو جواب میدهد
سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی لطفا راهنمایی کنید سویچ روی دستگاه ست نمیشه از چه نرم افزاری استفاده کنم ممنونم مدل دستگاه k9k9 pvr hdmi
((-_-7khat-_-))
12-31-2012, 23:17
خسته نباشن
من دستگاه k9k9 خودمو به ورژن 13091f به تاریخ 20/12/2012
آپديت كردم الام منو تو زبان فارسي حرف ( ي ) رو ( ؟ ) نشون ميده
درود
دستگاه رو حتما باید ریست کارخانه کنید .
Mr.EL po
01-02-2013, 02:55
سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی لطفا راهنمایی کنید سویچ روی دستگاه ست نمیشه از چه نرم افزاری استفاده کنم ممنونم مدل دستگاه k9k9 pvr hdmi
درود بر شما
از یه سوییچ با مارک دیگه استفاده کنید
Arman_29209
01-02-2013, 16:31
سلام من تازه تو سايت امدم رسيورم رو ميخوام ابگريد كنم a9a9 هستش
Mr.EL po
01-02-2013, 18:45
سلام من تازه تو سايت امدم رسيورم رو ميخوام ابگريد كنم a9a9 هستش
درود بر شما
از لینک زیر فایل را دریافت کنید
موفق باشید
http://www.sat2hd.eu/images/blaze/misc/paperclip.gif (http://www.sat2hd.eu/forumdisplay.php?f=611#) http://www.sat2hd.eu/images/blaze/misc/sticky.gif نرم افزار ایکلاس a9a9 pvr hdmi-k9k9 pvr hdmi ورژن 13091f به تاریخ 20/12/2012 (http://www.sat2hd.eu/showthread.php?t=61106)
Arman_29209
01-02-2013, 19:53
با عرض خسته نباشيد چطوري با اين نرم افزار ابگريد كنم؟و چه كانالايي رو باز ميكنه؟
Mr.EL po
01-04-2013, 00:54
با عرض خسته نباشيد چطوري با اين نرم افزار ابگريد كنم؟و چه كانالايي رو باز ميكنه؟
درود
هیچ کانالی باز نمیکنه مگر فقط واسه کد دستی دادن واسه شبکه سه ایران برنامه بزنید
همین !
ali285 II
01-17-2013, 01:26
سلام من ی مشکل داشتم رسیور من k9k9 hd wifi هستش به من گفتن 3d را ساپورت میکنه ایا 3d هست این مدل یا نه اگر هست پس چرا فرکانس 11785 روی عربست hd1 را پیدا نمیکنه درصورتی که شبکه های روی همین فرکانس مثل luxe tv را پیدا میکنه؟
ایا برای تست شبکه دیگه ای که 3d و رایگان باشه میشناسید روی هاتبرد عرب یا یوتلست مرسی
و اینکه برای پروگرام این مدل برای باز کردن شبکه ها چکار باید بکنم
سلام
من یه رسیور مدل k9.k9. دارم با این مشخصات ای . s2f2a12d-1019A.sgnمیخواستم با اخرین برنامه ایپدیت کنم لطفا راهنمایی کنید ازکدوم مدل نرم افزار استفاده کنم . ضمنا دستگاه من مدل معمولی هستش نه hd. با تشکر
((-_-7khat-_-))
01-17-2013, 17:10
سلام
من یه رسیور مدل k9.k9. دارم با این مشخصات ای . S2f2a12d-1019a.sgnمیخواستم با اخرین برنامه ایپدیت کنم لطفا راهنمایی کنید ازکدوم مدل نرم افزار استفاده کنم . ضمنا دستگاه من مدل معمولی هستش نه hd. با تشکر
درود
اسم کامل رسیور خود را قید کنید .
سلام مرسی داداش
رسیور من معمولی k9k9 PVR XviD مدل ای دی s2f2a12d-1019A.sgn
((-_-7khat-_-))
01-17-2013, 19:01
سلام مرسی داداش
رسیور من معمولی k9k9 PVR XviD مدل ای دی s2f2a12d-1019A.sgn
http://www.sat2hd.eu/showthread.php?t=61109
farid1358
01-19-2013, 19:08
با سلام، اگر هنگام نصب نرم افزار با پیغام unsuported file format روبرو شویم ، راه حل نصب نرم افزار چیست؟
vahid6630
01-19-2013, 19:26
سلام دوست من
شما نرم افزار اشتباه دانلود کرده اید
alirezamamooei
01-19-2013, 19:32
salam..man cckam k9k9 ro mikhastam
vahid6630
01-19-2013, 19:34
salam..man cckam k9k9 ro mikhastam
درانجمن فارسی تایپ کنید
behzad6713
01-19-2013, 19:37
خسته نباشين
من دستگاه k9k9 دارم با آخرين آپديت 2012/12/20
تو مسير عربست وقتي كانال mbc persia رو واسه ظبط تو ساعت مشخص رزرو ميكنم
دستگاه روشن ميشه علامت ظبطم نشون ميده بعد ميرم نگه ميكنم ميبين چيزي ظبط نشده
بقيه كانال ها مشكلي نداره تو رزرواسيون
vahid6630
01-19-2013, 19:39
سلام دوست من
این مشکل در پچ می باشد منتظریم شرکت اصلاح نمایید
موفق باشید
سلام دوستان راستیاتش من میخواستم ریسیور خودمو آپدیت کنم ولی تا حالا از این کارا نکردم لطفا راهنماییم کنین ریسیورم K9K9 wifi Hd pvr هستش!اگه لطف کنین آخرین نرم افزارشا واسم بذارین ممنون
سلام رسیور من a9a9 pvr hdmi هست بعضی از شبکه ها فقط صداشون هست ولی تصویرشون نمیاد هم رو بدر هم ترک هم یاهست چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
vahid6630
01-20-2013, 19:14
سلام رسیور من a9a9 pvr hdmi هست بعضی از شبکه ها فقط صداشون هست ولی تصویرشون نمیاد هم رو بدر هم ترک هم یاهست چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
سلام
زدن نرم افزار جدید
در پایان حتما ریست کامل
vahid6630
01-20-2013, 19:15
سلام دوستان راستیاتش من میخواستم ریسیور خودمو آپدیت کنم ولی تا حالا از این کارا نکردم لطفا راهنماییم کنین ریسیورم K9K9 wifi Hd pvr هستش!اگه لطف کنین آخرین نرم افزارشا واسم بذارین ممنون
به بخش رسیورهای hd بخش رسیور خودتان مراجعه کنید
سلام
زدن نرم افزار جدید
در پایان حتما ریست کامل
:2dfj[--05d (4):ریست کامل کنم یعنی چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
((-_-7khat-_-))
01-21-2013, 17:01
:2dfj[--05d (4):ریست کامل کنم یعنی چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درود
یعنی بازگشت به حالت کارخانه کنید .
درود
یعنی بازگشت به حالت کارخانه کنید .
:2dfj[--05d (24)::2dfj[--05d (24)::2dfj[--05d (24)::2dfj[--05d (24)::2dfj[--05d (24)::2dfj[--05d (24)::2dfj[--05d (24)::2dfj[--05d (24)::2dfj[--05d (24): میشه مرحله به مرحله بگید چیکار کنم بلد نیستم:2dfj[--05d (8):
vahid6630
01-21-2013, 18:44
:2dfj[--05d (4):ریست کامل کنم یعنی چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من
منو
نصب
رجوع به تنظیمات اولیه رسیور
این کارایی که گفتید رو انجام دادم ولی درست نشد
((-_-7khat-_-))
01-21-2013, 21:55
این کارایی که گفتید رو انجام دادم ولی درست نشد
درود
مشکل سخت افزاری است به تعمیرکار مراجعه کنید .
ali2011online
01-23-2013, 21:04
سلام.خسته نباشید.میخواستم بدونم آیا آی کلاس k9k9 دو نمونه هستش.منظورم اینه آیا کوچیک و بزرگ داره و آیا
نمونه بزرگش لن خوره یا نه.مرسی.
سلام.خسته نباشید.میخواستم بدونم آیا آی کلاس k9k9 دو نمونه هستش.منظورم اینه آیا کوچیک و بزرگ داره و آیا
نمونه بزرگش لن خوره یا نه.مرسی.
درود
بله یکیش کامپکت هست یکش هم ساده
saeidsaman
04-13-2013, 00:16
سلام :2dfj[--05d (33):دستگاه کا 9 کا9 اچدی ام ای ولی فول نیست برق رفتو اومد رو چراغ قرمز مونده از پاور نیس از فلاشم نیس چون هر دوتاشو عوض کردم به نظر شما مشکل از کجاس با تشکر :2dfj[--05d (1):
saeidsaman
04-13-2013, 00:33
کا9 کا 9 معمولی یعنی کابل اچدی ام ای نداره با نام k9k9 pvr
کا 9 کا9 اچدی ام ای ولی فول نیس با نام k9k9hdmi pvr
کا 9 کا9 اچدی ام ای اونم فول نیس از لحاظ قیافه مث دومیه ولی برداش با هم فرق داره با نام k9k9 hdmi pvr2
کا 9 کا9 فول اچدی که لن هم میخوره با نام k9k9 full hd
کا 9 کا9 فول اچدی لن خور وای فای با نام hd wifi k9k9 full
از لحاظ نرم افزاری کا9 کا9 با تی 9 تی 9 یکیه:2dfj[--05d (5):
saeidsaman
04-13-2013, 00:37
بیا رو سافت کم دکمه 1 رو بزن مشکلت حل میشه:2dfj[--05d (13):
saeidsaman
04-16-2013, 04:59
:2dfj[--05d (33):سلام رسیور کا9 کا9 اچدی ام ای برق رفتو اومد رو چراغ قرمز موند از تغذیه و فلاش نیس 2تاشو چک کردم سالم بود به نظر شما مشکل از کجاس با تشکر:2dfj[--05d (8):
saeidsaman
04-16-2013, 05:00
کسی نیست جواب بده :2dfj[--05d (37):
Mr.EL po
04-16-2013, 09:45
:2dfj[--05d (33):سلام رسیور کا9 کا9 اچدی ام ای برق رفتو اومد رو چراغ قرمز موند از تغذیه و فلاش نیس 2تاشو چک کردم سالم بود به نظر شما مشکل از کجاس با تشکر:2dfj[--05d (8):
دورد
پاورش رو چجوری چک کردید ؟
این ایراد فقط میتونه از پاور باشه
saeidsaman
04-16-2013, 17:52
یه پاور از همون نمونه دستگاه انداختم روش
((-_-7khat-_-))
04-16-2013, 19:17
یه پاور از همون نمونه دستگاه انداختم روش
درود
احتمالا cpu سوخته باید بدید دست تعمیرکار برسی کنه
سلام من چوری کد Biss رو تو k9k9 وارد کنم؟ و این که چه سوییچری با این دستگاه همخونی داره؟ یه استارگلد دارم که جواب نمیده.
((-_-7khat-_-))
04-22-2013, 23:10
سلام من چوری کد Biss رو تو k9k9 وارد کنم؟ و این که چه سوییچری با این دستگاه همخونی داره؟ یه استارگلد دارم که جواب نمیده.
درود
از آموزش های مربوطه در بخش استفاده کتید . بهترین سویچر یورستار هست ...
بخش نصب و راه اندازی (http://sat2hd9.ir/forumdisplay.php?f=12)
دادش اموزش راه اندازی سسیکم برای رسیور a9a9میخواستم گشتم پیدا نشد
rezi1880 II
06-07-2013, 19:35
با سلام خدمت دوستان عزیز من رسیور a9a9 full hd دارام چطوری میتونم بدون کامپیوتر اینترنت بهش برسونم .رسیوم ساده پورت لن نداره
rezi1880 II
06-08-2013, 10:00
کسی نیست جواب مارو بده
Mr.EL po
06-08-2013, 10:56
با سلام خدمت دوستان عزیز من رسیور a9a9 full hd دارام چطوری میتونم بدون کامپیوتر اینترنت بهش برسونم .رسیوم ساده پورت لن نداره
درود
اگه فول اچ دی هست حتما پورت لن داره .شما پشت دستگاه رو نگاه کنید یه برچسب هست که زیرش پورت لن و کارت شبکه هست باید چسب رو بکنید بعد بدون نیاز کامپورتر از مودم یه کابل بزنید به رسیورتون
پاینده باشید
arstan II
10-06-2013, 16:29
سلام رسیور k9k9 hdmi pvr2 که با زدن دکمه پاور روشن میشه و صفحه اول ورژن که نشون میده میاد و دوباره خاموش میشه و همینطور خاموش روشن میشه . و ال ای دی صفحه جلو رسیور بعد از on و چهارتا خط تیره عدد صفر میاد و دوباره خاموش و روشن میشه تا کلید پشت رو خاموش نکنی همینطور خاموش و روشن ادامه پیدا میکنه . دو بار با کابل کامپیوتر نرم افزارش را عوض کردم . ولی تغییری نکرد . لطفا راهنمایی کنید.
سایت ماهواره اذرست
10-06-2013, 19:30
سلام رسیور k9k9 hdmi pvr2 که با زدن دکمه پاور روشن میشه و صفحه اول ورژن که نشون میده میاد و دوباره خاموش میشه و همینطور خاموش روشن میشه . و ال ای دی صفحه جلو رسیور بعد از on و چهارتا خط تیره عدد صفر میاد و دوباره خاموش و روشن میشه تا کلید پشت رو خاموش نکنی همینطور خاموش و روشن ادامه پیدا میکنه . دو بار با کابل کامپیوتر نرم افزارش را عوض کردم . ولی تغییری نکرد . لطفا راهنمایی کنید.
سلام دوست گرامی اتصالات سیم رو بررسی کن احتمالا اتصالات سیم اتصالی کرده برای همین اینجوری میشه
من یک ریسیورمدل
k9k9 full hd wifi
s3f0d000-11022 h/w version :1.10.22
خریدم همه جای کارتن ودفترچه وای فای نوشته
ولی وارد منوکه میشم خبری ازگزینه network setup میخوام بدونم این مدل وای فای داره یا نه.!
Reza0101
01-22-2014, 16:24
دوستان یه سوال داشتم.کم عیب ترین برنامه واسه k9k9 چی هست؟
سایت ماهواره اذرست
01-22-2014, 16:28
ایکلاس مگه بدونه عیب هم میشه ولی اخرین ورژنش خوبه