PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چرا هیچ آموزشی نیست ؟

m_se99
06-18-2011, 00:05
چرا تو این سایت هیچ آموزشی نیست که بتونم بفهمم چجوری باید از این برنامه ها استفاده کنم ؟ من یه استارست ایکس 5 دی دارم که فقط و فقط میخوام کانالای کارتیش باز شه ولی چجوری آخه ؟ یعنی هیچ راهی نیس ؟ اگه نیست پس چجوری نصابش همون اول چند سال پیش که نصبش کرد کانالاشو باز کرد ولی بعد خود به خود بسته شد. بهش گفتم گفت برنامش هنوز نیامده... یعنی از 5-6 ساله پیش تا الان برنامش نیامده ؟ اگه برنامش اومده که شما رو به خدا راهنمایی کنید حوصلم سر رفت با این کانالای در پیت !!!

Info3at
06-18-2011, 00:09
چرا تو این سایت هیچ آموزشی نیست که بتونم بفهمم چجوری باید از این برنامه ها استفاده کنم ؟ من یه استارست ایکس 5 دی دارم که فقط و فقط میخوام کانالای کارتیش باز شه ولی چجوری آخه ؟ یعنی هیچ راهی نیس ؟ اگه نیست پس چجوری نصابش همون اول چند سال پیش که نصبش کرد کانالاشو باز کرد ولی بعد خود به خود بسته شد. بهش گفتم گفت برنامش هنوز نیامده... یعنی از 5-6 ساله پیش تا الان برنامش نیامده ؟ اگه برنامش اومده که شما رو به خدا راهنمایی کنید حوصلم سر رفت با این کانالای در پیت !!!

درود

داداش این رسیورها دیگه از مد افتاده و هیچ کانالی رو باز نمیکنه دنبالش نرو

اره چند سال پیش ساپورت میشد ولی با ارایه رسیورهای جدید دوره ای این رسیورها دیگه تموم شد

Arash 021
06-18-2011, 00:13
آخرین برنامه ایکس5 استارست واسه سال 2008

شما بجای اینکه یه چی طلب شی برو یه آیکلاس بگیر که ساپورت نرم افزاریش خوبه

m_se99
06-18-2011, 00:20
آخرین برنامه ایکس5 استارست واسه سال 2008

شما بجای اینکه یه چی طلب شی برو یه آیکلاس بگیر که ساپورت نرم افزاریش خوبه

یعنی نرم افزارای قدیمش دیگه هیچ کارایی نداره ؟ یعنی من هیچی رو نمیتونم تغییر بدم تو این ماهواره ؟

اگه نه چی بگیرم که هم اچ دی باشه هم تا 3-2 سال مشکل کانالای کارتی نداشته باشه ؟

Moh@mm@d-SAT
06-18-2011, 01:45
یعنی نرم افزارای قدیمش دیگه هیچ کارایی نداره ؟ یعنی من هیچی رو نمیتونم تغییر بدم تو این ماهواره ؟

اگه نه چی بگیرم که هم اچ دی باشه هم تا 3-2 سال مشکل کانالای کارتی نداشته باشه ؟

1 سر به فروشگاه سایت بزن