توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوالات و مشکلات خود را در موردرسیور دو تیونر no.1 اینجا مطرح کنید
world s@t
02-01-2011, 18:01
سوالات و مشکلات خود را در موردرسیور دو تیونر no.1 اینجا مطرح کنید
سلام چند روزی میشه شبکه منو تو و چند تا از شبکه های ایرانی مثل اندیشه پارازیت داره ... اشکال از سوییچ هست؟ قبلا همینطوری شده بود سوییچو عوض کردم درست شد.. به نظر شما اشکال از کجاست؟؟ آیا رسیور نامبر1 سوییچ 1 به 8 رو ساپورت میکنه؟
سلام چند روزی میشه شبکه منو تو و چند تا از شبکه های ایرانی مثل اندیشه پارازیت داره ... اشکال از سوییچ هست؟ قبلا همینطوری شده بود سوییچو عوض کردم درست شد.. به نظر شما اشکال از کجاست؟؟ آیا رسیور نامبر1 سوییچ 1 به 8 رو ساپورت میکنه؟
درود
دوست عزیز اول از این مطمئن شید که پارازیت ندارید بعد اگر پارازیت نداشتین سویچ را عوض کنید
من شیرازم همین امروز سوییچو عوض کردم پریمیوم خریدم اما بازم تغییر نکرد!!!
اشکال از کابل نیست؟؟؟ چجوری میشه فهمید پارازیت هست یا نه؟؟؟
من شیرازم همین امروز سوییچو عوض کردم پریمیوم خریدم اما بازم تغییر نکرد!!!
اشکال از کابل نیست؟؟؟ چجوری میشه فهمید پارازیت هست یا نه؟؟؟
درود
اگر شیراز هستین خوب از پارازیت منطقه ای هست ما هم خودمون شیرازیم
شبها کیفیت بهتر نمیشه؟
شب ها هم کیفیت تغییر نمیکنه!! راهی نیست جلوشو بگیریم؟ ؟ دیگه کلافمون کرده
راستی منطقمون چوگان هست
شب ها هم کیفیت تغییر نمیکنه!! راهی نیست جلوشو بگیریم؟ ؟ دیگه کلافمون کرده
چوگان که پارازیت بی داد میکنه اگر میتونید ارتفاع دیش را بیارید پایین اگر رو پشت بام هست بیارش تو تراس یا کف حیاط بهتر میشه
غیر از پایین آوردن دیش کار دیگه ای نمیشه کرد؟
غیر از پایین آوردن دیش کار دیگه ای نمیشه کرد؟
چرا میشه جای دیش هم تغیر داد و کلی تست کرد
البته شما ساعت 3 بامداد یه تست بزنید ببینید مشکل حل شده در این ساعت یا نه
اگه دیش آفست بگیرم باز مشکل پارازیت حل نمیشه؟
چه راه های غیر از پایین آوردن دیش پیشنهاد میکنید؟
اگه دیش آفست بگیرم باز مشکل پارازیت حل نمیشه؟
چه راه های غیر از پایین آوردن دیش پیشنهاد میکنید؟
خیر دیش افست هم مثل دیش معمولی
این راحلی که گفتم امشب تست کنید نتیجه رو اعلام کنید تا بگم چیکار کنید دوست عزیز
سلام . بله ساعت 3 بامداد تست کردم پارازیت نبود.
حالا دستور میدین چیکار کنم؟
سلام . بله ساعت 3 بامداد تست کردم پارازیت نبود.
حالا دستور میدین چیکار کنم؟
درود
تنها راه دفع کردن پارازیت میباشد یا دیش را ببرید تو حیاط یا مانع ایجاد کنید تا پارازیت شما بر طرف شود
از چه مانعی استفاده کنم؟ از کجا بدونم از کدوم طرف پارازیت میفرستن؟
از چه مانعی استفاده کنم؟ از کجا بدونم از کدوم طرف پارازیت میفرستن؟
درود
از مانعی مثل دیش خراب حصیر ایرانیت
باید تلوزیون ببرید بالا یا اینکه یک نصاب برید که فایندر تصوصیری داشته باشه کار را برای شما اسان میکند
آیا میتوان با رسیور نامبر وانdish tv رادر ماهواره nss6 مشاهده نمود.لطفا با جزییات توضیح
دهید. ماهواره دیتا و نرم افزار آن چیست؟با تشکر
آیا میتوان با رسیور نامبر وانdish tv رادر ماهواره nss6 مشاهده نمود.لطفا با جزییات توضیح
دهید. ماهواره دیتا و نرم افزار آن چیست؟با تشکر
درود
شما اخرین نرم افزار رو انتقال بدین جهت دیتا خود را به دبلیو 6 تغیر بدین باز میشه
سلام خسته نباشی من رسیور نامبر وان دارم که رسیور را خاموش روشن کردم که دیدم که یک دفعه روشن نمیشه تو را جون هرکسی دوست داری کمکم کنید الان رسیور را خاموش روشن میکنم یه لحظه جهار تا صفر میاد میره اگه فلش هست برنامه فلش وچگونه رسیور را فلش کنم یه تو ضیح مختصر را بهم بدید ممنون میشم:sdm32@se (70):
سلام خسته نباشی من رسیور نامبر وان دارم که رسیور را خاموش روشن کردم که دیدم که یک دفعه روشن نمیشه تو را جون هرکسی دوست داری کمکم کنید الان رسیور را خاموش روشن میکنم یه لحظه جهار تا صفر میاد میره اگه فلش هست برنامه فلش وچگونه رسیور را فلش کنم یه تو ضیح مختصر را بهم بدید ممنون میشم:sdm32@se (70):
درود
به احتمال زیاد دستگاه فلش خالی کرده که کار شما هم نیست پروگرام کردنش باید با پروگرامر انجام شه
ولی شما بازم یک بار دستگاه رو با لودر ابگرید کنید ببینید مشکلتون حل میشه
داداش عزیز خسته نباشی که جواب من را دادید من طریقه فلش کردن مدلهای استارست را انجام میدم ولی مشکلم روی رسیور نامبر وان هست اگه زحمت نمیشه این فایلها را بهم بدید ویه توضیح مختصر بهم بدید انجام میدهم با تشکر:sdm32@se (34):
َدوست ََگرامی رسیور نامبر وان من فاقد قسمت کد دهی دستی میباشد. ضمنا موقع خاموش کردن stand byصدای نویز زیادی میدهد لطفا درصورت امکان راهنمایی فرمایید.
باتشکر
داداش عزیز خسته نباشی که جواب من را دادید من طریقه فلش کردن مدلهای استارست را انجام میدم ولی مشکلم روی رسیور نامبر وان هست اگه زحمت نمیشه این فایلها را بهم بدید ویه توضیح مختصر بهم بدید انجام میدهم با تشکر:sdm32@se (70):
داداش من تو را خدا به من کمک کنید مشکل رسیور من نامبروان که فلش خالی کرد که چگونه برنامه بدهم با تشکر
world s@t
03-17-2011, 20:46
داداش من تو را خدا به من کمک کنید مشکل رسیور من نامبروان که فلش خالی کرد که چگونه برنامه بدهم با تشکر
درود
دوست من باید رسیورتون را به وسیله ای سی پروگرامر فلش کنید
world s@t
03-17-2011, 20:51
داداش عزیز خسته نباشی که جواب من را دادید من طریقه فلش کردن مدلهای استارست را انجام میدم ولی مشکلم روی رسیور نامبر وان هست اگه زحمت نمیشه این فایلها را بهم بدید ویه توضیح مختصر بهم بدید انجام میدهم با تشکر:sdm32@se (70):
دوست من اگر فایل فلش این رسیور رو بخوایین روی لینک زیر کلیک کنید
http://www.sat2hd.co.cc/showthread.php?t=768
رسیور نامبر وان من کانال رو باز نمی کنه. آخرین سافتور رو ریختم و روی دیتای w3 بخوبی تنظیمه ممنون میشم کمکم کنین
Moh@mm@d-SAT
04-05-2011, 19:46
رسیور نامبر وان من کانال رو باز نمی کنه. آخرین سافتور رو ریختم و روی دیتای w3 بخوبی تنظیمه ممنون میشم کمکم کنین
دوست من شما باید ال ان بی رو عوض کنید چون ال ان بیتون دیتا دریافت نمیکنه .
با عرض سلام و تشکر از جوابتون
ال ان بی من پریمیوم اچ دی تو لیزری هستش و هر دو پورت آن را امتحان کردم و مشکلی از نظر آنتن دهی نداره و کانالهای w3 رو نشون میده فکر کنم مشکل از جای دیگه است
با عرض سلام و تشکر از جوابتون
ال ان بی من پریمیوم اچ دی تو لیزری هستش و هر دو پورت آن را امتحان کردم و مشکلی از نظر آنتن دهی نداره و کانالهای w3 رو نشون میده فکر کنم مشکل از جای دیگه است
درود
شما یک بار ال رو تعویض کنید و تست کنید
با سلام مجدد. دوست عزیز برای اطمینان نامبر وان رو برداشتم و بردم خونه یکی از دوستام که از dc2000 روی دیتای w3 بخوبی استفاده می کرد با تمام کانالهای موجود ولی رسیور من کانال باز نکرد که نکرد خلاصه خیلی کلافه شدم تو رو خدا کمکم کنین راستی سافتور نصب شده روی رسیور 2.7.4 هستش که از همین سایت دانلود کردم
با سلام مجدد. دوست عزیز برای اطمینان نامبر وان رو برداشتم و بردم خونه یکی از دوستام که از dc2000 روی دیتای w3 بخوبی استفاده می کرد با تمام کانالهای موجود ولی رسیور من کانال باز نکرد که نکرد خلاصه خیلی کلافه شدم تو رو خدا کمکم کنین راستی سافتور نصب شده روی رسیور 2.7.4 هستش که از همین سایت دانلود کردم
درود
شما این سافتور را انتقال بدین
نرم افزار جدید تیونر 2 نامبر وان 18.3.2011 (http://sat2hd.co.tv/showthread.php?t=8248)
سلام لطفا در مورد اینکه چطور بفهمیم ال ان بی دیتا دریافت میکنه یا نه کمی توضیح بدید منظورم اینه که فرکانس خاصی داره یا نه و کلا نامبر وان با کدوم ماهواره شیرینگ بهتر جواب میده در ضمن باقیچی امکان داره یا باید دیش جداگونه باشه متشکرم
ببخشید یادم رفت بگم رسیور نامبر من چینیه نمی دونم شایدم قلابی باشه از کجا میشه فهمید؟
سلام لطفا در مورد اینکه چطور بفهمیم ال ان بی دیتا دریافت میکنه یا نه کمی توضیح بدید منظورم اینه که فرکانس خاصی داره یا نه و کلا نامبر وان با کدوم ماهواره شیرینگ بهتر جواب میده در ضمن باقیچی امکان داره یا باید دیش جداگونه باشه متشکرم
ببخشید یادم رفت بگم رسیور نامبر من چینیه نمی دونم شایدم قلابی باشه از کجا میشه فهمید؟
درود
شما باید سیم دیتا رو به تیونر ا متصل کنید و روی یک فرکانس جهت w3 تست کنید
در ضئمن کلا نامبر وان چینی هست نیازی به تقلبیش نیست
شما اگر دیش جدا بزارید بهتر جواب میگیرید
سلام ببخشید که خیلی سوال می پرسم قبلا سیم دیتا رو روی تیونر 1 امتحان کردم سیگنال میده البته فرکانس فارسی 1 دقیق می خوام بدونم شیرینگ از کدوم فرکانس میاد تا رو همون تنظیمش کنم عزیز
سلام ببخشید که خیلی سوال می پرسم قبلا سیم دیتا رو روی تیونر 1 امتحان کردم سیگنال میده البته فرکانس فارسی 1 دقیق می خوام بدونم شیرینگ از کدوم فرکانس میاد تا رو همون تنظیمش کنم عزیز
درود
دوست من فرکانس دیتا معلوم نیست اگر معلوم بود که دیتا یک روزه نابود میشد
آقا بازم سلام تمام کارهایی رو که گفته بودید انجام دادم دیش جدا گونه و برنامه ایکه گفته بودید نصب کردم اصلا رفتم رسیور از خونه همسایه اوردم وصل کردم دیدم عیب از دیش و ال ان بی نیست روی رسیور اونا همه کانالها باز بودن البته رسیورشون دیسکاوری گالاکسیه ولی رسیور من باز نمی کنه حالا دیگه مطمئن شدم عیب از خود دستگاهه شما بگین چیکار کنم بندازمش دور دلمم نمیاد آخه تازه گرفتم امکان داره دانگل دستگاه خراب باشه
آقا بازم سلام تمام کارهایی رو که گفته بودید انجام دادم دیش جدا گونه و برنامه ایکه گفته بودید نصب کردم اصلا رفتم رسیور از خونه همسایه اوردم وصل کردم دیدم عیب از دیش و ال ان بی نیست روی رسیور اونا همه کانالها باز بودن البته رسیورشون دیسکاوری گالاکسیه ولی رسیور من باز نمی کنه حالا دیگه مطمئن شدم عیب از خود دستگاهه شما بگین چیکار کنم بندازمش دور دلمم نمیاد آخه تازه گرفتم امکان داره دانگل دستگاه خراب باشه
درود
شما در کارهتون یه چیز را اشتباه انجام دادین یک بار مجدد هر دو تیونر را ابگرید کنید
سلام داداش گلم فایل فلش تیونر A و B هیچ کدومشون کار نمی کنن آپگرید تیونر b هم که گذاشتین ده بار آپگریدش کردم ولی درست نشد که نشد اگه میشه فایل فلش بزار که کار کنه تا بعد از اون آپگرید کنم منتظر جوابت هستم ممنون
سلام داداش گلم فایل فلش تیونر a و b هیچ کدومشون کار نمی کنن آپگرید تیونر b هم که گذاشتین ده بار آپگریدش کردم ولی درست نشد که نشد اگه میشه فایل فلش بزار که کار کنه تا بعد از اون آپگرید کنم منتظر جوابت هستم ممنون
درود
دوست عزیز فایل فلش باید از طریقه پروگرامر انجام شود کار شما نیست کار تعمیر کار میباشد
فایل autoup-s را برای آپگرید کردن از کجا گیر بیارم تو سایت نیست
سلام آقای مدیر رفتم پیش متخصص ظاهرا دانگل دستگاه خراب شده فقط می خوام بدونم میشه از دانگل جدا استفاده کرد مثل استارستو اینا
majidtaxi
04-12-2011, 23:49
سلام آقای مدیر رفتم پیش متخصص ظاهرا دانگل دستگاه خراب شده فقط می خوام بدونم میشه از دانگل جدا استفاده کرد مثل استارستو اینا
با درود
دوست گرامی جناب ساحل خیر امکان ندارد شما بتوانید دانگلی را روی رسیور دو تیونره ساپورت کنید
موفق باشید
سلام تو بندرعباس کسی سراغ ندارین تو کار تعمیر رسیور باشه
جواد پارسا II
04-13-2011, 12:38
سلام
من یه نامبر وان دارم وقتی داشتم با فلش اپگریدش میکردم یکی از دوستام فلشو از دستگاه دراورد .حالا وقتی روشنش میکنی بوت مینویسه و بالا نمییاد.تورو خدا کمکم کنید.
جواد پارسا II
04-13-2011, 12:46
سلام
من یه نامبر وان دارم وقتی داشتم با فلش اپگریدش میکردم یکی از دوستام فلشو از دستگاه دراورد .حالا وقتی روشنش میکنی بوت مینویسه و بالا نمییاد.تورو خدا کمکم کنید.
سلام
درود
باید تیونر a دستگاه رو فلش کنید که کار شما هم نیست باید پیش یک تعمیر کار برید
جواد پارسا II
04-13-2011, 14:23
سلام
جواد پارسا II
04-13-2011, 14:26
:sdm32@se (58):
جواد پارسا II
04-13-2011, 14:28
سلام
majidtaxi
04-13-2011, 14:46
[QUOTE=جواد پارسا;39117]سلام
من یه نامبر وان دارم وقتی داشتم با فلش اپگریدش میکردم یکی از دوستام فلشو از دستگاه دراورد .حالا وقتی روشنش میکنی بوت مینویسه و بالا نمییاد.تورو خدا کمکم کنید.[/
QUOTE]
http://www.sat2hd.co.tv/showthread.php?t=765
درود
دوست گرامی شما آخرین نرم افزار اصلی رسیور نامبر 1 را از طریق لودر و کابل rs232 به رسیور تزریق کنید مشکل شما حل میگردد
به لینگ فوق مراجعه سافتکم مستر را دانلود و به رسیور تزریق کنید
موفق باشید
سلام می خواستم بدونم فایل تیونر b رو با همون usb خور جلویی انتقال بدم یا با usb خور پشتی که کار نمی کنه اصلا اون پشتیه برا چیه
سلام می خواستم بدونم فایل تیونر b رو با همون usb خور جلویی انتقال بدم یا با usb خور پشتی که کار نمی کنه اصلا اون پشتیه برا چیه
درود
با همون یو اس بی جلو
سلام یه تفاوت تو قسمت اطلاعات سیستم نامبر من با یه نامبر دیگه که کانالها رو به خوبی باز می کنه اینه که مال من دیتابیس 4.0.0 هستش ولی اون یکی 2.5.0 هست فکر کنم تیونر b قفل کرده و برنامه به خودش نمی گیره میشه تیونر b رو خالی کرد و دوباره برنامه بهش داد البته از طریق فلش یا کابل rs-232 منتظر جوابتون هستم
درود
حتما نباید اسم فایل این باشد شما فایل زیر را انتقال بدین
نرم افزار جدید تیونر 2 نامبر وان 18.3.2011 (http://sat2hd.org/showthread.php?t=8248)
درود
حتما نباید اسم فایل این باشد شما فایل زیر را انتقال بدین
نرم افزار جدید تیونر 2 نامبر وان 18.3.2011 (http://sat2hd.org/showthread.php?t=8248)
با تشکر از شما .من رسیور hitech No.1 رو جدیدا گرفتم و این برنامه رو که شما گذاشین فکر کنم مربوط به تیونر a باشه.ممنون میشم نحوه راه اندازی شرینگ این رسیور و برنامه تیونر a,b رو بذارید .ما که کلا قاطی کردیم.
rezasat II
05-10-2011, 22:45
سلام محمدجان گل آیا رسیور دوتیونره نامبر 1 دانگل مینی وان و ساپورت میکنه نرم افزار ساپورتش هم اگه هست برام بزار ممنون
rezasat II
05-11-2011, 00:35
منتظرم محمدجان جواب بگیرم پاش مشتری نشسته
سلام محمدجان گل آیا رسیور دوتیونره نامبر 1 دانگل مینی وان و ساپورت میکنه نرم افزار ساپورتش هم اگه هست برام بزار ممنون
منتظرم محمدجان جواب بگیرم پاش مشتری نشسته
درود
دوست من نامبر وان شرینگش با مینی وان یکی میباشد
و هیچی فرقی با هم ندارند
در ضئمن نامبر وان بهش دانگل جدا وصل نمیشود موفق باشید
دوروزی است کلیه کانالهای کارتی نامبر وان بسته شده است .لطفا توضیح دهید
دوروزی است کلیه کانالهای کارتی نامبر وان بسته شده است .لطفا توضیح دهید
توضیح لازم نیست نرم افزار جدید رو دریافت کنید انتقال بدین موفق باشید
vahidjoonam II
06-04-2011, 15:53
سوالات و مشکلات خود را در موردرسیور دو تیونر no.1 اینجا مطرح کنید
سلام
دو روزه که الان کلا رسیورم شبکه های کارتی رو بازنمیکنه
جهت شرینگw3دارم
سلام
دو روزه که الان کلا رسیورم شبکه های کارتی رو بازنمیکنه
جهت شرینگw3دارم
درود
برنامه جدید را از بخش دریافت کنید انتقال بدین شبکه ها بزا میشوند
ali22222
06-04-2011, 17:40
با برنامه جديد شرينگ با قدرت روي جهت دبليو3 برقراره/
با برنامه جديد شرينگ با قدرت روي جهت دبليو3 برقراره/
دوستانی که با برنامه جدید مشکل دارن روی جهت دبلیو 3 حتما جهت 1002 رو برای دیتا بگیرید بسیار عالی هست
با سلام
چرا زیر نویس در کانالهای sky عمل نمیکند .آیا بخاطر فریز میباشد.؟
با سلام
چرا زیر نویس در کانالهای sky عمل نمیکند .آیا بخاطر فریز میباشد.؟
درود
خیر مشکل نرم افزاری میباشد
با تشکر
این مشکل (مشکل subtitle)چگونه قابل حل است؟
multisat2007
06-05-2011, 16:17
با تشکر
این مشکل (مشکل subtitle)چگونه قابل حل است؟
دوست عزیز از طریق منو و تنطیمات ساب تایل را به انگلیش همه را تغییر بده و منو را به انگلیسی برگدان درست میشه اگه باز مشکل داشتی از تلتکس تلویزیونت استفاده کن
:sdm32@se (33):
دوست عزیز از طریق منو و تنطیمات ساب تایل را به انگلیش همه را تغییر بده و منو را به انگلیسی برگدان درست میشه اگه باز مشکل داشتی از تلتکس تلویزیونت استفاده کن
:sdm32@se (33):
باسلام
دوست گرانقدر منوی رسیور به انگلیسی است امادر مورد تنظیمات ساب تایتل فقط زمانی که کانال مورد نظر را داریم دکمه سابتاتل را زده اگر کانال مورد نظر سابتایتل داشته باشد در گوشه بالای سمت چپ با زبان یا زبانهای مورد نظر پیدا میشود ووقتیok میشود نشانی از زیر نویس نیست.اگر منظور تنظیم ساب تاتل در منو است .در منوی من چیزی به نام سابتاتل برای تنظیم وجود ندارد.
با سلام و درود می خواستم بدونم امکانش هست فیلم هایی که فایل زیرنویس جدا دارند با نامبر دید
majidtaxi
06-06-2011, 23:33
با سلام و درود می خواستم بدونم امکانش هست فیلم هایی که فایل زیرنویس جدا دارند با نامبر دید
درود
دوست گرامي چنين امكاني در اين نوع رسيور نيست
موفق باشيد
tanhaye_d34 II
06-11-2011, 00:44
سلام خدمت دوستان لطفا راهنمایی کنید نمبر وان یکی از کاربران مشکل پیدا کرده نه دکمه هاش کار میکنه هنگ کرده روی یک کانال عقب وجلو نمیاد کنترل هم کار نمیکنه
سلام خدمت دوستان لطفا راهنمایی کنید نمبر وان یکی از کاربران مشکل پیدا کرده نه دکمه هاش کار میکنه هنگ کرده روی یک کانال عقب وجلو نمیاد کنترل هم کار نمیکنه
درود
تیونر a دستگاه رو فلش کنید باید مشکل بر طرف شود
آسترا روی نامبر وان قطع شده است.
آسترا روی نامبر وان قطع شده است.
وصل میشه جای نگرانی نداره دوست من
وصل میشه جای نگرانی نداره دوست من
دوست گرامی رسیور نامبر وان غیر از هات ونیل وبدر کانالهای چه ماهواره ای را دکود میکند.
با تشکر
دوست گرامی رسیور نامبر وان غیر از هات ونیل وبدر کانالهای چه ماهواره ای را دکود میکند.
با تشکر
جهت استرا و nss6 مجدد به شرینگ اضافه میشوند
arminjoon2011 II
06-14-2011, 18:17
دوست عزيز الان نرم افزار 1/6/2011 با ديتاي w3 كار ميكنه؟انتقالش بايد چگونه صورت بگيره؟اگه آموزش تو سايت داريد معرفي كنيد تا اول بدونم چطور بايد برنامه بدم كه مشكلي پيش نياد
دوست عزيز الان نرم افزار 1/6/2011 با ديتاي w3 كار ميكنه؟انتقالش بايد چگونه صورت بگيره؟اگه آموزش تو سايت داريد معرفي كنيد تا اول بدونم چطور بايد برنامه بدم كه مشكلي پيش نياد
بله کار میکند
باسلام .لطفافایل کلین رادرسایت بزارید.
باسلام .لطفافایل کلین رادرسایت بزارید.
این رسیور فایل کلین نداره چون مدل مشابه نداره که ایدیش تغییر کنه
tanhaye_d34 II
06-15-2011, 13:37
ایا شیرنگ نامبر وان برای شما قطع است اگر بازه با کدام برنامه بازه
Mr.EL po
06-15-2011, 13:39
ایا شیرنگ نامبر وان برای شما قطع است اگر بازه با کدام برنامه بازه
سوال خود را در تاپیک اعلام وضعیت شرینگ نامبروان مطرح کنید تا پاسخ داده شود
http://www.sat2hd.org/showthread.php?t=124
salar1363
06-15-2011, 19:25
salam . agha man taze in resiveer no. 1 gereftam 1 hafte hame shabakehash baz bod hala chan vaghte ghate. chikar ***am dadash
salar1363
06-15-2011, 19:28
nar afzari chizi hast man ba felash shabakehasho 2 bare baz ***am dadash
vahid_1090
06-15-2011, 20:01
دوست عزیز شما برنامه رو انتقال دادید یا نه نرم افزار 1/6/2011
Mr.EL po
06-15-2011, 20:58
nar afzari chizi hast man ba felash shabakehasho 2 bare baz ***am dadash
در سایت طبق قوانین فارسی تایپ کنید
سلام من این فایل جدیدی رو که گذاشتید رو ریختم روی فلش انزیپش هم کردم ولی رسیور نمیتونه اون فرمتو بخونه لطف کنید منو راهنمایی کنید
باسلام به شما عزیزان.لطفا اموزش ریختن فایل رسیورنامبروان راباکابل 232کامل توضیح دهید /چون من هرکار میکنم نمیشه/ازچه نمونه کابل استفاده کنیم باچه مارکی؟؟یک تیکه باشه یا دو تکه زیرا من از لب تاب استفاده میکنم که مستقیم به رسیور وصل نمیشه وباید تبدیل بزنم>ازچه درایوی ولودری برای انتقال فایل استفاده کنیم لطفاوخواهشن کمکمان کنید؟؟؟؟؟؟باتشکر
tanhaye_d34 II
06-18-2011, 11:40
من چند تا نمبروان را با اخرین نرم افزار تیونر بی ابدیت کردم ولی کانالها باز نشد 2011/6/1
Mr.EL po
06-18-2011, 11:48
من چند تا نمبروان را با اخرین نرم افزار تیونر بی ابدیت کردم ولی کانالها باز نشد 2011/6/1
دوست عزیز نرم افزار کامل انتقال داده میشود؟؟چون یه تعداد از نامبر وان ها تا 98% اپگرید میشه و هنگ میکنه در این صورت کانال هم باز نمیکنه و باید فلش کنی
tanhaye_d34 II
06-18-2011, 15:05
اره دوست من برنامه تا اخر ابدیت میشه
درود
شما تیونر a رو هم با اخرین سافتور ابگرید کنید باید شبکه های کارتی باز شوند
Mr.EL po
06-18-2011, 17:54
پس حتما دیتا تنظیم نیست چون من با w3 راحت کانال ها رو باز میکنم
ali_7714
06-19-2011, 13:32
سلام اقا وحید و کلیه مدیران زحمت کش من رمز مادر رسیور نامبر وان میخواستم
Mr.EL po
06-19-2011, 13:34
سلام اقا وحید و کلیه مدیران زحمت کش من رمز مادر رسیور نامبر وان میخواستم
موضـــــوع مــــــــــــــــــهم : @@@مستر کد (کد مادر) رسیور no 1 @@@ (http://1.sat2hd.org/showthread.php?t=766)
vahid_1090
06-19-2011, 13:38
رمز مادر رسیور no1
1588
برای دوستانی که رمز دستگاه رو فراموش کردن
رمز مادر رسیور no1
1588
برای دوستانی که رمز دستگاه رو فراموش کردن
دوست من تو بخش اعلام کردیم رمز مادر رسیور نامبر وان
multisat2007
06-20-2011, 10:01
سلام به اساتید
نحوه دسترسی به ساختار کدینک هایتک no1 به چه شکلی است با تشکر
سلام به اساتید
نحوه دسترسی به ساختار کدینک هایتک no1 به چه شکلی است با تشکر
درود
منو کد دهی ندارد دوست من
multisat2007
06-20-2011, 14:46
باتشکر از مدیرت محترم
باتوجه به نوع چیپست و نوع ساختار برنامه که توسط یکی از دوستان بررسی کردیم
متوجه شدیم که کدهای ساختاری با ساختار Dcw و Biss و ویاکسیس و اردیتو در این رسیور ساپورت میشود
ولی آیا کدی جهت بازرسی این ساختار هست یا خیر به قول شما وجود ندارد یا در فریمور گنجانده نشده است
چرا که باتوجه به سافتور تیونر B زماین که روی کانال کارتی با این ساختار میرود کدهای Cw01 , cw02 را ایجاد و برای تیونر A ارسال کرده و در ساختار Biss ( DCW( کدینگ جاگیری نموده و باعث میشود که املاتور تیونر A بتواند کدها را دیکد کرده و باز نمائید .
در یک سایت روسی نوشه شده بود جهت دیدن کدها ی لحظه ای این رسیور
حالا میخواستم بدانم دوستانی اطلاعات کافی در این مورد دارند این مطلب را باز نموده و مو شکافانه انجام گیرد
باتشکر
باتشکر از مدیرت محترم
باتوجه به نوع چیپست و نوع ساختار برنامه که توسط یکی از دوستان بررسی کردیم
متوجه شدیم که کدهای ساختاری با ساختار dcw و biss و ویاکسیس و اردیتو در این رسیور ساپورت میشود
ولی آیا کدی جهت بازرسی این ساختار هست یا خیر به قول شما وجود ندارد یا در فریمور گنجانده نشده است
چرا که باتوجه به سافتور تیونر b زماین که روی کانال کارتی با این ساختار میرود کدهای cw01 , cw02 را ایجاد و برای تیونر a ارسال کرده و در ساختار biss ( dcw( کدینگ جاگیری نموده و باعث میشود که املاتور تیونر a بتواند کدها را دیکد کرده و باز نمائید .
در یک سایت روسی نوشه شده بود جهت دیدن کدها ی لحظه ای این رسیور
حالا میخواستم بدانم دوستانی اطلاعات کافی در این مورد دارند این مطلب را باز نموده و مو شکافانه انجام گیرد
باتشکر
ببین دوست عزیز در سیستم رسیورهای 2 تیونره به دلیل اینکه بعضی از سیستمهای کد دهی باعث اختلال در شرینگ دریافتی میشند میان سیستم کد دهی را از روی منو کنسل میکنند تا این مشکل برای کسی پیش نیاد مثل با دادن یک کد شرینگ دستگاه به کلی قطع شود
البته اینم بگم در رسیورهای 2 تیونره جدید این امر امکان پذیر شده مثل فوکس و چند مدل دیگه شرکت نامبر وانم گفته یه نرم افزار برای وارد کردن کد دستی ارسال میکنیم هنوز که تا به امروز همچین نرم افزاری ارائه نشده
multisat2007
06-20-2011, 15:42
با درود و تشکر از اظهار نظر شما دوست محترم
آره اینجوری بهتره چون کدهای که توسط تیونر بتا ریلز میشه تو ساختار dcw میشنه به همین دلیل ساختار کدینگ را باز نمیکنند اگه اینجوری بشه کار خودشان لو میره و کاسیبیشان میخوابد
عجب نامردهای هستند اینها
باتشکر
سلام - رسیورم زمانی سافتور تیونربی انتقال میدم تا 98درصد میره گیر میکنه و اجرا نمیشه وکانالی باز نمیشه با هر لودری امتحان کردم نشد لطفا راهنمایی کنید
Mr.EL po
06-21-2011, 17:44
سلام - رسیورم زمانی سافتور تیونربی انتقال میدم تا 98درصد میره گیر میکنه و اجرا نمیشه وکانالی باز نمیشه با هر لودری امتحان کردم نشد لطفا راهنمایی کنید
منم از این سری رسیور زیاد به پستم خورده و فقط هم باید تیونر b رو فلش کنی تا درست بشه
چگونه فلش میشه؟
درود
باید با دستگاه پروگرامر فلش کنید کار تعمییر کار هستش
SaMaN SAT2HD
06-23-2011, 14:29
باسلام به شما عزیزان زحمتکش.رسیوربندهno1چگونه انرا ابگریدکنم؟هرکارمیکنم نمیشه؟کابل یواس پی به 232راهرکارکردم نشد البته کابل راتبدیل زدم چون مستقیم به رسیورنمیخورد.ازهمون راهنمای سی دی استفاده کردم شناسایی میکنه ولی هیچ نرم افزاری انتقال نمیشه؟؟ممنون میشم اگه راهنماییم کنید؟؟؟؟؟البته ویندوز لپ تاپم سون هست ... منتظر راهنمایی هستم ....
Mr.EL po
06-23-2011, 18:04
باسلام به شما عزیزان زحمتکش.رسیوربندهno1چگونه انرا ابگریدکنم؟هرکارمیکنم نمیشه؟کابل یواس پی به 232راهرکارکردم نشد البته کابل راتبدیل زدم چون مستقیم به رسیورنمیخورد.ازهمون راهنمای سی دی استفاده کردم شناسایی میکنه ولی هیچ نرم افزاری انتقال نمیشه؟؟ممنون میشم اگه راهنماییم کنید؟؟؟؟؟البته ویندوز لپ تاپم سون هست ... منتظر راهنمایی هستم ....
دوست من نامبر وان رو با فلش مموری اپگرید کنید
باسلام.ابگریدش کردم فایل جدیدراانتقال میدم تا98 میره هنگ میکنه تادوسه دقیقه می ایسته ..خاموش روشن میشه ولی کانالارا باز نمیکنه؟؟چکارکنم؟؟؟؟؟؟
باسلام.ابگریدش کردم فایل جدیدراانتقال میدم تا98 میره هنگ میکنه تادوسه دقیقه می ایسته ..خاموش روشن میشه ولی کانالارا باز نمیکنه؟؟چکارکنم؟؟؟؟؟؟
درود
شما باید دستگاه رو فلش کنید تا مشکلتون حل شه
SaMaN SAT2HD
06-25-2011, 00:05
دوست من نامبر وان رو با فلش مموری اپگرید کنید
درود
شما باید دستگاه رو فلش کنید تا مشکلتون حل شه
خب دوست عزیز منم مشکلم همینه که می خوام با کابل ریسیور رو فلش کنم چون نرم افزار تا 98 میره بعد گیر میکنه ... الانم ویندوزم سون هست و با لودر می خوام فایل فلش رو انتقال بدم ولی نمیشه چکار باید بکنم ؟
Mr.EL po
06-25-2011, 00:15
خب دوست عزیز منم مشکلم همینه که می خوام با کابل ریسیور رو فلش کنم چون نرم افزار تا 98 میره بعد گیر میکنه ... الانم ویندوزم سون هست و با لودر می خوام فایل فلش رو انتقال بدم ولی نمیشه چکار باید بکنم ؟
دوست عزیز شما باید به یک تعمیرکار مراجعه کنید تا تیونر b رسیورتون را فلش کند
آیا کانالهای استرا ودیش tvباز شده اند؟
آیا کانالهای استرا ودیش tvباز شده اند؟
دیش تی وی بازه ولی فعلا آستاراقطع میباشد
دوست عزیز من هم همین مشکل داشتم راه علاج فقط اینه که ببری یک تعمیرکار ماهر - بنده بردم بدون دراوردن ای سی مشکلش حل کرد
دیش تی وی بازه ولی فعلا آستاراقطع میباشد
با تشکر ،فرکانس قوی برای گرفتن nns6 چیست؟
با تشکر ،فرکانس قوی برای گرفتن nns6 چیست؟
درود
11172
H
27500 5/6
شبکهای این فرکانس
Dish TV
Star Sports India - Action Cinema - Classic Cinema
Premiere Cinema - Pogo - Star News India
VH1 India - Star World India - Star Gold India
Star Movies India - Times Now - Disha Channel
Bindass - Dish Buzz - Sony Aath - Rang TV
Sanatan
تعدادی از usbها با نامبر وان جواب نمیدهند .کدام نوع usb مناسب است .
Mr.EL po
07-02-2011, 11:38
تعدادی از usbها با نامبر وان جواب نمیدهند .کدام نوع usb مناسب است .
toshiba & silicon power خوبه و خوب جواب میده
SaMaN SAT2HD
07-04-2011, 14:40
باسلام.رسیورنامبروان 2تیونر خالی دارم نه هایتک دیتام اینتلست وقتی رسیور راروشن میکنم و روی کانالای کارتی میرم کانالابازمیشن ولی 3یا4دقیقه بعد بسته میشن دوباره باید خاموش روشن کنم تاکانالابازبشن ولی دوباره بسته میشن اخرین نرم افزار راهم انتقال دادم ولی دوباره همون داستان دیتام راعوض کردم رواینw3اینبار هیچ کانالی بازنشد ولی روانتلست همون داستان قبلی لطفا کمکم کنید چکار کنم؟
vahid_1090
07-04-2011, 14:51
دوست عزیز جهت شرینگ شما ضعیف است باید قویترش کنی مشکلت حل میشه
SaMaN SAT2HD
07-04-2011, 14:57
دوست عزیز جهت شرینگ شما ضعیف است باید قویترش کنی مشکلت حل میشه
رفیق اگه جهت شیرینگ ضعیفه پس چرا خاموش روشن میکنم وصل میشه ؟
multisat2007
07-04-2011, 15:05
باسلام.رسیورنامبروان 2تیونر خالی دارم نه هایتک دیتام اینتلست وقتی رسیور راروشن میکنم و روی کانالای کارتی میرم کانالابازمیشن ولی 3یا4دقیقه بعد بسته میشن دوباره باید خاموش روشن کنم تاکانالابازبشن ولی دوباره بسته میشن اخرین نرم افزار راهم انتقال دادم ولی دوباره همون داستان دیتام راعوض کردم رواینw3اینبار هیچ کانالی بازنشد ولی روانتلست همون داستان قبلی لطفا کمکم کنید چکار کنم؟
دوست عزیز فرکانس دریافتی شما روی تیونر 1 ثابت است یا متغییر
درضمن روی w3 بیشتر شبکه ها باز است
3 دیتا را مستقیم میگیری یا سویچ داری استفاده میکنی
این مهم است
اگه روی w3 مشکل هم داری مجددا ریست فکتوری و کانال یابی مجدد
رفع مشکل میشود
تیونر این سری Cx میباشد و برروی بعضی از فرکانسها عمودی ضعیف عمل میکند
:sdm32@se (19):
آیاکانالهای کد شده lmi یا همان abs با نامبر وان قابل دریافت است.؟
با تشکر
vahid_1090
07-04-2011, 17:22
تمامی دوستانی که این مشکل رو دارن جهت دیتا خودشونو قویتر کنن 100درصد مشکل حل میشه مرسی
سلام نامبر من یه مشکل عجیب و غریب داره و اون اینه که فقط و فقط شیرینگ رو از اینتل 1002 می گیره و نمی تونه کانالا رو از w3 باز کنه حتی با یک دیش و ال و با سیگنال قوی با توجه به اینکه اینتل 1002 باید دیش رو بالا پشت بوم بزارم ولی w3 تو حیاط هم قابل دریافت هست اگه راهی داره که بتونم شیرینگ رو با w3 بگیرم ممنون میشم کمکم کنین راستی آخرین سافتور رو انتقال دادم
سلام نامبر من یه مشکل عجیب و غریب داره و اون اینه که فقط و فقط شیرینگ رو از اینتل 1002 می گیره و نمی تونه کانالا رو از w3 باز کنه حتی با یک دیش و ال و با سیگنال قوی با توجه به اینکه اینتل 1002 باید دیش رو بالا پشت بوم بزارم ولی w3 تو حیاط هم قابل دریافت هست اگه راهی داره که بتونم شیرینگ رو با w3 بگیرم ممنون میشم کمکم کنین راستی آخرین سافتور رو انتقال دادم
درود
دوست من ببنید این ملاک نمیشه چون سیگنال مثلا فارسی وان بالاست شرینگ هم باید برقرار باشید الان متاسفانه فرکانس دیتا مینی وان نامبر وان اینقدر ضعیف هست روی ماهواره دبلیو 3 که حتی عربها هم شاکی هستند چرا اینجوریه باید منتظر تیم شرینگ باشیم تا فرکانس دیتا رو تغییر بدن
vahid_1090
07-04-2011, 19:03
با سلام خدمت دوستان در جهت w3 مشکلی ندارد فعال میباشد مشکلی ندارد شما جهت اینتلست رو برای دیتا انتخاب کنید بهتر از w3 جواب میده با سیگنال بالا مرسی قطع و وصل شدن
به خاطر سیگنال ضعیف مرسی با تشکر از مدیریت سایت
11093
15551
H
باسلام .چراشرینگ w3رونمبروان خالی قطعه؟؟؟ایا این شرینگ فرکانس خاصی داره؟؟؟لطفا فرکانس را اعلام کنید؟؟سوال دیگر شرینگ رو انتلست برقراره ولی ازساعت 11 تا 5 بعداز ظهر5دقیقه بازه نیم ساعت تا 1ساعت قطعه ؟؟؟لطفا راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟؟
باسلام .چراشرینگ w3رونمبروان خالی قطعه؟؟؟ایا این شرینگ فرکانس خاصی داره؟؟؟لطفا فرکانس را اعلام کنید؟؟سوال دیگر شرینگ رو انتلست برقراره ولی ازساعت 11 تا 5 بعداز ظهر5دقیقه بازه نیم ساعت تا 1ساعت قطعه ؟؟؟لطفا راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟؟
درود
دوست من هیچ وقت فرکانس دیتا اعلام نمیشه از طرف شرکت چون سریع قطعش میکنن این مشکل فقط در اثر ضعیف بودن و پارازیتی که در ایران هست مشکل ایجاد کرده ایشالله با سافتور جدید مشکل حل خواهد شد
باسلامی دوباره به مدیریت محترم سایت...ایا دیش تی وی رو نامبروان خالی بازه یانه؟؟؟؟باتشکر
با سلام انشا الله تیم شیرینگ بتوانند یک سافتور بهتر اراییه بدن تا مشکل همه خل شود
اسلام چندباره به شما چند دفعه این سوال را پرسیدم یکی نیست جواب مارا بده.. کاربران محترم ..مدیر سایت ایا پکیج دیش تی وی رونامبروان بازه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یک کلام اره یا نه
اسلام چندباره به شما چند دفعه این سوال را پرسیدم یکی نیست جواب مارا بده.. کاربران محترم ..مدیر سایت ایا پکیج دیش تی وی رونامبروان بازه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یک کلام اره یا نه
درود
دوست من سر جر که نداریم با هم باید سئوال شما رو ببینم تا پاسخ بدم
با سافتور قبلی با جهت دیتا 1002 این شبکه ها باز بودن الان با سافتور جدید خبر ندارم باید خودتون تست کنید چون جهتش رو ندارم
multisat2007
07-08-2011, 20:04
سلام
دوستان نامبر وانی نگران جهت سافتور نباشن احتمالا سافتور کمکی در راه است
خبر تکمیلی اگه موثق بود را اعلام میکنم
رسیورنامبروان2ت.....دیتا انتلست1002
هاتبرد نیمی باز
نایلست باز بجز osn
عربست الجزیرهsport+1تا10باز
دیجی ترک فول باز
dish tvنیمی باز
astaraتعدادی باز
باتشکر از مدیران محترم سایت وهمه کاربران...
Mr.EL po
07-15-2011, 13:31
رسیورنامبروان2ت.....دیتا انتلست1002
هاتبرد نیمی باز
نایلست باز بجز osn
عربست الجزیرهsport+1تا10باز
دیجی ترک فول باز
dish tvنیمی باز
astaraتعدادی باز
باتشکر از مدیران محترم سایت وهمه کاربران...
دوست عزیز پست شما مربوط به تاپیک اعلام وضعیت نامبر وان میباشد دقت فرمایید
با سلام آیا با رسیور نامبر وان میتوان از رله جهت lnbپنجم استفاده کرد.
Mr.EL po
07-18-2011, 16:47
با سلام آیا با رسیور نامبر وان میتوان از رله جهت lnbپنجم استفاده کرد.
درود
بله دوست عزیز فکر کنم 8 به 1 را ساپورت کنه
باسلام به دوست عزیزی که پرسیده بود ایا نامبر وان النبی 5 راساپورت میکنه ...متاسفانه این رسیور 4به 1 رافقط ساپورت میکنه..قابل توجه اون دوست عزیز که گفته 8به 1....
Mr.EL po
07-19-2011, 12:56
باسلام به دوست عزیزی که پرسیده بود ایا نامبر وان النبی 5 راساپورت میکنه ...متاسفانه این رسیور 4به 1 رافقط ساپورت میکنه..قابل توجه اون دوست عزیز که گفته 8به 1....
درود
با تشکر
arminjoon2011 II
07-19-2011, 13:29
دوستان رسيور d-star ديدين؟اگر اطلاعاتي دارين ما رو هم مطلع كنيد
Moh@mm@d-SAT
07-19-2011, 14:12
دوستان رسيور d-star ديدين؟اگر اطلاعاتي دارين ما رو هم مطلع كنيد
عزیزم اینجا جای مطرح کردن این سوال نیست در صورت تکرار برخورد خواهد شد .
با تشکر از شما دوست گرانقدر اطلاع دارم که نامبر وان 8 به یک را ساپورت نمیکند ولی آیا با گذاشتن رله وتغییر ولتاژ ال ان بی پنجم را میتوان استفاده کرد.
باسلام دوست عزیز .باکمی دسکاری تو ولتاژالنبی میشه ولی بهتره اینکار رانکنید چو احتمال سوختن ای سی دستگاه وجود داره.کمی صبر کنید شاید نرم افزاری بیاد واین مشکل حل بشه....باتشکر
بازم این موضوع رو اطلاع دادیم ببینیم این بار با سافتور جدید تیونر مستر گزینه 1.1 را اضافه میکنند یا نه
tanhaye_d34 II
07-25-2011, 15:41
رسیور نمبر وان برنامه تیونر بی را با فلش میرزم تا 98 میره کانالی را هم باز نمیکنه با لودر میرزم دوبار تا 50 درصد میره بازم کانالا بسته مشکل را برام حل کنید4xvim2p
Mr.EL po
07-25-2011, 23:17
رسیور نمبر وان برنامه تیونر بی را با فلش میرزم تا 98 میره کانالی را هم باز نمیکنه با لودر میرزم دوبار تا 50 درصد میره بازم کانالا بسته مشکل را برام حل کنید4xvim2p
من از این مدل زیاد به پستم خورده و همش هم تا فلش نکردم درست نشده
اساتید محترم : از برنامه جدید No1 خبری نشد؟؟
اساتید محترم : از برنامه جدید no1 خبری نشد؟؟
درود
فکر کنم عمر نامبر وان همه دیگه تموم هست
باسلام وعرض ادب
آیا پکیجی از lmi 75روی رسیورنامبر وان قابل دیدن است.
Mr.EL po
08-09-2011, 12:27
باسلام وعرض ادب
آیا پکیجی از lmi 75روی رسیورنامبر وان قابل دیدن است.
به لینک زیر مراجعه کنید
http://sat2hd.info/showthread.php?t=19817
من از این مدل زیاد به پستم خورده و همش هم تا فلش نکردم درست نشده
]چطور باید فلش کنیم ؟
با چه کابلی؟
من قبلا starsatها رو با اون کابل پرت پرینتر فلش میزدم البته 7 سال پیش بود
میشه راهنمایی کنید ممنون
دستگاه من نیز همینجور شده بود بردم پیش یه تعمیرکار ماهر بعداز پنج دقیقه درستش کرد
Mr.EL po
08-18-2011, 15:26
]چطور باید فلش کنیم ؟
با چه کابلی؟
من قبلا starsatها رو با اون کابل پرت پرینتر فلش میزدم البته 7 سال پیش بود
میشه راهنمایی کنید ممنون
با کابل نیست
باید ببرید پیش تعمیرکار
ای سی فلش رو بیرون میارن با ای سی پروگرامر پروگرام میکنند و بعد میذارند سر جاش
اگر شیراز هستید بیارید خودم فلش میکنم
بندرعباس هستم بدون در اوردن ایسی درستش کرد
aminnokiax3
09-10-2011, 00:36
من نرم افزارها رو رو نصب کردم ولی کانالهای قفلی که گفته شده باز نمیشه لطفا کمک کنید
Mr.EL po
09-10-2011, 01:16
من نرم افزارها رو رو نصب کردم ولی کانالهای قفلی که گفته شده باز نمیشه لطفا کمک کنید
از چه شرینگی استفاده میکنید؟
w3
یا اینتلست1002؟
سلام من جهت دیش رو به عربست تغییر دادم شبکه 3 زمان پخش فوتبال بسته ست کد
1111113311111133 روی کانال فعاله ولی باز نمی شه اصلا هر کاری کردم که کد رو پاک کنم از نو وارد کنم نشد که نشد لازم به ذکره که قبلا با دیسکاوری در مسیر عربست با همین کد باز شد ولی نامبر نمی شه با تشکر منتظر جوابتون هستم
سلام من جهت دیش رو به عربست تغییر دادم شبکه 3 زمان پخش فوتبال بسته ست کد
1111113311111133 روی کانال فعاله ولی باز نمی شه اصلا هر کاری کردم که کد رو پاک کنم از نو وارد کنم نشد که نشد لازم به ذکره که قبلا با دیسکاوری در مسیر عربست با همین کد باز شد ولی نامبر نمی شه با تشکر منتظر جوابتون هستم
دوست عزیز شما کانال های عربست رو توی ماهوارهku intelsat902سرچ کنید شبکه باز میشه
نکته: از جهت عربست استفاده کنید ولی فرکانس های عربست رو توی ماهوارهku intelsat902سرچ کنید
shirazsat
10-02-2011, 04:41
درخواست کمک
کانال های هندی روی نایل ست و جهت دیتای شرینک w3 قطع شده. برنامه جدید هم ریختم کانال های کارتی دیگر باز است ولی دو تا مجموعه فرکانس کانال های هندی کارتی روی ماهواره نایل ست قطع شده. دوستان کسی دارد وصل باشه؟
آیا روی اینتل ست جواب میدهد شرینگ ببرم رو اون جهت؟
نامبر وان در حال تبدیل شدن به یک رسیور یک تیونره معمولی است اگر زمان شرینک منقضی شده چرا دانگل جدید ارایه نمی شود.از نایل ونوا و اسکای خبری نیست.
Mr.EL po
10-30-2011, 12:07
نامبر وان در حال تبدیل شدن به یک رسیور یک تیونره معمولی است اگر زمان شرینک منقضی شده چرا دانگل جدید ارایه نمی شود.از نایل ونوا و اسکای خبری نیست.
در حال حاضر که داره باز میکنه و مشکلی هم نداره
نامبر وان چند روزی است به رسیور یک تیونره تبدیل شده است .ظاهرا کسی به فکر این رسیور دیگر نیست.
نامبر وان چند روزی است به رسیور یک تیونره تبدیل شده است .ظاهرا کسی به فکر این رسیور دیگر نیست.
عزیزم این رسیور دیگر و رسیور هایتک نامبر وان و دانگل مینی وان دیگه مدت اعتبار شرینگشون تموم شده و باید از قطعه usb جدید استفاده کنید این قطعه رو باید بخرید تهیه کنید و به رسیور و دانگل وصل کنید مدت اعتبار این قطعه طبق گفته تیم پشتیبانی 18 ماه است.............
درظمن سئوال در بخش سئوالات
ميشه در مورد اين قطعه لطفا بيشتر توضيح دهيد
hamed9926 II
01-03-2012, 21:22
با عرض سلام و خسته نباشید.
بنده حدود 6 ماه پیش یک رسیور نامبر 1 معمولی خریده ام و به گفته فروشنده شرینگ آن 2 ساله است. بعد از نصب هیچ کدام از کانال های آن باز نبود و فقط کانال های رایگان را باز می کرد. هر برنامه ای که در اینترنت بود را نصب کردم، باز هم باز نشد. لطفا اگر ممکن است بگویید چه کار کنم.
با تشکر. 13/10/1390
با عرض سلام و خسته نباشید.
بنده حدود 6 ماه پیش یک رسیور نامبر 1 معمولی خریده ام و به گفته فروشنده شرینگ آن 2 ساله است. بعد از نصب هیچ کدام از کانال های آن باز نبود و فقط کانال های رایگان را باز می کرد. هر برنامه ای که در اینترنت بود را نصب کردم، باز هم باز نشد. لطفا اگر ممکن است بگویید چه کار کنم.
با تشکر. 13/10/1390
دوست عزیز این رسیور حدود 2 سال ساپورت شد و دیگه از طریق دانگل داخلی ساپورت نمی شه و باید از usb های تمدید استفاده کنی فعلا این یو اس بی ها وارد ایران نشده این یو اس بی ها حدود 18 ماه اعتبار دارد
hamed9926 II
01-05-2012, 10:59
رسیور من علاوه بر اینکه کانال های کارتی را باز نمیکند، کانال های pg ، pb و شبکه سه را هم باز نمی کند. برای باز کردن آن چکار باید کنم؟
با تشکر
با سلام و عرض خسته نباشيد من اين سوال رو قبلا هم پرسيدم اما نتيجه اي حاصل نشد شبكه 3 به همگام پخش فوتبال در نامبر به روي بدر بسته ميشه فركانس بدر رو روي اينتل سات 902 (ku) هم امتحان كردم بازم جواب نداد حتي با كد دستي هم درست نمي شه لطفا راهي كه صد در صد جواب بده بگين با توجه به از كار افتادن دانگل اين دستگاه براي هميشه از ديدن فوتبال خارجي هم فعلا محروميم با تشكر
saeidnobady
02-13-2012, 17:23
با سلام و عرض خسته نباشيد من اين سوال رو قبلا هم پرسيدم اما نتيجه اي حاصل نشد شبكه 3 به همگام پخش فوتبال در نامبر به روي بدر بسته ميشه فركانس بدر رو روي اينتل سات 902 (ku) هم امتحان كردم بازم جواب نداد حتي با كد دستي هم درست نمي شه لطفا راهي كه صد در صد جواب بده بگين با توجه به از كار افتادن دانگل اين دستگاه براي هميشه از ديدن فوتبال خارجي هم فعلا محروميم با تشكر
سلام
دوست عزیز والا در رسیور های دیگه وقتی همچین مشکلی میخوریم با آپدیت کردن دستگاه با اخرین برنامه مشکل حلمشه
شما یه بار امتحان کنید
با سلام مجدد دوستان توجه کنند که شبکه 3 به هنگام پخش فوتبال روی ماهواره بدر یا همون عربست بسته میشه روی اینتل سات 902 باز است در ضمن آخرین سافتور را نیز قبلا انتقال دادم افاقه نکرد از مدیر محترم سایت تقاضا دارم راهی که بشه با نامبر شبکه 3 رو از طریق عربست به هنگام پخش فوتبال نگا کرد منت نهاده و جواب بدهنددددددد
با سلام مجدد دوستان توجه کنند که شبکه 3 به هنگام پخش فوتبال روی ماهواره بدر یا همون عربست بسته میشه روی اینتل سات 902 باز است در ضمن آخرین سافتور را نیز قبلا انتقال دادم افاقه نکرد از مدیر محترم سایت تقاضا دارم راهی که بشه با نامبر شبکه 3 رو از طریق عربست به هنگام پخش فوتبال نگا کرد منت نهاده و جواب بدهنددددددد
درود
اگر کدی اعلام شه حتما اعلام میکنیم
دوست من بصورت دستی وارد نمایید:
فرکانس11900 سیمبل27500 عمودی با آیدی012fبرای شبکه سه دستگاههای معمولی(sd)
فرکانس11881 سیمبل27500 افقی با آیدی 0003برای شبکه سه دستگاههای معمولی(HD)
کد تغییری نکرده همان1111113311111133 هست.
کدها را در سیستم بیسbiss وارد کنید.
سیستم کدخوانی داخلی دستگاه را فعال و emu را هم فعال نمایید.
arya2084 II
05-17-2012, 01:46
با عرض سلام خدمت اساتید محترم بنده رسیور no1باusbمخصوصش را دارم اما هر کاری کردم کانالهای کارتی را باز نکرد لطفا راهنمایی کنید که چکار باید کرد تا این رسیور بوسیله usbفعال شود
arya2084 II
05-20-2012, 10:09
اساتید منت نهاده یه راهنمایی بکنید
Mr.EL po
05-20-2012, 10:31
با عرض سلام خدمت اساتید محترم بنده رسیور no1باusbمخصوصش را دارم اما هر کاری کردم کانالهای کارتی را باز نکرد لطفا راهنمایی کنید که چکار باید کرد تا این رسیور بوسیله usbفعال شود
باید دانگل یو اس بی رو به پورت یو اس بی پشت دستگاه که نوشته s-key بزنید
نرم افزار جدید هم انتقال بدین
دیتاتون هم مطمئن شوید اوکی هست
کانال ها باز میشود
موفق باشید
ABOTALEB
12-18-2012, 10:53
باسلام .رسیور نامبروان چندکانال جابه جا میکنم قلف میکنه چه برنامه روش بریزیم تاهنگ نکنه باتشکر
باسلام .رسیور نامبروان چندکانال جابه جا میکنم قلف میکنه چه برنامه روش بریزیم تاهنگ نکنه باتشکر
درود
نرم افزار زیر
No1_20110513.zip (http://www.sat2hd4.org/attachment.php?attachmentid=4264&d=1305633135)