PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تمام سوالات و مشکلات رسیورhd2 در این تاپیک

world s@t
02-01-2011, 17:52
تمام سوالات و مشکلات رسیورhd2 در این تاپیک

radmehrr
05-22-2011, 16:19
با سلام
رسیور HD2 دارم .من sharing دستگاه رو روشن کردم . w6 رو تنظیم کردم . برنامه جدید رو هم از سایت شما دانلود و نصب کردم . کانالهای کارتی هیچکدومشون باز نمیشن . w6 باید روی چه فرکانسی باشه تا sharing کار کنه ؟ لطفا راهنمایی کنید . از سایت خوبتون ممنون !!

Moh@mm@d-SAT
05-22-2011, 17:34
با سلام
رسیور hd2 دارم .من sharing دستگاه رو روشن کردم . W6 رو تنظیم کردم . برنامه جدید رو هم از سایت شما دانلود و نصب کردم . کانالهای کارتی هیچکدومشون باز نمیشن . W6 باید روی چه فرکانسی باشه تا sharing کار کنه ؟ لطفا راهنمایی کنید . از سایت خوبتون ممنون !!

فرکانس های دیتا قابل رویت نیستند و محرمانه هستش .

farid2000
05-25-2011, 22:26
فرکانس های دیتا قابل رویت نیستند و محرمانه هستش .
معاون محترم لطفا کمی بازتر پاسخ دهید . اگر فرکانس ندارد پس چگونه تنظیم میشود .مثلا w6یا هرجه چگونه پیدا میکنند و عددی 4رقمی میدهند یا با فایندر هست . جواب این ایشان را کامل بدهید و سوال عمومی است.
باتشکر

ehsan.tbs II
05-26-2011, 00:16
سلام
ببخشید میخواستم بدونم رسیور 2تیونره مانندx99ای استار دانگل داخلی دارد ؟برای شرینگ هوایی از طریق یوتلستw3نیاز به دانگل هست ؟یک رسیور خوب دوتیونره که چینی نباشد چه مدلی پیشنهاد میکنین؟

ehsan.tbs II
05-26-2011, 00:24
ببخشید من سوالمو مثل اینکه جاشو اشتباه پرسیدم ولی ممنون میشم اگه جواب بدین
من فکر کردم تاپیک سوال در مورد رسیور دو تیونره هستش

sat657
05-26-2011, 01:14
ببخشید من سوالمو مثل اینکه جاشو اشتباه پرسیدم ولی ممنون میشم اگه جواب بدین
من فکر کردم تاپیک سوال در مورد رسیور دو تیونره هستش

سلام
ببخشید میخواستم بدونم رسیور 2تیونره مانندx99ای استار دانگل داخلی دارد ؟برای شرینگ هوایی از طریق یوتلستw3نیاز به دانگل هست ؟یک رسیور خوب دوتیونره که چینی نباشد چه مدلی پیشنهاد میکنین؟

درود

بله دانگل داخلی دارد x99 ولی دستگاه اشغالی هست اگر قصد خرید دو تیونره دارید یا نامبر وان بخرید یا دستگاه اورجین

معاون محترم لطفا کمی بازتر پاسخ دهید . اگر فرکانس ندارد پس چگونه تنظیم میشود .مثلا w6یا هرجه چگونه پیدا میکنند و عددی 4رقمی میدهند یا با فایندر هست . جواب این ایشان را کامل بدهید و سوال عمومی است.
باتشکر

دوست من فرکانس دیتا اگر اعلام شود سریعا فرکانس را دون میکنن و قطع میشه دانگل برای تظیم دانگل هم حتما نباید فرکانس دیتا خوده دانگل رو داشته باشید مهم اینه جهت رو درست بگیرید

unforgiven II
01-12-2012, 21:19
سلام من رسیورhd2 دارم با منوی قبلی نرم افزارش را وارد کردم کانالاش وا شد بعد یک بار اتفاقی ریست فکتوری شد حالا نه کانالها وا میشه نه دیگه نرم افزار قبول میکنه من اگاهیم درباره 2تیونرها کمه لطفا راهنماییم کنید

unforgiven II
07-27-2012, 23:44
با سلام
می خواستم یک لطف بزرگ در حق من بکنید و فلش دامپ رسیور hd2 رو برام تو این قسمت بگذارید خیلی بهش نیاز دارم خیلی هم دنبالش گشتم ولی پیدا نکردم در ضمن اگه رسیوری هست که فلش دامپش به hd2 میخوره معرفی کنید که پیگیری کنم.

ممنون

sat657
07-28-2012, 12:20
با سلام
می خواستم یک لطف بزرگ در حق من بکنید و فلش دامپ رسیور hd2 رو برام تو این قسمت بگذارید خیلی بهش نیاز دارم خیلی هم دنبالش گشتم ولی پیدا نکردم در ضمن اگه رسیوری هست که فلش دامپش به hd2 میخوره معرفی کنید که پیگیری کنم.

ممنون

درود

شما به بخش فلش رسیورهای 2 تیونر مراجعه کنید موجود هست