توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اختصاصی اموزش دیدن ایپی تیوی gshare.ir در تلویزیونهای اندروید
aazarsat.ir
08-24-2017, 10:48
اختصاصی اموزش تصویری دیدن ایپی تیوی gshare.irدر تلویزیونهای اندروید
دیدن کانالهای ماهواره بدون دیش رسیور فقط با اینترنت
در تلویزیونهای اندروید
ایپی تیوی تلویزیون.rar
https://sat2hddd.site/ext/Wikivb/WikivbClassic/misc/paperclip.png تصاوير پيوست شده
https://sat2hddd.site/ext/attachment.php?attachmentid=187935&stc=1&d=1503499717
ووووووووو ممنون بابت اموزش بلاخره تونستم این اکانت را روی تلویزیون ال جی فعالش کنم من از اینترنت 2 مگ مخابرات استفاده میکنم سرعت باز کردن کانالها با این اینترنت بسیار عالیه و مصرف اینترنت بسیار خوبی داره
mehdi.za
09-28-2017, 18:06
اکانت iptv gshare.ir را روی تلویزیون هوشمند ال جی فعالش کردم خیلی عالیه کانالهای بسیار زیادی رو مثل کانالهای امریکایی و مولتی ویژن ها و پکیج بین اسپرت عربی و پکیج dish tv و هزاران کانال خوب دیگه رو باز میکنه من اینترنت اسیا تک دارم سرعت باز کردن کانالها خیلی بالاست و مصرف اینترنت بسیار مناسبی داره
milad-ki
09-28-2017, 18:17
ممنون بابت اموزش خیلی کارتون عالی بود اکانت iptv gshare.ir دیگه کار رو راحت کرده فقط به اینترنت نیاز داری من این اکانت رو روی تلویزیون سامسونگ نصبش کردم و اینترنت 2 مگ مخابرات دارم بسیار عالی کار میکنه کانالهای بسیار خوبی رو مثل کانالهای امریکایی و مولتی ویژن و پکیج اسکای ایتالیا و کانالهای ترکیه ای و کانالهای هندی و ملی مانال خوب دیکه رو تو لیستش داره سرعت اکانت بسیار عالیه و مصرف اینترنت بسیار مناسبی داره و قیمتش در برابر این همه کانال خیلی خیلی مناسبه
با سلام اولا این نرم افزاز را ازکجا میشه دریافت کرد و ایا در تبلت که نرم افزار انروید داره جواب میدهد با تشکر
کامران مقدم
10-22-2017, 03:13
بهترین اکانتیه که تا حالا داشتم کلی کانال امریکایی داخلش داره
این اکانت خیلی عالیه و مصرف اینترنت بسیار مناسبی داره
farshid-11
05-21-2018, 03:25
اکانت Iptv gshare.ir را روی تلویزیون هوشمند شارپ مدل 65ue630x نصبش کردم و خیلی هم ازش راضی هستم
من با این اکانت کانالهای امریکایی خیلی زیادی رو می بینم که روی هیچ ماهواره ایی نمیشه دیدی
سرعتش با اینترنت 2 مگ شاتل خیلی بالاست و بدون فریز کانالها رو پخش می کنه
توی این اکانت هیچ کانال کد شده ایی نیست و همه کانالها باز هستند
و از همه مهمتر مصرف اینترنت خیلی کم و مناسبی داره
sajad-1188
07-28-2018, 03:26
ممنون بابت اموزش
اکانت رو به راحتی روی تلویزیون هوشمند سونی مدل 55w800c نصبش کردم
و با اینترنت 2 مگ اسیاتک با سرعت بالا کانالها رو باز می کنه
amirali221
11-20-2018, 17:15
اکانت iptv gshare.ir را روی تلویزیون سامسونگ مدل 55m6970 نصبش کنم اکانت Iptv gshare.ir خیلی خوبه و دیگه احتیاج به نصب دیش و خرید رسیور نداری و با خیال راحت میتونی 9000 تا کانال خوب رو تماشا کنی تنوع کانالها با این اکانت خیلی عالیه و هر نوع کانال بخوای تو لیستش داره من عاشق کانالهای المانی و ورزشی هستم اینترنت 2 مگ پارس انلاین دارم سرعتش خیلی بالاست و بدون فریز کانالها رو پخش می کنه و از همه مهمتر مصرف اینترنت خیلی کمی داره
sanaz-b1
02-27-2019, 16:55
از اکانت Iptv gshare.ir استفاده می کنم و راضی هستم
تنوع خیلی خوبی داره و مصرف اینترنت کمی داره