توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جدیدترین امولاتورهای CubeRevo HD
Moh@mm@d-SAT
06-28-2011, 02:13
CCCam Beta 6
سی سی کم بتا 6 در سرور آنلاین یوروکم قرار داده شد
مزایا :
حل مشکل ضبط در ایمیجهای جدید
سرعت بسیار خوب در باز کردن کانالها
برای نصب از پنل آنلاینی که قرار داده ام استفاده کنید
نحوه کانفیگ دقیقا مانند بتا 4 میباشد
برای نصب دستی هم از فایل ضمیمه استفاده کنید(پیشنهاد میکنم برخلاف oscam این امولاتوررا با روش دستی تصب کنیدتا به مشکل برنخورید)
با تشکر از hossein
sasanv II
07-25-2011, 20:52
سلام.250hd هم تست شده؟
با تشکر:sdm32@se (77):
Moh@mm@d-SAT
09-23-2011, 14:51
جدیدترین فایل اتواینستال برای ایمیج BMT KRAKEN
با توجه به اینکه این ایمیج دارای هسته امولاتور نبود دو امولاتور oscam ,CCcam4 و همچنین اسکریپت های مربوطه را در این اتو اینستال اضافه کردم
هسته oscam جدیدترین نوع آن یعنی 5213 هست که تازه منتشر شده
دقت کنید یوزر ایمیج root و پسورد pw هست
کافیست کانفیگ oscam.server و CCcam.cfg خود را در پوشه data این فایل کپی کرده و سپس در فایل config آی پی رسیور رو در قسمت اول تایپ کنید
حالا install.bat رو کلیک کنید و برای ادامه کار یک کلید رو فشار دهید تا عمل نصب کانفیگ ها و همچنین emu-booting بطور خودکار انجام گیرد
منبع:سایت یوروکم
Moh@mm@d-SAT
09-23-2011, 14:53
امیولاتور cccam beta 8 برای ایمیج BMT.
فایل رو دانلود کنید و از حالت فشرده خارجش کنید، سپس فایل config.txt رو ویرایش کنید و IP دستگاه خودتون رو بدید. فایل رو ذخیره کنید و ببندید، فایل install.bat رو اجرا کنید و اینتر رو برای نصب بزنید. بعد از این که نصب تمام شد اکانتتون رو در مسیر var/etc در فایل cccam.cfg وارد کنید و دستگاه رو ریبوت کنید.
اقا وقتی دکمه سبز را میزنم کنترل پنل مشاهده نمی شود و فقط میدونم یک فابل url1 در temp بود و من اشتباهی پاک کردم شاید از ان باشد و راهنمایی فرمایید با تشکر نرم افزار r13971 بر پایه انیگما 2