توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آذرست : سؤالات و مشکلات دانگل hd box vi
درود
سؤالات و مشکلات دانگل hd box vi فقط در این تاپیک مطرح کنید
kingmammad110
05-10-2011, 02:51
سلام و خسته نباشی خدمت اقا محمد سایت خیلی خوبی دارید من یه سوالی داشتم می خواستم بدونم با کدام دانگل میشه کانال های hd رو دید لطفا بفرمایید چه کانالهایی
Mr.EL po
05-10-2011, 11:01
سلام و خسته نباشی خدمت اقا محمد سایت خیلی خوبی دارید من یه سوالی داشتم می خواستم بدونم با کدام دانگل میشه کانال های hd رو دید لطفا بفرمایید چه کانالهایی
درود
در حال حاضر با دانگل mini1 وdc plus و redline و fullbox بهترین دانگل هایی هستند که در بازار هستند و میتونن کانال های اچ دی رو هم باز میکنند
با آموزش شما جلو رفتم ولی هر کاری می کنم تو قسمت لودر port serial:com3 نمیشه رو com1 مونده و موقع انتخاب نرم افزار و بعد زدن گزینه download دانگل آپگرید نمیشه؟ چکار کنم لطفا راهنمایی کنید
Mr.EL po
07-03-2011, 19:42
با آموزش شما جلو رفتم ولی هر کاری می کنم تو قسمت لودر port serial:com3 نمیشه رو com1 مونده و موقع انتخاب نرم افزار و بعد زدن گزینه download دانگل آپگرید نمیشه؟ چکار کنم لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیز با لپ تاب برنامه میزنید یا با پی سی؟
pc با لپ تاب که نمیشه بنده قبلا دانگل hitech super داشتم نحوه اتصال دانگل اچ دی باکس به pc مثل hitech super هستش دیگه؟
pc با لپ تاب که نمیشه بنده قبلا دانگل hitech super داشتم نحوه اتصال دانگل اچ دی باکس به pc مثل hitech super هستش دیگه؟
من کارهایی که شما گفتید انجام دادم هنوز مشکلات بالا را دارم!!
راستی اگر با لپ تاب میشه بهم بگید لطفا!!
Mr.EL po
07-03-2011, 22:38
من کارهایی که شما گفتید انجام دادم هنوز مشکلات بالا را دارم!!
راستی اگر با لپ تاب میشه بهم بگید لطفا!!
نه دوست عزیز با لپ تاب احتمالش کمه .پی سی بهتره
یه بار دیگه با دقت مراحل رو انجام دهید اگر نشد به یک کاربلد مراجعه کنید
سلام من یه اچ دی باکس لعنتی دارم
برنامه 2.26 و 2.28 که بهش میزنم منو نمی آید چیکار کنم لطفا راهنمائی نمائید
سلام من یه اچ دی باکس لعنتی دارم
برنامه 2.26 و 2.28 که بهش میزنم منو نمی آید چیکار کنم لطفا راهنمائی نمائید
درود
یک بار فایل بوت میکرو 2 رو روش انتقال بدین سپس اخرین نرم افزار خودش ببینید مشکلتون حل میشود
درود
یک بار فایل بوت میکرو 2 رو روش انتقال بدین سپس اخرین نرم افزار خودش ببینید مشکلتون حل میشود
خیر مشکل از بوت نیست
100 بار اینکار را انجام دادم
برنامه های نگارش 2.19 و 2.20 را میگیره و درست میشه
لطفا راهنمائی نمایئد
سلام
چی شد گیر کردیم ها
به احتمال زیاد الان شرینگ این دانگل قطع میباشد اگر با برنام 2.20 جواب نداده
تشکر دوست عزیز
دیرو زیاد با دانگل ور رفتم
با لودر خود اچ دی باکس که میزنم راحت برنامه خودش را میگره ولی با لودر میکروباکس که برنامه جدید انتقال میدهم هیچ عملی انجام نیمده برنامه ریزی صورت میگیره و لی همان نگارش 2.20 باقی مانده
---------
درضمن با لودر خود اچ دی باکس که به رسیور میخوام تبدیل کنم هیچ عملی انجام نمیده برنامه میگره کاری نمیکنه
لطفا یکی از دوستان اگه اورجینال این دانگل را داره برنامه خودش را دامپ بگیرده چون تو لودرش من دیدم و لی جرات نکردم بزنم گفتم دانگلم خراب میشه
لطفا برنامه اورجینال اچ دی باکس را بگذارید مال میکروباکس 2 از هر طریق زدم نشد
لطفا یه برنامه بگذارید که به این اچ دی باکس لعنتی بخوره از بس برنامه دادم به دانگله دانگه دیشت من و کتک زدن کمک کنید ثواب داره به خدا من تازه خریدم گفتن کانال باز میکنه -ولی هیچی ه باز نکرده هیچ برنامه جدید هم که میزنه هیچ کار ی نمیکنه
کمک کمککککککککککککککککککککککک :sdm32@se (5):
تشکر دوست عزیز
دیرو زیاد با دانگل ور رفتم
با لودر خود اچ دی باکس که میزنم راحت برنامه خودش را میگره ولی با لودر میکروباکس که برنامه جدید انتقال میدهم هیچ عملی انجام نیمده برنامه ریزی صورت میگیره و لی همان نگارش 2.20 باقی مانده
---------
درضمن با لودر خود اچ دی باکس که به رسیور میخوام تبدیل کنم هیچ عملی انجام نمیده برنامه میگره کاری نمیکنه
لطفا یکی از دوستان اگه اورجینال این دانگل را داره برنامه خودش را دامپ بگیرده چون تو لودرش من دیدم و لی جرات نکردم بزنم گفتم دانگلم خراب میشه
لطفا برنامه اورجینال اچ دی باکس را بگذارید مال میکروباکس 2 از هر طریق زدم نشد
لطفا یه برنامه بگذارید که به این اچ دی باکس لعنتی بخوره از بس برنامه دادم به دانگله دانگه دیشت من و کتک زدن کمک کنید ثواب داره به خدا من تازه خریدم گفتن کانال باز میکنه -ولی هیچی ه باز نکرده هیچ برنامه جدید هم که میزنه هیچ کار ی نمیکنه
کمک کمککککککککککککککککککککککک :sdm32@se (5):
دوست من شما از نرم افزار های زیر استفاده کن ببین مشکلت حل میشه
در ضمن وقتی که انتقال برنامه صورت گرف حدود یک دقیقه صبر کن و بعد دانگل رو از برق در بیار
دوتا لودر هم گذاشتم اونهارو هم تست کن
HD-Box W3 _fix Frezz_04-07-2011.rar (http://2.sat2hd.org/attachment.php?attachmentid=6562&d=1309773422)
Dump Microbox1 In W3_25.06.2011.rar (http://2.sat2hd.org/attachment.php?attachmentid=6417&d=1309379383)
SAT2HD__w3.rar (http://2.sat2hd.org/attachment.php?attachmentid=6520&d=1309673583)
W3-P1 NEW 372011_BY_MORTAL KOMBAT JH_FORE_SAT2HD.rar (http://2.sat2hd.org/attachment.php?attachmentid=6561&d=1309768103)
MICRO2----3-7-2011-BY-MORTAL (http://2.sat2hd.org/attachment.php?attachmentid=6533&d=1309711708)
KOMBAT JH-FORE-SAT2HD.rar (http://2.sat2hd.org/attachment.php?attachmentid=6533&d=1309711708)
این دو تا لودر را هم تست کن
HD-20-2CBOX-20vi-20.zip (http://2.sat2hd.org/attachment.php?attachmentid=428&d=1296990233)
MicroboxII_Uploader V2.004-by-mortal kombat jh-fore-sat2hd.rar (http://2.sat2hd.org/attachment.php?attachmentid=6535&d=1309712125)
لعنت به این اج دی باکس مسخره لعنت به من که خریدم عجب
حقوق 1 ماه کارکرد تو مغازه را دادم دانگل یه فیلم ببینم شبها اینم شد معما
آقا جان خودتان کمک کنید کنید کمک
تو گوگل یه سرچ زدم هرچی سایت رفتم هیچ که هیچ با زاین سایت یه جوابی برنامه ای گذاشت خاک تو سر بعضی از سایتها کنن که هچی جوابی ندادن تاحالا اصلا سرشون نمیشه
کمک ککککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککککککک کککککککککککککککک
دوست عزیز طبق اطلاعی که الان از یکی از دوستانم گرفتم کلا برنامه های میکرو باکس2 از برنامه های ای اچدی باکس جدا شده است و شما باید فقط از نرم افزار های مخصوص دانگل خود استفاده کنید به خاطر همین است که نرم افزار های جدید میکروباکس2 بر روی اچ دی باکس جواب نمیدهد به حر حال شرمنده واقعا شرم اوره بعضی ها به خاطر پول باعث دردسر برای دیگران میشوند
من خودم پیگیری میکنم و اگرراه حل و نرم افزاری پیدا کردم حتما برای شما دوست عزیز قرار می دهم
دوست عزیز طبق اطلاعی که الان از یکی از دوستانم گرفتم کلا برنامه های میکرو باکس2 از برنامه های ای اچدی باکس جدا شده است و شما باید فقط از نرم افزار های مخصوص دانگل خود استفاده کنید به خاطر همین است که نرم افزار های جدید میکروباکس2 بر روی اچ دی باکس جواب نمیدهد به حر حال شرمنده واقعا شرم اوره بعضی ها به خاطر پول باعث دردسر برای دیگران میشوند
من خودم پیگیری میکنم و اگرراه حل و نرم افزاری پیدا کردم حتما برای شما دوست عزیز قرار می دهم
آقای ماتارل کامبت دستان درد نکه اگه چیزی فهمیدی یه خبری دهید خدا خیرتان دهد
توفرم یکی از دوستان نوشته بود برنامه رسمی اچ دی باکس عربی اونو زدم یه لحظه تصویر آمد بعد سیاه شد رفت پی کارش امروز مرخصی گرفتم از مغازه که درست بشه
نشد
حالا من همیجوری کانکت میشم تا ببیم چه خبر میشه دستان درد نکند
عجب دانگل مسخره ای به خدا
ارین جان این نرم افزاری که برات گذاشتم اخرین نرم افزار کمپانی اچ دی باکس می باشد شما این نرم افزار را تست کن اگر مشکل داشت چندین بار انتقال بده و بعد از انتقال چند دقیقه صبر کن بعد لودر را ببند و دانگل رو از برق در بیار
به حر حال شرمنده من تمام سایت هایی رو که سراغ داشتم زیرو رو کردم فقط همین نرم افزار رو پیدا کردم
سلام
باتشک راز مورتال کامبت عزیز متاسفانه اینم نشد که نشد
این فایل هم نشد
متاسفانه برنامه جدید میکرو باکس به اچ دی باکس نمیخوره و عملا این دانگل بدون استفاده است
لطفا اگه کسی سایت یا وبالگی سراغ داره اعلام وضعیت کنند
تا برنامه جدید را بگیریم
hosseinpak II
07-08-2011, 19:25
سلام دوستان: كسي تونسته از اين نرم افزاري كه مربوط به تيم استاركام بتاريخ4"7"2011"هست روي دانگل اچ دي باكس جواب بگيره؟ ممنون از كسي كه بزودي پاسخ ميده4xvim2p
multisat2007
07-08-2011, 19:53
قابل توجه دوستان محترم
با توجه به نوع ساختار بوت برنامه و نوع برنامه میکرو 2 به هیچ وج در نگارشهای جدید که قرار میگیرد به اچ دی باکس نمیخورد .. چون تستهای که انجام دادم را میگم تا متوجه منظور من شوید
دوستان چون sysdb و maincode عوض شده به همین دلیل روی دانگل اچ دی باکس جواب نمیده
درضمن برنامه های که فعلا هست همان مال 4-7-2011 هم مربوط به سری جدید تولید شده است که احتمال 90% تغییر اسم میدن
شما 100 بار بوت بزن هر چی دیگه میخوای بزن تا زمانی که ماین کد اصلاح نشه روی اچ دی باکس جواب نیمده
کسی هم تاحالاندیم این کار را انجام بده اگه تونست این کار را انجا بده برنامه ها با هم ست میشه
هیمن
پس اگه اچ دی باکس داری بیخیال شو فعلا
puma_1396
07-11-2011, 17:59
:sdm32@se (90):سلام دوست گرامي من برنامه جديد كه دادم اصلا كار نميكنه تنظيمات دانگل هم نميات ولي برنامه قديمي كه ميدم تنظيمات دانگل ميات حالا بايد چيكار كنم ؟
راهنمايي كنيد لطفا
:sdm32@se (90):سلام دوست گرامي من برنامه جديد كه دادم اصلا كار نميكنه تنظيمات دانگل هم نميات ولي برنامه قديمي كه ميدم تنظيمات دانگل ميات حالا بايد چيكار كنم ؟
راهنمايي كنيد لطفا
دوست عزیز شما باید از ورژن 2/20در جهت intelsat1002استفاده کنید و منتظر نرم افزار جدید باشید
درضمن نرم افزار جدید ورژن2/28فقط مخصوص میکروباکس است و به اچدی باکس نمی خورد
puma_1396
07-15-2011, 16:32
با سلام خدمت دوستان
من نرم افزار جديد به دانگل اچ دي باكس ميدم ولي متسفانه هيچي باز نميكنه
منو دانگل هم نشون نميده خواهش ميكنم راهنمايي كنيد
با سلام خدمت دوستان
من نرم افزار جديد به دانگل اچ دي باكس ميدم ولي متسفانه هيچي باز نميكنه
منو دانگل هم نشون نميده خواهش ميكنم راهنمايي كنيد
شما از کدام نرم افزار استفاده میکنید واین مشکل را دارید
puma_1396
07-15-2011, 17:25
HD-BOX_Work In w3 يكي اين نرم افزار ويكي ديگه هم اينDONGLE HD BOX.V2.20_DEF_W3A_OKOK از همين سايت برداشتم ولي متعسفانه جواب نميدن
puma_1396
07-15-2011, 17:30
ورژن 2.20 حالا باز ميكنه يا نه ؟ اينتل ست يا دبليو 3؟
Mr.EL po
07-15-2011, 17:33
به لینک زیر مراجعه کنید
http://www.2.sat2hd.org/showthread.php?p=77268#post77268
بله به گفته ی دوستان تنها نرم افزار فعال همینه
شما ابتدا بالودر اچدی باکس نرم افزار۲/۲۰رو انتقال بده اگر جواب نداد از لودر میکروباکس۲استفاده کنید و اول فایل بوت میکروباکس۲و بعد نرم افزار رو انتقال بدید
تست کن ببین جواب میده یانه
puma_1396
07-15-2011, 17:46
اين نرم افزاري كه دادين رو كودوم جهت هستش؟ جهت بگيد
اين نرم افزاري كه دادين رو كودوم جهت هستش؟ جهت بگيد
به احتمال زیاد برروی اینتلست1002 جواب میدهد
واگر این نرم افزار جواب نداد به وبسایت میکروباکس بروید و ورژن۲/۲۰رادانلود کن وتست کن به احتمال زیاد جواب میدهد
www.microbox.co.cc
multisat2007
07-17-2011, 00:11
با درود روی انیتل ست 1002 واسه مشتری نصب کردم در بیشتر ساعات قطع و شبها وصل است
نیلست کامل باز است ولی هاتبرد مشکل دارد
خدا کنه زودتر واسش برنامه بیاد وگرنه 200 دانگل رو دستم میمونه
اینجوری که معلومه هدف تیم شرینگ دانگل میکروباکس۲این هست که دانگل اچدی باکس را از میدان خارج کنه
lightmen1981
07-26-2011, 14:31
سلام . خسته نباشید .با اچ دی باکس به مشکل خوردم که هیچ کس نمیتونه حل کنه ! نرم افزار نمیخوره و زمانی که دانلود رو میزنم هیچ عملی انجام نمیشه ! همچنان چراغ قرمز روشنه ! کلین هم زدم بازم نگرفت ! لطفا راهنمایی کنید
سلام . خسته نباشید .با اچ دی باکس به مشکل خوردم که هیچ کس نمیتونه حل کنه ! نرم افزار نمیخوره و زمانی که دانلود رو میزنم هیچ عملی انجام نمیشه ! همچنان چراغ قرمز روشنه ! کلین هم زدم بازم نگرفت ! لطفا راهنمایی کنید
درود
به احتمال ایسی com شما مشکل پیدا کرده باید تعویض شه
multisat2007
07-26-2011, 16:23
حاجی شما باید لودر را با 4MHZ استارت بزنی و کای به چیپست نداشته باش
سیم برق را که وصل کنی خودش برنامه میگیره امکان نداره که نگیره ...........
با کابل خود دانگل برنامه بده
ابتدا لودر را استارت بزن با این تنظیمات از لودر خود اج باکس استفاده کن
بهتر
--------
:sdm32@se (35):
naser534 II
08-04-2011, 17:02
باسلام متاسفانه تا دستگاه جدیدی باقیمت کمتربه بازارمیادآن هم ازکشوردوست دزدمان چین عزیز واردکننده ها بدون نگاه کردن به اعتبارسازنده درحدبسیارزیادی واردکشورمی کنندوبرای خریداران مشکل ساز می شوند مانند همین دستگاه hd box vi که مزخرفترین دانگلیست که تاحالادیده ام.نه سایتی دارد ونه وبلاگی. بااین اوصاف معلومه که سازندگانش یک مشت کلاه بردارچینی هستندوبس. خاک برسر تاجری که هموطنان خودش رابه پول می فروشد.
باسلام متاسفانه تا دستگاه جدیدی باقیمت کمتربه بازارمیادآن هم ازکشوردوست دزدمان چین عزیز واردکننده ها بدون نگاه کردن به اعتبارسازنده درحدبسیارزیادی واردکشورمی کنندوبرای خریداران مشکل ساز می شوند مانند همین دستگاه hd box vi که مزخرفترین دانگلیست که تاحالادیده ام.نه سایتی دارد ونه وبلاگی. بااین اوصاف معلومه که سازندگانش یک مشت کلاه بردارچینی هستندوبس. خاک برسر تاجری که هموطنان خودش رابه پول می فروشد.
دوست سازندهای این دانگل مردم کوچه های روستاهای چین هستند
که برای پول دست به هر کاری میزنند
arminjoon2011 II
08-07-2011, 11:54
دوستان يكي از مشتري هاي قديمي يك اچ دي باكس آورده برنامه ميدم با لودر خودش برنامه قبول نميكنه اما با لودر ميكرو2 قبول ميكنه.لامپ سبز دانگل هم يكسره روشنه برنامه2.20 دادم اما كار نميكنه.حالا چكار كنم؟
دوستان يكي از مشتري هاي قديمي يك اچ دي باكس آورده برنامه ميدم با لودر خودش برنامه قبول نميكنه اما با لودر ميكرو2 قبول ميكنه.لامپ سبز دانگل هم يكسره روشنه برنامه2.20 دادم اما كار نميكنه.حالا چكار كنم؟
تنظیمات لودر رو به صورت زیر قرار بده
chip=6102
xtal chip=4MHZ
که فرت هر نوع نرم افزار ی را قبول میکنه چه مال 1چه مال میکرو باکس 2 چه برنامه اصلی اچ دی باکس که سری اس - باکس است
arminjoon2011 II
08-07-2011, 18:52
داداش برنامه دادم اما هنوز چراغش سبزه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
داداش برنامه دادم اما هنوز چراغش سبزه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز شما اول فلش دانگل رو ارث کن و بعد نرم افزار رو انتقال بده تنظیمات لودر هم به صورت بالا باشد
((-_-7khat-_-))
08-14-2011, 20:24
بادرودوسلام
دوست عزیزmortal kombat jh (http://www.sat2hd.info/member.php?u=6351) آیا لودروبرنامه نرم افزار
دانگل HD BOX بامیکرو2 یکی هستندچون یکی ازدوستان به من گفتند نرم
افزارمیکرو2به دانگل HD BOX بهم دیگه می خورن .آیاشماازاین موضوع اطلاعی
دارید.به نطرشما میشه؟
بادرودوسلام
دوست عزیزmortal kombat jh (http://www.sat2hd.info/member.php?u=6351) آیا لودروبرنامه نرم افزار
دانگل HD BOX بامیکرو2 یکی هستندچون یکی ازدوستان به من گفتند نرم
افزارمیکرو2به دانگل HD BOX بهم دیگه می خورن .آیاشماازاین موضوع اطلاعی
دارید.به نطرشما میشه؟
درود
بله دوست عزیز از لودر میکرو۲ با تنظیمات زیر می توان برای اچدی باکس استفاده کرد
chip=6102
xtal chip=4MHZ
اما جدیدا دیگه نرم افزار های منتشر شده برای میکرو۲مثل ورژن های ۲/۲۶و۲/۲۸برروی اچدی باکس اجرا نمیشوند
فعلا فقط ورژن۲/۲۰ با دیتای اینتلست۱۰۰۲ بر روی اچدی باکس جواب میدهد
فعلا فقط ورژن۲/۲۰ با دیتای اینتلست۱۰۰۲ بر روی اچدی باکس جواب میدهد
یعنی با این ورژن شرینگ هم اکنون برقرار است؟
یعنی با این ورژن شرینگ هم اکنون برقرار است؟
بله شرینگ با ورژن ۲/۲۰با دیتای۱۰۰۲برقرار است
gerdoo2011 II
09-04-2011, 14:05
سلام برشما دوستان : من یه دانگل hd box vi دارم برنامه 2.28 بهش تزریق کردم صفحش سیاه شده تمام مراحلی رو هم که برای رفع سیاهی صفحه ارائه دادین انجام دادم اما همچنان صفحش سیاه مونده لطفا راهنماییم کنین. با سپاس
سلام برشما دوستان : من یه دانگل hd box vi دارم برنامه 2.28 بهش تزریق کردم صفحش سیاه شده تمام مراحلی رو هم که برای رفع سیاهی صفحه ارائه دادین انجام دادم اما همچنان صفحش سیاه مونده لطفا راهنماییم کنین. با سپاس
دوست عزیز از کدوم نرم افزار استفاده میکنید
میبخشید این پرسش و پاسخ چه ربطی به دانگل hd box داشت!
وقتی رسیورت hd نباشه هیچ کانال hd با هر دانگلی که داشته باشی باز نمیشه
سلام اگه میشه آخرین نرم افزارموجود راتوتاپیک بذارین وآیاکارایی داره یانه ممنون میشم
((-_-7khat-_-))
10-25-2011, 16:09
سلام اگه میشه آخرین نرم افزارموجود راتوتاپیک بذارین وآیاکارایی داره یانه ممنون میشم
درود
دوست گرامی شما می توانید از نرم افزار 2.28
برای hd boxاستفاده کنیددرجهت 1002.....یا اینکه
دانگل hd boxخود را به میکرو2 تغییر دهید واز
نرم افزارجدید2.30استفاده کنید../
سلام نرم افزار2.28و2.30زومیشه بذارین ممنون میشم
((-_-7khat-_-))
10-25-2011, 22:42
سلام نرم افزار2.28و2.30زومیشه بذارین ممنون میشم
درود
می توانید از نرم افزارهای میکرو2 استفاده کنید شرینگ
درجهت 1002 برقرار است .../ به لینک زیر:
http://www.sat2hd.net/showthread.php?t=20946
http://www.sat2hd.net/showthread.php?t=30141
سلام .ببخشی من دانگل hd box viدارم اصلا برنامه قبول نمیکنه میشه راهنمایی کنی ممنون میشم
aslam0111
04-21-2012, 22:45
سلام کمکم کنید لطفا من دانگل
hd box111
لطفا نرم افزار با لودرش در سایت بگذاری ممنون
jojo33 II
05-21-2012, 02:29
سلام
مگر اعتبار دانگل hd box vi تمام نشده من یکی دارم که وقتی تازه خریده بودم به غیر از چند کانال چیزی باز نمیکرد فکر نکنم این دانگل دیگه کارایی داشته باشه
aslam0111
06-10-2012, 02:35
سلام من دانگل hd box111 ممنون میشم نرم افزارش و لودر بگذاری
aslam0111
06-11-2012, 22:16
سلام کسی نیست این نرم افزار قرار دهید
سلام کسی نیست این نرم افزار قرار دهید
درود
دوست عزیز نرم افزار جدید برای این دانگل منتشر نشده و فعلا این دانگل قطع می باشد ومدتی است که این دانگل به کما رفته است
موفق باشید
aslam0111
06-11-2012, 23:45
درود
دوست عزیز نرم افزار جدید برای این دانگل منتشر نشده و فعلا این دانگل قطع می باشد ومدتی است که این دانگل به کما رفته است
موفق باشید
سلام دوست عزیز دانگل من hd box vi نیست اسمه دانگل من hd box 111 هست
سلام خدمت اساتید محترم ایاhd box شرینگ ان برقراره اگه هست روی چه ماهواره ای دیتا را میگیره چند کانال بازه
صمیمی محمد
07-03-2012, 10:32
ضمن عرض سلام اگه امکان داره مدیران عزیز نرم افزار تبدیل دانگل hd box vi به رسیور بزارید هفت هشت نرم افزار از سایت های مختلف دانلودکردم همه رو قبول می کنه اما اجرا نمی کنه پیشنهادشما چیه کجای کارمن اشکال داره موفق باشید
aslam0111
06-12-2013, 00:21
سلام دوستان من یک دانگل دارم رویش نوشته hd box 111 نوشته دنبال همین برنامه هستم خواهش کمکم کنید اچ دی وای 1 نیست چون نوشته اچ بوکس111 ممنون میشم برنامه اش بگذارین
((-_-7khat-_-))
06-15-2013, 16:51
سلام دوستان من یک دانگل دارم رویش نوشته hd box 111 نوشته دنبال همین برنامه هستم خواهش کمکم کنید اچ دی وای 1 نیست چون نوشته اچ بوکس111 ممنون میشم برنامه اش بگذارین
سلام
برنامه اش نیست غیر قابل استفاده است .
Ali-karimi
01-11-2014, 20:30
آیا با جدیدترین نرم افزار شیرینگ برقرار هست یا خیر؟