توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آذرست : تاپیک سوالات و مشکلات ریسیور 1000hd استارست
SaMaN SAT2HD
05-07-2011, 23:13
باسلام خدمت دوستان..بنده رسیوراچ دی1000پنل قدیم راازطریق کارت شبکه جهت رسوندن انترنت به رسیور اقدام کردم .مشکل اینجاست که در قسمت ست تینگ سرور موقع فعال کردن دیس کانت میزنه دوستان خواهشا راهمایی کنیدhttp://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/46.gif IP Address و Subnet maskهم بدرستی وارد کردم
باسلام خدمت دوستان..بنده رسیوراچ دی1000پنل قدیم راازطریق کارت شبکه جهت رسوندن انترنت به رسیور اقدام کردم .مشکل اینجاست که در قسمت ست تینگ سرور موقع فعال کردن دیس کانت میزنه دوستان خواهشا راهمایی کنیدhttp://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/46.gif ip address و subnet maskهم بدرستی وارد کردم
درود
دوست من برای این کار نیاز به شبکه کردن نیست شما مودم خود را رتور کنید سپس سیم لن را به پشت رسیور بزنید رسیور به اینترنت متصل میشود
khommkk II
06-30-2011, 17:19
کمک میخوام
سلام. من مدل رسیورم sr-1000 hd می باشد. من یک فایل دانلود کردم و با فلش روی رسیور ریختم و بعد از خاموش و روشن کردن از پشت دستگاه چراغ پاور و سیگنال جلوی رسیور روشن مانده است و هیچ نوشته ای روی صفحه led جلوی رسیور نمی آید و هیچ چیزی دریافت نمی کنم مثل این می باشد که رسیور خاموش می باشد.
ممنون می شوم کمکم کنید .
کمک میخوام
سلام. من مدل رسیورم sr-1000 hd می باشد. من یک فایل دانلود کردم و با فلش روی رسیور ریختم و بعد از خاموش و روشن کردن از پشت دستگاه چراغ پاور و سیگنال جلوی رسیور روشن مانده است و هیچ نوشته ای روی صفحه led جلوی رسیور نمی آید و هیچ چیزی دریافت نمی کنم مثل این می باشد که رسیور خاموش می باشد.
ممنون می شوم کمکم کنید .
درود
شما یک بار دستگاه رو بار لودر ابگرید کنید مشکلتون حل میشه
khommkk II
07-01-2011, 09:44
درود
شما یک بار دستگاه رو بار لودر ابگرید کنید مشکلتون حل میشه
با درود
استاد حركاري ميكنم برنامه نميگيره فقط مينويسه waiting هيچ اكسل عملي نشون نميده
نيم ساعت هم صبر كردم نشد ممنون ميشم كمكم كنيد:(تشكر)
4xvim2p4xvim2p4xvim2p
با درود
استاد حركاري ميكنم برنامه نميگيره فقط مينويسه waiting هيچ اكسل عملي نشون نميده
نيم ساعت هم صبر كردم نشد ممنون ميشم كمكم كنيد:(تشكر)
4xvim2p4xvim2p4xvim2p
درود
اگر برنامه با لودر نمیگیره باید دستگاه رو فلش کنید موفق باشید
سلام خدمت اساتید گرامی
چند روزی هست که کانال کارتی قطع شده مشکلی پیش آمده یا برنامه جدیدی آمده به ما هم اطلاع بدید ممنون میشم
درود
من به دستگاه استارست 1000 پنل جدید پچ 1.62 را دادم
روی ال یی دی دستگاه کلمه بوت ظاهر می شد و لی دستگاه کاملا کار میکردد.
بنده بر اساس سفارش یکی از دوستان از یه پچ دیگه استفاده کردم که الان دستگاه روی حالت بوت مونده و اصلا کار نمیکنه.
ضمنا وقتی که ok رو میگیریم و دستگاه رو از پشت روشن میکنم روی حالت ---- نمیرود..
خواهشا راهنمایی بفرمائید.
مرسی
درود
من به دستگاه استارست 1000 پنل جدید پچ 1.62 را دادم
روی ال یی دی دستگاه کلمه بوت ظاهر می شد و لی دستگاه کاملا کار میکردد.
بنده بر اساس سفارش یکی از دوستان از یه پچ دیگه استفاده کردم که الان دستگاه روی حالت بوت مونده و اصلا کار نمیکنه.
ضمنا وقتی که ok رو میگیریم و دستگاه رو از پشت روشن میکنم روی حالت ---- نمیرود..
خواهشا راهنمایی بفرمائید.
مرسی
شما با لودر به وسیله ی pcابتدا پچ کارخانه ای رو انتقال بده و بعد اخرین نرم افزار رو
شما با لودر به وسیله ی pcابتدا پچ کارخانه ای رو انتقال بده و بعد اخرین نرم افزار رو
درود
میشه لودر ،پچ کارخانه ای و آخرین نرم افزار اورجینالو برام بذارید.
مرسی
درود
میشه لودر ،پچ کارخانه ای و آخرین نرم افزار اورجینالو برام بذارید.
مرسی
حتما الان یک بررسی میکنم اگر پیدا کردم براتون قرار میدم
لودر مخصوص استارست 1000hdبرای آپگرید توسط کابل
لودر مخصوص استارست 1000hdبرای آپگرید توسط کابل
درود
مرسی از لطفت ...
ولی پچ کار خانه ای و آخرین نرم افزار یادت رفت .
میشه اونم لطف کنی...
khommkk II
10-07-2011, 10:59
با سلام استادان و دوستان
ببخشید اگر ممکنه کمکم کنید من رسیور استارست 1000 اچ دی پریمیوم دارم که موگه بروز رسانی روی بوت گیر کرده دیگه بالا نمیاد
اگر ممکنه راهی چیزیی است برایم بگوید ممنون میشم
باتشکر
Mr.EL po
10-07-2011, 11:16
با سلام استادان و دوستان
ببخشید اگر ممکنه کمکم کنید من رسیور استارست 1000 اچ دی پریمیوم دارم که موگه بروز رسانی روی بوت گیر کرده دیگه بالا نمیاد
اگر ممکنه راهی چیزیی است برایم بگوید ممنون میشم
باتشکر
درود
شما اول روش زیر را امتحان بکن اگر نشد
موضـــــوع مــــــــــــــــــهم : رفع قفل شدن استارست 1000hd برویboot بوسیله usb (http://www.sat2hd.net/showthread.php?t=23276)
اگر نشد به وسیله pc و از طریق لودر نرم افزار زیر را انتقال بده درست میشه
موضـــــوع مــــــــــــــــــهم : لودر استارست 1000 hd (http://www.sat2hd.net/showthread.php?t=23275)
موضـــــوع مــــــــــــــــــهم : نحوه اپدیت استارست 1000hd بوسیله لودر (http://www.sat2hd.net/showthread.php?t=23274)
موضـــــوع مــــــــــــــــــهم : پچ جدید رسیور sr-t1000hd به تاریخ 10.05.2011 (http://www.sat2hd.net/showthread.php?t=11422)
موفق باشید
khommkk II
10-07-2011, 23:00
درود
شما اول روش زیر را امتحان بکن اگر نشد
موضـــــوع مــــــــــــــــــهم : رفع قفل شدن استارست 1000hd برویboot بوسیله usb (http://www.sat2hd.net/showthread.php?t=23276)
اگر نشد به وسیله pc و از طریق لودر نرم افزار زیر را انتقال بده درست میشه
موضـــــوع مــــــــــــــــــهم : لودر استارست 1000 hd (http://www.sat2hd.net/showthread.php?t=23275)
موضـــــوع مــــــــــــــــــهم : نحوه اپدیت استارست 1000hd بوسیله لودر (http://www.sat2hd.net/showthread.php?t=23274)
موضـــــوع مــــــــــــــــــهم : پچ جدید رسیور sr-t1000hd به تاریخ 10.05.2011 (http://www.sat2hd.net/showthread.php?t=11422)
موفق باشید
با درود اقای تتان
این پچ مال ت 100 هست رسیور من 1000 اچ دی پریمیوم ایا مشکل دیگری برنمیداره با زدن این پچ باز هم ممنون از جواب تون
با تشکر 4xvim2p
با درود اقای تتان
این پچ مال ت 100 هست رسیور من 1000 اچ دی پریمیوم ایا مشکل دیگری برنمیداره با زدن این پچ باز هم ممنون از جواب تون
با تشکر 4xvim2p
دوست عزیز این پچ ربطی به رسیور شما نداره به هیچ عنوان این پچ رو انتقال ندید
khommkk II
10-07-2011, 23:28
با سلام
با usb هم جواب نداد با pc هم فقط میزنه waitteng همینطور ادامه داره هیچ اتفاق دیگری هم نمی افته با نرم افزار 1.85
امتهان کردم ایا راه دیگری نداره که از بوت بیاد بیرون بازهم ممنون از کمک تون با تشکر.
somi somi
11-11-2011, 17:31
باسلام.سوالی داشتم خدمت دوستان بنده یک رسیورhd1000 اولین سری پنل قدیمی دارم.آیا میتونم اکانت سیسیکم روی این دستگاه استفاده کنم.در منو قسمت سرور فقط جی شر ونیوکمد داره وجایی برای سسیسکم نداره آیا میتونم اطلاعات اکانت خریداری شده سیسیکم رادر جای نیوکمد وارد کنم بنظر شما جواب بده؟درضمن شرینگ رایگان خودرسیور هم فریزوقطعی شدید داره فقط تعدادمحدودی کانال باز میکنه ازدوستانی که همین مدل استفاده میکن وضعیت شرینگ همینطوریه؟ باتشکر
باسلام.سوالی داشتم خدمت دوستان بنده یک رسیورhd1000 اولین سری پنل قدیمی دارم.آیا میتونم اکانت سیسیکم روی این دستگاه استفاده کنم.در منو قسمت سرور فقط جی شر ونیوکمد داره وجایی برای سسیسکم نداره آیا میتونم اطلاعات اکانت خریداری شده سیسیکم رادر جای نیوکمد وارد کنم بنظر شما جواب بده؟درضمن شرینگ رایگان خودرسیور هم فریزوقطعی شدید داره فقط تعدادمحدودی کانال باز میکنه ازدوستانی که همین مدل استفاده میکن وضعیت شرینگ همینطوریه؟ باتشکر
دوست عزیز فقط میتونی از دانگل و شرینگ نیوکمد خود رسیور استفاده کنی البته میتونی اکانت نیوکمد خریداری کنی و به صورت دستی به رسیور بزنی این رسیور قابلیت شرینگ سی سی کم رو نداره
The Warrior
12-04-2011, 03:56
دوستان من starsat1000hd premium دارم و از پچ 2.55 یعنی آخرین پچ دارم استفاده میکنم ولی الان دو تا مشکل دارم ! یکی اینکه وقتی از هر شبکه ای بخواهم برنامه رو ضبط کنم فیلم ضبط شده درست ضبط نمیشه و وقتی پخشش میکنم میبینم تیکه تیکه ضبط کرده
مثلا از یک برنامه 10 دقیقه ایی یکدفعه میبینی کلا 4 دقیقه ضبط شده و تصویر هی میپره جلو !
و مشکل بعدیم اینه که وقتی میام رو شبکه ITN و سایر شبکه هایی که خوب سیگنال ندارن ( ITN سیگنالش خوبه ! ) یکدفعه تصویر سیاه و سفید میشه و وقتی میرم رو یک شبکه ایی که سیگنال خوبی داره دوباره تصویر رنگی میشه !
The Warrior
12-07-2011, 16:01
کسی جواب سوال منو نمیدونه ؟
Mr.EL po
12-07-2011, 17:31
دوستان من starsat1000hd premium دارم و از پچ 2.55 یعنی آخرین پچ دارم استفاده میکنم ولی الان دو تا مشکل دارم ! یکی اینکه وقتی از هر شبکه ای بخواهم برنامه رو ضبط کنم فیلم ضبط شده درست ضبط نمیشه و وقتی پخشش میکنم میبینم تیکه تیکه ضبط کرده
مثلا از یک برنامه 10 دقیقه ایی یکدفعه میبینی کلا 4 دقیقه ضبط شده و تصویر هی میپره جلو !
و مشکل بعدیم اینه که وقتی میام رو شبکه itn و سایر شبکه هایی که خوب سیگنال ندارن ( itn سیگنالش خوبه ! ) یکدفعه تصویر سیاه و سفید میشه و وقتی میرم رو یک شبکه ایی که سیگنال خوبی داره دوباره تصویر رنگی میشه !
کسی جواب سوال منو نمیدونه ؟
درود
با نرم افزار قبلی این مشکل رو نداشتین؟
The Warrior
12-07-2011, 18:25
درود
با نرم افزار قبلی این مشکل رو نداشتین؟
دقیق یادم نیست به نظرم داشتم
خوب کسانی که الان از پچ 2.55 استفاده میکنن این مشکل منو دارن ؟
Mr.EL po
12-07-2011, 18:34
با یه ورژن دیگه ابگرید کنید مشکلتون حل میشه
سلام دوست عزيز
ايا رسيور استارست 1010hdدنكل goldوmini one رو سابورت ميكنه
من هر كاري كردم با ميني وان وgold كار نكرد
khommkk II
12-19-2011, 12:09
سلام دوست عزيز
ايا رسيور استارست 1010hdدنكل goldوmini one رو سابورت ميكنه
من هر كاري كردم با ميني وان وgold كار نكرد
بادرود دوست عزیز 1010 با این دانگلها ی نام برده کارای نداره بازهم شما با اخرین نرم افزار رسیور خودرا اپگرید کن شاید کارکنه باتشکر
somi somi
02-09-2012, 23:22
دوستانی که 1000 اچ دی دارند ایا می توانند mp3 data mpg را استفاده کنند یا نه چون دستگاه من از اول فقط tsپخش میکرد ولی در کاتالوگش این سه فرمت را هم نوشته است .و اگر دستگاه کسی این فرمت ها را پخش میکند لطفا version برنامه اش را به ما بگوید من قبلا تمام برنامه های اوریجینال را امتحان کردم ولی جواب نگرفتم.با تشکر از مدیران منتظر جواب از شما هم هستم......
سلام دوستان لودر استارست 9797 full hd رو لازم دارم کسی هست لطف کنه بزاره
jafar-2 II
03-06-2012, 00:53
من یک ریسیور استارست 1000hdدارم که پنل ان دیجیتال هست دادم دوستم اپگرید بکند نمی دانم چه بلایی سرش اورد حالا بوت میشود بعد از کلمه bootکلمه kernelمی نویسد و همانطور می ماند دوستم چند ورژن دیگر را هم امتحان کرد ولی همچنان پس از بوت شدن کلمهkernel میاید و دیگر با هیچ دکمه ای کار نمی کند فقط وقتی دستگاه را از پشت خاموش می کنم و دکمه OKنگه داشته دستگاه را روشن میکنم فقط چهار خط نشان میدهد و باز هیچ دکمه چه روی کنترول چه روی پنل کار نمی کند ترا خدا کمک کنید
jafar-2 II
03-06-2012, 21:54
من یک ریسیور استارست 1000hdدارم که پنل ان دیجیتال هست دادم دوستم اپگرید بکند نمی دانم چه بلایی سرش اورد حالا بوت میشود بعد از کلمه bootکلمه kernelمی نویسد و همانطور می ماند دوستم چند ورژن دیگر را هم امتحان کرد ولی همچنان پس از بوت شدن کلمهkernel میاید و دیگر با هیچ دکمه ای کار نمی کند فقط وقتی دستگاه را از پشت خاموش می کنم و دکمه okنگه داشته دستگاه را روشن میکنم فقط چهار خط نشان میدهد و باز هیچ دکمه چه روی کنترول چه روی پنل کار نمی کند ترا خدا کمک کنید
کسی نبود جواب ما را بدهد
khommkk II
03-06-2012, 22:22
من یک ریسیور استارست 1000hdدارم که پنل ان دیجیتال هست دادم دوستم اپگرید بکند نمی دانم چه بلایی سرش اورد حالا بوت میشود بعد از کلمه bootکلمه kernelمی نویسد و همانطور می ماند دوستم چند ورژن دیگر را هم امتحان کرد ولی همچنان پس از بوت شدن کلمهkernel میاید و دیگر با هیچ دکمه ای کار نمی کند فقط وقتی دستگاه را از پشت خاموش می کنم و دکمه OKنگه داشته دستگاه را روشن میکنم فقط چهار خط نشان میدهد و باز هیچ دکمه چه روی کنترول چه روی پنل کار نمی کند ترا خدا کمک کنید
درود دوست عزیز به لینک زیر مراجعه کنید
http://www.sat2hd1.com/showthread.php?t=23276
jafar-2 II
03-07-2012, 00:59
درود دوست عزیز به لینک زیر مراجعه کنید
http://www.sat2hd1.com/showthread.php?t=23276
دوست عزیز
این دستگاه پورت usb ندارد و جای ان خالی هست یعنی دستگاه را بمن انداختند؟؟؟؟؟:sdm32@se (6):
سلام. سافتکم به 9797 اچ دی چه جوری میدن؟ مرسی
سلام. سافتکم به 9797 اچ دی چه جوری میدن؟ مرسی
دوست عزیز شما سافتکم رو بر روی فلش مموری سیور کن و فلش رو به رسیور متصل کن و در قسمت منو به بخش فلش مموری برو و بعد بر روی سافتکم رفته اوکی کن تا انتقال یابد موفق باشی
سلام. فایل ظبط شده کانالهای کد شده د رکامپیوتر اجرانمیشه. چرا؟ رسیور 9797 اچ دی هست.
کیفیت کانالهای معمولی د راین نوع رسیور جالب نیست. نمیشه کاری کرد؟
فرکانس 11881 عربست را میتونه بیاره؟
The Warrior
03-29-2012, 17:48
سلام. فایل ظبط شده کانالهای کد شده د رکامپیوتر اجرانمیشه. چرا؟ رسیور 9797 اچ دی هست.
اینجا بخش استارست 1000 اچ دی هستش چه ربطی به آیکلاس داره ؟
دوست عزیز لطفا در بخش مربوط به رسیورتون سوال فرمایید تا سریعتر به جواب برسید ممنون
رسیورم starsat 9797 hd هست..افتاد؟
hamed13005
06-16-2012, 21:45
سلام و درود یه عرضی داشتم شما که این ریسیورها رو خودتون به فروش میرسانید برای هر کدام یه بخش اختصاص بدهید و بصورت کامل اموزشها و مشکلات را پاسخ گو باشید مثلا همین ریسیور starsat 2000 hd aceبا تشکر فراوان
درود.Star sat 2000ACE کانالهای pg و pb باز نمی شود.لطفا راهنمای کنید.باتشکر.
درود.star sat 2000ace کانالهای pg و pb باز نمی شود.لطفا راهنمای کنید.باتشکر.
درود
اخرین سافتکم رو انتقال بدین مشکلتون حل میشه
reza153 II
08-06-2012, 04:17
سُلام بابا یه عزیزی پیدا نمیشه که که مشکل بی صدایی کانالهای اچ دی توی1000 اچ دی رو با سافتکمی یا پچی حل کنه .
سُلام بابا یه عزیزی پیدا نمیشه که که مشکل بی صدایی کانالهای اچ دی توی1000 اچ دی رو با سافتکمی یا پچی حل کنه .
درود
شما یک بار اخرین نرم افزار رو انتقال بدین سپس یک ریست فکتوری کنید باید مشکلتون حل شود
reza153 II
08-07-2012, 00:39
ممنون داداش اما آخرین پچ1.62 بود که دوباره قرار دادم اما متاسفانه حل نشد ! عزیز ی نیست راهنمایی کنه که بشه با سافتکم یا نرم افزار خاصی این مشکل رو حل کرد
reza153 II
08-08-2012, 02:32
ّبچه ها اگه کسی مشکلش حل شده اعلام کنه
reza153 II
08-08-2012, 02:32
ّبچه ها لطفا اگه کسی مشکلش حل شده اعلام کنه
سلام خدمت دوستان گل. میخواستم بدونم SR-1000HD چه فرمت های ویدیویی رو از طریق usb میتونه باز کنه؟ اینکه mkv هم میخونه یا نه؟
همچنین زیرنویس های srt رو ساپورت میکنه؟
ممنون
siavashjavan
01-19-2013, 14:51
من این نرم افزار1.69 رو ریختم ولی همچنان 11880 صدا نداره چیکار باید بکنم
vahid6630
01-19-2013, 15:26
من این نرم افزار1.69 رو ریختم ولی همچنان 11880 صدا نداره چیکار باید بکنم
سلام دوست من
از ال مرغوب استفاده کنید
احتمالا عرب ست شما بر روی قیچی می باشد
موفق باشید
siavashjavan
01-19-2013, 17:23
نه دوست عزیز
با یک دستگاه اچ دی ای استار 20000 خیلی خوب تصویر و صدا پخش میشه
ولی روی دستگاه اچ دی 1000 صدا نداره
siavashjavan
01-19-2013, 20:21
یک چیز خیلی جالب اصلا کلید مخفی روش کار نمیکنه یعنی اصلا هیچ عملی انجا نمیده و اینکه کانالهای
mbcفارسی رو باز نمیکنه
اصلا صفحه منو کلید ها رو باز نمیکنه که بهش کد بدیم
واینکه روی فرکانس 11881 کاناهای رایگان بدون صدا و روی ادیو که میزنم نوشته انگلیسی ولی رو شبکه 3 و ورزش رو هم باز و هم اینکه با صدا پخش میکنه و روی ادیو هم نوشته پرشیان
من چاره برای در رفتن از این دردسر دارم یا اینکه بالگد پرتش کنم تو اشغالی
با لودر هم بهش بنامه رو دادم و سافتکمو هم با یو اس بی انتقال دادم ( دستگاهم اچ دی 1000 پنل جدید )
siavashjavan
01-20-2013, 14:48
up up
11111azade II
02-23-2013, 20:25
من هم 11881 رو با دیش نمیگیرم ایران رو فقط 11900 دارم چرا؟
ajahan2005
07-06-2013, 13:23
ببخشید که این سوالو اینجا می پرسم چون نمیدونم جاش کجاست؟
کسی میدونه که آیا رسیوری هست تو ایران که سیستم عاملش آندروید باشه. اگه هست مدل و قیمتش چیه؟
mohammadpershia
01-30-2016, 16:38
با سلام خدمت دوستان.خواهشمندم به سوال من جواب بدید.این رسیور رو آکبند به دستم رسیده ولی روی سیگنال 11881 بدر شبکه های ایران صدا نداره.روشش چطوریه که بتونم صداشون رو بیارم؟ ممنون میشم جواب بدید.خیییلی ضروریه